«Εν-θυμάμαι την αληθινή έννοια της ευημερίας»

 ~Κλειδιά Εν-Θύμησης~

abundance activationΣήμερα θα μιλήσουμε λοιπόν για τις θαυμαστές ενέργειες της ευημερίας, η οποία είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή ενός εργάτη του φωτός, για εκείνες τις ενέργειες της καρποφορίας, όπου νέα δημιουργικά έργα σε όλα τα επίπεδα –κοινωνικό, πλανητικό, παγκόσμιο– υλοποιούνται, πάντα όμως σε συνεργασία με τις ανώτερες σφαίρες. Γιατί αν κάποιος δεν έχει δουλέψει την σύνδεσή του με τις ανώτερες σφαίρες, είναι σαν να λέμε ότι κατευθείαν θέλει να πάει στην πρώτη λυκείου, ενώ δεν γίνεται να προσπεράσει το δημοτικό και το γυμνάσιο. Αυτή είναι μία από τις πιο βασικές θα έλεγα σχέσεις στην ζωή ενός εργάτη του φωτός, γιατί εάν δεν έχουμε αποκαταστήσει την σύνδεσή μας με τον θεϊκό μας εαυτό, με την πνευματική μας οικογένεια, η οποία μας καθοδηγεί και ουσιαστικά στέλνει μηνύματα και πληροφορίες στον κατάλληλο τόπο και κατάλληλο χρόνο –εδώ μιλάμε για την συγχρονικότητα–, πραγματικά όλα τα έργα τα οποία έχουμε ήδη σκεφτεί ή μάλλον έχουμε την δυνατότητα ως πλάσματα να εκδηλώσουμε και να υλοποιήσουμε, δεν γίνεται να τα πραγματοποιήσουμε. Και όλα αυτά για την καλυτέρευση της ζωής μας και θέλω να το πάω ακόμα παραπέρα, για την άνθιση της ανθρωπότητας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε με τον τρόπο μας, με την ζωή μας και την συλλογική συνειδητότητα και την συλλογική κατάσταση των ανθρώπων.

Και θα σας πω κάτι. Σήμερα εγώ η Βικτώρια Καρυπίδου, το δηλώνω, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, ο οποίος ζει στη χαρά, επιλέγει τις εμπειρίες του κι αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι αλήθεια, αυτό μπορώ να το αποδείξω με την υλική μου πραγματικότητα, το πώς βιώνω την ζωή μου, το πώς είναι οι σχέσεις μου, ποιούς ανθρώπους έχω γύρω μου, τα project μου και οι ιδέες μου. Γιατί σας το λέω; Απλά θέλω να σας πω ότι σαν κι εμένα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι άνθρωποι, γι’ αυτό θέλω πραγματικά να στραφείτε προς τα μέσα και να φύγετε από εκείνη την κατάσταση της έλλειψης. Και πώς θα φύγετε; Απλά επιλέγοντας να είστε παρόντες με την συνειδητότητά σας στο τώρα, επιλέγοντας να βλέπετε, να ακούτε, να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με αισιοδοξία και χαρά. Εάν είμαστε μονίμως σε μια κατάσταση, στην οποία ψαχνόμαστε για το τί γίνεται απέξω, για το τί γίνεται εδώ κι εκεί, τότε χάνουμε πραγματικά τον προσανατολισμό μας.

