life-birth-and-rebirthΚαι πάμε τώρα να δούμε το άλλο σκέλος της φάσης που περνάμε, αφού πρώτα βιώσουμε τον «θάνατο». Είναι μια μεταβατική περίοδος θα έλεγα και αφού περάσουμε και απ’ αυτό το στάδιο, που μπορεί να είναι πολύ γρήγορο, έρχεται η στιγμή της αναγέννησης, η οποία φέρει μαζί της ξεκάθαρες ιδέες, φέρει μαζί της βλέψεις για το τί ακολουθεί και τί θα θέλατε να κάνετε και ποιά είναι η εσωτερική σας όραση και σε τί θα θέλατε να δώσετε την ενέργεια και να μπείτε στη δράση. Αυτό είναι η ενέργεια της αναγέννησης.

Είναι σαν να ξυπνάτε ένα πρωί και να λέτε, μα πριν 20 ημέρες είχα μια ξεκάθαρη ας πούμε εικόνα για το τί έχω δουλέψει και ένιωθα ότι θα κάνω αυτό κι αυτό. Μετά βιώνετε αυτό τον μικρό «θάνατο», ο οποίος ουσιαστικά βγάζει από πάνω σας ένα τελευταίο ρούχο, το οποίο σας βαραίνει ας πούμε και εκεί που είστε χωρίς αυτό το ρούχο και είστε σε μια ενδιάμεση κατάσταση, στην μεταβατική αυτή κατάσταση και καθώς έτσι αρχίζετε και προσαρμόζεστε και πάλι, γιατί σας αρέσει που έχει φύγει κάποιο βάρος, ξαφνικά βλέπετε ένα υπέροχο, όμορφο ρούχο, το οποίο το δοκιμάζετε και διαπιστώνετε ότι ούτε σας βαραίνει, ούτε τίποτα. Και λέτε, μα πως τόσο καιρό δεν το είχα δει, πόσο όμορφο και λουλουδάτο και ανοιξιάτικο και έτσι σαν να έχει μία έμπνευση μέσα του, πως δεν το είχα δει, πως δεν το είχα αντιληφθεί.

Αυτή η παρομοίωση είναι πραγματικά όπως βίωσα εγώ αυτό τον μικρό «θάνατο», μετάβαση και αναγέννηση, η οποία βέβαια συνεχίζεται ακόμα και υπάρχουν στιγμές που αναδύονται κάποιες ιδέες, οι οποίες δεν έχουν καμμία σχέση μ’ αυτές που ήταν πριν από ένα μήνα, μάλλον έχουν μια πιο διευρυμένη κατάσταση μέσα τους, έχουν μία άλλη ματιά, άλλη προσέγγιση, μια πιο ας το πω έτσι μια πιο μεγαλύτερη εικόνα για τα πάντα και βλέπεις πόσο έντονα βιώνεται όλο αυτό. Και κατευθείαν έρχεται και η ιδέα, δηλαδή πώς θα το υλοποιήσεις, πώς θα το πραγματώσεις, έρχονται οι άνθρωποι, έρχονται τα βήματα δράσης, γίνεται ας πούμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα πάντα.

Έτσι λοιπόν εκδηλώνεις ας το πούμε έτσι μια αφοσίωση και μια επικεντρωμένη προσοχή σ’ ένα project, ιδέα, ό,τι είναι αυτό, μπορεί να είναι μία εγκυμοσύνη, η οποία σας ήλθε, πραγματικά είναι γέννηση. Και εκεί που ετοιμάζατε ένα project μακροχρόνιο και εξαρτάται από σας ολόκληρο προσωπικό, ξαφνικά νιώθετε ότι δεν θέλετε να κάνετε τίποτα από όλα αυτά, ότι θέλετε απλά να πάτε και να βιώσετε την εγκυμοσύνη σας εσείς και το παιδί σας και ο άνθρωπός σας. Πραγματική αλλαγή προσανατολισμού 180 μοίρες.

