Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα Ιουνίου & Ιουλίου 2020!

Light Language  – Συνεδρία Δονητικής θεραπείας-ενθύμησης.

Δημιουργούμε θεματολογικά στοχευμένες ομάδες.  Έτσι υπάρχει η ευκαιρία να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και να λάβετε υποστήριξη και επιτάχυνση της πνευματικής σας πορείας, με εστιασμένη διαμεσολάβηση/μετάδοση Light Language με συγκεκριμένο θέμα μέσα σε ένα δυναμικό, ομαδικό  ενεργειακά πεδίο.

Θεματολογία και  Ημερομηνίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τι είναι το Light Language;

Η Γλώσσα του Φωτός – Language of Light είναι μια Συμπαντική γλώσσα η οποία κατανοείται και λαμβάνεται απ΄όλους στο επίπεδο της Ψυχής – της καρδιάς. Είναι μία μοναδική μορφή Ανώτερης Επικοινωνίας –  Channeling. Αποτελείται από φως, ήχο, ιερή γεωμετρία και κοσμικές πληροφορίες. Την στιγμή της μετάδοσης οι συχνότητες του Φωτός προσαρμόζονται συντονίζοντας την δονητική ανάγκη του ατόμου και έτσι επιτυχγάνεται : εκκίνηση μετασχηματισμού, ισορροπία, ενεργοποίηση και ευθυγράμμιση με τις Νέες Συχνότητες της Νέας διευρυμένης συνειδητότητας. Αυτή η εμπειρία ενδυναμώνει το Ον!

Ανώτερη Επικοινωνία από τον Αρχάγγελο Μέτατρον:  

Η συχνότητα της Γλώσσας του Φωτός δημιουργεί τις γεωμετρίες  που είναι χωρικά απαραίτητες στο Φωτοσώμα ενός ανθρώπου. Όπως συμβαίνει και με μία ηλιακή έκλαμψη, είναι μια ισχυρή έκρηξη που διαπερνά όλες τις άλλες κωδικοποιήσεις και μεταγωγές-μεταφορές, γιατί έρχεται σε επαφή άμεσα με την ενέργεια του πεδίου, χωρίς να χρειάζεται να διασπαστεί σε άλλες μορφές  – όπως η κατανόηση/συνειδητοποίηση  ή ένα συναίσθημα. Αλληλεπιδρά αμέσως με το Φωτοσώμα.

To Light Language είναι συχνότητες υψηλής διάστασης οι οποίες μιλούν απευθείας στο DNA σας και το ενεργειακό σας πεδίο, βρίσκοντας συνήχηση με ότι σε ισορροπεί σε βαθιά και πρακτικά επίπεδα.

Ενώ το μυαλό σας μπορεί να μην καταλάβει τις ‘λέξεις’ τα λεπτοφυή σώματά σας αντιλαμάβονται την υποστήριξη και την θεραπεία που το Light Language προσφέρει.

Η  Γλώσσα του Φωτός εργάζεται θεραπευτικά μέσω της μεταφοράς κραδασμών τόσο στο φυσικό όσο και στα αιθερικά σώματα του ανθρώπου. Ένας καλός τρόπος να την περιγράψουμε είναι να την παρομοιάσουμε με κύματα ενέργειας που αλληλεπιδρούν με τις πολλαπλές, διασυνδεόμενες πλευρές της ύπαρξής σας προκειμένου, να επιτευχθεί ένας σκοπός (για να αναφερθούμε σε αυτά τα κύματα, δόκιμος είναι ο όρος «ηλεκτρομαγνητικά πεδία») . Προσωπικά χρησιμοποιώ τη λέξη «μετάδοση» για να περιγράψω τη εισροή της ενέργειας και «πρόθεση» για να περιγράψω τον σκοπό.

Πως δουλεύει; Δονητική θεραπεία με το Light Language.

Ο άνθρωπος που λειτουργεί ως κανάλι της Γλώσσας του Φωτός μεταδίδει την ενέργεια, ενώ ο Θεραπευτής τη λαμβάνει.

