Βίντεο-Σεμινάριο “Συνειδητότητα Ευημερίας”

Δημιουργός και εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Σας προσκαλώ στο ‘ραντεβού με τον Εαυτό σας’ – 6 ενότητες  συνειδητής σύνδεσης με όλο σας το ΕΙΝΑΙ, το Σωμα – την Συνειδητότητα – την Ψυχή – το πεδίο σας με απεριόριστες δυνατότητες και ενδεχόμενα.

 • Είναι αφιερωμένο σε εκείνους που θέλουν/επιλέγουν να χτίσουν νέα θεμέλια, να στραφούν μέσα τους για θησαυρούς και απαντήσεις.
 • Είναι για εκείνους που τα νέα δεδομένα στον πλανήτη και στην συλλογική πραγματικότητα ενεργοποιούν την πρόθεση και δίψα να δουν τον κόσμο με μια φρέσκια ματιά και διευρυμένη αντίληψη.
 • Είναι για όλους όσους πιστεύουν ή έχουν πρόθεση να πιστέψουν στην αστείρευτη πηγή έμπνευσης, χαράς και ομορφιάς μέσα τους

 ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

‘’Συνειδητότητα Ευημερίας’’

Επιμορφωτικό σεμινάριο διεύρυνσης συνειδητότητας

‘’Εσείς διαμορφώσατε την Αρένα του Παιχνιδιού και αποφασίσατε τον τρόπο με τον οποίο θα παιζόταν το Παιχνίδι. Αυτό που ονομάζετε χρήμα είναι η δική σας έκφραση ενέργειας στην Αρένα του Παιχνιδιού. Δείτε ότι οι κρίσεις σας σχετικά με το χρήμα, ως μια εκδήλωση ενέργειας, είναι στην πραγματικότητα οι κρίσεις που έχετε για τον εαυτό σας οι οποίες αντανακλώνται σε αυτο το τομέα.’’

Steve Rother & Group, ‘Η Ρομφαία του Μιχαήλ’

Εάν η Ευημερία με όλη την σημασία της λέξεως , συμπεριλαμβανομένου και του χρήματος, είναι το θέμα που σας απασχολεί έντονα, χρειάζεται να φτάσετε στην ρίζα της κατάστασης και να είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε:

Ότι σας περιβάλλει – απλά καθρεφτίζει τις εσωτερικές σας πεποιθήσεις, αντιλήψεις στο νοητικό, βιολογικό, ενεργειακό και πνευματικό σας πεδίο

Χρειάζεται να γίνει μια εντατική εσωτερική ενδοσκόπηση και αξιολόγηση για να αποκαλυφθεί ποιοί είναι οι μηχανισμοί, προγράμματα, συνήθειες συμπεριφοράς οι οποίοι φράζουν, καθυστερούν, αναβάλλουν την εκδήλωση ευημερίας και αφθονίας στην ζωή σας

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε Πρώτα με ποιούς τρόπους μπλοκάρετε την διαδικασία της υλοποίησης της ευημερίας στην ζωή σας και στην συνέχεια να διαμορφώσετε νέα αντίληψη σε σχέση με την αφθονία, τα χρήματα, την ευημερία;! Εάν ΝΑΙ……….

Σχόλια, εντυπώσεις απο το σεμινάριο Φεβρουάριος 2014 & 2015

Αυτό που μου πρόσφερε έντονα το σεμινάριο είναι η ενδυνάμωση της πίστης μου..μετά από τη συνάντησή μας ισχυροποιήθηκε με super ρυθμούς. ………..μου εμφύσησες τόσο έντονα το αίσθημα της σιγουριάς στις δυνάμεις και δυνατότητές μου που δεν ξέρω πως να στο περιγράψω…! ..καλές οι γνώσεις και οι θεωρίες αλλά τελικά πάντα χρειαζόμαστε έναν ικανό, ενθουσιώδη και χαρισματικό καθοδηγητή -“προπονητή”!!! σου είμαι ευγνώμων για όλα.

Εύη Σημαδοπούλου

Στο σεμινάριο αυτό εμβάθυνα +μετουσίωσα και ένιωσα μέσα στην καρδιά και την σφαίρα συνειδητότητάς μου τι σημαίνει πραγματικά να είμαι σε ευημερία! Για μένα άνοιξε κυριολεκτικά, με τις ασκήσεις body που κάναμε, το στέρνο μου! Είναι ένα άνοιγμα σαν διάταση μυών αλλά και οστών – πλευρών, έτσι το αισθάνομαι, που με αφήνει να αναπνέω καλύτερα! Από την επομένη κιόλας αύξησα τα λεπτά της αναπνοής της Ευημερίας! Σε ευχαριστώ.