Και έτσι εκδηλώνετε λοιπόν αυτή την αφοσίωση σ’ αυτό το όραμα, σ’ αυτή την ιδέα, έρχονται σκέψεις, προτάσεις και έρχονται και οράματα, δηλαδή βλέπετε κατευθείαν εικόνες πώς αυτό το πράγμα ήδη έχει εκδηλωθεί. Αυτές λοιπόν οι ιδέες αγαπημένοι μου έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να μπορούν αυτά να πραγματοποιηθούν, όλες τις προϋποθέσεις, απαραίτητα εργαλεία, είτε είναι πνευματικά, είτε είναι στο υλικό επίπεδο και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη και μελέτη και να το ζυγίσουμε από δω και να το ζυγίσουμε από εκεί. Όχι, χρειάζεται δράση και εστίαση και για να μπορέσουμε βέβαια αυτά και να τα ενσαρκώσουμε χρειάζεται 100% αφοσίωση, χρειάζεται να κάνουμε κάποια βασικά βήματα.

Σας έρχεται μια ιδέα, κατευθείαν καταγράψτε την. Και ειδικά τώρα που μιλάμε και σας έρχεται κάτι -πολύ πιθανό να αγγίζω κάποιες χορδές της ψυχής σας, με την καλή έννοια- μην το αφήσετε, γράψτε το, γράψτε στο τετράδιο των θαυμάτων σας, γράψτε όμως. Και μετά σας έρχονται βήματα δράσης κατευθείαν, και με το που γίνεται αυτό, εστιάζετε την προσοχή σας, δεν χάνετε την προσοχή σας απ’ αυτό, δεν επιτρέπετε σε οποιαδήποτε κατάσταση να σας επηρεάσει, όσο και αν φαινομενικά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί ας πούμε η ιδέα σας. Εστιασμένη η προσοχή στο αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα με ποιά έννοια; Ότι έχετε ήδη βιώσει την ολοκλήρωση του project με επιτυχία.

Χρειάζεται να είμαστε συνεχώς σε δράση και επίσης για να μπορούμε να παντρέψουμε με καταλυτικούς μηχανισμούς όλη αυτή την υπόθεση αφιερώστε χρόνο στην φροντίδα του βιολογικού σας σώματος. Μιλάμε για δράση, μιλάμε για φυσική γυμναστική, ό,τι έχει ας το πούμε ενεργή συμμετοχή του σώματος. Μπορεί να είναι κολύμπι, μπορεί να είναι τζόκινγκ, χορός, υπέροχος τρόπος έκφρασης-εκτόνωσης αυτού του υπέροχου ναού της ψυχής, του σώματός μας, το οποίο χρειάζεται να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε.

Γιατί; Να σας πω τώρα και κάτι ακόμα. Ό,τι ξεμπλοκάρουμε, ξεκλειδώνουμε, ξεπερνάμε, απελευθερώνουμε, όταν εξελίσσουμε το συναισθηματικό μας πεδίο, όταν εξελίσσουμε το νοητικό μας πεδίο -όταν δουλεύουμε δηλαδή εννοώ με αυτά τα πεδία-, ό,τι αποβάλλουμε λοιπόν απ’ αυτά τα σώματα, το τελευταίο σώμα που τα πιάνει κατευθείαν, γιατί αυτά δεν θέλουν να φύγουν και τόσο εύκολα, είναι το υλικό μας σώμα, το οποίο τα κρατάει και τα αποθηκεύει. Χρειάζεται λοιπόν να δώσουμε ένα τελευταίο βοήθημα για να φύγουν εντελώς από το σύστημά μας και ο τελευταίος όροφος είναι το σώμα μας. Χρειάζεται να μπούμε σ’ αυτή την διαδικασία.

Είναι η τελευταία «μάχη» ας το πούμε, που δίνει πια το σώμα μας, οπότε χρειάζεται να το βοηθήσετε να τα αποβάλλει. Μιλήστε του, αγαπήστε το, μιλήστε σε κάθε κύτταρο. Είναι τόσο σοφό, είναι τόσο υπέροχο, τόσο έξυπνο, δεν είναι ξέχωρο από εμάς ξέρετε, ούτε όμως εμείς είμαστε μόνο το σώμα μας. Φροντίστε το και μιλήστε σε κάθε όργανο, μιλήστε στα κύτταρά σας, να τους πείτε ότι τα αγαπάτε. Αυτό είναι ένα υπέροχο εργαλείο που έχουμε, να συνδεθούμε με κάθε μας κύτταρο.