Η μετάδοση μπορεί να γίνει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως και είναι εξίσου αποτελεσματικοί και οι δύο τρόποι.

Η μετάδοση της Φωτογλώσσας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για θεραπεία – εμπειρία ενθύμησης και εσείς, ναι ΕΣΕΙΣ, είστε ο Θεραπευτής εν τη λήψει της (καθώς το επιτρέπετε και τη λαμβάνετε).

Καθώς λαμβάνετε/δέχεστε τους κραδασμούς που μεταδίδονται, εσείς και ο Ανώτερος Εαυτός σας στην ουσία διευκολύνετε την θεραπεία-ενεργοποίηση με τον τρόπο αλλά και στον βαθμό που είναι ορθό και κατάλληλο για εσάς.

Η ανταλλαγή, η αναγνώριση και η αλλαγή, όλα λαμβάνουν χώρα σε κβαντικό επίπεδο,  αυτοστιγμεί και στη συνέχεια τα αποτελέσματά τους ξεκινούν να ξεδιπλώνονται στην φυσική διάστασή σας με το πέρασμα του χρόνου.

Η Γλώσσα του Φωτός παρακάμπτει την λογική του εγκεφάλου και μιλά απευθείας στο φυσικό και στο πνευματικό σώμα σας.

Επιτρέπει την καρδιά με καρδιά επικοινωνία ανάμεσα σε σας και την Πηγή – Θεό. Οδηγεί στην επίγνωση αυτού που πριν ήταν μπλοκαρισμένο ή απαιτεί την προσοχή σας που βασίζεται στην πρόθεσή σας και παρέχει υποστήριξη σε σας ως Θεραπευτή του εαυτού σας, προκειμένου να προβείτε σε αλλαγές τόσο τη στιγμή εκείνη όσο και μετέπειτα.

Ο σκοπός της Θεραπείας – Εμπειρία Ενθύμησης που συντελείται δια της μετάδοσης του Light Language είναι να διευκολύνει την αφύπνιση της φυσικής θεραπευτικής διαδικασίας που είναι ενδιάθετη σε όλους μας, ως δονητικά Όντα που είμαστε , και να την ενισχύσει μέσω της πρόθεσής μας.

Η συνεδρία Light Language βοηθάει:

  • Ενεργοποιεί το DNA και την Επίφυση ή το «τρίτο μάτι»
  • Απελευθερώνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα
  • Παρακάμπτει τους περιορισμούς του νοητικού πεδίου
  • Αυξάνει την διαίσθηση
  • Δυναμώνει την Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό
  • Πρόσβαση στην έμφυτη σοφία σας
  • Θεραπεία=διευκόλυνση απελευθέρωης και ενθύμησης στο συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό σώμα
  • Εκκίνηση της διαδικασίας Ανάληψης
  • και πολλά περισσότερα!

Πληροφορίες Ομαδικής LL Συνεδρίας

Από τον Μάϊο 2020, ξεκινούν στην Anagenis Ομαδικές συνεδρίες  μετάδοσης

Light Language  – Συνεδρία Δονητικής θεραπείας-ενθύμησης.

Δημιουργούμε θεματολογικά στοχευμένες ομάδες. Έτσι υπάρχει η ευκαιρία να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και να λάβετε υποστήριξη και επιτάχυνση της πνευματικής σας πορείας, με εστιασμένη διαμεσολάβηση/μετάδοση Light Language με συγκεκριμένο θέμα μέσα σε ένα δυναμικό, ομαδικό  ενεργειακά πεδίο.

Mπορείτε να λάβετε μέρος σε όλες τις συνεδρίες ή σε όποια είναι πιο κατάλληλη αυτήν την εποχή/στιγμή για εσάς. Διαβάστε την περιγραφή και νιώστε τι μιλάει ΤΩΡΑ στην καρδιά σας.