Οι ενέργειες της αφθονίας λοιπόν είναι σαν την πλαστελίνη, με την οποία φτιάχνετε ό,τι σας έρχεται από την καρδιά, πηγαίνοντας κόντρα ή μάλλον τελείως πέρα από τον νου της γραμμικότητας, κάτι που σας δίνει μεγάλη ελευθερία, γιατί δεν σας κρατάει μακριά από το να ζείτε στη ζωή σας εκείνο που ουσιαστικά είναι η πραγματικά ονειρεμένη σας αλήθεια και πραγματικότητα. Και οι ενέργειες παροτρύνουν για αλληλοεπίδραση με τις ανώτερες σφαίρες και τις εξελιγμένες εκδοχές του εαυτού σας, οι οποίες τί κάνουν; Βοηθούν να διαμορφώσετε ένα ισχυρό δυναμικό κοινωνικό σύνολο, μια ομάδα, όπου εσείς ως μία ενότητα, ένα όμορφο ένα, θα δουλεύετε για έναν κοινό σκοπό, ένα όραμα στο όνομα της πλανητικής ευημερίας. Και όπως πάντα αναφέρω, μόνο μέσω της προσωπικής σας ευημερίας και του δικού σας πλούτου, μπορείτε να επηρεάσετε τον κόσμο έξω από εσάς. Γιατί εάν έχετε ένα όραμα, εάν θέλετε να βοηθήσετε στην πραγματοποίηση μιας όμορφης ιδέας, η οποία μπορεί να καλυτερέψει ζωές ανθρώπων, παιδιών, γυναικών και δεν έχετε οικονομικούς πόρους, αυτό μένει απλά στην ιδέα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να περάσουμε στην συνειδητότητα ευημερίας ενός θεού/θεάς, που πραγματικά είστε. Εκεί θα μπορέσετε να έχετε την άνεση μιας επιχορήγησης, μιας οικονομικής υποστήριξης ενός έργου, που μπορεί να εξυπηρετεί το κοινό καλό ή την παιδεία, την εκπαίδευση και την διάδοση του φωτός, γιατί είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες, πρωτοποριακές ιδέες και όμορφα projects.
Εξάλλου το ξέρετε -το έχουμε αναφέρει- ότι παντού και πάντα έχετε πάντα μαζί σας την σφαίρα συνειδητότητάς σας, η οποία είναι η σφαίρα που καθρεφτίζει την αλήθεια σας, δηλαδή ό,τι έχετε σ’ αυτή την υπέροχη αλχημική σφαίρα, αυτό που έχετε στην καρδιά σας, αυτό και καθρεφτίζεται έξω στη ζωή σας. Είναι τόσο ισχυρή πια αυτή η σφαίρα, που αντανακλά πίσω μόνο τις σκέψεις σας και το επίπεδο συνειδητότητάς σας. Θα το έχετε δει. Αυτό που λαμβάνετε πίσω είστε εσείς, απλά μέσα από άλλους πόρους, μέσα από άλλους ανθρώπους, μέσα από άλλες καταστάσεις. Εξαρτάται από το πώς νιώθετε, το πώς βιώνετε, το πώς μπαίνετε σε μια εμπειρία. Εκεί λοιπόν μπορείτε να σταματήσετε για ένα λεπτό και να δείτε τί είναι αυτό που πρέπει να αφήσετε.

