Δώστε Χώρο στη Νέα σας Συνειδητότητα!

Κάντε χώρο στο πνεύμα να δημιουργήσει τώρα, δώστε χώρο στο πνεύμα να εισχωρήσει μέσα εκεί, μέσα στη βιολογία σας, μέσα σε αυτό που είστε. Τα χέρια και τα πόδια του πνεύματος εδώ είστε εσείς. Δώστε τώρα λίγο περιθώριο στο πνεύμα να δουλέψει για σας κι εσείς να ξεκουραστείτε για λίγο διάστημα.

Όπως αναφέραμε στο άρθρο “Όταν οι Διαστάσεις Συγχωνεύονται”,  υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας όπου χρειάζεται να “γκρεμίσετε τους τοίχους” και να κάνετε ένα εσωτερικό άνοιγμα στη Συνειδητότητά σας. Τότε, λαμβάνετε το φως που μπήκε και νιώθετε την ελευθερία που είχατε τόσο καιρό μέσα σας. Είστε σε θέση να την αναγνωρίσετε και χρειάζεται να δώσετε λίγο χώρο.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να σας παρουσιάζονται καινούργιες γνωριμίες, να κάνετε κάποιες επαφές, ή να έχετε κάποιες προτάσεις, που φαίνονται ενδιαφέρουσες. Δεν είναι όμως πάντα η κατάλληλη στιγμή να πιέσετε τα πράγματα.

Κάντε χώρο στο πνεύμα να δημιουργήσει τώρα, δώστε χώρο στο πνεύμα να εισχωρήσει μέσα εκεί, μέσα στη βιολογία σας, μέσα σε αυτό που είστε. Τα χέρια και τα πόδια του πνεύματος εδώ είστε εσείς. Δώστε τώρα λίγο περιθώριο στο πνεύμα να δουλέψει για σας κι εσείς να ξεκουραστείτε για λίγο διάστημα. Θα δείτε ότι μετά θα σηκωθείτε και όλο αυτό τον χώρο θα τον κάνετε λαμπίκο και θα τον προσαρμόσετε στην καινούργια σας συνειδητότητα.

Θέλω τώρα να σας μεταφέρω ένα παράδειγμα, σχετικό με αυτόν τον νέο χώρο που δημιουργείτε με τη νέα σας συνειδητότητα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας εδώ είναι ό,τι πιο κατάλληλο!

Αν έχετε αγοράσει μία συσκευή κινητού τηλεφώνου πρόσφατα, σας ενημερώσαν από την εταιρία ότι το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε την κάρτα SIM.

Φυσικά για εσάς αυτή η αλλαγή είναι κάτι που δε σας επηρέασε, ώστε να μην αγοράσετε τη συσκευή. Γνωρίζατε ήδη ότι το καινούριο σας κινητό τηλέφωνο θα έχει απίστευτες λειτουργίες, καθότι είναι τελευταίας τεχνολογίας. Το επιλέξατε γιατί μέσα από αυτό θα μπορείτε να μπαίνετε στο facebook, στο YouTube, να βλέπετε τα e-mail σας, όπου κι αν είστε. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ηχογράφηση, βιντεοσκόπηση, λήψη φωτογραφίας.

Όταν το κρατήσατε στα χέρια σας, σίγουρα χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να μπορέσετε να μάθετε πως  να χρησιμοποιείτε όλες αυτές τις νέες δυνατότητες, που σας προσφέρει. Στη συνέχεια, με ενθουσιασμό, συνειδητοποιήσατε ότι είναι μία συσκευή που σας λύνει τα χέρια και σας εξυπηρετεί σε πάρα πολλά πράγματα.

Νέα ενέργεια, νέα τεχνολογία, όλα γίνονται στο πι και φι! Αν το σκεφτείτε από μία διευρυμένη αντίληψη, αποκτήσατε ένα κβαντικό εργαλείο!

Δοκιμάστε τώρα να χρησιμοποιήσετε έστω και για λίγο το παλιό σας κινητό τηλέφωνο, ή έστω ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο παιλαιότερης τεχνολογίας.  Κατά πάσα πιθανότητα, ενώ έχετε συνηθίσει ήδη την καινούρια σας συσκευή, θα περάσετε λίγο χρόνο όπου δε θα μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και όταν μεταβαίνετε στη διευρυμένη συνειδητότητά σας. Θα καταλάβετε ότι αυτό που είστε Τώρα δεν μπορεί να μπει ξανά σε κανένα κουτί. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξαναδουλέψετε με οτιδήποτε σας εγκλωβίζει, σας περιορίζει. Κλείνει η πόρτα πίσω σας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν πάτε κάτι καινούργιο να το εγκλωβίσετε σε ένα παλιό σύστημα. Δε θα πετύχει.

