Make things happen

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη σειρά Ανοιχτών Webinars της σχολής μας “Η Τέχνη της Δημιουργίας“, για τον Ιούλιο 2013. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο και από το κανάλι μας στο YouTube.)

Η έλευση της νέας ενέργειας είχε ξεκινήσει πριν από το ’12, όπως το γνωρίζουμε. Οι πύλες είχαν ανοίξει και όλη αυτή η προετοιμασία ξεκίνησε απ’ την αρχή του ’75, απλώς την τελευταία 3ετία και κυρίως το τελευταίο 6μηνο του ’12, με το χειμερινό ηλιοστάσιο, με το 12/12/12 και τις 21/12/12 και όλες αυτές τις εκλείψεις που είχαμε, γινόταν και όλο και πιο έντονη, γιατί όλα αυτά δεν ήταν παρά πύλες, πόρτες, οι οποίες άνοιγαν, για να μπορέσει να εισέλθει η νέα ενέργεια, η νέα συχνότητα του φωτός, κάτι βέβαια που είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο σε όλο το ζωντανό, το φυτικό και γενικά σε όλα τα βασίλεια που επικρατούν και βασιλεύουν πάνω στον πλανήτη μας.

Και σίγουρα η μεγαλύτερη αλλαγή και το αποτέλεσμα που φαίνεται περισσότερο είναι στην συνειδητότητα του ανθρώπου, γιατί αυτό που έχει συμβεί είναι η δονητική αύξηση του πλανήτη μας, η δονητική αύξηση της συχνότητας στην οποία εκπέμπουμε πια, σαν ενεργειακά όντα που είμαστε. Και αυτό φυσικά έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές πολλών ανθρώπων και ειδικά σ’ εκείνους που δεν είναι αφυπνισμένοι και δεν είναι συνειδητοί του τί γίνεται και προσπαθούν να καταλάβουν τί συμβαίνει. Πολλοί περίμεναν και πίστευαν ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου και μάλιστα κάποιοι απογοητεύτηκαν. Γι’ αυτό αυτή την εποχή υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες ανθρώπων, από τις οποίες κάποιοι είναι ελάχιστα συνειδητοποιημένοι και έχουν επίγνωση του τί συμβαίνει και κάποιοι άλλοι -οι περισσότεροι- δεν έχουν αφυπνιστεί και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μ’ αυτές τις συχνότητες, με αποτέλεσμα να διαπράττουν εγκλήματα.

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι αυτή την εποχή εσείς, που ουσιαστικά έχετε κάνει δουλειά, διευρύνατε την επίγνωσή σας και συνειδησιακά εξελιχθήκατε, τώρα μπορείτε να το δείτε, μπορείτε να παρατηρήσετε, να νιώσετε, να αφουγκραστείτε τις αλλαγές πάνω σας, μέσα σας, στις πράξεις σας, στη σκέψη σας, στην συμπεριφορά σας και σε όλα. Και σ’ αυτή χρονικά την φάση που βρισκόμαστε –χρονικά σε σχέση με τις αλλαγές που έχουν ξεκινήσει και γίνονται στον πλανήτη μας, με την αύξηση της συνειδητότητας της ανθρωπότητας, με τα πνευματικά μας εργαλεία, με την καθημερινή δέσμευση των ανθρώπων που πορεύονται το φως– τί συμβαίνει παράλληλα με αυτό;

Εάν επιτρέψετε και φέρετε περισσότερη επίγνωση στη ζωή σας, εάν αυτό το πάρετε πιο «σοβαρά» –σοβαρά με την έννοια της διαπίστωσης και της συνειδητής επιλογής σε κάθε τί που κάνετε, εάν δηλαδή έχετε περισσότερη επίγνωση κάθε στιγμή του ποιοί αληθινά είστε και συνειδητοποιείτε ότι είστε ο Θεός που ήλθε εδώ για να εξερευνήσει την υλική πραγματικότητα και προσποιείται ότι είναι άνθρωπος, δηλαδή ότι παίζουμε απλά έναν ρόλο και ότι εκτελέσαμε τόσο καταπληκτικά αυτό το έργο, που στο τέλος πιστέψαμε ότι όντως μπορεί να είμαστε μόνο άνθρωποι–, τότε το δεύτερο σημείο είναι αν λειτουργείτε από το σημείο της αληθινής καρδιάς.

