Βίντεο-Σεμινάριο “Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού”

~ Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού / Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου. ~

Δημιουργός και εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Το ταξίδι της Eν-θύμησης, της Αναγέννησης του Θεού/Θεάς πάνω στην γήινη πραγματικότητα είναι αδύνατο, εάν η σύνδεση, η επαφή του ίδιου του ταξιδιώτη με τον Εαυτό του είναι απούσα. Τότε απλά το ταξίδι πραγματώνεται στα πλαίσια μιας προκαθορισμένης/προγραμματισμένης πορείας από ένα ον που βρίσκεται κάτω από την επήρεια της διττότητας, της άγνοιας. Είναι τηλεκατευθυνόμενο. Πόσο καλά γνωρίζετε το πλάσμα που διαβάζει αυτά τα λόγια αυτή την στιγμή; Ποιόν Εαυτό έχετε αποδεχτεί και ποιά πλευρά του δεν τολμάτε να πλησιάσετε;

Αυτό το σεμινάριο δεν είναι Ραντεβού στα Τυφλά, είναι Ραντεβού στα Ανοιχτά με τον Εαυτό Σας. Στο σεμινάριο θα ανακαλύψετε και θα δείτε με τα μάτια σας ΕΣΑΣ, όπως δεν σας έχετε δει, μάθει, γνωρίσει ποτέ. Είναι πλευρές του εαυτού μας, είτε το θέλουμε, είτε όχι και όταν δεν τις αποδεχόμαστε, δεν μπορούμε να μεταβούμε στην πραγματικά αληθινή αγάπη και αξία του ΕΑΥΤΟΥ μας και σαφώς να εκφράσουμε την αγάπη αυτή στους άλλους..!

To υλικό που μεταδίδεται σε αυτό το διήμερο θα αγγίξει τον πυρήνα της ύπαρξής σας και του Πνευματικού Πολυδιαστασιακού Εαυτού και του Αισθαντικού Εαυτού στην υλική πραγματικότητα, θα διαλευκάνει την σημασία και την ουσία του παντρέματος μεταξύ τους, αλλά και την συσχέτιση με τον κόσμο, μέσω της αντίληψης και αποδοχής του ολοκληρωμένου Εαυτού, που ΕΙΣΤΕ!

~Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού. Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου.~

Είναι το Α και το Ω η θέληση και η δέσμευση να στραφούμε στην εσωτερική μας αλήθεια και υπόσταση, όσο είμαστε εδώ στην βιωματική μας εμπειρία. Έχουν υπάρξει πολλές ζωές, που έχουμε έρθει και φύγει εντελώς άγνωστοι και ξένοι στον ίδιο μας τον Εαυτό και για εκείνο τον λόγο ακριβώς βιώσαμε και την απογοήτευση, την απάρνηση, τον διωγμό και την θλίψη από τις σχέσεις που δημιουργούσαμε. Είναι καθρέφτης εκείνο που ζείτε και δεν προσελκύετε ποτέ αυτό που θέλετε, αλλά αυτό που Είστε.

οι 4 ενότητες του σεμιναρίου είναι η συνειδητή επαφή και βουτιά στο ΕΙΝΑΙ σας, ξεκλειδώνοντας το Σώμα – την Συνειδητότητα – την Ψυχή – τον Ενοποιημένο Εαυτό στο πεδίο αλλαγών και αναγέννησης ύψιστου καλού και προόδου της Ψυχής σας.

Στόχος Ειδικού Σεμιναρίου

Αναγνώριση και γνωριμία με τις υπαρκτές ποιότητες, χαρακτηριστικά και υιοθετημένες συμπεριφορές της Θηλυκής πλευράς σας, της γυναίκας μέσα σας, αλλά και τις υπαρκτές ποιότητες, χαρακτηριστικά και υιοθετημένες συμπεριφορές της Αρσενικής σας πλευράς, του άνδρα μέσα σας. Συνειδητοποίηση του μεγαλείου και της εσωτερικής δύναμης του φωτός που κουβαλάτε στην βιολογία σας και αναγέννηση/ενεργοποίηση της αληθινής αγάπης προς τον Εαυτό σας.