Θα έχετε ακούσει ότι πριν από χιλιάδες έτη στο νοητικό πεδίο της ανθρωπότητας είχαν διεισδύσει και εξαπλωθεί κάποιες σκεπτομορφές, τερατώδεις εικόνες βίας και σκληρότητας. Αυτό έγινε από εκείνα τα πλάσματα, τα οποία δεν τα εξυπηρετούσε καθόλου να εξελισσόμαστε, δεν τα συνέφερε καθόλου να πάμε μπροστά πνευματικά. Εκείνοι τρέφονται μόνο όταν εμείς βιώνουμε φόβο, ανασφάλειες, περιορισμούς, αυτή την χαμηλή ενέργεια διαβίωσης. Αυτές λοιπόν οι σκεπτομορφές, αυτές οι εικόνες, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τις γνώσεις και τα μηνύματα που έρχονται από τις ανώτερες σφαίρες. Οι ανώτερες σφαίρες, είτε είναι η πνευματική οικογένεια, είτε είναι οι φωτισμένες εκδοχές του εαυτού μας, αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να βοηθούν εμάς εδώ στην αφυπνιστική διαδικασία αρχικά και μετά στη φώτιση. Όμως τώρα τα ευχάριστα νέα, με την είσοδό μας στη νέα εποχή, στην 5η διάσταση, είναι ότι βρισκόμαστε σε εντελώς ασφαλή και προστατευμένο πεδίο, την σφαίρα του καθενός μας και εφόσον είστε εδώ και είστε εκείνοι που το ακούν, αυτό ισχύει για όλους, γιατί αυτό που μεταδίδω έχει καταλληλότητα σε εκείνους που έρχονται σε επαφή με αυτό το υλικό. Έτσι λοιπόν είστε προστατευμένοι στη δική σας σφαίρα, της δικής σας αλήθειας.
Τώρα να πούμε λίγο για την ευημερία, γι’ αυτό που πιστεύω ότι αυτός ο χρόνος, από την δική μου πλευρά, ως καθοδήγηση και ως αυτό που με διαύγεια και καθαρότητα βλέπω, θα είναι αφιερωμένος στο να αφυπνιστεί η ευημερία, η συνείδηση ευημερίας στον ελλαδικό χώρο. Και όταν λέω ευημερία, εννοώ ότι θα ξεκινήσουμε με την αυταξία, με το να καταλάβουμε ότι αξίζουμε και πρωτίστως οι γυναίκες, οι οποίες πέφτουν στην συναισθηματική παγίδα, με όλα αυτά τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί προς την δική μας την μεριά για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
Είμαι λοιπόν ένα από εκείνα τα κανάλια, από εκείνους τους ανθρώπους-αγγέλους, που σ’ αυτή την περίοδο η αποστολή μου είναι να ξυπνήσω μέσα σας αυτό τον θεό/θεά που είστε και να καταλάβετε ότι η υλική πραγματικότητα μέσα από το πρίσμα της διευρυμένης συνειδητότητας είναι κατάλληλη, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την αναγέννηση όλου του κράτους και όλων των θεών που πραγματικά παλεύουν και έχουν εγκλωβιστεί στην πτυχή της πνευματικότητας, στην πτυχή εκείνου του αναζητητή, που έχει πέσει μέσα στον φαύλο κύκλο, περιμένοντας να καθαρίσει, να αγιάσει, να φωτιστεί από εξωτερική βοήθεια, από εξωτερικό περιβάλλον, ξεχνώντας εντελώς την μεγαλοσύνη του, την εσωτερική του δύναμη, το φως που φέρει την πληροφόρηση και όλη εκείνη την σοφία, που ως ενσαρκωμένοι θεοί έχουμε.

Η ευημερία λοιπόν έρχεται μόνον όταν ο άνθρωπος είναι εντελώς ελεύθερος από προσμονές, από στόχους σε κάθε βήμα της διαδρομής του. Όταν απλά έρχεται ως καθοδήγηση, χωρίς να περιμένετε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα. Όταν κάνετε, δημιουργείτε, χωρίς να περιμένετε το αποτέλεσμα. Ο ελεύθερος εκείνος άνθρωπος πάντα βλέπει τον εαυτό του σε όλα τα επίπεδα να ευημερεί, χωρίς να επιτρέπει καμμία σκέψη φτώχειας, ανέχειας, έλλειψης να περνάει μέσα από τον νου του, να περνάει μέσα στη σφαίρα συνειδητότητάς του και προοδεύει και ανθίζει. Και μπορεί για ένα διάστημα η πραγματικότητα που βρίσκεται γύρω του να μην το αποδεικνύει αυτό, αλλά εκείνος παύει να την παρατηρεί, διότι ξέρει ότι μεταφέρεται σε εκείνη την νέα δική του πραγματικότητα, εκείνη που πλάθει μέσα από την καρδιά του και την σφαίρα συνειδητότητας, την σφαίρα της ευημερίας, της μαεστρίας τού να είναι σε ευημερία. Ήρθε η ώρα αγαπημένοι μου να επιτρέψουμε, αλλά όταν λέω να επιτρέψουμε, εννοώ σε κάθε κατάσταση, δεν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι εξαίρεση, ό,τι και αν βιώνετε αυτή την στιγμή.

