Είμαστε ήδη η Ενεργοποιημένη Συνειδητότητα, όταν το Επιλέξουμε.

Καμία τεχνική, κανένα πνευματικό εργαλείο, τίποτα δεν θα μπορέσει να κάνει την διαφορά μέσα στην ποιότητα της ζωής μας ως ενεργοποιημένη συνειδητότητα, εάν δεν υπάρχει η αίσθηση, εάν δεν υπάρχει το feeling μέσα απ’ αυτό.

Έρχεται η στιγμή όπου φθάνουμε σ’ αυτή την ευδαιμονία και τη συνειδητοποίηση ότι τα κύτταρά μας είναι εμποτισμένα με το πνεύμα και ότι η συνειδητότητα βρίσκεται μέσα σε κάθε ένα από αυτά. Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτή η συνειδητοποίηση, ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνουμε για την πνευματική μας εξέλιξη, είναι εργαλεία τα οποία μας ενθαρρύνουν στο να βιώσουμε αυτή την χάρη, αυτή την αίσθηση του WOW…

Τότε είναι που νιώθουμε τη συνειδητότητά μας ελεύθερη από οτιδήποτε, αναγνωρίζοντας ότι κάθε άσκηση και πρακτική δεν τις κάνουμε μέσα από την προοπτική να βελτιώσουμε τον ανθρώπινο εαυτό μας. Δεν είμαστε γι’ αυτό εδώ, δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Η εμπειρία της συνειδητότητας στην υλική πραγματικότητα δεν είναι να αλλάξουμε τις συνήθειες, δεν είναι να αλλάξουμε επιτηδευμένα, σκόπιμα, για να γίνουμε πνευματικά όντα. Είμαστε ήδη η ενεργοποιημένη συνειδητότητα, όταν επιλέγουμε να την ενεργοποιήσουμε. Όταν την αποσύρουμε από την καθημερινότητά μας, βουλιάζουμε και πάλι στην ανθρώπινη πτυχή μας. Τίποτα δεν γίνεται έτσι.

Ξέρετε κάτι; Είναι σοφία για ένα πλάσμα να βρίσκεται στην υλική πραγματικότητα και να έχει βιώσει όλες αυτές τις πτυχές, κι αυτές τις εμπειρίες του κακού, να γνωρίζει ότι είναι μέρος αυτού του κόσμου.

Για σας κάποια στιγμή δεν είναι πια αυτό η εμπειρία σας, δε σας χρειάζεται. Τώρα όμως, αυτή την περίοδο, δε γίνεται να κλείσετε τα μάτια στις εμπειρίες, διότι συγχωνεύετε διαστάσεις μέσα σας και οι πτυχές βγαίνουν στην επιφάνεια.

Απλώς, ο μάστερ που είμαστε, καθώς βλέπει μια εμπειρία να έρχεται στην επιφάνεια, ενεργοποιεί την επίγνωση και είναι παρούσα η συνειδητότητά του εκεί. Έτσι λοιπόν συνειδητοποιούμε ότι ναι, υπάρχει χώρος, να είμαστε θυμός ή κάθε άλλο συναίσθημα εκείνη τη στιγμή. Κατανοούμε ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να υποτιμήσουμε, να ασκήσουμε κριτική και να ξεσπάσουμε πάνω μας. Απλά εκείνη την ώρα είναι κατάλληλο να έχουμε αυτό το συγκεκριμένο βίωμα και η συνειδητότητα που είμαστε το επιτρέπει.

Καταλαβαίνουμε ότι η συνειδητότητά μας δεν είναι παρούσα όταν τα βάζουμε με τον εαυτό μας και περνάμε σε μία κατάσταση που πιστεύουμε ότι είμαστε αυτό που βιώνουμε και αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε: “Μα γιατί τα κάνω όλα αυτά…;” Σε εκείνο το σημείο σταματήστε, είναι η προσέγγιση από την τριτοδιαστασιακή σας κατάσταση, αυτή η οποία σας κάνει να αναρωτιέστε: “Τι δεν κάνω καλά…

Πιστέψτε με, είναι επιλογή της συνειδητότητάς μας, σε ποιά κατάσταση θα βιώνει την ανάληψή της, σε ποια βιολογία θα βιώσει τα ταξίδια της ψυχής της, αυτό είναι επιλογή, η συνειδητή βιολογία. Μέσα στη βιολογία βιώνεται η ανάληψη, διατηρώντας την φυσική μας φούσκα. Δεν κάνει κάποιος την ανάληψη και μετά είναι αναγκασμένος να φύγει γιατί δεν μπορεί να κρατήσει την δονητική συχνότητα. Αυτό είναι άλλο. Εμείς επιλέγουμε να βιώνουμε τις εμπειρίες εδώ, το καταλαβαίνετε;

Επειδή ακριβώς επιλέγουμε να βιώσουμε, έχουμε χώρο να βιώνουμε την ευημερία, η οποία εκδηλώνεται σε ταξίδια, βόλτες, χόμπι κι εμπειρίες. Είμαστε εδώ, ήρθαμε εδώ για να βιώσουμε αυτές τις ποιότητες, όχι όμως ως άνθρωπος. Αυτό το κάναμε, το βιώσαμε, νομίζαμε ότι ήμαστε ο θυμός και ταυτιζόμασταν με αυτό.

Σήμερα σας λέω ότι οι διαστάσεις μέσα μας είναι ζωντανές, είναι αληθινές και είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να τις προσεγγίζετε από την ενεργοποιημένη συνειδητότητα, η οποία είναι παρούσα. Όταν είναι παρούσα, οι εμπειρίες αποκτούν άλλα χρώματα και εκτονώνονται μέσα σας, γιατί τους επιτρέπετε να υπάρχουν, να υπάρχει αυτός ο θυμός και λέτε «ναι, είμαι ο θυμός αυτή την στιγμή» και όχι «είμαι θυμωμένη» ή «είμαι εκνευρισμένη».

Δείτε την διαφορά. «Είμαι θυμωμένη» είναι ακριβώς μία παρομοίωση με ένα πλάσμα της διττότητας, το οποίο έχει κλειστά τα πνευματικά του μάτια, το 3ο μάτι είναι εντελώς κλειστό. Και όταν λέω «είμαι θυμός αυτή την στιγμή», έχετε ανοίξει την αγκαλιά σας στην εμπειρία. Όταν συμβαίνει αυτό, οι εμπειρίες παύουν να έχουν χαρακτηριστικά, δηλαδή παύουν να έχουν ταμπέλες, καλό και κακό.

Να θυμάστε Η Ζωή είναι ΤΩΡΑ και η Επιλογή να Είστε η Ενεργή Συνειδητότητα είναι μπροστά μας κάθε στιγμή!

Να είστε καλά και όμορφα Αγαπημένοι μας Anagenis_Family!

Μείνετε συντονισμένοι στην Συχνότητα της Ενεργής Ενθύμησης και Ανάδυσης της Νέας Γης!

Η Συχνότητα της Anagenis στο YouTube!