Σχόλια, εντυπώσεις από το σεμινάριο:

Δεν ξέρω αν πραγματικά υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την εμπειρία μου σ’ αυτό το σεμινάριο! Το προβλημάτισα το θέμα και τελικά κατέληξα πως νομίζω πως θα αδικούσα την εμπειρία μου, αν προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω λέξεις για να μεταφέρω ή να καταθέσω όλα αυτά που ένιωσα, που έμαθα, που συνειδητοποίησα. Εξάλλου εγώ η ίδια την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου εκμυστηρεύθηκα στην Βικτώρια πως ήταν ό,τι καλύτερο για μένα και πως έβρισκα τέλειο το σεμινάριο. Μεταφέρω μόνο την αλήθεια μου, για όποιον ίσως ενδιαφερθεί να διαβάσει τα γραφούμενά μου. Απλά πληροφοριακά λοιπόν θα αναφέρω πως σ’ αυτό το διήμερο γνώρισα τον άνδρα και την γυναίκα μέσα μου, ήλθα σε επαφή μαζί τους, ένιωσα μια βαθιά ενοποίηση μ’ αυτά τα κομμάτια μου, αγάπησα και αποδέχθηκα περισσότερο τον εαυτό μου και όλα αυτά συνετέλεσαν στο να βιώσω μια απίστευτη ελευθερία, μια ανείπωτη χαρά και μια διαρκή πληρότητα. Θεωρώ πως ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, που θα άξιζε σε κάθε ανθρώπινο ον να την βιώσει!!! Εκφράζω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου στη Βικτώρια, που κάνει πάντα τα πάντα για να μας δείξει τον δρόμο να έρθουμε πιο κοντά στο δικό μας μονοπάτι της ενθύμησης.

Ξένια Πάντου, Αθήνα 

Στο πρώτο σεμινάριο “συνειδητότητα ευημερίας” πήγα για το σεμινάριο… αυτή την φορά όμως πήγα για την υπέροχη Βικτώρια που με τραβάει σαν μαγνήτης πια και θέλω να βρίσκομαι κοντά της σε ότι κάνει, αφού μόλις βρεθώ στο πεδίο της λαμβάνω άμεσα και δυνατά την αγάπη της, την ομορφιά της, το πάθος της, τη χαρά της, την ευτυχία της, την καθαρότητα της… που με κατακλύζουν και νιώθω τόση ευγνωμοσύνη γιατί καθρεφτίζει τα πιο όμορφα κομμάτια μου!!!
Φυσικά γνώριζα ότι θα μου μεταδώσει και πολύ σημαντικές πληροφορίες και ότι θα ήτανε σημαντικό, ότι και άν ήταν τελικά αυτό που θα μου μετέδιδε… αυτό που πήρα όμως τελικά ήταν συγκλονιστικά αποκαλυπτικό!!! απερίγραπτα αποκαλυπτικό!!! και ΒΑΣΙΚΟ για όποιον ασχολείται με την αυτογνωσία του και θέλει να πάει παρακάτω….
Είδα με τα μάτια μου τα ανθρώπινα τον άντρα και την γυναίκα που έχω μέσα μου και αυτό μου αποκάλυψε αλήθειες που ούτε γνώριζα, ούτε φανταζόμουνα!!! και τώρα που τους γνώρισα και τους αγκάλιασα και τους αγάπησα και τους κατανόησα, κατανόησα επίσης και αναγνώρισα όλες τις συντροφικές και φιλικές μου σχέσεις και γιατί έχω έλξει τους συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω μου!!! και ως αποτέλεσμα όλης αυτής της αναγνώρισης και της συνειδητής εργασίας μου από εδώ και πέρα βέβαια, μπορεί να είναι μόνο βήματα προς την ισορροπία… μέσα μου… και έξω μου (την οποία νόμιζα ότι είχα…)
Αυτά και άλλα πολλά ζήσαμε στο σεμινάριο της Αθήνας!!!
Βικτωριάκι μου σε αγαπώ και σε ευχαριστώ!!

