Ατομικό Quantum Mentoring – Η Μοναδικότητα!

Ατομικό Mentoring με την Βικτώρια Καρυπίδου

Κβαντική Αρχιτεκτονική & Quantum Human Design

Διαθεσιμότητες Έναρξης Προγράμματος τον Mάϊο 2024!

Απο την συρρίκνωση στην ΑυτοΚυριαρχία και την Εκδήλωση της Μοναδικότητάς Σου!

Ποια είναι η Δύναμη της Μοναδικότητας Σου ;!

5 μήνες ‘δουλεύουμε’ μαζί εντατικά – η ‘Γονιμοποίηση’ Ενδυνάμωσης – Ενσωμάτωσης –  Εκδήλωσης της Αρμονικής Νέας Πραγματικότητας σου – μέσω του δικού σου Ανθρώπινου Σχεδιασμού – ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ!

Αυτό το Quantum Mentorship Πρόγραμμα είναι δομημένο στην βιωματική ανακάλυψη αρχικά της Αδιαίρετης Απειροσύνης που Είσαι = Πηγή, στην Κβαντική φύση της ανθρώπινης συνειδητότητας, τους Συμπαντικούς Νόμους Πλουτισμού ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ -HUMAN DESIGN ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!

Θα σου φανερωθεί – αποκαλυφθεί η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!

Η Αόρατη Ουσία και Δύναμη της Ύπαρξής σου βάζει ΤΕΛΟΣ στην ΡΙΖΑ του ‘ΥΠΟΦΕΡΩ-SUFFERING’ οποιασδήποτε σφαίρας της ζωής σου.

Η Ορατή Έκφραση – ο Ανθρώπινος Σχεδιασμός σου ΕΧΕΙ ΕνΣωματωμένα κλειδιά,  μηχανισμό της μοναδικής σου ΣΟΦΙΑΣ &  ΤΑΛΕΝΤΑ εκπλήρωσης της Αρμονικής Πραγματικότητας – Φωτεινού Πλούτου.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

1. TΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ 2. ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Βιωματική εμπειρία – ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΔΟΧΗ.

Κβαντική Εστίαση – ΠΩΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΟΥ – ΝΕΕΣ ΝΤΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΝΕΕΣ ΝΤΑΡΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Η Εμβάθυνση στην ανάλυση – μετάφραση του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας  κατά την διάρκεια του προγράμματος σας προσφέρει έναν εκπληκτικά ακριβή οδηγό για την προσωπικότητά – avatar σας, καθώς και οδηγίες για το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στη ζωή σας.  Σας δείχνει επίσης την προσωπική σας «φόρμουλα» για να υλοποιήσετε/εκδηλώσετε το όραμα της ζωής σας.

Ποιό είναι το Κβαντικό Αποτύπωμα = χαρίσματα, συγκεκριμένες ποιότητες=συχνότητες, τους συγκεκριμένους τρόπους που είναι σοφό και κατάλληλο για σένα να αλληλεπιδράς με τους άλλους σας και πως να το αξιοποιήσετε Εκπληρώνοντας Το μέσα στην Συμπαντική Ροή εκδηλώνοντας τον Φωτεινό σας Πλούτο!

