Διεύρυνση Συνειδητότητας- Νέες δυνατότητες!

Ας μιλήσουμε λίγο για τις δυνατότητες, δυναμικά, νέες ιδέες, που θα παρουσιάζονται στη ζωή σας, Όπως είπα και πριν, να ξέρετε ότι πηγάζουν μόνο από την καρδιά. Δεν είναι οι ιδέες που έρχονται από τον νου, μπορείτε να τις ξεχωρίσετε, γιατί εκείνες είναι οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες από το καρμικό σας εγώ ή από το κάρμα που κουβαλάτε από τις προηγούμενες ζωές σας. Θα ξέρετε πολύ βαθιά μέσα σας πότε μία επιθυμία, μάλλον μία δυναμική – δυνατότητα είναι πραγματικά μέσα από την καρδιά σας.

Όταν έρχεται στο πεδίο σας μια καινούργια ιδέα, εκείνη την στιγμή σταματήστε για λίγο, πάρτε μιαν ανάσα και καταγράψτε την ακριβώς όπως σας έρχεται. Αφήστε τα υπόλοιπα να σας καθοδηγήσουν. Ο Ανώτερός σας Εαυτός, ο Αναληφθείς Δάσκαλος, η ομάδα καθοδήγησης, απλά έχετε πίστη και ακούστε την καρδιά. Όταν κάποιος θα σας συστήσει κάποιον τυχαία, εσείς θα ξέρετε, εκείνος ο άνθρωπος θα ξέρει σχετικά με την ιδέα που έχετε και γενικά θα αρχίσουν να συμβαίνουν συγχρονικότητες στη ζωή σας. Εκεί είναι που χρειάζεται σ’ αυτή την διαδικασία να αφεθείτε, εκεί είναι που χρειάζεται να νιώσετε, να θυμηθείτε εκείνη την στιγμή, να προσπαθήσετε να βγάλετε τον νου από το παιχνίδι, γιατί εκείνος θα ξεπηδάει, θα αρχίζει να κάνει αναλύσεις, να σας θυμίζει την γενική κατάσταση που επικρατεί, διότι έτσι έχει μάθει να λειτουργεί και είναι προγραμματισμένος να λειτουργεί επί αιώνες. Δηλώστε ότι εμπιστεύεστε την καρδιά σας και ότι αυτό που επιθυμείτε έχει ήδη εκδηλωθεί και είστε εδώ απλώς για να δείτε την διαδικασία υλοποίησής του. Για να έρθει σ’ εσάς σημαίνει ότι είναι δική σας δυναμική, είναι δική σας δυνατότητα. Σ’ ένα περιβάλλον αυτό έχει ήδη ολοκληρωθεί και απλά εσείς εδώ ήρθατε για να δείτε με ποιό τρόπο η συγκεκριμένη κατάσταση, η συγκεκριμένη εμπειρία υλοποιήθηκε. Χρειάζεται σ’ αυτή την διαδικασία να είστε πολύ συνειδητοί.

Λοιπόν θα πούμε τώρα, καθώς βιώνουμε την μετάβαση του πλανήτη μας στην 5η διάσταση, το ενεργειακό επίπεδο των φωτονίων αυξάνεται και όλα πια υλοποιούνται και εκδηλώνονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το ερώτημα συνεπώς πού προκύπτει είναι τί εσείς δημιουργείτε ως δημιουργοί της πραγματικότητάς σας και πιο συγκεκριμένα πού εστιάζετε την σκέψη σας, την συνειδητότητά σας. Έχετε επίγνωση των σκέψεων και των πράξεών σας; Πού είναι η συνειδητότητά σας; Όπως έχουμε ξαναπεί, η σκέψη και το συναίσθημα μορφοποιούνται στην υλική πραγματικότητα.