Θα μου πείτε ότι σ’ ένα βαθμό εγώ είμαι τυχερή και γι’ αυτό μπορώ να λέω αυτά που λέω. Και αν είσασταν όλοι εδώ, θα κοίταζα τον καθένα σας στα μάτια –που είστε εδώ και σας κοιτάω– και θα σας έλεγα ότι εγώ είμαι απ’ αυτούς που το θέμα της ευημερίας, η πρόκληση αν θέλετε, ήταν από τις πιο έντονες στη ζωή μου. Μέσα από την πρόκληση της ευημερίας βρήκα το πάθος της καρδιάς μου και το ακολούθησα. Υπήρχαν φορές που πραγματικά δεν είχα ούτε 5 λεπτά στην τσέπη μου και έπρεπε να φτάσω στο μηδέν, για να καταλάβω ότι χρειάζεται να επενδύσω στον εαυτό μου, στον χρόνο μου, για να μπορώ να έχω τις λύσεις εκείνη την στιγμή που χρειαζόταν, για να μπορεί να παρουσιαστεί ο κατάλληλος άνθρωπος για κάθε τί. Και από την στιγμή που μπήκα στη διαδικασία της τεχνικής της υλοποίησης, άρχισαν να παρουσιάζονται μαγικές λύσεις, γιατί δεν ήμουν πια προσκολλημένη στη λύση, γιατί είχα καταλάβει την δύναμή μου εσωτερικά και γιατί κατάλαβα ότι είναι ένα μέρος της ζωής μου, είμαι εγώ. Έλεγα ότι τα λεφτά που έχω τώρα είμαι εγώ, είναι η σχέση μου με εμένα εσωτερικά, αυτά παρουσιάζονται σαν αποτέλεσμα, είναι μια έκβαση αυτής της εσωτερικής διαδικασίας. Αυτά συνέβησαν μέσα από δραματικές καταστάσεις θα έλεγα, γιατί έτσι επέλεξα να θυμηθώ, γιατί δεν θα είχα θυμηθεί διαφορετικά. Και είμαι εδώ τώρα να σας πω ότι δεν χρειάζεται να περάσετε μέσα από κει. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε πράξη ό,τι έχετε μάθει μέχρι τώρα, να το κάνετε πράξη.

Βλέπουμε πάντα λοιπόν τον εαυτό μας να ευημερεί σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να μην έχετε 10 ευρώ στην τσέπη σας, όταν όμως αισθάνεστε ότι η ευημερία είναι δίπλα σας, είναι μέσα σας, ξαφνικά παρουσιάζονται προτάσεις, ξαφνικά παρουσιάζονται άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν να σας βγάλουν έξω να φάτε, οι οποίοι θέλουν να μοιραστούν με το φως σας, γιατί δεν είσαστε η υλική σας πραγματικότητα τώρα. Όταν παραμένετε σ’ ένα επίπεδο, αυτό που καθρεφτίζετε έξω βεβαίως είστε εσείς, αλλά εμείς μιλάμε ότι πάμε παραπέρα, εμείς πάμε να πλάσουμε μέσα από την καρδιά μας και την σφαίρα της συνειδητής ευημερίας, της συνείδησης της ευημερίας και της μαεστρίας τού να είμαι σε ευημερία.
Οι άνθρωποι λοιπόν διευρυμένης αντίληψης και συνειδητότητας παύουν εντελώς να εστιάζονται στην οπτική τού από πού θα εισρεύσουν αυτά τα έσοδα ή με ποιό τρόπο πρέπει να βγάλουν λεφτά. Εκείνοι απλά ακολουθούν την καρδιά και τις οδηγίες που έχουν από την προοδευμένη εκδοχή του εαυτού τους. Και θα μου πείτε, μα πώς θα την ακούσω την προοδευμένη εκδοχή του εαυτού μου; Μα εδώ είναι αυτό που σας λέω, αυτό μας πάει πίσω, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχετε χάσει την περίοδο που λέγαμε. Αποκαταστήστε την σύνδεση με τον θεϊκό σας εαυτό, ο οποίος σας φέρνει φωτεινά πακέτα, τα οποία αρχίζουν και ξεδιπλώνουν μπροστά σας ποιό είναι το επόμενο σας έργο, ποιά είναι η επόμενή σας κίνηση.
Επίσης οι άνθρωποι της διευρυμένης αντίληψης έχουν πάψει να κρίνουν την κάθε τους κίνηση, την κάθε τους εμπειρία, την κάθε τους συμπεριφορά. Όταν απαξιώνετε τον εαυτό σας, παρατηρείστε το. Παρατηρείστε τί σκέψεις κάνετε για τον εαυτό σας. Ποιές είναι αυτές που σαμποτάρουν τις ικανότητές σας, την οικονομική σας κατάσταση, οτιδήποτε έχει σχέση με την ευημερία. Θα εκπλαγείτε. Δείτε πόσες σκέψεις κάνετε, οι οποίες όμως τί κάνουν; Υλοποιούν.
Οι άνθρωποι αυτοί ακόμα –και θέλω να μιλάω για όλους εμάς– παύουν να κρύβονται πίσω από την σκιά του εαυτού τους και επιτέλους παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους, στη δουλειά τους, στις δημιουργίες τους. Παίζουμε ανοιχτά, δεν κρυβόμαστε, εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Ξέρουμε την αξία μας. Δεν κρυβόμαστε, λέμε την αλήθεια μας. Πολλές φορές η αλήθεια μπορεί να φανεί εκείνη την στιγμή ότι ενοχλεί τους άλλους, ότι τους επηρεάζει και καλώς τους επηρεάζει. Με την συνειδητότητά σας και με το έργο σας και με την σφαίρα σας, αυτό που κάνετε εκείνη την ώρα είναι αλχημικό και θα το καταλάβετε, γιατί ενώ μπορεί να υπάρξει μια αρνητική αντίδραση απ’ αυτούς, να ξέρετε ότι εκείνοι οι άνθρωποι κινητοποιούνται, να ξέρετε ότι εκείνη την στιγμή είναι σαν διαπερνάει ένα λέϊζερ εκείνες τις ενέργειες μέσα τους που έχουν εγκλωβιστεί. Κι ας έχουν μια αρνητική αντίδραση.

Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι εδώ μιλάμε για μια εσωτερική κατάσταση, η οποία αναδύεται μέσα από την σφοδρή πίστη και αξία του εαυτού σας. Όταν ξέρετε με κάθε σας κύτταρο, όταν πιστεύετε με όλο σας το είναι σε αυτό που κάνετε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζετε το γύρω σας περιβάλλον. Και μιλάω σ’ εσάς, που είστε δημιουργοί της νέας εποχής, της νέας συνειδητότητας, είστε όλοι masters της νέας συνειδητότητας, δεν μιλάω σ’ εκείνο το μέρος της ανθρωπότητας, της συνειδητότητας η οποία τώρα αφυπνίζεται, γιατί εκείνοι έχουν την δική τους πορεία, έχουν το δικό τους στάδιο. Εδώ μιλάμε για σας, που πιστεύετε με όλο σας το είναι αυτό που κάνετε, γιατί η δουλειά, η αποστολή αυτή βοηθάει, εξελίσσει και μεταμορφώνει άλλους ανθρώπους, που έρχονται σε επαφή μαζί σας. Ό,τι και αν κάνετε. Μπορείτε να έχετε ένα εργαστήρι ζωγραφικής, μία σχολή χορού, ένα κέντρο με σεμινάρια, τα οποία βοηθούν στην αφύπνιση και την αυτογνωσία ανθρώπων. Εάν λοιπόν σε αυτό δεν πιστεύετε 100% και έχετε αμφιβολίες, χάνετε τελείως την ροή της ευημερίας, για να έρθει και να εξελίξει και να προοδεύσει αυτό το έργο σας. Και ξέρετε πολύ καλά επίσης να αξιολογείτε τον εαυτό σας. Ξέρετε ότι οι υπηρεσίες σας αξίζουν και ότι πράγματι η δέσμευσή σας και αυτή η αφοσίωση που έχετε φυσικά και χρειάζεται να αμείβονται αναλόγως. Διεκδικείστε το από εσάς τους ίδιους. Όλα παίζονται μέσα μας.

Έτσι λοιπόν αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι το χρήμα ως υλική εκδήλωση στη ζωή μας είναι απλά η προέκτασή μας, οι πεποιθήσεις που θέλουν την αρνητική συσχέτιση με το χρήμα πάλι να λειτουργεί επάνω μας, γιατί κατανοείτε ότι είναι ένα εργαλείο μέσω του οποίου κινείστε, μέσω του οποίου μεταφέρεστε, μέσω του οποίου εκδηλώνετε.