Είχα την εμπειρία πριν αρκετά χρόνια, όταν μετά από κάποιες έτσι μεταμορφώσεις, αλλαγές, απελευθερώσεις, κάθαρση και όλα αυτά, διαπίστωσα ότι κάποιοι κόμβοι, κάποιες σκεπτομορφές είχαν μείνει στο σώμα μου και συγκεκριμένα στις ωοθήκες μου, όπου και δημιουργήθηκαν κάποιες κύστες, οι οποίες μόλις το έμαθα έπρεπε άμεσα να αφαιρεθούν. Εγώ ήδη ήμουν στον δρόμο της αυτογνωσίας και επιλογής της εναλλακτικής θεραπείας, αν χρειαζόταν, και ξεκίνησα μια όμορφη διαδικασία, μια όμορφη εμπειρία -όπως όλες είναι- να κάνω βελονισμό, βοτανοθεραπεία και από την στιγμή που πήρα την απόφαση, ήλθαν οι κατάλληλοι άνθρωποι δίπλα μου και όλα τέλος πάντων λειτούργησαν υπέρ μου, για να μπορέσω να βαδίσω αυτή την εμπειρία και να την ζήσω στο 100%.

Και βέβαια να σας πω ότι τότε μου είχε πει ο γιατρός ότι εγώ το αργότερο σ’ ένα μήνα έπρεπε να κάνω την επέμβαση και ότι δεν υπήρχε θεραπευτική αγωγή για την δική μου περίπτωση. Έτσι λοιπόν πολύ απλά αποφάσισα, έκανα την επιλογή μου, είπα ότι αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες και αφού έχω μάθει τόσα πράγματα, θέλω να τα βιώσω και στην πράξη και αυτό θα είναι και μια εμπειρία, που θα μπορώ μετά να την μοιράζομαι και με τον κόσμο, γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που πλάθουμε, που χαλάμε, φτιάχνουμε, δημιουργούμε, χτίζουμε καταστρέφουμε το σώμα μας.

Μαζί με όλα αυτά λοιπόν είχα μάθει να μιλάω και στο σώμα μου, να μιλάω στα κύτταρά μου και ήταν μια τόσο όμορφη εμπειρία. Περιττό να σας πω, ότι όταν μιλούσα στο σώμα μου, δεν μιλούσα ποτέ με την προσέγγιση ότι «θα γίνεις καλά», γιατί έβλεπα ότι είμαι ήδη καλά. Ήξερα ότι υπάρχει η Βικτώρια, η οποία το έχει ήδη λύσει το θέμα και απλά αυτό το γεγονός, αυτή η εμπειρία, μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω ακόμα περισσότερο πιο κοντά του και να μπορώ να μάθω να το ακούω ακόμα πιο αληθινά. Και να ξέρετε ότι, όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να μιλήσετε σ’ εκείνο το όργανο. Εσείς είστε μέσα σε κάθε κύτταρο -εννοώ το πνεύμα- και το κάθε κύτταρο έχει τον νου του, την καρδιά του, τα πάντα. Μιλήστε τους και θα δείτε ότι θα έχετε το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Κανάλι της Anagenis στο YouTube!