Σ’ αυτή την φάση που βιώνουμε τώρα στην Γη ο κόσμος ‘χωρίζεται’ σε δύο ενεργειακά πεδία πάνω στον πλανήτη μας, πιο συγκεκριμένα σε δύο διαστάσεις, την 3η και την 5η, όπου μορφοποιείται και εκδηλώνεται αναλόγως των διαστάσεων και η πραγματικότητα. Το σημείο εστίασης του πεδίου της 3ης διάστασης είναι ο φόβος, οι αμφιβολίες, οι ανησυχίες, ο ανταγωνισμός, είναι η ζήλεια, τα ψέματα και η λίστα βέβαια συνεχίζεται. Είναι εκείνος ο άνθρωπος, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του θύμα, πιστεύει στις συνομωσίες, λέει πως είναι άτυχος και καταδικασμένος να ζει στην ανέχεια, στην φτώχεια, πως όλοι οι άλλοι φταίνε, η κοινωνία, το κράτος, νομίζω ότι καταλάβατε για ποιά περίπτωση μιλάω. Το σημείο εστίασης του πεδίου της 5ης διάστασης είναι η απόλαυση της κάθε στιγμής, είναι η χαρά, η δημιουργία, η εξέλιξη, η εκδήλωση των ταλέντων μας, των ικανοτήτων μας, η απόλυτη πρόθεση αγάπης σε όλες τις εμπειρίες. Το πεδίο, όπου αυτοί οι άνθρωποι, οι άνθρωποι-άγγελοι, οι άνθρωποι που έχουν αφυπνιστεί και αναλαμβάνουν ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και επιλέγουν να βιώνουν –με απόλυτη πίστη εσωτερικά ότι έχουν την θεϊκή εσωτερική δύναμη και πιστεύουν στον θεϊκό τους εαυτό–, εκδηλώνουν και υλοποιούν τις νέες φαεινές ιδέες που έρχονται. Είναι αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος προσελκύει ευημερία σε όλους τους τομείς της ζωής του, διότι κατ’ αρχάς πιστεύει ότι αυτή είναι η φυσική κατάσταση, ζει στη χαρά και χτίζει τον δικό του παράδεισο στη Γη. Είναι δική σας επιλογή σε ποιό πεδίο της Γης θα ζείτε, όμως έχετε όλα τα δώρα, τα πνευματικά εργαλεία για να επιλέξετε την χαρά και την αγάπη.

Θέλω να σταθώ λίγο και να επιμείνω σ’ ένα αυτά τα εργαλεία και συγκεκριμένα στην αναπνοή ευημερίας, για την οποία έχουμε μιλήσει, γιατί είναι το πρώτο και το πιο δυναμικό στην εποχή μας. Σε όλες τις απόκρυφες σχολές, μυστικιστικές σχολές και γενικά πνευματικά μονοπάτια αναφερόταν πάντα η αναπνοή ως πολύ δυνατό εργαλείο. Το έχουν αναγνωρίσει πάρα πολύ μεγάλοι δάσκαλοι, πολλοί masters, πολλοί δημιουργοί. Τώρα έχει δημιουργηθεί μία δονητική κατάσταση, η οποία βοηθάει κάποιον που συντονίζεται με αυτήν να φέρει πραγματικά μεγάλες αλλαγές και στο φυσικό του σώμα και στο νοητικό. Διευρύνοντας την συνειδητότητά σας, προσελκύετε άλλες καταστάσεις και άλλες εμπειρίες στην ζωή σας, εμπειρίες οι οποίες έχουν άλλη συνειδησιακή δόνηση και κατάσταση και εκεί έρχονται και οι συγχρονικότητες και εκεί έρχονται και τα θαύματα που λέμε, όμως αρχίζουμε μετά να καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν θαύματα, απλά υπάρχουν αυτά τα στάδια γνώσης και αφομοίωσης της γνώσης, όπου επειδή λειτουργούμε πια στην πολυδιαστασιακότητα και όχι στην γραμμικότητα, όλα λειτουργούν και γίνονται ταυτόχρονα, χωρίς κόπο και χρόνο, γιατί έχετε απόλυτη υποστήριξη και καθοδήγηση από τις παράλληλες πραγματικότητες, όπου εξίσου υπάρχουν οι εαυτοί σας.

Λοιπόν συνεχίζουμε για να πούμε πως θα χρειαστεί να σωπάσετε τον νου. Έχετε επίγνωση να κάνετε την καρδιά σας πλοηγό. Εμπιστευθείτε την καρδιά και μπείτε στις εμπειρίες που παρουσιάζονται και έρχονται, οι οποίες συνηχούν με την καρδιά και ας φαίνονται και ακούγονται ότι δεν είναι για σας, γιατί σας είπα ότι ο νους κατευθείαν βγάζει συμπεράσματα, επειδή έχει μάθει να ζει στον περιορισμό. Εμείς όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ και ειδικά όταν ξυπνάμε και αφυπνιζόμαστε, στην τωρινή εποχή μπορούμε να φτιάξουμε τον παράδεισο στη Γη. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. ‘Ηρθαμε για να εξερευνήσουμε αυτό τον κόσμο και να ζήσουμε φέρνοντας το πνεύμα μας στην ύλη.

