Δωρεά από την #Anagenis.

9/9Η Ενέργεια του μήνα αυτου είναι η ολοκλήρωση, είναι η ξεκάθαρη εικόνα της πνευματικής σας συγκομιδής και της εμφάνισής της στο υλικό σας πεδίο!!!….

«Η ηλιακή έκλειψη μας ‘εσπρωξε’ όλους να αποκτήσουμε ολοκληρωτική παράδοση και εμπιστοσύνη στο μεγαλείο -το οποίο αληθινά είμαστε- και να δούμε με επίγνωση, ποιά είναι τα θέματα που όντως ζητούν την προσοχή μας και να αναζητήσουμε το ολοκληρωτικό βήμα/τα σε σχέση με αυτό. »

Μέσα από τις υπερβάσεις μας και τους μετασχηματισμούς του δονητικού μας πεδίου, κάθε φορά βιώνουμε μία μικρή ή μεγάλη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Τι σημαίνει νέα πορεία, νέος προσανατολισμός και ποιά τα κλειδιά μας;! Πως γειώνω την έμπνευσή μου και την υλοποιώ;!

H δομή του webinar:

Εισαγωγή στην θεματολογία και τα σημεία κλειδιά της ενέργειας του μήνα

Ομαδικός συντονισμός στο Κύκλο Φωτός και ο Διαλογισμός ~Απελευθερώοντας – Αναγεννιέμαι~ για το ήπιο εσωτερικό πέρασμα μέσω της Πύλης 9/9, την κατάλληλη καθοδήγηση και διαύγεια για την συνέχεια του ταξιδιού της ενθύμησης.

-Ερωτήσεις/εμπειρίες

Κάντε την εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην διαδικτυακή εστία της Anagenis. Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί και σε αυτή την Ενεργειακή Ένωση.

Καρδιά με καρδιά …..στην ιερότητα της στιγμής που θα συναντηθούμε πάλι!

Βικτώρια & Anagenis

Επόμενα Δωρεάν Webinars με την Βικτώρια Καρυπίδου και την Anagenis:

10/10 Αρχή Νέας Πραγματικότητας

11/11 Η Αρχόντισσα και η ‘Μαεστρίνα’ της Ύψιστης Υλοποίησης

12/12 Θαυμάζοντας το Θαύμα που Είμαι

 Εγγραφείτε στο Newsletter και μάθετε έγκαιρα τις λεπτομέρειες εγγραφής στα webinars.