Βικτώρια Καρυπίδου

Ιδρύτρια και Δημιουργός της σχολής ‘ANAGENIS’ Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης στην Ελλάδα

Director Ακαδημίας Μάκρο-Συνειδητότητας της Αγίας Πετρούπολης στην Ελλάδα

Δημιουργός και Παρουσιάστρια projects, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αφύπνιση της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Master, Καθοδηγητής προσωπικής μεταμόρφωσης και Εν-Θύμησης/Ενεργοποίησης της συνειδητότητας ευημερίας.

Από το 2012 μεταδίδει τεχνικές, εργαλεία για αναγέννηση Νέου Εαυτού, Ελεύθερου Όντος του Φωτός στο υλικό, γήινο πεδίο. Διοργανώνει on-line σεμινάρια αλλά και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό την ανάδυση των ύψιστων δυνατοτήτων και την δημιουργία κόσμου με ΜάκροΑντίληψη, με ΜαρκοΣυνειδητότητα.

Η δομή των σεμιναρίων, εκπαιδευτικών σπουδών, που ετοιμάζει και μεταδίδει η Βικτώρια, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσεις: Διεύρυνση Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Εκδηλωμένη Θεϊκότητα.

Όταν επιτρέπουμε στην Θεικότητά μας να ενοποιηθεί με την ανθρώπινη πτυχή μας εδώ στην γη, όλα τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας ενεργοποιούνται, με τα οποία μετά θέλουμε με πάθος να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους, ενθαρρύνοντάς τους να προχωρήσουν μπροστά στο δικό τους δρόμο της ευημερίας και ευτυχίας.

Το Σημαντικό κλειδί  για την υλοποίηση όλων όσων επιθυμεί ο άνθρωπος είναι η γνώση και η θεωρία να γίνουν δράση και εφαρμογή στην καθημερινότητά του.

Ένα μήνυμα από την Βικτώρια:

Τα μεγαλύτερα ΔΩΡΑ και Ευλογίες τα δίνουμε οι ίδιοι στον Εαυτό μας, αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι και συν-ταξιδιώτες (έτσι σας αισθάνομαι καθώς γράφω αυτό το μήνυμα και σας νιώθω ΕΝΑ με εμένα), πιο συγκεκριμένα μας τα προσφέρει η Ουσία του Εαυτού μας, εκείνη η εσωτερική μας φύση η οποία καθώς ανασταίνεται ζωντανεύει και ανθίζει, γίνεται ο πλοηγός και οι ακτές στις οποίες τόσο αβίαστα, με χάρη μας ταξιδεύει έχουν χρώματα πέρα της ανθρώπινης νοητικής αντίληψης, βιώνουμε εμπειρίες γεμάτες δόνηση της Ουράνιας Χαράς, Ουράνιας Ελευθερίας, Ουράνιας Αγάπης.

Φτάνει να συμβεί η –Αφύπνιση- , να βιώσω την ολοκλήρωση της πνευματικής αμνησίας όσο βρίσκομαι στην γήινη πραγματικότητα και να μπω ολοκληρωτικά στη νέα γήινη περίοδο της Ψυχής μου …..στην Ανάσταση και τον σταδιακό αποχαιρετισμό, απελευθέρωση του μικρού, εγκλωβισμένου εαυτού ο οποίος πάσχιζε να επιβιώσει μέσα στα δίχτυα και τα περιοριστικά προγράμματα του Matrix ή της διττότητας.

Έτσι λοιπόν και στην δική μου περίπτωση, αφού πρώτα έφερα τον εαυτό μου στα όρια ‘απελπισίας’ και προκλήσεων σε όλα τα επίπεδα σε αρκετά νεαρή ηλικία και κάποια στιγμή το 2005 ‘ξύπνησα’, κατάφερα να ακούσω την φωνή της Ψυχής μου και την Θεϊκότητά μου ξεκινώντας από το μηδέν, βήμα-βήμα, αλλάζοντας την κατεύθυνση και ζωγραφίζοντας τον νέο χάρτη της ζωής μου.