Κατερίνα Θαλασσα

Έχω να επισημάνω σε όποιον θελήσει να παρακολουθήσει αυτό το πραγματικά εκπληκτικό σεμινάριο «Συνειδητότητα Ευημερίας», πως αυτό το σεμινάριο θα τον βοηθήσει να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό του, τί σημαίνει ο εαυτός του γι’ αυτόν, πώς τον αντιμετωπίζει, πώς τον βλέπει, πόσο τον αγαπά, πόσο τον φροντίζει, γιατί αυτό με την σειρά του έχει άμεση αντανάκλαση και στον περίγυρό του και στην ίδια του την ζωή. Πάντα ευχαριστίες στην μοναδική ψυχή Βικτώρια Καρυπίδου, που ήρθε στην ζωή μου για να μου δείξει το πώς μπορώ εγώ να την κάνω περισσότερο φωτεινή και να ανακαλύψω την αγάπη και τον θεό μέσα μου.

Ξένια Πάντου

Στόχος Σεμιναρίου

Στόχος είναι να συνειδητοποιήσετε και να απαλλαγείτε από τις πτυχές του Εαυτού σας που περιορίζουν, φράζουν, καθυστερούν την υλοποίηση και εκδήλωση της Ευημερίας στη ζωή σας.

Αυτό θα συμβάλλει στην απελευθέρωση της ενέργειας που πριν καταναλώνατε στις κατασταλτικές πτυχές σας και η οποία τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να επενδυθεί στην εξέλιξη, την δημιουργία, την ανάπτυξη και την μεταμόρφωσή σας σε μαγνήτη ευημερίας – ευζωϊας.

Τι έχει να σας προσφέρει αυτό το διήμερο

 • Στο Σεμινάριο θα μάθετε και θα κατανοήσετε ποιοί παράγοντες μπλοκάρουν την Αφθονία, την Ευημερία και την ροή χρημάτων στις Νέες Ενέργειες.
 • Είναι η Πνευματικότητα κόντρα στην Υλική Αφθονία;
 • Ποιοί είναι οι Νέοι μηχανισμοί Νέας Εποχής που στηρίζουν και συμβάλλουν στην προσωπική εξέλιξη γεμάτη ευημερία και άνεση στην υλική πραγματικότητα.
 • Άσκηση Απελευθέρωσης-Απαγκίστρωσης Περιοριστικών Πεποιθήσεων.
 • Άσκηση-Ενεργοποίηση ‘’Συνειδητότητα Ευημερίας’’.

Θα αναλύσουμε και θα εμβαθύνουμε στα παρακάτω θέματα αναγνωρίζοντας την σημαντική επιρροή και επίδραση τους στην ποιότητα της ζωής σας.

 • Eπίπεδο Συνειδητότητας – δεν υπάρχουν θαύματα αλλά επίπεδα συνειδητότητας.
 • Ποιότητα και Ποσόστητα σύνδεσης με τον Θεϊκό Εαυτό – ο Δρόμος  Συν-Δημιουργίας.
 • Γνώση και Εφαρμογή Συμπαντικων Νόμων – Αληθινή, Ακέραιη συνήπαρξη με το Όλον.
 • Επίπεδο αίσθησης της Ενότητας – Αληθινή δράση απο το κέντρο της καρδιάς.
 • Επενδύοντας στον Εαυτό Μου – Όλοι οι σπόροι Αφθονίας και Ευζωίας βρίσκονται ήδη μέσα μου!

Νο1 Απόσπασμα Σεμιναρίου

Απόσπασμα 1 ~ Συνειδητότητα Ευημερίας~ 'Anagenis'

Νο2 Απόσπασμα Σεμιναρίου

Απόσπασμα 2 ~ Συνειδητότητα Ευημερίας~ 'Anagenis'

Αφήνουμε πίσω τις προσκολλήσεις και μέσα απο την συνειδητότητα ευημερίας δημιουργούμε την ζωή που αξίζουμε.

Καλό σας εσωτερικό ταξίδι ΕνΘύμησης Δημιουργοί.

Κόστος Σεμιναρίου: 60ευρώ

Κατόπιν επιβεβαίωσης πληρωμής, λαμβάνετε στο e-mail σας το link /σύνδεσμος  που σας εξασφαλίζει την αποθήκευση των αρχείων  στον υπολογιστή σας.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • 2 Εισαγωγικά Webinars σε μορφή mp4 (οπτικοακουστικό υλικό)
 • 4 Ηχογραφημένες εκπαιδευτικές Ενότητες απο το Σεμινάριο  σε μορφή βίντεο mp4
 • Τετράδιο Παρουσίαση σε μορφή pdf
 • 1 Υποστηρικτική Skype συνεδρία με την Βικτώρια Καρυπίδου, εφόσον ολοκληρώσετε και παρακολουθήσετε και τις 4 ενότητες του σεμιναρίου . Παρουσίαση των αποτελεσμάτων σας από τα τεστ του σεμιναρίου και απαραίτητες διευκρινήσεις για περαιτέρω αφομοίωση, καθοδήγηση και ενθάρρυνση στο ταξίδι ”Συνειδητότητα Ευημερίας”.

Για να αποκτήσετε το Audio Σεμινάριο ~Συνειδητότητα Ευημερίας~ συμπληρώστε την  αίτηση που βρίσκεται παρακάτω στην σελίδα μας.