Γιατί επιλέγουμε το Φως?

Γιατί επιλέγουμε το ΦΩΣ;

Επιστρέφουμε στην ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!
Όσο βρισκόμαστε στο ΦΩΣ, επιλέγουμε το ΦΩΣ,  αυξάνουμε την παρουσία του στα κύτταρά μας, υποστηρίζουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΡΕΦΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΗΘΆΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ στο ΣώμαΌχημα!
Όσο βρισκόμαστε στο ΦΩΣ, ανεβάζουμε συνολικά την Δόνηση και μεταφερόμαστε σε μία Ανώτερης Δόνησης Συνειδητότητα, εκείνη με την σειρά της αρχίζει να βάζει σε εκκίνηση τον Νόμο της Μίμησης (εκπέμπω+προσελκύω ενέργεια=μορφοποίηση/υλοποίηση/εκδήλωση) και Οι Υλικές Εμπειρίες ξεκινούν να φανερώνονται.

Η εμπειρία της Νέας Γης ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ…. Είναι το Επίπεδο Συνειδητότητας το οποίο μας επιτρεπει να ‘ΒΓΟΥΜΕ’ ενεργειακά περα από τον προηγούμενο παλαιό μοντέλο Ύπαρξης!  Ο ‘λόγος’ που δεν μπορούσαμε προηγουμένως να το ‘φτάσουμε’ και να το ‘κρατήσουμε’ είναι επειδή η δόνηση του σώματός μας ήταν ‘πολύ χαμηλή΄.

Η Ικανότητά μας να ‘φτάνουμε/διατηρούμε/’ την Διευρυμένη ΜακροΟπτική Ανώτερη Κατάσταση Συνειδητότητας σχετίζεται με αυτό.

Καθώς αυτή είναι μία συνεχόμενη διαδικασία, άνοιγμα – διατήρηση και σε κάθε άνοιγμα/διατήρηση συμβαίνει ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολόκληρο το DNA μας και τη Νέα Δομή του Νεογήινου Εαυτού.

Αυτο πραγματώνεται σταδιακά με ευσπλαχνία για το Σώμα, (με επίγνωση και καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού που είσαι εσύ σε Ανώτερα Πεδία) ώστε εκείνο να μαθαίνει να εγκλιματίζεται με την Ισχυρή Δύναμη του Φωτός και να Ενσωματώνει όλο και περισσότερο την Συνειδητότητα του Φωτός σε κάθε Νέα Ροή – Νέο Φωτονική Βροχή που συμβαίνει.

Τι είναι το Φωτεινό Σώμα?

Το Φωτεινό Σώμα είναι το ενεργειακό σου σώμα το οποίο υπάρχει στα ανώτερα επίπεδα, πιο κοντά στην ψυχή σου – στα Ανώτερα Πεδία της Ύπαρξής σου!

Καθώς αφυπνίζεται το Φωτεινό σου Σώμα θα μάθεις να μετασχηματίζεις τις λιγότερο αρμονικές ενέργειες σε αρμονικές πιο συνειδητά = άρα και πιο άμεσα σε ανώτερες ποιότητες, συχνότητες. Σε αυτήν την εμπειρία αρχίζεις και νιώθεις την Εσωτερική Προσωπική Σου Δύναμη και μεγαλύτερη ικανότητα να είσαι Μάστερ-Συνειδητός Πλοηγός των συναισθημάτων σου (εσωτερικών διαστάσεων), να παραμένεις στο κέντρο ως η ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ στο ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ και καθώς το κάνεις αυτό συγχρόνως ότι μπλοκαρίσματα, κολλημένη εσωτερικά ενέργεια υπάρχουν μέσα στον αγωγό, απεγκλωβίζετονται και εδώ ανταποκρίνεσαι με διάκριση, σοφία και υπερβατική αγάπη.

Το Φωτεινό σου Σώμα = Το ΦΩΣ της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ  ανοίγει πύλες σε ανώτερα πεδία του Φωτός, τα πεδία της Ψυχής. Η Ενεργοποίηση του Φωτεινού σου Σώματος βοηθάει στο να ‘ρίχνεις Φως’ στις σκέψεις σου, ανοίγεται η Ανώτερη Επικοινωνία και συνδέεσαι με το Συμπαντικό Νου και την Μαεστρία ΑποΠορσκόλλησης!

Καθώς το Φωτεινό σου Σώμα ξυπνά μαθαίνεις να εισέρχεσαι στα επίπεδα συνειδητότητα όπου εύκολα επιλέγεις πράξεις και δράσεις που σου καθρεφτίζουν το Φως της Ψυχής σου, των Ανώτερων Πεδίων – Πτυχών της Ύπαρξής Σου.

Επίπεδα Συνειδητότητας βαθιά διορατικά, εμπειρίες ευδαιμονίας και πέρα από τις σκέψεις με άμεση εμπειρία του ΕΙΝΑΙ-ΥΠΑΡΧΩ-ΕΙΜΑΙ!

Εδώ η Μαεστρία της Κβαντικότητας στην Πράξη γίνεται ένα Ιερό αλλά και Χαρούμενο πια παιχνίδι – ΕΜΠΕΙΡΙΑ του Συνειδητού Δημιουργού και Πλοηγού που ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ!

Έτσι ….Γιατί επιλέγουμε το ΦΩΣ;

Επειδή είναι μία από τις πιο Ισχυρές Δυνάμεις σε ολόκληρο το Σύμπαν. Να το φαντάζεστε ως Ζωντανή Παρουσία η οποία μπορεί να είναι οπουδήποτε και παντού την ίδια στιγμή!

Το Φως είναι Ισχυρή Δύναμη ΜΕΤΑΣΧΗΑΤΙΣΜΟΥ. Γι’αυτό τα κύματα Φωτός τα οποία περνάνε μέσα από τον Γαλαξία μας τώρα δημιουργούν τόσο Τεράστιες Αλλαγές και ΑναΔομήσεις.

Επιλέγουμε το Φώς της Κβαντικής Επίγνωσης για Άμεσα, Βιωματικά ΆΛματα καθώς ΤΩΡΑ είναι η στιγμή μας να Γειώσουμε το Ύψιστο Δυναμικό της Ψυχής μας και δεν θα σπαταλήσουμε άλλο χρόνο σε άσκοπες διαδικασίες με το να δίνουμε την δύναμή μας αλλού – αλλά επιστρέφουμε στην ΑυτοΚυριαρχία – ΑυτοΔυναμία στην Ακτινοβολία του Φωτός μας Έσω-Έξω!

Και Έτσι Είναι!

Εις το Επανιδείν Αγαπημένοι Masters!

Βικτώρια Anagenis