Δεν λέω ότι ο δρόμος ήταν εύκολος, όμως πραγματικά με την φλόγα της θέλησης αναμμένη συνεχώς, την αφοσίωη στο Νέο Σενάριο και Δυναμικό της Ψυχής μου μαζί με την σφοδρή επιθυμία να γίνω ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος, ήταν-είναι και συνεχίζει να είναι η αιτία που απολαμβάνω ΔΩΡΑ, Ευλογίες και Θαύματα στην ζωή μου σε όλες τις σφαίρες και η σχέση/κατανόηση/αντίληψη της σύνδεσής μου με το Πνεύμα και οι δυνατότητας που μου αποκαλύπτονται εξελίσσονται συνεχώς σε πιο βαθιές, ουσιαστικές βιωματικές εμπειρίες. Και το ταξίδι αυτό εννοείται πως συνεχίζεται!

Έμαθα να αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μου, βγήκα από την θέση του θύματος, έμαθα να λαμβάνω και όχι μόνο να δίνω, απέκτησα εμπιστοσύνη και πίστη στον Εαυτό μου και έτσι όλες οι σφαίρες, αλλά και οι σχέσεις στη ζωή μου, πήραν άλλη μορφή και ποιότητα.

Η ουσιαστική μεταμόρφωση αρχίζει όταν βγαίνουμε έξω από την ζώνη ασφαλείας μας και μαθαίνουμε πως όσο γρήγορα πέφτουμε – τόσο γρήγορα πρέπει να σηκωνόμαστε. Οι προκλήσεις συνεχίζονται, αλλά αυτό που αλλάζει είναι η οπτική γωνία της διαχείρισης της κατάστασης.

Ζω την Ζωή που Δημιουργώ, βιώνω εμπειρίες που επιλέγω και μέσα από την βιωματική μου εμπειρία μεταφέρω γνώση, πνευματικά εργαλεία και πρακτικές εφαρμογές που φέρνουν αποτέλεσμα, ενεργοποιούν την αυτοεκτίμησή σας, τις σχέσεις σας, την υγεία σας, αναπτύσσουν την αίσθηση της μοναδικότητάς σας και όλα αυτά σας οδηγούν στον ανώτερο σκοπό της ζωής σας.

Στα σεμινάρια, τα webinars, αλλά και τα Ταξίδια Ενθύμησης που διοργανώνω, χρησιμοποιώ Πνευματικά Εργαλεία Νέας Ενέργειας, Νέας Εποχής, τα οποία συμβάλλουν στη διεύρυνση της συνειδητότητας, στην ‘επιστροφή’ και την ένωση με τον Θεϊκό μας Εαυτό και την Ενεργοποίηση του Master/Δημιουργού που φέρει ο καθένας μας αιώνια μαζί. Εστιάζω στην ταυτόχρονη εξέλιξη και ανάπτυξη της Πνευματικής, Σωματικής και Ψυχικής μας σφαίρας.

«Anagenis» – Aφύπνιση στην ΕνΘύμηση και την Αναγέννηση!

Αφυπίζομαι στην Ενθύμηση όταν επιτρέπω στην Θεϊκή μου σπίθα/ το Φωτεινό μου σώμα να κάνει το βήμα μπροστά, για να συγχωνευτεί με την ανθρώπινη βιολογία μου και σταδιακά να μπορώ να απολαύσω τους καρπούς αυτής της ένωσης στην υλική πραγματικότητα γειώνοντας το Ύψιστο Δυναμικό της Ψυχής μου!

Απόφοιτη ‘’Ακαδημίας Noasis’’ στην Ελλάδα , τμήμα Αγγελική Συμβουλευτική

Απόφοιτη και Επίσιμη Αντιπρόσωπος Ακαδημίας Macro-Consciousness της Αγίας Πετρούπολης

Πιστοποιημένη Δασκάλα της Hatha Yoga από το ‘’Hatha Yoga &Budo Academy ‘’

Πιστοποιημένη Δασκάλα της  Kundalini Yoga από το Semperviva Yoga College

Σπουδάστρια της Σχολής Αφύπνισης του ‘’Crimson Circle’’, Αμερική

Ας Συνδεθούμε: Facebook & YouTube