Διαλογισμός σε 3 Βήματα

Διαλογισμός σε 3 Βήματα είναι ο τίτλος του Video  της Anagenis στο οποίο θα αναφερθούμε σήμερα,  το οποίο έχει  στόχο να αποτελέσει ένα πρακτικό εργαλείο  φόρτισης,  Ενεργοποίησης και Αναζωογόνησης του σώματος μας βιολογικά, νοητικά αλλά και ενεργειακά.

Η αφύπνιση που συμβαίνει γύρω μας σε όλα τα επίπεδα, μας φέρνει όλους καθημερινά αντιμέτωπους με δυσκολίες και προκλήσεις.

Η εμπειρία αυτή συχνά μας καταβάλλει και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι στερούμαστε ενέργειας, δύναμης και διαύγειας.

Αυτό καθιστά πιο πολύ από ποτέ, επιτακτική την ανάγκη για μια υγιή βιολογία. Για μεγαλύτερη αντοχή, περισσότερη ζωτική ενέργεια και καθαρότητα του νου, στην καθημερινότητα μας.

Ο Διαλογισμός είναι η βαθιά σύνδεση με το εσώτερο, φωτεινό μέρος της ύπαρξης μας, μας με την πηγή μέσα μας. Είναι μια ιεροτελεστία η οποία μας βοηθάει να αισθανθούμε αυτήν την ένωση και να βιώσουμε την ουδετερότητα του νου.

Τα 3 Βήματα του Διαλογισμού απαρτίζουν ένα σύνολο το οποίο βοηθάει και επιδρά σφαιρικά, στο όχημα που περιλαμβάνει το σώμα, το νου αλλά και τη συνειδητότητα μας.

Σ’ αυτό το Video ανακαλύπτουμε τα 3 απαραίτητα βήματα για έναν αποτελεσματικό Διαλογισμό και πως μπορούμε να ενδυναμώσουμε το φυσικό μας σώμα, να εξισορροπήσουμε τα ενεργειακά μας κέντρα, και να κατευνάσουμε την λειτουργία του νου!