Δηλαδή άλλο είναι να λέμε ότι ναι εγώ θυμάμαι ότι είμαι και Θεός, αλλά στην καθημερινότητά μου όταν βλέπω ανθρώπους που οι απόψεις μας διίστανται, όταν βλέπω την κυβέρνηση, την κοινωνία, κάθομαι και προγραμματίζω και αναλύω και κρίνω και έτσι μπαίνω κατ’ ευθείαν σε διαχωρισμό και άλλο λέω αν λειτουργείτε από το σημείο της αληθινής καρδιάς, όπου η καρδιά είναι ενότητα, είναι συμπόνια. Όχι συμπόνια με το να λυπάμαι τον άλλο, αλλά να τον συμμερίζομαι για το επίπεδο της πραγματικότητας στο οποίο βρίσκεται και για την επιλογή που κάνει στη ζωή του.

Όταν λοιπόν σας έρχονται πράγματα –και θα τα βλέπετε πολύ πιο έντονα να έρχονται στη ζωή σας και να ξεπηδάνε στην καθημερινότητά σας– και εσείς κατευθείαν θυμόσαστε να κάνετε συνειδητά την μετάβαση από τον νου στην καρδιά σας, γενικά σε όλες τις φάσεις της ζωής σας, τότε θα σας συμβαίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές και θα αλλάζετε 180 μοίρες το επίπεδο δημιουργικότητας, το επίπεδο έμπνευσης και γενικά όλα αυτά που μπορούν να υλοποιηθούν στο εδώ και τώρα σας. Με το που θα κάνετε ένα βήμα, θα βλέπετε πόσο εύκολο ήταν να βρεθούν οι κατάλληλοι πόροι, άνθρωποι, συνεργάτες, ιδέες.

Τότε λοιπόν έρχονται δουλειές που αποφέρουν άνθιση σε όλα τα επίπεδα, στο πνευματικό, υλικό, στο ψυχικό σας, πάνω απ’ όλα συμβαίνουν αλλαγές -ο καθένας τις δικές του-, οι οποίες όχι απλά θρέφουν την ψυχή σας, αλλά είναι αυτές με τις οποίες παθιάζεστε πραγματικά. Δεν λέμε για απλή μετακόμιση, δεν λέμε για απλή σχέση, δεν λέμε για απλή δουλειά, έμπνευση, συνεργασία, οτιδήποτε. Λέμε γι’ αυτό, το οποίο θα σας μεταφέρει όλη αυτή την δονητική συχνότητα της χαράς και της ευτυχίας, κάτι που οι περισσότεροι εργάτες του φωτός ξέρω πως το λαχταράτε. Και μ’ αυτές σας τις πράξεις, μ’ αυτές τις ενέργειες, τις διαπιστώσεις, τις συνεχόμενες συνειδητοποιήσεις ότι είσαστε θεοί και δημιουργείτε απ’ την καρδιά σας, θα έλξετε την καθαρή ενέργεια δράσης και δυνατότητας, της καθαρής δυνατότητας.

Θα έρθει να χτυπήσει την πόρτα σας κι εσείς να είστε εκεί να της ανοίξετε, γιατί πολλές φορές έρχεται και δεν είμαστε εκεί και δεν παραδίδεται το πακέτο. Πρέπει ο παραλήπτης να βρίσκεται στο σημείο της συνάντησης για να γίνει η παράδοση. Γι’ αυτό θέλω να είσαστε ανοιχτοί, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αλλά πραγματικά χρειάζεται να είσαστε εκεί.

Έτσι λοιπόν θα μιλήσουμε γιατί η συνειδητότητα του ανθρώπου, ο οποίος μέχρι τώρα διάβαζε, πήγαινε σε σεμινάρια, διεύρυνε την συνειδητότητά του, έκανε πράγματα, γιατί αυτή η συνειδητότητα, αυτό το πλάσμα, είναι απαραίτητο και σημαντικό τώρα να μπει στην δράση, να είναι ενεργό. Λοιπόν να πω κάτι. Αυτό που βιώνουμε αυτή την περίοδο, με όλη αυτή την διεργασία και διαδικασία, που έχουν βιώσει οι άνθρωποι που πορεύονται το φως, οι δημιουργοί –όλοι μας–, τώρα είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι σε αυτό το σημείο η γνώση και η νοητική διεύρυνση και η εξέλιξη έχει χτυπήσει κόκκινο. Τί εννοώ; Δεν εννοώ ότι ξαφνικά σταματάμε να εξελισσόμαστε, να διευρυνόμαστε και να αποκτάμε γνώσεις για κάποια πράγματα. Εν μέρει σημαίνει αυτό.

