Ελάτε να Ενωθούμε με την Καρδιά της Ομάδας Δημιουργών του Φωτός.

lightworker1

Αυτό είναι κάτι πρωτοποριακό, είναι ένας καινούργιος τρόπος επικοινωνίας, ένας υπέροχος τρόπος σύνδεσης, μιας και υπάρχουν εργάτες του φωτός, άνθρωποι-άγγελοι σε όλη την Ελλάδα, οπότε προσπαθήστε να βγείτε από τα τετριμμένα, να συνδέεστε όλο και περισσότερο, γιατί όταν εγώ βλέπω ότι υπάρχουν συμμετοχές θα συνεχίζονται τα on line σεμινάρια ανοιχτής πρόσβασης, για να μπορείτε να γνωριστείτε, για να ενωθεί η ομάδα, για να μπορούν να γίνονται αυτά τα άλματα συνειδητότητας. Και όταν βλέπω ότι υπάρχει συμμετοχή έχω κι εγώ την καθοδήγηση να το συνεχίσω, οπότε όλο και περισσότερο δίνομαι σ’ αυτή την διαδικασία και θέλω πραγματικά να πάει καλά, να πάει καλά για όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Και θέλω σήμερα, για να το νιώσουμε ακόμα περισσότερο, να ενωθούμε όλοι μαζί σε μια μεγάλη καρδιά, την καρδιά της ομάδας δημιουργών του φωτός, όσοι είμαστε στην απευθείας σύνδεση σήμερα και εκείνοι που θα το ακούσουν ηχογραφημένο. Το ξέρετε ότι συνδεόμαστε όλοι σε ένα πεδίο, μιας και όπως λέμε ο χρόνος δεν υπάρχει όπως τον ξέρουμε. Και θέλω τώρα να θυμηθείτε ένα γεγονός το οποίο σημάδεψε πάρα πολύ θετικά την ζωή σας, που γιορτάσατε μια επιτυχία σας, γιορτάσατε το πάθος για την ζωή -μπορεί να είναι ένα από τα κατορθώματά σας που σας έφερε σε μια υψηλή δονητική συχνότητα, σας έδωσε αληθινή χαρά και σας δημιούργησε έτσι ένα σκίρτημα στην καρδιά σας ή πεταλούδες στο στομάχι σας και νιώσατε την ροή της ενέργειας πραγματικά να λούζει όλο σας το σώμα.

Θέλω τώρα να καθίσουμε όλοι άνετα, κλείστε τα μάτια, κρατήστε την σπονδυλική σας στήλη ίσια, για να περνάει έτσι άνετα και όμορφα και αρμονικά η ενέργεια από όλο σας το σώμα. Πάμε να πάρουμε 3 βαθιές αναπνοές, με την εισπνοή δείτε, νιώστε, αισθανθείτε απλά ότι εισχωρεί φως μέσα στο σώμα σας, μέσα στο είναι σας, ενέργεια αγάπης, η οποία υπάρχει άφθονη και στην εκπνοή ό,τι σας ενοχλεί, κάποια ανησυχία, κάποια συναισθήματα, μπορεί σκέψεις να έρχονται τώρα στο μυαλό σας, απλά εκπνεύστε το και διώξτε το.

Πάμε 3 εισπνοές – εκπνοή, διώχνουμε ό,τι μας ενοχλεί, ό,τι δεν μας χρειάζεται πια και μια τελευταία -εισπνέω φως- και εκπνοή και τώρα πάμε να εστιάσουμε στο κέντρο της καρδιάς μας. Απλωθείτε και αισθανθείτε τώρα το σώμα σας, δείτε μέσα στο είναι σας, ακούστε τον χτύπο της καρδιάς, μπείτε σ’ αυτό το υπέροχο εσωτερικό ταξίδι. Δείτε τα κύτταρά σας, δείτε τα να λάμπουν και να ενεργοποιούν αυτόματα τον μηχανισμό της αναζωογόνησης, της απόλυτης υγείας και της βιολογικής σας νιότης. Δείτε την καρδιά σας και αφουγκραστείτε μέσα, παρατηρείστε πώς αισθάνεστε.

Μπορεί να περνάνε ρίγη στην πλάτη σας, στο σώμα σας και τώρα θυμηθείτε εκείνη την στιγμή που πλημμυρίσατε από ενέργεια χαράς, ευτυχίας και γιορτής, ένα γεγονός που ανέδειξε την εσωτερική σας δύναμη, την διαύγεια του ότι είστε ένας θεός και πράγματι μπορείτε να υλοποιήσετε και να εκδηλώσετε το ύψιστο με αγάπη, με χαρά. Μπείτε σ’ αυτή την κατάσταση μαζί με το πώς ένιωσε τότε το σώμα σας. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή τώρα, εισπνεύστε αυτή την αίσθηση της χαράς, της μεγαλοσύνης σας, της γιορτής που μετά ακολούθησε ή τους πανηγυρισμούς που κάνατε, αυτή την εσωτερική δύναμη και εκπνέοντας στείλτε την σε όλα σας τα κύτταρα, σε όλο σας το σώμα.

Πάμε να εισπνεύσουμε και πάλι αυτή την δύναμη, αυτή την αρμονία, αυτή την χαρά, την αίσθηση γιορτής και τώρα εκπνεύστε το στο περιβάλλον που βρίσκεστε, εκεί που κάθεστε – εκπνοή – και έτσι βλέπετε ότι δημιουργείται μια τεράστια σφαίρα γύρω σας, ασπίδα προστασίας και στήριξης και μιας πραγματικότητας μέσα από την οποία μπορείτε να εκδηλώνετε τα πάντα. Εκφράζετε την μεγαλοσύνη σας. Δείτε το σαν μία τεράστια σφαίρα, η οποία είναι γεμάτη απ’ αυτή την αίσθηση, αυτή την αίσθηση της χαράς, του ναι τα κατάφερα, έχω δύναμη μέσα μου και το φως μέσα μου δημιουργεί θαύματα κάθε στιγμή. Όλη αυτή η σφαίρα που βλέπετε έχει γεμίσει απ’ αυτή την ενέργεια, χρυσαφένιο φως, το οποίο πηγάζει από το κέντρο της καρδιάς σας. Άλλη μια βαθιά εισπνοή και δείτε αυτή την σφαίρα να μεγαλώνει και τώρα αυτό το χρυσαφένιο φως και αυτή η ενέργεια της υπέροχης μεγαλοσύνης σας και δύναμης, αυτό το φως ξεπερνάει και τα όρια και την επιφάνεια αυτής της σφαίρας.

Δείτε το να απλώνεται στο δωμάτιό σας, δείτε το να απλώνεται στην πόλη σας, σε όλο το μέρος, στην χώρα σας, σε όλο τον πλανήτη, δείτε το και τώρα δείτε τις στήλες φωτός που ενεργοποιούνται, που είναι οι καρδιές άλλων ανθρώπων που συνδέονται με αυτό, με αυτή την ιερή στιγμή του τώρα. Δείτε να ενεργοποιούνται στήλες φωτός, οι οποίες ενώνονται σε μία υπέροχη σφαίρα, μία τεράστια σφαίρα φωτός, η οποία είναι και θα είναι πάντα διαθέσιμη για όποιον την χρειαστεί και συντονιστεί μ’ αυτήν. Μείνετε για λίγο σ’ αυτή την έκσταση, σ’ αυτή την εσωτερική σύνδεσή σας με το φως σας. Πάμε να εισπνεύσουμε – εκπνοή – και να έλθουμε σιγά-σιγά πίσω να γειωθούμε, να ξανασυντονιστούμε και με την Γαία. Στην επόμενη βαθιά εισπνοή, στην εκπνοή κατεβάστε την ενέργεια του φωτός μέσα απ’ το ηλιακό σας πλέγμα και τα πόδια σας, τις πατούσες σας, κάτω στην καρδιά της Γης. Πάμε όλοι, άλλη μια φορά εισπνοή και εκπνοή – περνάει το φως από το σώμα μας, από το ηλιακό μας πλέγμα, από τα πόδια και τις πατούσες κάτω στη Γη στο κέντρο της καρδιάς. Ωραία, πάρα πολύ ωραία. Πάμε να τρίψουμε λίγο τις παλάμες μας, να συνδεθούμε εδώ με την ηλεκτρονική μας αίθουσα. Σιγά-σιγά μόλις τελειώσετε, ανοίξτε και τα μάτια.

(Βρείτε την Ενεργοποίηση αυτή και στην “Τέχνη της Δημιουργίας” Μαΐου 2013 στο κανάλι μας στου YouTube.)

Και όποιος έχει την επιθυμία, μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του στο chat, γιατί θέλω να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας, μεταξύ σας. Όλος ο κόσμος είμαστε ένα. Διαβάζω τα σχόλιά σας στο chat, μόλις συνδεθείτε όλοι… Ξέρετε δεν είμαστε απλά εδώ για να γίνεται μια ομιλία δικιά μου και εσείς να ακούτε και μόνο να ακούτε. Θέλω να υπάρχει επικοινωνία, μιας και αυτός ο μηχανισμός, αυτός ο τρόπος επικοινωνίας και σύνδεσης μας στερεί την παρουσία -είναι το μόνο μειονέκτημα των webinars θα έλεγα-, γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται να ενεργοποιηθούμε και να επικοινωνούμε και μεταξύ μας.

«Απόλυτη γαλήνη». Ωραία Ελένη.

«Κλαίω από χαρά». Αυτό είναι υπέροχο, είναι πολύ ωραίο, νιώθεις την σύνδεση με το πνεύμα, όταν εκδηλώνονται δάκρυα, νιώθεις την σύνδεση με το φως σου. Αυτό είναι τέλειο.

«Θέλω να αγκαλιάσω κάποιον». Βρες οποιονδήποτε, σε αφήνω για ένα λεπτό. Ναι, γιατί ανοίγετε την πύλη με τις ανώτερες σφαίρες και έρχεται πάρα πολύ επικοινωνία και στέλνονται έτσι φωτεινά πακέτα και ενέργεια και υπάρχει ανάγκη για μοίρασμα.

Είναι όμορφες αυτές οι διαπιστώσεις σας. Τέλεια. Μπράβο.

 Ακολουθήστε το Κανάλι της Anagenis στο YouTube!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για