Το παράδειγμα αυτό σας το ανέφερα καθαρά και μόνο ως παράδειγμα συγχώνευσης των συχνοτήτων και συγχώνευσης των διαστάσεων, που συμβαίνει. Και θέλω να καταλάβετε ότι δεν λέμε απλά ότι αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας. Αλλάζουν και οι συνδέσεις στα ημισφαίρια του εγκεφάλου μας και ο τρόπος που γίνεται πια η σύλληψη και η αποκωδικοποίηση της πληροφορίας όταν λειτουργείτε μέσα σ’ αυτό το πεδίο, είναι πάρα πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που είχαμε όταν λειτουργούσαμε μέσα από την περιορισμένη πεποίθηση.

Το άλμα γίνεται συνέχεια στην 5η διάσταση, όπου ο νους παύει να λειτουργεί, γιατί ο πολυδιάστατος νους πονάει όταν σκέφτεται συρρικνωμένα. Εγκλωβίζεται, ασφυκτιά και δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Ξέρετε ποιός άνοιξε τον δρόμο για να μπορούν όλα αυτά να γειωθούν και να αποκωδικοποιούνται σήμερα και να περνάνε στο λεκτικό επίπεδο; Εμείς, που ανοίγουμε το κανάλι μας όλο και περισσότερο και ενεργοποιούμε το DNA. Λαμβάνουμε την πληροφόρηση και δεν μένει πλέον η πληροφόρηση εδώ στο μυαλό, όπως το κάναμε πάρα πολλά χρόνια, σε πάρα πολλές ενσαρκώσεις. Φοβόμασταν το σκοτάδι, φοβόμασταν για άλλη μια φορά ότι το φως μας θα καταδικαστεί. Σ’ αυτή την ενσάρκωση είμαστε οι θαρραλέες ψυχές που ήρθαμε και υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας πως σ’ αυτή την ενσάρκωση θα τα δώσουμε όλα. Πραγματικά σ’ αυτή την ενσάρκωση δεν μπορεί να σας κρατήσει τίποτα πίσω.

Γι’ αυτό και θέλω να σας παροτρύνω να μην πειραματίζεστε, να μην εγκλωβίζετε τον εαυτό σας σε παλιές πεποιθήσεις, σε παλιές εικόνες, σε παλιά συστήματα για να βολευτείτε με κάτι, για να σας εξυπηρετήσει. Μη λέτε ότι αυτό θα το κάνω για κάποιο διάστημα. Προσπαθήστε να μην βάζετε το παιδί σας, τον εαυτό σας σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί μέσα σας μεγαλώνει ένα παιδί. Αυτό το αναφέρω με την έννοια του ότι είστε ένας ενήλικας που επιστρέφει στο να γίνει η συνειδητότητα ενός παιδιού. Μία καθαρή συνειδητότητα, η οποία ζει στο τώρα. Δεν μπορείτε πια να μπείτε πίσω από τα κάγκελα.

Όταν ρωτήσεετε ένα 3χρονο παιδάκι το βράδυ πριν κοιμηθεί πώς πέρασε την ημέρα του, θα πει “Καλά!”. Μπορεί και να σας αναφέρει ένα-δύο πράγματα, θα πρέπει όμως να κάτσει να θυμηθεί, δεν θα θυμάται αμέσως πως πήγε στον ζωολογικό πάρκο, στις κούνιες, πως έπαιζε με την μαμά μου, με τον θείο του. Γιατί; Γιατί δεν ζει στο παρελθόν, ζει στο τώρα, το τώρα του είναι όλα. Εκεί επιστρέφουμε, επιστρέφουμε στην παιδική αληθινή κρυστάλλινη συνειδητότητα, όπου όλα είναι αγάπη, όπου όλα είναι εξέλιξη, όπου όλα είναι δημιουργία, παιχνίδι και χαρά. Και έτσι είναι.

Καρδιά με καρδιά,

Βικτώρια & Anagenis

‘Νέα Χρονιά’ Διεύρυνσης Συνειδητότητας και Αναγέννησης ξεκινάει  13 Οκτωβρίου, μάθετε περισσότερα εδώ!