Κατά την διάρκεια του προγράμματος θα μάθετε και θα εμπεδώσετε:
 • πώς η Αιώνια Ύπαξρη -που είστε- είναι η έμφυτη δύναμη σας η οποία κατά την ανακάλυψη ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ολες τις σφαίρες της ζωή σας. Πως την ανακαλύπτουμε, διατηρούμε και πορευόμαστε μέσω και μέσα σε αυτην ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
 • ποιο είναι το Ανώτερο Όραμά σας – η Κοσμική Επιθυμία και με ποιό τρόπο είναι κατάλληλο να την ΕκΔηλώσετε-Υλοποιήσετε;
 • ποια είναι η  δύναμη της κβαντικής αρχιτεκτονικής φύσης του ενεργειακού, νοητικού σας πεδίου -μέσα από το προίσμα της μη-δυαδικότητας- και η εφαρμογή της
 • αρχές και πρακτικά εργαλεία της Κβαντικότητας στην Πράξη, Επιστήμης του Πλούτου, τους Συμπαντικούς Νόμους της Ευημερίας -μέσα από το προίσμα της μη-δυαδικότητας-
 • την ανάλυση του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σου – Human Design σου και την κατάλληλη για σενα πλοήγηση εδώ στην γήινη διάσταση
 • είσαι Συλλεκτικό Κομμάτι! Δεν υπάρχει δεύτερος/η. Έχεις δικός σου προσωπικό ενσωματωμένο σύστημα Απελευθέρωσης – Αφύπνισης και Εκδήλωσης Φωτεινού Πλούτου = Αρμονικής Πραγματικότητας!
Είναι Ταξίδι Ανακάλυψης Αστείρευτης Δύναμης μέσα σας και τον Εσωτερικό Πλοηγό της Ζωής Σας και η Πρακτική Εφαρμογή αυτής της Δύναμης!
Η Κβαντική Αναγεννητική – Πρόγραμμα Αναβάθμισης και Γειωμένων Αποτελεσμάτων!
Quantum Mentoring – πλατφόρμα πλοήγησης για όσους είναι έτοιμοι για ενεργοποιητική ‘γονιμοποίηση’, μεταμορφωτική υποστήριξη.
Κατάλληλο για νέους συνειδητούς επιχειρηματίες, διαμεσολαβητές, ενεργειακούς θεραπευτές, οδηγούς που βρίσκονται στην εσωτερική αναβάθμιση και ζητούν υποστήριξη σε αυτην τους την Νέα ΑυτοΑνακάλυψη.

Το Quantum Mentoring ειναι “μια βουτιά στα βαθια” δεν εμπειρευεσαι μονο σε κατι συγκεκριμένο, αλλα σε ένα σύνολο πραγμάτων, οπως αποδέσμευση από την αντίληψη χρηματικής ελλειψης στην βιωματική κατανόηση, οτι η ευημερία είναι αναπόσπαστο Δικαίωμα – Ουσία σου. “Εισαι το Ευήμερο Ον – το Γενναιόδωρο Σύμπαν”.

Μέσα από το πρόγραμμα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, ωθεισαι στο να καλλιεργείς τα ταλέντα σου η και να τα ανακαλύψεις. Η ενθάρρυνση της Βικτωριας ειναι καθοριστικη στο ολο εγχειρημα τοσο με τη διδασκαλια οσο και με τη μητρικη της αφοσίωση. Σημαντικός ειναι ο ρολος των προσωπικων συνεδριων και αποκαλυπτικος για την κατευθυνση που θα ακολουθήσεις.

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, διαφορετικό από τα υπάρχοντα, αλλα για να το ακολουθήσει κανείς χρειάζεται πίστη, θέληση, ενθουσιασμό και δέσμευση.   Α. Τ.

Μέσα στο πεντάμηνο Quantum Mentoring, πέρα από την βαθιά αυτο-ανακάλυψη απο τις προσωπικές μας συνεδρίες, θα λάβετε Υποστηρικτικό Εκπαιδευτικό Υλικό που συνοδεύει την διαδρομή του ξεδιπλώματος, απελευθέρωσης και ενδυνάμωσής σας:

Video Διδασκαλία  Quantum Mastery – Κβαντική Αρχιτεκτονική
Διδασκαλία που Ανατρέπει τα Γραμμικά Δεδομένα και σας διευκολύνει να αντιληφθείτε την Κβαντική φύση της ανθρώπινης συνειδητότητάς αξιοποιώντας ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ για την Υπέρβαση και Πρακτική Λύση στα ζητήματα που σας απασχολούν.
Το Video Υλικό Διδασκαλία  Quantum Mastery – Κβαντική Αρχιτεκτονική στηρίζεται στην Κβαντική Επιστήμη, τους Νόμους του  Πλουτισμού, Συμπαντικές Αρχές της ΕπιΤυχίας και την Δύναμη/Σοφια της Ανθρώπινης Υπόστασής μας -Νους-Συναισθήματα-Κβαντικό DNA- η Αλχημεία της Βιολογίας-.
Ζητώντας περισσότερες πληροφορίες σας αποστέλλονται: το κόστος, ημερομηνίες του προγράμματος, τα θέματα ενοτήτων και στοιχεία για την δομή, την εργασία που συντελείται κατα την διάρκεια της περιόδου του Quantum Mentoring.
Βικτώρια Καρυπίδου
Διαθεσιμότητες Έναρξης Προγράμματος τον Mάