Video Workshop | Ολική Αφύπνιση & Human Design

~ΟΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ & HUMAN DESIGN~

-THE TEMPLE OF FULL AWAKENING-

ONLINE INITIATION OF YOUR SACRED AVATAR-DIVINE HUMAN

Μέσω του ‘εσωτερικού γνωρίζω – inner knowing’ και την ουσιαστική ανακάλυψη της Ουσίας της Ύπαρξης -την φύση του Είναι μας – σου ανοίγεται εσωτερικά ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΥΛΗ. Κατά το πέρασμα της Πύλης αυτής εισέρχεσαι στην Εσωτερική σου Εστία όπου αρχίζεις πραγματικά και αληθινά να αγαπάς, αγκαλιάζεις την ανθρωπινότητά σου – τον Άνθρωπό Σου και μέσα από αυτόν τον Ιερό Γάμο να Εκδηλώνεις την Ύψιστη Αρμονική σου Πραγματικότητα!

Και αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ, καθώς ο Άνθρωπινος Εαυτός – το Ιερό σου Άβαταρ – Divine Human Design είναι ένας ζωντανός θησαυρός και κατά την αποδοχή του οποίου σου αποκαλύπτεται το Μοναδικό Έμφυτο Ελιξήριο – Δώρο σου, η Αλχημεία της Έκφρασης της Πηγής σαν ένας σπόρος που μεταμορφώνεται σε λουλούδι και μετά σε καρπό.

Σε αυτην την βαθύτερη ανακάλυψη της Ουσίας και το αληθινό αγκάλιασμα της Ανθρωπινότητάς σου – της μοναδικότητάς σου και την Εκδήλωση της Ύψιστης Πραγματικότητάς Σου είναι αφιερωμένο αυτό το Online Εργαστήρι Η Εστία Ολικής Αφύπνισης!

Η μη-δυαδική αυτοανακάλυψη ενσωματώνεται στην υποστηρικτική χροιά της δύναμης της ανθρώπινης κβαντικής συνειδητότητας και την σοφία της επιστήμης του Human Design!

Αυτό το πεδίο ειναι τόσο ζωντανό, παλλόμενο και συγκινητικό αγαπημένοι μου.

Είναι πεδίου ενθύμησης βαθυτερης ουσίας μας και ταυτόχρονα παραλαβή απαντήσεων που ΕΝΔΥΑΝΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ/ΖΗΤΗΜΑΤΑ :

– ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;

– ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ;

– ΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΩ ΕΚΔΗΛΩΝΩ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΟΥ;

– ΕΙΜΑΙ Η CONSTANTA – ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΟΥ;

– ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ;

– ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ‘τον εσωτερικό θάνατο=κλείσιμο’ χωρίς να απορροφιέμαι στο MATRIX;

– ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ;

– ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;

– ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;

5 δίωρες online μεταδόσεις γεμάτες ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ Κβαντικής Σοφίας που υπάρχει στο DNA μας, σύγχρονες ανακαλύψεις και πληροφορίες/διδασκαλίες που διευρύνουν την αντιληπτική μας ικανότητα ώστε να είμαστε σε θέση να αγκαλιάζουμε συνεχόμενα την εκδήλωση της υλικής γήινης ζωής μας εκπέμποντας παλμούς και συχνότητηες που αυξάνουν και αγκυροβολούν τις πιθανότητες της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ – ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΠΕΛΕΓΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΡΟΧΙΑ-ΧΡΟΝΟΔΙΆΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!

Οι ενότητες του προγράμματος:

1η Ενότητα |ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ : Η Εστία της Ολικής Αφύπνισης.Βιωματική Εμβάθυνση στην Ύπαρξη. Η επιρροή της ζωντανής ενθύμησης. Πρακτική καθοδήγηση – σημείο μηδέν, Θεική Ουδετερότητα.  Το Κοσμικό Οδοιπορικό των μελών της ομάδας.

2η Ενότητα|ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ: Ανακάλυψη της Μοναδικότητας. Εισαγωγή στην Τεχνολογία του Ανθρώπινου Σχεδιασμού – Human Design. Κατανόηση της δομής ανθρώπινης εκδήλωσης. Οι 9 Πύλες Συνειδητότητας – 9 κέντρα στο ΣώμαΌχημά μας. Η μετάλλαξη του Συναισθηματικού Κέντρου – Η Δύναναμη της Συναισθηματικής Αρχής.

3η Ενότητα| ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 2024: Συνειδητή Δημιουργία και Πλοήγηση 2024 Δονητική Αρχιτεκτονική των Επιθυμιών Σας!Ζώντας τον Ανθρώπινο Σχεδιασμό μου. Τα δυνατά στοιχεία του σωματογραφήματός σας. Συνειδητή Πλοήγηση 2024! Το κλείσιμο του Κοσμικού Κύκλου 2027 και η μεταβατική περίοδος. Καθοδήγηση για κάθε τύπο στο Ηuman Design.  Κβαντική Αρχιτεκτονική – Πως στήνεται τώρα η Νέα Αρμονική Πραγματικότητα.

4η Ενότητα|Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ – Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ- ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; Το κλείσιμο του Κοσμικού Κύκλου 2027 και η μεταβατική περίοδος.  Πως στήνεται τώρα η Νέα Αρμονική Πραγματικότητα και πως διατηρείται η Δονητική σας Σταθερά!

5η Ενότητα|ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΩΜΑ: Ομαδική Συνεδρία Αναβαθμισης. Κβαντική Διαμεσολάβηση – Light Singing θεραπεία.  Πρανική Φόρτιση – Ακτινοβόλο Σώμα.