Σπυριδούλα Καμπόλη, Αθήνα   

Τι έχει να σας προσφέρει αυτό το διήμερο

 • Αποκάλυψη, σε τί αρκεστήκατε και επιτρέψατε στον Εαυτό σας να ΕΙΝΑΙ, να το αγκαλιάσετε και στην συνέχεια να ενεργοποιήσετε τί αληθινά ΕΙΣΤΕ.
 • Την γέφυρα που θα περπατήσετε παρέα με την ενθάρρυνση και την φροντίδα της Αγγελικής σας Οικογένειας στην αντάμωση με τον Ολοκληρωμένο, Ενοποιημένο Ιερό Εαυτό Σας.
 • Θα μάθετε ποιός είναι ο ρόλος της Δίδυμης Φλόγας και ποιός o ρόλος των Αδελφών Ψυχών.
 • Παράλληλοι Εαυτοί, Πτυχές και αλληλεπίδραση μαζί τους.
 • Θα μάθετε πώς η Αυτο-Αποδοχή και η Εμπιστοσύνη συμβάλλουν στην γείωση του σκοπού της ενσάρκωσής σας.
 • Με ποιό τρόπο η Νέα Ενέργεια της Νέας Εποχής συμβάλλει στην Ενοποίηση του Εαυτού.
 • Άσκηση ‘Γνωριμία με την Θηλυκή και την Αρσενική μου πλευρά’.
 • Άσκηση-Ενεργοποίηση ‘Ενοποιημένος Εαυτός’

Αφήνουμε πίσω τον διαχωρισμό του ανθρώπου από την Πνευματική του υπόσταση,  ενεργοποιούμε, καθρεφτίζουμε το ΕΙΝΑΙ της Φωτεινής, Ενοποιημένης μας Εκδοχής.

Καλό σας ταξίδι προς τον Ενοποιημένο σας Εαυτό!

Το ειδικό audio σεμινάριο αποτελείται από:

4 Ενότητες ,ΜΡ3/ΜΡ4 αρχείο

1η Σε τι αρκεστήκαμε και επιτρέψαμε στον Εαυτό μας να ΕΙΝΑΙ; Με ποιό κομματιασμένο μέρος του Εαυτού σας ταυτιστήκατε εσείς;

2η Το αίτιο του τεμαχισμένου Εαυτού. Με τι ταυτίστηκε όλη η ανθρωπότητα;

3η Μετάβαση στην Ενοποίηση, ποιες είναι οι φάσεις της αφομοίωσης;!

4η Αναγνώριση, αντίληψη και αποδοχή  θηλυκής και αρσενικής μας ουσίας

Το σεμινάριο περιλαμβάνει ειδικά τεστ, ασκήσεις, ενεργοποιήσεις για το ύψιστο δυνατό πεδίο της δικής σας πορείας εν-θύμησης.

Κόστος σεμιναρίου: 60 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ 4 Ενότητες ,  ΜΡ3/ΜΡ4 αρχείο

+ Παρουσίαση Σεμιναρίου σε PDF αρχείο

+ 1 Υποστηρικτική Skype συνεδρία με την Βικτώρια Καρυπίδου, εφόσον ολοκληρώσετε και παρακολουθήσετε και τις 4 ενότητες του σεμιναρίου . Παρουσίαση των αποτελεσμάτων σας από τα τεστ του σεμιναρίου και απαραίτητες διευκρινήσεις για περαιτέρω αφομοίωση, καθοδήγηση και ενθάρρυνση στο ταξίδι της Ενοποίησης του Εαυτού/Καθρεφτίζοντας το Είναι σας.

Με την επιβεβαίωση πληρωμής, θα σας αποσταλεί στο e-mail σας ο σύνδεσμος μέσω του οποίου θα αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Για να αποκτήσετε το Βίντεο-Σεμινάριο συμπληρώστε την  αίτηση που βρίσκεται παρακάτω στην σελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας  εδώ

Καλή αντάμωση Δημιουργοί της Νέας Γης!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για