~Αφύπνιση στην Εν-Θύμηση~

awekeningΔημιουργός και Παρουσιάστρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Για κάθε Ψυχή πάνω σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει 2η και εξίσου σημαντική ημερομηνία γέννησης ή καλύτερα αναγέννησης, είναι η ιερή εκείνη στιγμή την οποία όλες οι Αγγελικές σας οικογένειες και οι οδηγοί με αγάπη ‘προσμένουν’ να ενεργοποιήσετε. Η στιγμή της Αφύπνισης.

Σε αυτό το σεμινάριο λοιπόν θα εισέλθουμε στο ιερό πεδίο αυτής της αναγέννησης, θα συνδεθούμε, εξερευνώντας ποιά είναι τα δικά σας δυναμικά και δυνατότητες, απαραίτητα πνευματικά εργαλεία μέσα απο τα οποία ΕΣΕΙΣ εύκολα και με χάρη αφυπνίζεστε/εμβαθύνετε στην Εν-Θύμηση. Το Ον που αφυπνίζεται στην εν-θύμηση σταδιακά γειώνει τον δικό του Παράδεισο στη Γη.

Aπόσπασμα από το σεμινάριο:

Με το παλαιό σύστημα πεποιθήσεων, το οποίο δημιουργήσαμε εδώ στον υλικό κόσμο των προσδοκιών και της δυαδικότητας, προσκολληθήκαμε/ταυτιστήκαμε με τον τρόπο της ζωής μας σε μία συγκεκριμένη οπτική ή σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο σκέψεων. Και καθώς μεγαλώνουμε, πιστεύουμε ότι αυτό και μόνο αυτό το πρόγραμμα/σύστημα πεποιθήσεων είναι αυτό που είμαστε και έτσι μονίμως προσπαθούμε να τελειοποιηθούμε, να αριστεύσουμε μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, αυτές τις πιθανότητες (ούτε καν δυνατότητες) που μάθαμε ότι έχουμε, σύμφωνα με τα πρότυπα που μας δόθηκαν από τους γονείς, την κοινωνία, το περιβάλλον, το κράτος, την εκπαίδευση κτλ.

Το πρόγραμμα αυτό βεβαίως είναι δομημένο πάνω στον εγωισμό μας, στον διαχωρισμό και γι’ αυτό την μία φορά ασχολούμαστε με το να λύσουμε θέματα υγείας, την άλλη θέματα σχέσεων, οικονομικά κτλ. Ξαφνικά όμως, σε κάποια ιερή στιγμή, συμβαίνει η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, για μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή………….. Είναι εκείνες οι στιγμές, όπου ξαφνικά βλέπεις και κάτι άλλο πίσω από αυτό που έβλεπες συνήθως μέχρι τώρα…………… Είναι η στιγμή που ο νους τα χάνει και η καρδιά νιώθει την ζεστή παρουσία της Ψυχής στο πεδίο σας, ……….έστω και για εκείνα τα 6-7 δευτερόλεπτα……

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – μετά από εκείνην τίποτα πια δεν θα κυλάει το ίδιο γι’ αυτό τον άνθρωπο. Το δονητικό του πεδίο μετακινήθηκε και τώρα πια αναζητάει με τον δικό του τρόπο …..να μάθει την αλήθεια. Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ λοιπόν είναι η πρόσκλησή σου (ανθρώπινη πτυχή) στην Ψυχή σου, στον Θεϊκό σου εαυτό, να προβάλλει/να κάνει ένα βήμα μπροστά και να εκδηλωθεί στην υλική πραγματικότητα…………

Είναι η εσωτερική αυτο – ανακάλυψη, ανακάλυψη μιας καινούργιας αίσθησης, διαφορετικής αντίληψης, είναι άνοιγμα και συνήχηση σε μία διαφορετική (από το προηγούμενο σύστημα πεποιθήσεων) ιδέα, νοοτροπία, αίσθηση, είναι η ικανότητα που στηρίζεται στον εσωτερικό πυλώνα (ερέθισμα=ανάγκη).

Ενότητες σεμιναρίου:

– μονοπάτια της Αφύπνισης

– ενδιάμεσα στάδια της Αφύπνισης στην Εν-θύμηση

– επιδράσεις της Εν-θύμησης στην υλική πραγματικότητα

– μετάβαση της μίκρο-αντίληψης στην μάκρο-αντίληψη

– ο ρόλος του οδηγού της Αφύπνισης στην Εν-θύμηση

– Ενεργοποίηση της ομαλής Αφυπνιστικής σας ικανότητας

Μορφή audio σεμιναρίου:

–  2 οπτικό-ηχητικά ( 4 ωρών) αρχεία ΜΡ4

– 1 Τετράδιο Παρουσίασης, αρχείο PDF

Κόστος σεμιναρίου  :40 ευρώ έως 15 Σεπτεμβρίου 2018  -50%

(με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας αποστέλλεται σύνδεσμος αποθήκευσης των αρχείων στον υπολογιστή σας)

Τρόποι πληρωμής :

μέσω PayPal ή με κατάθεση στην τράπεζα:
Alpha Τράπεζα
Καρυπίδου Β. Βικτώρια

Αρ. Λογαριασμού: 471-002114-001075

Καλό μας Ταξίδι – Δημιουργοί !