με την Βικτώρια Καρυπίδου

Μηνιαίo webinar για την διατήρηση της Δόνησης της Συν-Δημιουργίας με τις Ανώτερες Σφαίρες

Είναι σημαντικό να εκφράζουμε προθέσεις και επιθυμίες , τοποθετώντας τους σπόρους για το πως επιθυμούμε να ζήσουμε το Ύψιστο Δυναμικό. Άλλο τόσο βασικό και αναγκαίο είναι να διατηρούμε την δόνηση, το κατάλληλο και γόνιμο περιβάλλον έτσι ώστε οι  ‘παραγγελίες’ μας να ετοιμάζονται, μεγαλώνουν, αναπτύσσονται σε κανονικούς ρυθμούς, με ανάλογους συντελεστές και στοιχεία που τους είναι απαραίτητα.

Διατηρώντας την δόνηση και την ενθύμησή μας ζωντανή, είναι σαν να κρατάμε ανοιχτή την πόρτα στο Πνεύμα μας, την Ουράνια Καθοδήγηση να είναι παρούσα, με αποτέλεσμα Συνειδητά να ΣυνΔημιουργούμε την Πραγματικότητα που μας αξίζει, έχοντας αφυπνίσει την Εμπιστοσύνη και το Εσωτερικό μας σθένος .

Η Δόνηση – είναι το επίπεδο δονητικής σας συχνότητας στην καθημερινότητά σας, δηλαδή το αποτέλεσμα της σύνδεσής σας με το Πνεύμα και η διατήρηση των Συμπαντικών Νόμων.

Το Κατάλληλο γόνιμο περιβάλλον – είναι το Ιερό σας Όχημα Νους+Σώμα+Συνειδητότητα με συμπεριφορές και ‘συνήθειες’ που προάγουν την Ευημερία, ΕυΖωία και την Πνευματική Διαύγεια για να μεγαλώσει ο σπόρος. Όπως κάνει η μέλλουσα μητέρα που κυοφορεί!

Έτσι το όραμα και ο σκοπός της μηνιαίας μας Web-Συνάντησης είναι για να επανα-φέρνουμε τον Εαυτό μας στην ‘πνευματική τάξη’, εν-θύμηση, υψηλές δονήσεις φορτίζοντας το Είναι μας και να βιώνουμε την περίοδο ‘εγκυμοσύνης’ με τις καλυτερότερες συνθήκες για την Γέννηση = ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ αυτών που έχετε σκόπιμα εκφράσει την Σφοδρή Επιθυμία να βιώσετε.

Μερικά από τα Πνευματικά Εργαλεία που θα χρησιμοποιούμε είναι το τραγούδισμα Ιερών Ήχων που σχετίζονται με τις ενέργειες του κάθε μήνα, εστιάζοντας στα ενεργεικά κέντρα στην Βιολογία μας που είναι υπεύθυνα για την υλοποίηση της ποιότητας του μήνα. Ομαδικό Ζωντανό Ονείρεμα για τις επιθυμίες και ποθητές εμπειρίες που έχετε ζητήσει να υλοποιηθούν. Διαλογισμοί – Ενεργοποιήσεις – Συνειδητότητα Εν Κινήσει.

Θα εξετάζουμε πως ο Συμπαντικός Νόμος της Έλξης λειτουργεί στην πραγματικότητα και πως επηρεάζει την κάθε μας Σφαίρα μέσα από την Μακρο-Οπτική.

Κάθε μήνα και Νέα Ενέργεια και Διαισθητική Καθοδήγηση από την Anagenis για την ομάδα της σχολής μας!

 Παρουσιάζει η Βικτώρια Καρυπίδου, ιδρύτρια της σχολής Anagenis – Ενθύμησης και Αναγέννησης.   

Είναι ώρα να δράσουμε, εάν επιθυμούμε να βιώσουμε τον Παράδεισο στην Γη, είναι ώρα να αλλάξουμε οι ίδιοι πρώτα μέσα μας, εάν επιθυμούμε να αλλάξει ο κόσμος έξω μας!

Σας προσκαλούμε στο εσωτερικό ταξίδι ενθύμησης,  όπου βήμα-βήμα θα ανακαλύπτετε τον Θαυματοποιό-Δημιουργό μέσα σας, εκείνον ο οποίος έχει όλα όσα χρειάζεται για να εκδηλώσει τα δικά του Θαύματα.

Ελάτε στην Ομάδα των Συνειδητών Δημιουργών να γειώσουμε μαζί αυτό που τόσο η Ψυχή μας ήρθε να βιώσει. Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή! Βικτώρια & Anagenis…….για την χαρά της ΣυνΔημιουργίας πάνω απ’όλα!

To πρόγραμμα των webinars

Κυριακή, 7/10 10:00 – 11:30

Κυριακή, 4/11 10:00 – 11:30

Κυριακή, 2/12 13:00 – 14:30

Σημείωση: Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σας σε όλα τα webinars του κύκλου ‘Εμπειρία Συνειδητής Συν-Δημιουργίας’. 

Μηνιαία συνδρομή: 15 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ την διαδικτυακή παρακολούθηση, συμμετοχή σας στο μηνιαίο webinar

+ την βίντεο-ηχογράφηση του σεμιναρίου σε μορφή mp4, για την περαιτέρω εμβάθυνση και επανάληψη των δοθέντων διδασκαλιών και ενεργοποιήσεων

Το ηχογραφημένο υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου μέσω του οποίου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία.

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν διευρκυνήσεις μπορείτε να στείλετε email στο [email protected]