Για τις Ψυχές των οποίων το εσωτερικό ταξίδι είναι αφιερωμένο στην ΑυτοΑνακάλυψη, ΑυτοΠραγμάτωση και ΑυτοΕναρμόνιση με την Νέα Γη, τη Νέα Ανθρωπότητα.

Η περίοδος προ(σ)καλεί -την αφυπνισμένη συνειδητότητα- στην Ικανότητα Υπέρβασης διατηρώντας το κέντρο της, τον πυρήνα της αδιάρρηκτο, ενργό και βαθιά ριζωμένο στην Ουσία της Αλήθειας.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – Η ΣΥΝΘΕΣΗ – Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ = ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!

Εστία Ολικής Αφύπνισης : Εδραίωση, επικύρωση, σταθεροποίηση μέσα στον Πυρήνα της Ύπαρξης μας και Εκδήλωση Αρμονικής Πραγματικότητας!

Τα Εργαστήρια της Anagenis Estia  προορίζονται για την ενεργή υποστήριξη και ενίσχυση της διατήρησης του Κεντρικού μας Άξονα της επίγνωσης της Αφυπνισμένης Ύπαρξης εδώ στην γήινη διάσταση, την εναρμόνιση με την Κοσμική Σοφία, την Μοναδικότητα της Ψυχής ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!

Λάβετε υπ’ όψιν σας πως σε περίπτωση απουσίας σας στα live, όλες οι μεταδόσεις ηχογραφούνται και σας αποστέλλονται σε MP4 μορφή για την αποθήκευση σας για την επαναλυπτική παρακολούθηση και εξάσκηση των πρακτικών εργαλείων που δίδονται.

1η επιλογή αγοράς: 85,00 ευρώ

+ 5 Ηχογραφημένα Webinars (10 ωρών) σε μορφή Mp4

+ e-book παρουσίασης ολόκληρου του εργαστηρίου και πρακτικών εργαλιών σε pdf

Μοιράσματα Ψυχής

Υπάρχει αυτή η φράση που λέγεται ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται! Αυτό ακριβώς συνέβη με μένα και τη σύνδεσή μου με την οικογένεια της Anagenis και την αγαπημένη, φωτεινή και φωτισμένη Βικτώρια!!!

Ενιωθα πράγματα, ένιωθα και έβλεπα την αφύπνισή μου, αλλά ήταν όλα μαζί μέσα μου και δεν είχα την επίγνωση να ξεχωρίζω και να βλέπω καθαρά.

Το ταξίδι μου με την Anagenis ήταν, είναι και θα είναι, ένα μαγικό ταξίδι, ανακάλυψης του εαυτού, επίγνωση της ΄Υπαρξης και σύνδεση με την Ψυχή!!!!!
Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν τα ίδια εάν δασκάλα δεν ήταν η Βικτώρια!!! Αυτό το μαγικό πλάσμα με την απίστευτη δύναμη ψυχής που με απλοχεριά και απλότητα μοιράζει σε όλους!!!! Είναι εκεί πριν από τον καθένα για τον καθένα!!!! Εχει μια δύναμη και μια διαύγεια που συνεχώς την εξελίσσουν και τη διευρύνουν χωρίς να το “παίζει” δασκάλα!! Γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ!!!!! Εχει βαθιά συναίσθηση της καταλληλότητας και της ανταπόκρισης. Έχει βαθιά συναίσθηση του πότε να σου κρατήσει το χέρι και πότε να σε αφήσει να ανακαλύψεις μόνος σου!!!!! Έχει γενναιοδωρία ψυχής και βαθιά μεταδοτικότητα. Όλα αυτά την κάνουν πραγματικά Φωτισμένο Δάσκαλο!!!!!! Δεν υπάρχει ίχνος εγωικού εαυτού και έχει το γνώρισμα που κάνει το σωστό δάσκαλο να ξεχωρίζει!!! Χαίρεται πραγματικά με την πρόοδο του καθενός!!!
Στην ανθρωπινότητα μου νιοώθω περήφανη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, στην πνευματικότητα μου νοιώθω διεύρυνση που βρήκα ξανά τους συνοδοιπόρους μου από πάντα!!!!!
Βικτώρια & Anagenis βαθιά Ευγνωμοσύνη από πάντα και για πάντα!!!!
Σεμέλη

Για σένα που αντιλαμβάνεσαι πως όλα όσα επιθυμείς βρίσκονται σε ένα Επίπεδο Δόνησης και εσύ χρειάζεται να εναρμονιστείς ΠΡΩΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΝΗΣΗΣ αλλά παρ’ολο που το γνωρίζεις -ενεργειακά μπαινοβγαίνεις- μεταξύ θύματος-προσωπικότητας και επίγνωσης-Παρουσίας. Για να εξουδετερώσουμε την εσωτερική τραμπάλα χρειάζεται να Ανακαλύψουμε και να Εδραιωθούμε στον Πυρήνα της Ύπαρξης – την Θεική Ουδετερότητα η οποία στην συνέχεια αβίαστα, αυτόματα αναβαθμίζει όλα τα πεδία σου και την συνολική σου Δονητική Ταυτότητα!

Με εμπιστοσύνη, με αφοσίωση, με επιμονή, με επανα-ληψη για την Ολική Αφύπνιση αγαπημένοι μου – για την Άνευ Όρων Ελευθερία και την εκδήλωση Άνευ Όρων Ευημερία σε όλες τις σφαίρες της ζωής μας – στα πάντα!

Σας περιμένω – θα είναι άλλο ένα αποκαλυπτικό,  απογειωτικό και πολύ πολύ ενδυναμωτικό ταξίδι!

Βικτώρια Καρυπίδου

Εκδηλώσετε το ενδιαφέρον αγοράς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για