Βασικός  Κύκλος Σπουδών Προσωπικής Μεταμόρφωσης και Εν-Θύμησης

Υλικό Διεύρυνσης, Αφομοίωσης και Προσαρμογής στην Νέα Ενέργεια και Μεταμορφωτικά Πρακτικά Πνευματικά Εργαλεία

Δημιουργός και εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Εάν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να διαλύσετε τα σύνορα και τα όρια σε αυτά που μπορείτε να δημιουργήσετε – τότε αυτο το ταξίδι είναι για Εσάς! Για αιώνες ενσαρκώσεων είχαμε αυτο το φορτίο που λέγεται κάρμα. Και έφτασε η στιγμή στο Συμπαντικό Πολυδιαστασιακό χρονοπλαίσιο που όλοι μαζί είπαμε ΦΤΑΝΕΙ, χορτάσαμε αυτο το παιχνίδι και αντιληφθήκαμε ότι ούτε να το καθαρίσουμε γίνεται, ούτε να το θεραπεύσουμε ειναι δυνατό –  αυτο που είναι δυνατό είναι να βγούμε έξω απο αυτόν τον φαύλο κύκλο στο ΕΔΩ και το ΤΩΡΑ μας.

Συνειδητός Δημιουργός είναι εκείνος που γράφει ο ίδιος το σεναριο της ζωής του. Αυτή η Σειρά Web-Σεμιναρίων Είναι το εσωτερικό Ταξίδι το οποίο θα φτιάξει τα θεμέλια για μιά Νέα Ζωή – Νέο Εαυτό!

Ο Σκοπός της Σειράς ‘Είμαι ο Δημιουργός της Ζωής Μου’ είναι:

 • Αναγνώριση και απελευθέρωση περιοριστικών πεποιθήσεων και χαμένων πτυχών του Εαυτού σας
 • Αναγνώριση, συνειδητοποίηση και αφομοίωση της Παντοδύναμης, Πολυδιαστασιακής Υπόστασης του Ανθρώπου-Δημιουργού
 • Αντίληψη και εκδήλωση του δυναμικού της πλήρους αποδέσμευσης απο την παγίδα του παρελθόντος παίρνοντας ολοκληρωτικά την ζωή στα χέρια σας μια και για πάντα
 • Μεταμόρφωση του Ανθρώπου σε Άνθρωπο Πρότυπο-τον Δημιουργό της Ύψιστης Ζωής Του εφόσον το  ΕΠΙΛΕΓΕΙ
 • Να ζήσετε την τωρινή ενσάρκωση, φτιάχνοντας τον δικό σας χάρτη.

Αγαπημένοι Δημιουργοί, Είστε εκείνοι που έχετε όλη την σοφία να ξεκλειδώσετε τα ταλέντα, ικανότητες και την εσωτερική δύναμη για να υπερβείτε οτιδήποτε εμποδίζει την χαρά και την ευημερία να εκδηλωθεί στην ζωή σας. Εάν έχετε κουραστεί απο την στασιμότητα και το συνεχόμενο αίσθημα ανημπόριας και προσκόλλησης σε πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πιά, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Στην προσπάθεια να κατανοήσω την Ευ-Τυχία, μαζί με την αυτο-παρατήρηση και την αυτο-καλλιέργεια, την οποία και συνεχίζω μονίμως επενδύοντας στις σπουδές και την εξέλιξή μου, μόνο όταν στράφηκα στην εσωτερική μου δύναμη και την συνειδητοποίηση ότι για εκείνο που αληθινά ποθώ να ενσαρκώσω στην ζωή μου χρειάζεται να αναλάβω την ευθύνη και να το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ……τότε άρχισα να:

 •  ζω την Ζωή που εγώ Δημιουργώ
 • βιώνω εμπειρίες που επιλέγω
 • εμπιστεύομαι τον Εαυτό μου ακολουθώντας την διαίσθησή μου

…και μέσα απο την βιωματική μου εμπειρία μεταδίδω την δική μου εμπειρία, γνώση, πνευματικά εργαλεία και πρακτικές εφαρμογές που έφεραν αποτελέσματα όπως σε εμένα αλλά και σε ψυχές που περπατούν στις  Νέες ενέργειες και ενεργοποιούν την αυτοεκτίμησή, αρμονικές σχέσεις, την ευζωϊα και αναπτύσσουν την αίσθηση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ με το Όλον.