Καλωσορίστε τις ευλογίες που χτυπάνε την πόρτα σας, με όποια μορφή και κατάσταση έρχονται όλες οι εμπειρίες που παρουσιάζονται στον δρόμο σας. Ξεκινήστε να λειτουργείτε με μια διευρυμένη αντίληψη για τα πράγματα. Αρχίστε να περνάτε από την γραμμικότητα του νου στην πολυδιαστασιακή του μορφή, γιατί ο νους και εκείνος διευρύνεται, όταν του δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Δείτε όλες τις καταστάσεις που παρουσιάζονται στη ζωή σας, ότι έρχονται για να σας μάθουν κάτι, ότι έρχονται για το καλό σας, ότι πίσω της η κάθε εμπειρία, η κάθε κατάσταση η οποία φαίνεται να είναι αρνητική, σας φέρνει ένα μεγάλο δώρο, σας φέρνει κάποια ευλογία. Και όταν αρχίζετε να σκέφτεστε έτσι, το Σύμπαν και οι ενέργειες και οι ανώτερες σφαίρες που μας βοηθάνε και η καθοδήγηση που δεχόμαστε δεν έχουν παρά να το επιβεβαιώσουν και αρχίζουν και υφαίνουν την πραγματικότητα γύρω μας, η οποία μας αποδεικνύει και μας επιβεβαιώνει σαν δημιουργούς, γιατί ο λόγος μας είναι νόμος, αρκεί να τον εκφράζουμε με απόλυτη σιγουριά και εμπιστοσύνη σ’ αυτό που λέμε. Ότι εγώ επιλέγω και πιστεύω ότι κάθε εμπειρία που έρχεται στον δρόμο μου με προοδεύει, με εξελίσσει, με τον πιο όμορφο, εύκολο, απλό και ξεχωριστό για μένα τρόπο. Δηλώστε το, ο λόγος είναι νόμος και ειδικά για ένα αφυπνισμένο ον πάνω στη Γη, όλο το Σύμπαν, όλος ο γαλαξίας αυτή την στιγμή έχουν την προσοχή τους πάνω μας. Έχουμε τέτοια ευκαιρία στα χέρια μας να προχωρήσουμε, να αφυπνισθούμε, να εξελίξουμε αυτό τον πλανήτη σ’ αυτό τον παράδεισο. Αυτή η 5η διάσταση και πραγματικά η συχνότητα του φωτός να βασιλεύει και να βασιλεύει σε όλη την ανθρώπινη συνειδητότητα, γιατί όσο αυξάνεται και εξελίσσεται η συλλογική συνειδητότητα, επειδή είναι μεταδοτικό, όλο και περισσότερο άνθρωποι έρχονται και αφυπνίζονται και άρα εν τέλει όλος ο κόσμος, ο πλανήτης μας, θα είναι ένας παράδεισος. Αλλά όταν λέμε θα είναι, μπορούμε να επιλέξουμε να τον βλέπουμε τώρα, με το να επιλέγουμε καθημερινά την αγάπη και την χαρά, να βλέπουμε πίσω από κάθε εμπειρία ή μπροστά ή να επιλέγουμε ότι κάθε εμπειρία μάς φέρνει χαρά, αγάπη, νέες υπέροχες γνωριμίες, νέες προοπτικές, οι οποίες μας προάγουν, μας εξελίσσουν, μας χαροποιούν. Αυτό είναι μένω στην αγάπη, αυτό είναι εξελίσσω την συνειδητότητά μου, αυτό είναι διευρύνω τα πεδία μου και έτσι επηρεάζω και μεταδίδω και σε ανθρώπους που είναι γύρω μου.

