Εγγραφείτε Σήμερα στη Ενημερωτική Λίστα της Anagenis και Λάβετε Δωρεάν το Ebook με την Πρώτη Ενότητα του Webinar της Σχολής μας “Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό”, μαζί με την Άσκηση/Ενεργοποίηση της Ενότητας αυτής, σε μορφή .mp3!

Η ενδυνάμωση τη σχέσης μας με τον Θεϊκό μας Εαυτό είναι το Άλφα και το Ωμέγα για τον Σύγχρονο άνθρωπο που δεν παίζει πλέον το παιχνίδι “είμαι απλά άνθρωπος πάνω στη Γη”, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεϊκότητά του.

Ο Θεϊκός μας εαυτός είναι αυτός ο μοναδικός σύντροφος ο οποίος ανοίγει για εμάς τον δρόμο και ετοιμάζει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πορευτούμε το δικό μας μονοπάτι και να βιώσουμε τη ζωή που επιθυμούμε.

Σε κάποια στιγμή της ζωής μας αποφασίζουμε να εκδηλώσουμε τη Θεϊκότητά μας και να γειώσουμε τις Ύψιστες Δημιουργίες μας εδώ στη Γη, κάτι το οποίο είναι και η φυσική μας κατάσταση. Ο Θεϊκός μας Εαυτός είναι το κομμάτι αυτού που είμαστε που βαδίζει μαζί μας και στηρίζει αυτή μας την απόφαση μέσα από την καθοδήγησή του.

Μέσα από αυτό το Ebook θα ανακαλύψετε:

  • Ποιο κομμάτι του υπέροχου αυτού Όλου που Είμαστε, είναι ο Θεϊκός μας Εαυτός.
  • Για ποιους λόγους η Σχέση μας μαζί του αποτελεί τη σημαντικότερη σχέση της Ζωής μας.
  • Ποιος είναι ο Ρόλος του στην Καθημερινότητά μας, ώστε να προχωρήσουμε στην Υλοποίηση όλων αυτών που επιθυμούμε.
  • Έπειτα από την Ενδυνάμωση της Σχέσης μας με τον Θεϊκό μας Εαυτό, ποια είναι τα βήματα που καλούμαστε εμείς να κάνουμε;
  • Τους Τρόπους Επικοινωνίας ανάμεσα σε Εμάς και τον Θεϊκό μας Εαυτό.
  • Την Αξία της Προσωπικής και της Πνευματικής μας Ανάπτυξης στην Εκδήλωση του Πνεύματος μέσα από Εμάς, στην Υλική Πραγματικότητα.

Επιπρόσθετα, θα λάβετε με τη μορφή .mp3 και την Άσκηση – Ενεργοποίηση για την “Ροή της Ενέργειας του Πνεύματος, από την Πρώτη Ενότητα του Σεμιναρίου “Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό”.

 

Δωρεάν Ebook: "Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό" από την Anagenis.