Εάν δεν κάνουμε το βήμα, το οποίο θα αναφέρω σήμερα, δεν έχει νόημα να εμπλουτίζουμε κι άλλο το νοητικό μας πεδίο, να διευρύνουμε τους γνωστικούς μας ορίζοντες, δεν έχει νόημα, εάν αυτά που ήδη έχουμε μάθει, γνωρίσει, διαβάσει, τις θεωρίες που μας έχουν κάνει κλικ, από δω και στο εξής δεν τα κάνουμε εφαρμογή και πράξη. Οι επιλογές μας πια δεν χρειάζεται να έχουν σκοπό την διεύρυνση τόσο, όσο το να καταλαβαίνουμε, να έχουμε την αντίληψη για ποιό λόγο κάνουμε μια επιλογή, για ποιό λόγο κάνουμε τα συγκεκριμένα βήματα, δηλαδή να έχουμε συνεχώς την επίγνωση εκείνη την ώρα γιατί κάνω αυτή την επιλογή, γιατί πάω σ’ αυτή την δουλειά, γιατί επιλέγω να βρίσκομαι σ’ αυτή την παρέα, γιατί επιλέγω να τρώω αυτό που τρώω, γιατί;

Έχετε δηλαδή μια συνεχόμενη ας το πούμε διαδικασία επανατοποθέτησης και είναι σαν να φέρνετε τον εαυτό σας στο κέντρο σας, είναι σαν να φέρνετε τον εαυτό σας στο εδώ και τώρα, να φέρνετε τον εαυτό σας στην στιγμή όπου θυμάστε ότι είστε Θεός. Αυτό είναι το σημαντικό, να μην χάνουμε δηλαδή την επαφή μας και να αφήνουμε τις άλλες πτυχές μας να καθοδηγούν την καθημερινότητά μας.

Τα σεμινάρια και τα βιβλία που γράφονται παγκοσμίως αυτή την στιγμή δεν λένε κάτι καινούργιο και κάτι νέο για τα δεδομένα, και αυτό δεν είναι ένα δείγμα αρνητικού ή θετικού ας το πούμε αποτελέσματος ή έκβασης για την διαδικασία στον πλανήτη μας τώρα. Όχι. Έχουμε αγγίξει την ουσία των πραγμάτων, εμείς πάμε παρακάτω αγαπημένοι μου και θέλω να ανοίξετε πραγματικά την καρδιά σας, να ακούτε με την καρδιά σας αυτή την στιγμή και όχι από την κατάσταση του νου, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να αλλάξει την σημασία και να προσπαθήσει να εξηγήσει ή να αναδυθεί, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Αυτό που λέω είναι ότι, εάν δεν βάλουμε τα πράγματα στη δράση πια, οτιδήποτε καινούργιο και αν έχει να μας πει ένα βιβλίο, εμείς δεν θα μπορέσουμε να το δούμε, δεν θα μπορέσουμε να το αισθανθούμε, δεν θα μπορέσουμε να πιάσουμε το μήνυμα του συγγραφέα, γι’ αυτό και πολλές φορές αυτά τα βιβλία δεν φτάνουν και στα χέρια πολλών ανθρώπων. Για ποιό λόγο; Γιατί δεν είμαστε έτοιμοι, δεν είναι έτοιμη η συνειδητότητα, η οποία λειτουργεί ακόμα μέσα από καταστάσεις του παρελθόντος και μέσα από τον διαχωρισμό της με τους ανθρώπους γύρω της.

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη σειρά Ανοιχτών Webinars της σχολής μας “Η Τέχνη της Δημιουργίας“, για τον Ιούλιο 2013. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο και από το κανάλι μας στο YouTube, ή να μεταβείτε από εδώ στο επόμενο μέρος της Απομαγνητοφώνησης.)

Ακολουθήστε το Κανάλι της Anagenis στο YouTube!