Αναγνωρίστε την Μεγαλοσύνη Σας!!!

Αναγνωρίστε το Μεγαλείο της Εποχής – και της Τωρινής Σας Ενσάρκωσης!!!

Η Νέα Εποχή είναι η Εποχή της Ελευθερίας σας απο τις προσμονές και προσκολλήσεις.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ OI ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗ ΓΗ

Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των 7 μηνών:

 • Θα ταξιδέψουμε στο ‘’μαγικό’’ εργαστήρι μέσα μας, ανακαλύπτοντας την σοφία της εσωτερικής μας πυξίδας, τους εσωτερικούς χάρτες της κβαντικής κατάστασης της συνειδητότητας μας. Γιατί λέμε πως όλα έξω καθρεφτίζουν τον εσωτερικό μας κόσμο;!
 •  Θα μάθουμε να ενεργούμε και να συμπεριφερόμαστε απο την Κβαντική κατάσταση της συνειδητότητάς μας. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό κατάστασης συνειδητότητας το οποίο βοηθάει το Ανθρώπινο Ον να εν-θυμηθεί ότι είναι Θεός και να εκδηλώσει την Θεϊκότητά του εδώ στον Πλανήτη Γη.
 • Η πυξίδα μέσα μας, μας καθοδηγεί στην κατεύθυνση ύψιστης πραγματικότητάς μας ανάλογα με το επίπεδο συνειδητότητας στο οποίο βρισκόμαστε, φτάνει να επιτρέπουμε και να επιλέγουμε να την ακούμε.
 • Θα τοποθετήσουμε φτιάχνοντας τον δικό μας Χάρτη με τους ‘’προορισμούς’’(πνευματική εξέλιξη, χαρά, ευτυχία, αφθονία, δημιουργικές ιδέες, σχέσεις αγάπης, ταξίδια κτλ) που θέλουμε να επισκεφτούμε επιλέγοντας την πιο εύκολη, όμορφη, ασφαλή και γεμάτη χάρη διαδρομή για να φτάσουμε στο σημείο μας.
 • Θα αποκαταστήσουμε την σύνδεσή μας με την Εξελειγμένη Εκδοχή του Εαυτού μας η οποία ήδη κατέχει την Μαεστρία του Φωτός, η οποία θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τυχόν εμπόδια και να χρησιμοποιούμε την ροή της ενέργειας για να βρισκόμαστε πάντα στο σωστό χρόνο και τόπο.

Μερικές από τις υπέροχες εμπειρίες που μοιραστήκαν οι συνοδοιπόροι της σχολής μας μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Τι άλλο να περιμένετε να μάθετε, εξασκήσετε και να αφομοιώσετε μέσα στο ταξίδι των 7 μηνών ;

 • ποιες είναι οι δυναμικές μας σε αυτή την ενσάρκωση και πως τις αντιλαμβανόμαστε
 •  η διαφορά μεταξύ της καρμικής επιθυμίας  με εκείνη της ψυχής
 •  πρακτικά εργαλεία, Ενεργοποιήσεις
 •  επιστημονικές αναφορές στις ορμόνες ευτυχίας και το πολυδιαστασιακό  όργανό μας την καρδιά

Πολυδιαστασιακός Χάρτης της Ζωής μου.

Ο χάρτης που φτιάχνω δεν είναι υλικής σφαίρας, ο χάρτης μου είναι αποτέλεσμα της επανένωσης με τον εσωτερικό μου οδηγό που με βοηθάει να γίνω ο ελεύθερος ταξιδιώτης στον χρόνο και τον χώρο, δημιουργώντας τον δικό μου Σύμπαν, χτίζοντας το Σώμα Συνειδητότητας βιώνοντας στον δρόμο μου μόνο τις εμπειρίες που επιλέγω να ζήσω!

