Σας ενδιαφέρει να κατανοήσετε και να πάρετε στα χέρια σας την πορεία της Εν-Θύμησής σας;

Να απελευθερωθείτε από την ανθρώπινη αντίσταση, που δεσμεύει την Ευημερία σας, την Ευτυχία σας και την Εμπιστοσύνη στον Εαυτό σας;

2015-08-13 12-35-24 ''Ευημερώ'' Σεμινάρια Διεύρυνσης Συνειδητότητας - YouTube

‘’Ε  Υ  Η  Μ  Ε  Ρ  Ω’’

   με την Βικτώρια Καρυπίδου

Η ομάδα διαμορφώνεται έως 15 Φεβρουαρίου.

Κύκλος Σεμιναρίων Ενθύμησης, Διεύρυνσης και Αφύπνισης του πεδίου Ευημερίας.

Ότι σας περιβάλλει αυτή την στιγμή – απλά καθρεφτίζει τις εσωτερικές σας πεποιθήσεις, αντιλήψεις στο νοητικό, βιολογικό, ενεργειακό και πνευματικό σας πεδίο.

Χρειάζεται να γίνει μια εντατική εσωτερική ενδοσκόπηση και αξιολόγηση για να αποκαλυφθεί ποιοί είναι οι μηχανισμοί, προγράμματα, συνήθειες συμπεριφοράς οι οποίοι φράζουν, καθυστερούν, αναβάλλουν την εκδήλωση ευημερίας, ευτυχίας και πνευματικής ανάπτυξης στην ζωή σας.

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε Πρώτα με ποιούς τρόπους μπλοκάρετε την διαδικασία της υλοποίησης της χαράς, της ευτυχίας, της ευημερίας στην ζωή σας και στην συνέχεια να διαμορφώσετε νέα αντίληψη σε σχέση με την δύναμη μέσα σας, την αφθονία και την ευημερία σε όλους τους τομείς;!

Εάν ΝΑΙ……….Δηλώστε την συμμετοχή σας και μπείτε συνειδητά στην εμπειρία της Ενθύμησης και Ενεργοποίησης του πεδίου της Ευημερίας σας μέσω του κύκλου σεμιναρίων ‘’Ευημερώ’’.

Στόχος του κύκλου ‘’Ευημερώ’’

Στόχος είναι να συνειδητοποιήσετε και να απαλλαγείτε από τις πτυχές του Εαυτού σας που περιορίζουν, φράζουν, καθυστερούν την διεύρυνση συνειδητότητάς σας και την Ευημερία σε όλες τις σφαίρες της ζωής σας. Επιπλέον η ανάκτηση της εσωτερικής δύναμης του Δημιουργού μέσα σας, την εκδήλωση των δυνατοτήτων σας, το Ύψιστο Δυναμικό της Ψυχής σας.

Ενδεικτικά στον κύκλο θα δουλέψουμε και θα υιοθετήσουμε:

  •  την έξοδο από την παγίδα ψευδής πραγματικότητας του νου
  •  ένωση και αφομοίωση του Νέου Φωτεινού μου Σώματος
  • είναι η Πνευματικότητα κόντρα στην Υλική Αφθονία;
  • ποιοί είναι οι Νέοι μηχανισμοί Νέας Εποχής που στηρίζουν και συμβάλλουν στην προσωπική εξέλιξη γεμάτη ευημερία και άνεση στην υλική πραγματικότητα.
  •  αγκυροβόληση της Νέας Ενέργειας στην υλική μου πραγματικότητα
  •  την συνειδητότητα 5ης διάστασης – ικανότητα αντίληψης όλης της εικόνας του παζλ
  •  την συγχρονικότητα ως μέρος της καθημερινότητάς μας
  •  την ικανότητα συνειδητής διαχείρισης εκδήλωσης/υλοποίησης (προετοιμασία εσωτερικής διάθεσης/πεδίου δημιουργίας)
  • Anagenis Yoga Soma Ενεργοποιήσεις για Ανάταση – Άνοιγμα – Αφύπνιση μέσω του Σώματος και ομαλή απελευθέρωση της λιμνάζουσας, παγιωμένης ενέργειας στο πεδίο σας.