Πρόγραμμα Ομαδικών Συνεδριων LL  2020

Διευκρίνηση: από την εμπειρία των τελευταίων 3 χρόνων, που κάνω προσωπικές συνεδρίες LL , θέλω να τονίσω το εξής: η Δονητική Θεραπεία μέσω του LL πραγματώνεται στο επίπεδο της διευρυμένης  5ης διάστασης, μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Οι μεταδόσεις πάντα είναι πολυδιάστατες και ενεργούν, αναδομούν και διευκολύνουν την μεταμόρφωσή σας σε όλα τα επίπεδα, φυσικά στον βαθμό που το επιτρέπετε και   είστε ανοικτοί, έτοιμοι.

Η θεραπεία επίσης είναι πολυδιάστατη και δεν ενεργεί μόνο στο θέμα που θα επιλέξετε από τα παρακάτω.

Το θέμα όμως στο οποίο η εσωτερική σας καθοδήγηση εφιστά τώρα την προσοχή σας είναι άκρως σημαντικό, καθώς δρα ως καταλύτης αυτο-ανακάλυψης, αυτο-ξεδίπλωσης, αναβάθμισης, αναγέννησης στο ιερό σας ΤΩΡΑ – στην φάση ανάληψής σας ΤΩΡΑ.

Κυριακή, 14 Ιουνίου 11:00 – 12:15

Ομαδική συνεδρία Light Language

Εστίαση θεραπείας: Αποδοχή & Αγάπη του εαυτού. Απελευθέρωση καρμικών αποτυπωμάτων. Ουσιαστική φροντίδα, γνωριμία και ευσπλαχνική παρουσία για σένα.  Ενδυνάμωση της πίστης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Επιτρέπω να είμαι – με αγαπάω άνευ όρων. Με αγκαλιάζω γνωρίζοντας την μοναδικότητά μου αποδέχοντας την διαφορετικότητά μου.

Κυριακή, 21 Ιουνίου 18:00 – 19:15

Ομαδική συνεδρία Light Language

Εστίαση θεραπείας:  Επαφή και καθοδήγηση από τον Ανώτερο Εαυτό & Ομάδα Ανώτερης Καθοδήγησης. Επαναπροσδιορισμός και η Νέα Διατήρηση της σχέσης με τον Ύψιστο Σύντροφο και Συν-Δημιουργό της Ζωής μου – τον Ανώτερο(ους) Μου Εαυτό(ους). Εξελίσσω, εμβαθύνω την σύνδεση/συγχώνευση/ένωση. Απελευθέρωση καρμικών αποτυπωμάτων. Αναβάθμιση πεδίων.

Σάββατο, 18 Ιουλίου 10:00 – 11:15

Ομαδική συνεδρία Light Language

Εστίαση θεραπείας: Διεύρυνση Συνειδητότητας & Ευθυγράμμιση με τις Νέες Σφαίρες Φωτός. Mεταμορφώνοντας τις ‘προκλήσεις’ σε ευκαιρίες – νέες δυνατότητες. Αποσύνδεση απο μοτίβα, συμπεριφορές που εμποδίζουν το νέο άνοιγμα.  Διάλυση ψευδαισθήσεων.

Σάββατο, 31 Ιουλίου 18:00 – 19:15

Ομαδική συνεδρία Light Language

Εστίαση θεραπείας: Μαγνήτης Ευημερίας. Υλοποιώντας με την Θεϊκή Βούληση. Δημιιουργώντας μέσα από το πεδίο της καρδιάς. Ακύρωση παλαιών σεναρίων έλλειψης.  Ανοίγομαι στην παραλαβή. ΦωτοΚωδικός Νέας Δομής της Ευημερίας. Οικονομική Ευμάρια. Το Σύμπαν που Ευημερεί ΕΙΜΑΙ πάντα.

Κόστος συμμετοχής ανά συνεδρία:  22 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ την συμμετοχή σας στο live webinar ομαδικής συνεδρίας

+ ηχογράφηση της συνεδρίας σε μορφή mp4

Το υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου για την αποθήκευση του αρχείου.

Δήλωση και Επιβεβαίωση Συμμετοχής: Φόρμα Ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας με την ημερομηνία και ώρα συνεδρίας που σας ενδιαφέρει !