Μόλις αρχίζετε να πιστεύετε και να υιοθετείτε αυτή την στάση απέναντι στη ζωή, ότι ό,τι κι αν κάνω, όπου και αν πηγαίνω, όλες οι εμπειρίες και όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζω είναι οι άνθρωποι με τους οποίους χτίζουμε τον παράδεισο στη Γη, είναι οι εμπειρίες οι οποίες με εξελίσσουν απ’ το καλό στο καλύτερο και βιώνω εκπλήξεις, ομορφιές, ταξίδια, καινούργιες φαεινές ιδέες, δημιουργώ, και όλο και περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας επηρεάζονται.

Γι’ αυτό ήρθαμε, γι’ αυτό είμαστε εδώ και όλο το Σύμπαν αρχίζει και μας το επιβεβαιώνει, γιατί η εξωτερική μας κατάσταση αυτή την στιγμή, το εξωτερικό μας περιβάλλον, οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που είναι γύρω μας δεν είναι παρά καθρέφτισμα του εσωτερικού μας εαυτού.

Εάν λοιπόν ξεκινήσουμε και δίνουμε αυτή την σημασία και επίγνωση στο κάθε τί που σκεφτόμαστε και επιλέγουμε κάθε τί που σκεφτόμαστε και κάθε τί που επιθυμούμε να κάνουμε και αυτές οι επιλογές θα έχουν μέσα τους αυτή την ομορφιά και σοφία, αυτό θα βλέπουμε και θα βιώνουμε και στην πραγματικότητά μας. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα.

Και αυτό που λέω και δηλώνω –και δεν είμαι η μόνη, όλοι οι δημιουργοί, οι δάσκαλοι, οι masters, οι channelers το λένε και το φωνάζουν– είναι ότι τώρα, καθώς η νέα ενέργεια ρέει, εκδηλώνει και υλοποιεί πολύ γρήγορα ό,τι σκεφτόμαστε και επιθυμούμε και εκδηλώνουμε με την καρδιά μας. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου δημιουργοί, ομάδα πανέμορφων θεών-αγγέλων και εσείς που είστε εδώ σήμερα και εκείνοι που θα το ακούσουν ηχογραφημένο/διαβάσουν, δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, κοιτάξτε τον και πείτε: «Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί», είμαι θεός, αλλά δεν είμαι ο μοναδικός θεός, όλοι οι άνθρωποι γύρω μου είναι και εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη να φτιάξω την δική μου την ζωή την πιο ύψιστης δυναμικής και δυνατότητας που μπορώ και έχω». Και πιστέψτε, έχετε πια εμπιστοσύνη ότι εσείς υφαίνετε ή πλέκετε εκείνο το όμορφο πλεκτό που επιθυμείτε, τα χρώματα που βάζετε, εσείς ζωγραφίζετε τον χάρτη σας. Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα πέρα από σας. Είμαστε οι μόνοι που δημιουργούμε αυτό που βιώνουμε καθημερινά. Όλοι οι άνθρωποι, όποιον κι αν βλέπετε, όποιος άνθρωπος έρχεται στη ζωή σας, ο εργοδότης σας, οι συνάδελφοί σας, δείτε και θα δείτε τον εαυτό σας μέσα σ’ αυτούς. Αν δεν αλλάξετε, δεν θα αλλάξουν ούτε και εκείνοι. Και μην περιμένετε να αλλάξουν. Ξεκινήστε από τον εαυτό σας. Και θέλω να πιστεύω και το ξέρω και το αισθάνομαι ότι έχετε ήδη μπει σ’ αυτή την διαδικασία, έχετε ήδη μπει στον δρόμο του αφυπνισμένου ανθρώπου-αγγέλου. Απλά θέλω να σας πω, μείνετε εκεί. Κρατήστε τις δονήσεις σας, κάντε τις πρακτικές σας. Αυτή την στιγμή εάν χρειαστείτε να πάτε οπουδήποτε, πρέπει να κάνετε κάποια βήματα. Δεν γίνετε απλά να ακούσετε κάτι. Η γνώση γίνεται σοφία, μόνο όταν περνάει από δράση. Ξεκινήστε.