Λοιπόν έτσι να πούμε και λίγο για τους καταλύτες της εξέλιξης, οι οποίοι ξέρετε ποιοί είναι; Είμαστε όλοι εμείς, οι άνθρωποι οι οποίοι επιλέγουν μέσα στην καθημερινότητά τους, αντί ας πούμε να δούνε τηλεόραση και να τοξικωθούν με όλες αυτές τις αρνητικές πληροφορίες και το δηλητήριο για την συνειδητότητά μας, εμείς κάνουμε κάτι πιο δημιουργικό. Εμείς μπορεί να διαβάζουμε ένα επιμορφωτικό βιβλίο, μπορεί να παρακολουθούμε κάποιο σεμινάριο, μπορεί να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο, μπορεί να πάμε να κάνουμε βόλτα στην παραλία, να ασχοληθούμε με τον κήπο μας, να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε μουσική, να τραγουδήσουμε. Αυτό λοιπόν τί κάνει; Αυτό ανεβάζει τις δονήσεις μας και εκπέμπουμε σε ανώτερη συχνότητα από τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι δεν ασχολούνται με όλα αυτά και ας το πούμε μένουνε πολλές ώρες μπροστά από την τηλεόραση και τοξινώνουν όλα τους τα πεδία. Και δεν είναι μόνο η τηλεόραση, απλά σας φέρνω ένα παράδειγμα.

Έτσι λοιπόν εσείς όταν μπαίνετε σ’ ένα ενεργειακό πεδίο, όπου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, εκείνοι όταν βρίσκονται δίπλα σας κατ’ αρχήν αμέσως διαβάζουν το ενεργειακό σας πεδίο -ασυνείδητα βέβαια, μιλάμε τώρα στο επίπεδο της ψυχής τί συμβαίνει και στο ενεργειακό πεδίο- και νιώθουν αυτή την πιο υψηλή ας το πούμε συχνότητα, στην οποία εκπέμπετε και γι’ αυτούς εκείνη την ώρα λειτουργείτε ως καταλύτες της εξέλιξής τους, δηλαδή ενεργοποιείτε εκείνα τα σημεία μέσα στο σύστημά τους, τα οποία βρίσκονται μέσα σε κοιμισμένη μορφή, αλλά έχουν την δυνατότητα να αφυπνισθούν.

Καταλάβατε πόσο σημαντικό είναι αυτό; Έτσι λοιπόν εσείς είσαστε εκείνοι που τους ενεργοποιούν, είσαστε οι καταλύτες τους και αυτό χωρίς να κάνετε κάποια ομιλία, να δώσετε κάποιο σεμινάριο, κάνοντας απλά πράγματα της καθημερινότητάς σας. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε για την πνευματικότητα, για τον ανώτερο εαυτό ή για το dna. Και έτσι όπως μπορείτε να καταλάβετε, επηρεάζετε πάρα πολύ σημαντικά την συλλογική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Και σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει και εκεί που βρίσκεστε. Εκεί που πριν υπήρχε σαματάς και φωνές, ξαφνικά όλα ηρεμούν και οι άνθρωποι σαν να μεταλλάσσονται μπροστά στα μάτια σας.

Αυτό είναι ο καταλύτης της εξέλιξης και εσείς συμβάλλετε σ’ αυτή την συλλογική ανάπτυξη της ανθρωπότητας και καλό είναι να συνεχίσετε να είστε και να πορεύεστε σ’ αυτό το όμορφο, ξεχωριστό, μοναδικό μονοπάτι και να υλοποιείτε τα δικά σας όνειρα, το πάθος της δικής σας καρδιάς και να επηρεάζετε και τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτός είναι ο σκοπός μας και με το που τον βρίσκουμε, αρχίζει το πιο όμορφο ταξίδι που έχετε κάνει ποτέ και είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς το έχετε ήδη νιώσει.

Ωραία λοιπόν, οπότε σας χαιρετώ και έως την επόμενη φορά από μένα την Βικτώρια Καρυπίδου ό,τι επιθυμείτε, να χαρείτε την άνοιξη. Γειά σας.

4b

Το Σώμα μας έχει πρωταρχικό ρόλο στην Αναγέννηση του Νέου μας Εαυτού. Η Φροντίδα του είναι αυτή που συνεισφέρει στην Ανάληψή μας με τον πιο Ομαλο, Κατάλληλο και Γεμάτο Χάρη Τρόπο.

Δείτε πως μπορείτε να το Φροντίσετε και να του προσφέρετε την Αγάπη που χρειάζεται μέσα από την Anagenis Yoga με τη Βικτώρια.