Θέλετε να πάτε κάποιο ταξίδι, εξασφαλίζετε στον εαυτό σας ό,τι χρειάζεται, την πολυτέλεια και την άνεση που σας αρμόζει. Ας πούμε χρειάζεται ένα αεροπλάνο για να πάτε στη Γαλλία, στο Παρίσι ας πούμε, αυτό είναι ένα μέσον. Χρειάζεται να κλείσετε το εισιτήριο, να πάτε στο αεροδρόμιο, να μπείτε στο αεροπλάνο, να απολαύσετε την διαδρομή του ταξιδιού, καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα μέσον, το οποίο σας μεταφέρει κάπου, δεν το απαρνείστε, δεν έχετε μια περιοριστική πεποίθηση απέναντι στο αεροπλάνο. Ακριβώς αυτό λοιπόν είναι και το χρήμα, έτσι εξυπηρετεί. Δεν είναι αρνητικό το χρήμα, είναι μέσον, ο τρόπος που εισρέει στη ζωή μας και είναι ο μηχανισμός εκδήλωσης, ο οποίος εάν κρύβει τρικλοποδιές στο υποσυνείδητό σας, τότε φρενάρετε απλά την εισροή του χρήματος στη ζωή σας. Έχοντας λοιπόν επίγνωση και παρατηρώντας αυτή τη σχέση με την οικονομική σας κατάσταση, με το χρήμα το πώς εισρέει και το πώς φεύγει, αυτός ο μηχανισμός στον άνθρωπο ο οποίος έχει διευρυμένη αντίληψη δουλεύει ως εξής:

Ανεβαίνοντας λοιπόν ένα σκαλί ελευθερίας σε σχέση με την ευημερία που επιτρέπετε στη ζωή σας, ένα σκαλάκι να ανέβετε, το ανέβασμα αυτό συνεχίζεται και το επίπεδο της συνειδητότητας της ευημερίας μεγαλώνει με εσάς μαζί. Δεν είναι λοιπόν πια ποτέ κατάλληλο να σκεφτείτε να φοβηθείτε ότι ναι τώρα έχω αυτή την ευημερία, οικονομική άνεση και σ’ ένα μήνα δεν ξέρω τί θα γίνει. Καθόλου. Είναι σαν να απαρνείστε τον ίδιο σας τον εαυτό, είναι σαν να λέτε τον άλλο μήνα δεν ξέρω αν θα ζήσω. Το ξέρετε, έχετε συνειδητή απόφαση και επιλογή να ζήσετε αυτή σας την ενσάρκωση σε όλο σας το μεγαλείο, άρα και ό,τι σας στηρίζει είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχει εδώ, γιατί εδώ στην 5η διάσταση που έχουμε μεταφερθεί δεν είναι δυνατό να σκέπτεστε έτσι. Εδώ όλα είναι πάντα παρόντα. Η αισιοδοξία, η εσωτερική γνώση, το ότι ραγδαία εξελίσσεστε και το ότι υπάρχουν δυνατότητες σε όλα σας τα πεδία. Είστε όλοι ήδη σ’ εκείνο το σκαλοπάτι της ευημερίας, απ’ όπου αυτή η πολυδιαστατικότητα και η ύπαρξή σας στις παράλληλες πραγματικότητες μάς υποστηρίζουν ακόμα και πέρα από τα όρια της φαντασίας μας, αλλά τί υποστηρίζουν όμως. Αυτό είναι το ζητούμενο. Υποστηρίζουν μία επαναληπτική κατάσταση του νου ή υποστηρίζουν εσάς που βγαίνετε πέρα από την ζώνη ασφαλείας σας; Αυτό θα το απαντήσετε εσείς. Προς ποια κατεύθυνση και σε τί ακριβώς ρέει η ενέργεια από την σφαίρα συνειδητότητάς σας;

ακολουθεί η Άσκηση/Ενεργοποίηση της Ενέργειας της Ευημερίας

δεσμευτείτε για 21 ημέρες , την ίδια ώρα το πρωί εκτελέστε την και

επιτρέψτε στην Ευημερία να ξυπνήσει στην Σφαίρα της Συνειδητότητάς σας.

                                                                  

Εάν να εμβαθύνετε περισσότερο στο θέμα της Ευημερίας, σε αυτη τη φάση της Ζωής σας, ίσως σας ενδιαφέρει το παρακάτω επερχόμενο σεμιάριο της Anagenis στην Αθήνα!

13/2 ~Ο Καταλύτης της Ευημερίας~  Σεμινάριο στην Αθήνα

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην Ενσάρκωση Σας,
Βικτώρια Καρυπίδου
Master Διεύρυνσης Ανθρώπινης Συνειδητότητας