Όλες αυτές οι πρακτικές που μοιράζομαι εδώ μαζί σας έχουν αλλάξει 180 μοίρες την ζωή μου, με έχουν πάει σε τελείως διαφορετικές καταστάσεις, σχέσεις, γνωριμίες, εμπειρίες, ιδέες. Υπάρχουν τόσο έντονες αλλαγές και συγχρονικότητες στη ζωή μου, πραγματικά οι άνθρωποι που βλέπω είναι αλλιώς, το περιβάλλον, οι επιλογές που κάνω. Και με καθοδηγεί η καρδιά και η διαίσθηση και δεν είμαι η μόνη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ακολουθήσει. Και μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες αυτές, τις πρακτικές αυτές που εφάρμοσα πρώτα και εγώ, και στη συνέχεια, τις μοιράζομαι με τον κόσμο. Είναι δοκιμασμένα, δεν έχετε παρά να τα ακολουθήσετε/εφαρμόσετε εάν συνηχούν με το Είναι σας. Και για άλλη μια φορά πείτε με τ’ όνομά σας: «Εγώ επιλέγω και αποφασίζω ότι εξελίσσομαι στην υλική μου πραγματικότητα, εξελίσσομαι από το καλό στο καλύτερο, από το καλύτερο στο ύψιστο, με ανοιχτή καρδιά, στη θεϊκή ροή, εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη, σ’ αυτή την ενσάρκωση, στην υλική μου πραγματικότητα, σ’ αυτή την εποχή και γι’ αυτό διεκδικώ από τον Ανώτερο Εαυτό μου και την ομάδα καθοδήγησης ξεκάθαρη καθοδήγηση, διαύγεια σε όλες μου τις εμπειρίες, έμπνευση, επίγνωση και ό,τι είναι κατάλληλο να γνωρίζω στην τωρινή φάση της ζωής μου, για το ανώτερο καλό μου. Και έτσι είναι».

Είναι δηλώσεις οι οποίες ενεργοποιούν την σφαίρα συνειδητότητάς σας και όταν δηλώνουμε και λέμε εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη, σ’ αυτή την ενσάρκωση, είναι πολύ σημαντικό να το τοποθετούμε και να το ξεκαθαρίζουμε, γιατί υπάρχουν και άλλες και παράλληλες πραγματικότητες, υπάρχουν χιλιάδες ενσαρκώσεις. Οπότε όλα έχουν την σοφία τους και όταν ξεκινάτε και δουλεύετε μ’ αυτές τις επικλήσεις, τις δηλώσεις, τις πρακτικές που σας δίδονται, θα ξέρετε ότι κάθε φορά, καθώς διευρύνεται η συνειδητότητά σας, θα τις νοιώθετε και θα τις καταλαβαίνετε διαισθητικά, με την καρδιά σας, από ένα άλλο σημείο μέσα σας, αλλά χρειάζεται να τις ξεκινήσετε. Αφήστε τον νου να σας βομβαρδίζει με τις ερωτήσεις. Μάλλον όταν ξεκινάει αυτή την διαδικασία σταθείτε εκεί, όπως σας έχω πει, και πείτε αυτή την στιγμή εγώ κάνω κουμάντο εδώ, Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί, ούτε εγωϊστικά, απλά δηλώστε το παρόν του θεϊκού σας εαυτού, του ανθρώπου-αγγέλου, ο οποίος είναι συνειδητός και θα δείτε κατ’ ευθείαν πώς αλλάζει η ενεργειακή κατάστασή σας, πώς αλλάζει εσωτερικά η αίσθησή σας με τον εαυτό σας, με το περιβάλλον.

Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, ειδικά αυτές τις εποχές, να αναλάβετε την ευθύνη της καθημερινότητάς σας, της κάθε ημέρας σας. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την εξέλιξή σας. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όταν με επίγνωση και συνειδητά ασχολείσθε με την εξελικτική πορεία της ψυχής σας, βελτιώνοντας την ζωή σας, την εσωτερική σας κατάσταση, την υγεία σας, τότε όλες οι σφαίρες αλλάζουν προς το καλύτερο, όλες οι σφαίρες, η αίσθησή σας με τον εαυτό σας, η αυτοεκτίμησή σας, οι άνθρωποι γύρω σας, οι ερωτικές σας σχέσεις, οι εργασίες. Κατ’ αρχήν η νέα ενέργεια και η 5η διάσταση σας καθοδηγούν προς την δημιουργική σας προβολή και εκδήλωση όλων σας των ταλέντων. ΄Εχουμε έλθει όλοι με τέτοια ταλέντα, με τέτοιες ομορφιές μέσα μας, που μπορούμε να τις καλλιεργήσουμε, να τις υλοποιήσουμε, να εκδηλωθούν. Χρειαζόμαστε νέους εκπαιδευτικούς, με νέα προσέγγιση, για να χτίσουμε νέα εκπαιδευτικά συστήματα. Χρειαζόμαστε νέους πολιτικούς, ανθρώπους με νέα συνείδηση, με νέα προσέγγιση στα πράγματα, νέους καλλιεργητές, νέους δασκάλους στην κουλτούρα, στις τέχνες, παντού. Η 5η διάσταση φέρει νέους ανθρώπους, με νέα προσέγγιση, με νέες ιδέες, με έμπνευση, με καθοδήγηση και είστε όλοι εσείς. Είμαστε όλοι εμείς, γι’ αυτό όποια καινούργια ιδέα έρχεται και σας δημιουργεί φόβο, εσείς πάρτε τον φόβο αγκαλιά. Τολμήστε, ξεκινήστε, μην θεωρείτε πως υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι και μην περιμένετε ότι κάποιος άλλος έξω από εσάς θα έρθει να σας βοηθήσει. Όχι, όχι, όχι. Μόνο εσείς έχετε τις απαντήσεις για τον εαυτό σας, έχετε ήδη τον δημιουργό μέσα σας, δεν χρειάζεστε κανέναν master και κανέναν δάσκαλο.

Απλώς ανταλλάσσουμε εμπειρίες σε αυτή την πορεία της εξέλιξής μας και ο καθένας γίνεται πιο εξειδικευμένος σε κάτι και εκείνος που φέρει αυτή την δυναμική και αυτή την δυνατότητα σ’ αυτή την ζωή –το να είναι ένας υπέροχος επιπλοποιός με μια καινούργια προσέγγιση στα έπιπλά του, στα δέντρα του, στον τρόπο που τα μεγαλώνει, στον τρόπο που επεξεργάζεται το ξύλο–, εκείνος ο άνθρωπος με την δονητική του συχνότητα θα έλξει ανθρώπους της ίδιας συνειδησιακής κατάστασης, οπότε είμαστε όλοι εκεί και ο καθένας μας χρειάζεται έναν μάγειρα, ένα υπέροχο εστιατόριο με μια νέα αισθητική, ένα θεατρικό έργο, το οποίο θα προάγει και θα προβάλλει μόνο χαρά και αισιοδοξία και ευτυχία και αγάπη. Νέοι ηθοποιοί, νέοι τραγουδιστές, με νέα τραγούδια, με νέους στίχους. Φανταστείτε πόσα υπέροχα πράγματα έχουμε να υλοποιήσουμε και να κάνουμε μπροστά μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε προτεραιότητα στην εξέλιξή μας. Αυτό όμως είναι η δέσμευση του εαυτού μας πριν ενσαρκωθούμε. Κάθε φορά αυτό ευχόμαστε να θυμηθούμε στη ζωή, όταν ερχόμαστε και τώρα το θυμηθήκαμε και αυτή την στιγμή βαδίζουμε σ’ αυτό τον δρόμο.

Να θυμάστε ότι έχετε τέτοια ταλέντα, τα πάντα είναι μέσα σας, στις καρδιές σας και όταν σταματάτε να ανησυχείτε για τα πάντα και απελευθερώνεστε από τους φόβους, γιατί φοβόσαστε πως κάτι θα χάσετε, τότε όλα αναβλύζουν και έρχονται στην επιφάνεια και είναι υπέροχο να το βλέπετε, να βιώνετε αυτή την διαδικασία και μετά να το μοιράζεστε και με άλλους. Και μ’ αυτό θα ολοκληρώσω και την σημερινή συνάντηση. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήμασταν εδώ μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ που δημιουργήσαμε και πάλι αυτό τον ασφαλή χώρο, όπου η ενέργεια ρέει, η ενέργεια χαράς και ευτυχίας. Έως την επόμενη φορά καλή επιτυχία σε όλους μας.

 

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην Ενσάρκωση Σας,
Βικτώρια Καρυπίδου
Master Κβαντικής Συνειδητότητας

Είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε το παρόν υλικό, με την προϋπόθεση της αναφοράς στην πηγή του, μέσω συνδέσμου/link της ιστοσελίδας.