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν εάν ρωτώντας τον Εαυτό σας, Θέλω πραγματικά να αλλάξω;;;; η απάντηση είναι ΝΑΙ!!!

Και το επόμενο βήμα είναι να αναλάβετε την ευθύνη της καθημερινής προσωπικής σας πρακτικής σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δίδονται για να απενεργοποιήσουμε τον “αυτόματο πιλότο” εκείνος που σας έφερε στην πραγματικότητα που βρίσκεστε τώρα.

Μορφή μηνιαίας παρακολούθησης :

 • Στην διάρκεια των 7 μηνών, θα προγραμματιστούν 2 Προσωπικές Skype Συνεδρίες Διαισθητικής Συμβουλευτικής με την Βικτώρια Καρυπίδου (45 λεπτών)
 • Εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο-σεμινάριο της μηνιαίας θεματολογίας (βλέπετε πάνω)  σε μορφή MP4, η οποία αποστέλλεται και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας.
 • Υποστηρικτικό βίντεο υλικό, κλειδιά ενθύμησης της σχολής μας για την διατήρηση της δόνησης της ευημερίας και ενθύμισης σας.
 • Προσωπική εργασία με τις ασκήσεις που θα δίδονται
 • Τήρηση του ημερολογίου

Κόστος μηνιαίας εκπαίδευσης: 30 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ 2 Skype συνεδρίες Διαισθητικής Συμβουλευτικής με την Βικτώρια Καρυπίδου (θα ορίσουμε μαζί στην συνεδρία γνωριμίας)

+ 2 Βίντεο ηχητικό εκπαιδευτικό υλικό σε mp4 αρχείο, με την ειδική θεματολογία του μήνα

+ Υποστηρικτικό υλικό της σχολής μας για την διατήρηση της δόνησης της ευημερίας και ενθύμισης βάση της διαισθητικής συμβυλευτικής συνεδρίας που θα προηγηθεί. Θα αποστέλλονται και θα αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας να για φτιάξουμε το δικό σας σχεδιάγραμμα του ταξιδιού ”Είμαι ο Δημιουργός της Ζωής μου”. Η Αρχή της Εκπαίδευσης σας μπορεί να ξεκινήσει όποτε είστε έτοιμος/η. Οι 7 αλχημικοί μήνες θα κυλήσουν από την ημέρα που θα ορίσουμε μαζί στην πρώτη συνεδρία γνωριμίας. Mentoring με την Anagenis – για την δική σας Απελευθέρωση – Αναγέννηση και Ενδυνάμωση.

Σχετικό βίντεο Παρουσίαση του Κύκλου  “Είμαι ο Δημιουργός Της Ζωής Μου”

Δείτε την Θεματολογία από τις Ενότητες του κύκλου

 Ταξιδεύοντας στον Εσωτερικό Χάρτη με πυξίδα την διαίσθησή μου

Σύνδεση με την Εξελιγμένη Εκδοχή του Εαυτού μου

 Σφαίρα Συνειδητότητας – Ακτινοβολώ

 Προετοιμασία ανα-γέννησης Νέου Εαυτού

 Επιτρέπω στις Νέες Ενέργειες να με υπηρετούν

 Ζώντας την Ζωή με Πάθος

 Επιστροφή στην Αλήθεια μου – Είμαι ο Δημιουργός της Ζωής μου

Εάν έχετε απορίες και χρειάζεστε επιλέον διευκρινίσεις παρακαλώ γράψτε στο [email protected] ή επικοινωνήστε στο 6946044133.

Πιστεύω στον Master-Δημιουργό που έχω απέναντί μου και γνωρίζω τα εξαίσια χαρίσματα και τα ταλέντα σας, καιρός αυτά να ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ.

Μοιραστείτε το………..εάν το λέει η καρδιά σας!

arrow