Βικτώρια Καρυπίδου

Η Βικτώρια είναι δημιουργός της Online Σχολή Κβαντικής Συνειδητότητας «ANAGENIS» στην Ελλάδα από το 2012. Είναι επίσης Διευθύντρια της Ακαδημίας Μάκρο-Συνειδητότητας της Αγίας Πετρούπολης στην Ελλάδα. Είναι Master Κβαντικής Συνειδητότητας, Οδηγός στο πεδίο της «Νέας Γης» και ενεργειακός καταλύτης σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της Αφθονίας.

Η Βικτώρια μοιράζεται διδασκαλίες που συμβάλλουν στην Εν-θύμιση της Αληθινής μας Φύσης, στην Ενδυνάμωση κατά την διαδικασία της ΑυτοΠραγμάτωσης, στην αφύπνιση της Κβαντικής Ανθρώπινης Φύσης καθώς και στην ενεργοποίηση της Συνειδητότητας της Ευημερίας και τους Μηχανισμούς Υλοποίησης της. Από το 2012 μέσω της Anagenis και των online σεμιναρίων μεταδίδει τεχνολογίες κβαντικής συνειδητότητας και πνευματικά εργαλεία με στόχο την Ανάδυση Νέου Εαυτού – Νέου Ελεύθερου Όντος του Φωτός μέσα στο γήινο πεδίο

Η Εστίαση των σεμιναρίων, εργαστηρίων και εκπαιδευτικών σπουδών, που μεταδίδει η Βικτώρια, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις Πυλώνες:

1) Ενεργοποίηση Κβαντικής Συνειδητότητας που ως απόρροια έχει την Συνειδητή Αποταύτιση από το περιορισμένο Νου και την Αφύπνιση της Αληθινής Καθαρής Θείας Φύσης.

2) Ενδυνάμωση και στήριξη της Ανάληψης του Βιολογικού Σώματος κατά την διαδικασία της Αυτοπραγμάτωσης.

3) Μαεστρία στην Δημιουργίας της Άνευ Όρων Ευημερίας = Εκδηλωμένη Θεϊκότητα/Φωτεινοί Ηγέτες – Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης.

Το Σημαντικό κλειδί  σύμφωνα με την διδασκαλία της Βικτώριας για την δημιουργία όλων όσων επιθυμεί η Αφυπνισμένη Ανθρωπότητα είναι η Θεϊκότητα μας να ενοποιηθεί αρμονικά και ισορροπημένα με την ανθρώπινη πτυχή μας εδώ στην Γη! Η γνώση και η θεωρία, να γίνουν -μέσα από την Πίστη- Πράξη και Εμπνευσμένη Δράση.

Τα μεγαλύτερα ΔΩΡΑ και Ευλογίες τα δίνουμε οι ίδιοι στον Εαυτό μας, αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι και συν-ταξιδιώτες. Πιο συγκεκριμένα μας τα προσφέρει η Ουσία του Εαυτού μας, εκείνη η εσωτερική μας φύση η οποία καθώς ανασταίνεται, ζωντανεύει και ανθίζει, γίνεται ο πλοηγός και οι ακτές στις οποίες τόσο αβίαστα, με χάρη μας ταξιδεύει. Έχουν χρώματα πέρα της ανθρώπινης νοητικής αντίληψης, βιώνουμε εμπειρίες γεμάτες δόνηση της Ουράνιας Χαράς, Ουράνιας Ελευθερίας, Ουράνιας Αγάπης! Είναι τιμή μου να Συν-Δημιουργούμε Μαζί τη Νέα Γη και τις Νέες Δομές της Ευημερίας πάνω στο πλανήτη μας!

Αφήστε μια απάντηση

3 × one =

Παρακαλώ συμπληρώστε την αριθμητική πράξη * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.