Τα μαθήματα της Yoga μέσα από την Anagenis, αποτελούν την συνειδητή επαφή και σύνδεση με το ιερό μας σώμα και του σεβασμού απέναντι στις αλλαγές και αναπροσαρμογές που αυτό βιώνει τόσο έντονα τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης του δονητικού πεδίου τόσο στον πλανήτη μας, όσο και στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν αναπνευστικές ασκήσεις, ασκήσεις προθέρμανσης, στάσεις του σώματος (Asanas), ήπιο Χαιρετισμό στον Ήλιο, κρίγια γιόγκα, και τεχνικές χαλάρωσης, οι οποίες εξισορροπούν την ζωτική μας ενέργεια.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

 1η Ενότητα| Το ισχυρό σας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο/Πιθανότητες & Δυνατότητες

 2η Ενότητα| ΑυτοΑποδοχή=ΑυτοΕνοποίηση

 3η Ενότητα|  Το τέλος του διαχωρισμού

4η Ενότητα| Η σημαντικότητα του Σώματος στην Πνευματική Εξέλιξη/ Μηχανισμός κυτταρικής ανανέωσης

5η Ενότητα| Οι παγίδες των ρόλων/  Κβαντικότητα & Υπερβατικότητα

6η Ενότητα|Συνειδητοποίηση της Ανάληψης/τι είναι η διάσταση

7η Ενότητα|  Αφομοίωση της καλλιέργειας/Άλμα δονητικού πεδίου

Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Για 7 μήνες, κάθε μήνα θα λαμβάνετε οπτικο-ακουστικό υλικό (ΜΡ4) – βίντεο/σεμινάρια τα οποία θα αποστέλλονται στο e-mail σας. Τα βίντεο-σεμινάρια με την εξειδικευμένη θεματολογία του κύκλου είναι ειδικά προετοιμασμένα και φέρουν εισαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα της κάθε ενότητας που εμβαθύνουμε κάθε μήνα. Το υλικό που λαμβάνετε διαθέτει απαραίτητες οδηγίες και καθοδήγηση για το πρακτικό κομμάτι της ενότητας και την προσωπική σας καθημερινή εργασία.

Εάν πραγματικά ποθείτε να ξεκλειδώσετε την αληθινή δέσμευση για αλλαγή, απελευθέρωση και ενδυνάμωση του Εαυτού σας και ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ…………..τολμήστε το και ελάτε στην ομάδα της Anagenis να ανοίξουμε μαζί τα Φωτεινά σας Φτερά!!!

Μορφή σεμιναρίου:

–  3 οπτικοακουστικό ( 4 ωρών) αρχείο ΜΡ4 με την θεματολογία του μήνα (θεωρία & πρακτική)

–  1 οπτικοακουστικό ( 1,5 ωρών) αρχείο ΜΡ4 με μάθημα γιόγκα, εστιασμένο στην ενότητα του μήνα

Κόστος μηνιαίας παρακολούθησης: 50ευρώ

Με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας αποστέλλεται σύνδεσμος αποθήκευσης των αρχείων στον υπολογιστή σας.

ΑγαπηΜένοι μου, οι Υπερβάσεις σας, οι Εμπειρίες σας, οι Διαπιστώσεις σας για την Δύναμη και το Φως μέσα σας είναι ότι πολύτιμο για την διαδρομή της ΕνΘύμησής σας αλλά και για το όραμα, την ιδέα της Anagenis για μία κοινωνία Μάκρο-Αντίληψης, γεμάτη Ανθρώπους Πρότυπα με αληθινές αξίες και ανοιχτή καρδιά! Αληθινές ιστορίες…………μέσα από τις αληθινές Θεϊκές Καρδιές!ΕυΓνωμονώ!

2015-08-12 21-57-01 H Παρέλαση των Δημιουργών της σχολής 'Anagenis' - YouTube

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν διευρκυνήσεις μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή στο τηλ.: 6946044133