Ενεργειακή Ένωση Αναγεννηστών – Συνειδητών Δημιουργών – Ταξιδευτών της Νέας Γης

Η εσωτερική εργασία/προετοιμασία τελευταίας περιόδου αγαπημένοι μου που κάναμε καθώς ενωθήκαμε μέσω webinars στις

10 Ιουνίου Επανέρχομαι στο Φως.

                                         13 Ιουνίου Άνοιγμα Ιερής Καρδιάς. 

                                                                     17 Ιουνίου Διατήρηση της Δόνησης Υψηλά.  

μας φέρνει στο Αποκορύφωμα των Συναντήσεων μας στις 20 Ιουνίου, Υesss!

Στην Στιγμή της Πρόθεσης του τι Επιθυμούμε μέσα από το Νέο Φως – Ανοιχτή Καρδιά – Υψηλή Δόνηση να Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Η Σ Ο Υ Μ Ε!!!!!

Ένα πανίσχυρο φωτονικό κύμα από διαμαντένιο Φως το οποίο έρχεται και απλώνεται στον πλανήτη μας από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο, ενισχύοντας την αφύπνιση της συνειδητότητας και την ‘κρυμμένη’ της κληρονομιά οδηγεί -όσοι το βλέπουν, συντονίζονται, επιτρέπουν’- στα ιερά τοπία, σημεία, κορυφές όπου ξεδιπλώνεται το Μυστήριο.

Η περίοδος του ‘ξεκαθαρίσματος’ χαμηλής δόνησης/συρρικνωμένης φύσης μας η οποία ξεκίνησε την Ισημερία Μαρτίου μας προετοίμαζε για αυτή την χρονο-κάψουλα ισχυρής ‘επανάστασης – αποκάλυψης’ = breakthrough στις 21 Ιουνίου – με το Θερινό Ηλιοστάσιο.

O Εορτασμός του θερινού Ηλιοστασίου τιμά το θεϊκό σχέδιο της ζωής που υποδεικνύεται στον ουρανό, έτσι ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί στην δική μας ζωή στη γή. Αναγνωρίζει τις Φωτεινές και δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν στην Κοσμική Φύση αλλά και μέσα στο άτομο περιμένοντας να ενεργοποιηθούν.

Ο  Ήλιος πηγή φωτός και ζωής κάθε φυσικής οντότητας, είναι μια δύναμη ενωτική και οι κινήσεις του σηματοδοτούν τα στάδια του εσώτερου πνευματικού ταξιδιού προς την ενθύμηση και αποτελούν κοσμική αντανάκλαση του πνευματικού ταξιδιού που καλείται ο καθένας μας να διανύσει.

Ανοιγόμαστε σε μια εμπειρία  διεύρυνσης της Συνειδητότητας, ποιοτικότερου συντονισμού, ευθυγραμμισμού με τις Νέες Διαθέσιμες Σφαίρες Φωτός, μέσα από τον οποίο βιώνουμε την δική μας πορεία ενθύμησης και αποκοπής από στερεότυπα και φραγμούς που περιορίζουν την υλοποίηση του δυναμικού μας.

Η μετάδοση θα συμπεριλαμβάνει επικοινωνία, διαλογισμό, συντονισμό, συχνότητες Sound-Light Language από την Anagenis Guides & Βικτώρια.

Ερχόμαστε στο ΜΑΖΙ – για άλλη μία ανεπανάλυπτη βιωματική εμπειρία ενθύμησης Αγαπημένα Πλάσματα!

Θα σας δούμε εκεί,

Β&Α

Τετάρτη 20  Ιουνίου | 19:00 – 20:30

Τόπος Διεξαγωγής: Anagenis Online Studio

Κόστος Συμμετοχής : Δωρεά της Anagenis

Δηλώστε την συμμετοχή σας κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα!