Είπαν για εμάς

Τα τελευταία 12 χρόνια στην Anagenis – Σχολή Κβαντικής Συνειδητότητας – μεταφέρουμε μηνύματα, κβαντικά εργαλεία, μεθόδους, διδασκαλίες που στηρίζουν την πλήρη Επιστροφή σας στην ΑυτοΙερότηταΕλευθερία και ΑυτοΠραγμάτωση! 

Ευχαριστούμε κάθε έναν που αποφάσισε να περπατήσει μαζί μας σε αυτό το μονοπάτι της Βιωματικής Ανάληψης και Καλωσορίζουμε με χαρά και συγκίνηση όλα τα υπόλοιπα πλάσματα που αποφασίζουν να κάνουν αυτό το υπέροχο βήμα!

Μοίρασμα/Ατομικό Πρόγραμμα UPGRADE

Όνομα: Γιώργος Παπαδογεωργάκης – Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια

Βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με επιλογές και για να ανταπεξέλθουμε σε αυτές βασιζόμαστε σε συστήματων πεποιθήσεων. Και έτσι τείνουμε να πιστεύουμε ότι εμείς επιλέγουμε τα πράγματα στη ζωή, αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα στη ζωή έρχονται σε εμάς, για λόγους που δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε. Έτσι ήρθε και η Βικτώρια στη ζωή μου.

Δείτε Περισσότερα

Κατάθεση Ψυχής/Μοίρασμα

Όνομα: Σεμέλη Παραλή

Η Αnagenis ήρθε όταν έπρεπε να έρθει. Η πρώτη μου επαφή ήταν στο πρόγραμμα 21 ανάσες που ήταν και για την Αnagenis πρώτη φορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα συναισθήματα απερίγραπτα, οι αλλαγές εντυπωσιακές, το σώμα μου, ο νους μου, η ενέργεια μου όλη, πήρε 21 ανάσες ανάτασης, αναγέννησης. Και κυριολεκτώ με το αναγέννησης!!! …και εξακολουθούν να αναπνέουν όλα αυτά μαζί σαν ΕΝΑ.

Η Anagenis μου έδειξε το δρόμο, μου έδειξε να βλέπω πέρα από το ορατό. Νοιώθω τους αγγέλους γύρω μου,  με συμβουλεύουν με βοηθούν. 

Δείτε Περισσότερα

Κύκλος Σπουδών: Ο Ήχος της Ζωής

Όνομα: Ελένη Βελόγλου

Τώρα ξέρω. Πόσο πολύτιμο αυτό το «πνευματικό εργαλείο» των Ήχων της Ζωής. Πόσο σπουδαίο δώρο  έκανα στον εαυτό μου!

Όλη η αντίληψη η εσωτερική και η εξωτερική άλλαξε. Κάποια πράγματα βιώνονται, δεν περιγράφονται. Η σημερινή  κατάσταση του Είναι μου είναι διαφορετική. Ο τρόπος που ζω, που αναπνέω, που σκέφτομαι , που διαλογίζομαι, που χαίρομαι , που υλοποιώ, που αντιλαμβάνομαι και επιλέγω, είναι άλλος από πριν από ένα χρόνο..

Ξεκίνησα τους «΄Ηχους της Ζωής» από καθαρή διαίσθηση ότι το χρειαζόμουν. 

Δείτε Περισσότερα

Εργαστήρι: Εσώτερο Σύμπαν

Όνομα: Κλεοπάτρα Μπαλέ

Θα μπορούσα να πω ότι αυτό το εργαστήρι προσφέρει συμπυκνωμένη γνώση αρχιτεκτονικής, ανάσας και ευημερίας μαζί. Έτσι οδηγείσαι σ έναν γρήγορο επαναπροσδιορισμό και σε άλματα διαύγειας σε προσωπικό, πνευματικό και επαγγελματικό επίπεδο εφόσον δεν έχεις χάσει την καθημερινή σου επαφή με όλη την ιεροτελεστία που ο καθένας έχει ορίσει.

Το εργαστήριο Κρυστάλλινες Συχνότητες της Νέας Γης ήταν ένα ριζοσπαστικά άκρως μετασχηματιστικό βιωματικό σεμινάριο. Το άκουσα άλλες δύο φορές ρουφώντας κυριολεκτικά κάθε σου λέξη.

Δείτε Περισσότερα

Εργαστήρι: Εσώτερο Σύμπαν

Όνομα: Βέττα Υψηλού

Αν ήθελα να περιγράψω επιγραμματικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα χρησιμοποιούσα 2 λέξεις: ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.

Έκανα στον εαυτό μου το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο.  Ένα δωροπακέτο με πολλούς θησαυρούς. Για κάποιον που βρίσκεται ήδη σε τροχιά, με τον δικό του τρόπο, είναι σαν μια πλήρης περιστροφή στην σπείρα της εξέλιξης. Πέρα από τα όσα έντονα βίωσα κατά τη διάρκειά του, το ένιωσα να “δουλεύει” και τις επόμενες μέρες (και ακόμη το νιώθω) με πολλές πολλές μικρές μετατοπίσεις-συνειδητοποιήσεις-ανοίγματα, κάποιες από τις οποίες μπορεί και να μην τις αντιλαμβανόμουν αν δεν ήμουν εστιασμένη.

Δείτε Περισσότερα

Εργαστήρι: Εσώτερο Σύμπαν

Όνομα: Σεμέλη Παράλη

Αν και είναι δύσκολο να χωρέσω σε μερικές γραμμές την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου εργαστηρίου θα πω ότι το “Εσώτερο Σύμπαν” ήταν ένα άχρονο ταξίδι Σπουδαίο!!! Ήταν σαν ένα ταξίδι στον εσωτερικό Χωροχρόνο.

Συμπυκνωμένη γνώση μέσα σε 4 μέρες αχρονες που μπορούσες να νοιώσεις τα φωτοκωδικοποιημενα μηνύματα που τόσο χαρισματικα μεταδιδονταν μέσω της αγαπημένης Βικτώριας!!! Ένιωθες τις δονήσεις της ίδιας της συνειδητότητας σου που εξελίσσονταν, θεραπεύονταν, διευρύνονταν!!! Μέσα σου αχρονα ταξιδευες!!! Μαγικό!!!

Δείτε Περισσότερα

Εργαστήρι: Κβαντικής Υλοποίηση

Όνομα: Αθανασία Λαλοπούλου

Το εργαστήρι της Κβαντικής Υλοποίησης με τις 12 ενεργοποιήσης και τα live webinars ήταν ότι ποιό μοναδικό έχω παρακολουθήσει. Δεν ένιωσα απλά όμορφα, αλλά βιώσα πως είμαι η Προέκταση της Πηγής, πως για όλα υπάρχει μια θεϊκή λύση

Τι σας προσφέρουν τα σεμινάρια της Anagenis;

Μου προσφέρουν καθοδήγηση σε καινούργια γνώση και εμπειρίες μέσα απο την Μακρο-Οπτική και Ενεργοποιώντας τον Εσωτερικό Παρατηρητή μου.

Πως βοηθιέστε;

Με έχει βοηθήσει να συνδέομαι με τον Ανώτερο εαυτό μου! Με βοήθησε να κατονοήσω πως η Ευημερία είναι δικαίωμα όλων και να εστιάζω στην λύση και όχι στο πρόβλημα.

Δείτε Περισσότερα

Κύκλος Εργαστηρίων: Ανάσες Αναγέννησης

Όνομα: Κατερίνα Φιλιππίδου

Η εργασία με τον διαλογισμό είχε πολύ έντονο δονητικό χαρακτήρα στο σώμα μου. Κατά την διάρκεια του διαλογισμού η ροή της ενέργειας πάλλεται και κυκλοφορεί σε ολόκληρο το σώμα μου δυνατά. Όσο αφήνομαι, τόσο πιο πολύ με κατακλύζει.

Βγήκε τόση πολύ ευγνωμοσύνη προς το σώμα μου. Η επίγνωση μου δείχνει κατευθείαν ποιο σημείο χρειάζεται  να χαλαρώσω και που να στείλω την αναπνοή μου ακόμα και σε στιγμές που είμαι σε γρήγορους ρυθμούς, όπως π.χ. όταν είμαι στην δουλειά.

Εκτός αυτού, με έναν μαγικό τρόπο, ή καλύτερα με έναν κβαντικό τρόπο, διαβάζοντας την λίστα με τα πράγματα που μου δίνουν χαρά, κάθε μέρα βιώνω χαρά, καθώς χωρίς να το προκαλέσω συνειδητά, κάποιο από αυτά συμβαίνει μέσα στην μέρα αυθόρμητα.

Δείτε Περισσότερα

Κύκλος Εργαστηρίων: Ανάσες Αναγέννησης

Όνομα: Κατερίνα Φιλιππίδου

Η τρίτη ενότητα ήταν πολύ δυνατή για μένα! Ήταν μια ενότητα που μπορείς να την κατανοήσεις με την καρδιά κυρίως και όχι με το νου. Νιώθω την ενέργεια να ρέει συνεχώς στο κορμί, ακόμα και σε σημεία που δεν την είχα αισθανθεί ποτέ μέχρι τώρα!

Σε πρακτικό, καθημερινό επίπεδο αναγνωρίζω μια αύξηση στην ζωτική μου ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση μέσα στην μέρα μου και μεγαλύτερη συγκέντρωση στο εδώ και τώρα. Αυτά με κάνουν να χαμογελάω περισσότερο, να επικοινωνώ καλύτερα και αληθινότερα με τους ανθρώπους και με περισσότερο αυθορμητισμό. Οι δεύτερες σκέψεις έχουν μειωθεί δραστικά. Απολαμβάνω τις μέρες μου και έχω ανάγκη και διάθεση για δημιουργία.

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το θεραπευτικό αυτό ταξίδι!

Δείτε Περισσότερα

Κύκλος Εργαστηρίων: Ανάσες Αναγέννησης

Όνομα: Αργυρώ Δαβανέλου

Πόσο μαγικό ταξίδι, πόσο απελευθερωτικό, πόσο αποκαλυπτικό! Κάθε ενεργοποίηση και μια ευλογία, μια βαθιά κάθαρση και Ενθύμηση. Όλο αυτό το διάστημα βιώνω τεράστια ανοίγματα, η πυκνότητα σαν να έχει διαλυθεί, το πεδίο της καρδιάς έχει ανοίξει τόσο πολύ. Κοιτάω προς τα έξω και πολλές φορές βιώνω την έλλειψη διαχωρισμού! Όλα φωτίζονται, όλα μοιάζουν ευλογημένα και τέλεια και είναι σαν να τα βλέπω για πρώτη φορά!

Η ζωτική μου ενέργεια είναι στο φουλ! Χθες ένιωθα το πεδίο της καρδιάς ενσωματωμένο με το τρίτο μάτι και το τρίτο μάτι ένα με την καρδιά! Δεν υπήρχε διαχωρισμός! Πολλές φορές νιώθω να αναπνέω, να υπάρχω, να ζω μέσα και ως ο Ανώτερος Εαυτός…όλο και περισσότερο αυτό αγκυροβολείτε μέσα μου, γειώνεται και η ενθύμηση έρχεται όλο και πιο συχνά!

Δείτε Περισσότερα

Εργαστήρι: Συνειδητή Δημιουργία και Υλοποίηση

Όνομα: Μαρία Ανανιάδου

  1. Το καινούριο που αποκόμισα είναι το δικαίωμα επιλογής, συνειδητής επιλογής. Μπορώ δηλαδή να επιλέξω να γίνω αυτόνομο ον χωρίς κάρμα, χωρίς παρελθόν, να βγω έξω από τον φαύλο κύκλο. Αυτά που δούλευα ως τώρα, μαθήματα αυτογνωσίας-συχνές συναντήσεις και σεμινάρια, είχαν συχνές αναδρομές στο παρελθόν με σκοπό να αναγνωρίσω, να κατανοήσω και στη συνέχεια να συγχωρήσω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που εμπλέκονταν σε γεγονότα και σε καταστάσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβιώνω επώδυνα συναισθήματα απογοήτευσης, εγκατάλειψης, πόνου. Νιώθω με μεγάλη μου χαρά ότι απελευθερώθηκα από όλα αυτά, γυρίζω ωραιότατα την πλάτη μου στο χθες, εστιάζω στο σήμερα και παρατηρώ με επίγνωση τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου και διεκδικώ μια νέα ζωή που περιέχει στο εδώ και τώρα μου την αγάπη χωρίς όρους και όρια που τόσο πολύ αναζητώ!!!!!

Δείτε Περισσότερα

Μοίρασμα/Κατάθεση Ψυχής

Όνομα: Σεμέλη Παραλή

Υπάρχει αυτή η φράση που λέγεται ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται! Αυτό ακριβώς συνέβη με μένα και τη σύνδεσή μου με την οικογένεια της Anagenis και την αγαπημένη, φωτεινή και φωτισμένη Βικτώρια!!!

Ένιωθα πράγματα, ένιωθα και έβλεπα την αφύπνισή μου, αλλά ήταν όλα μαζί μέσα μου και δεν είχα την επίγνωση να ξεχωρίζω και να βλέπω καθαρά. Με την Anagenis ξεκίνησα στο πρόγραμμα “21 Ανάσες Αναγέννησης” και μου συνέβη ακριβώς αυτό που περιγράφει ο τίτλος. Αναγεννήθηκα!!!!! Την τελευταία ημέρα του προγράμματος ακόμα θυμάμαι, πόσο πολύ ολοκληρωτικά ένιωθα την καρδιά μου ανοιχτή!!!! Μια χαρά, μια συγκίνηση για όλους και για όλα μα πάνω από όλα για μένα!!! Χόρευα, τραγουδούσα, έκλαιγα από συγκίνηση, γελούσα με όλη αυτή την ομορφιά. Την ομορφιά την δική μου!!!! Η δόνηση της Ευγνωμοσύνης με σήκωνε τόσο ψηλά, στον Ουρανό και ακόμα παραπέρα!!!!!!

Δείτε Περισσότερα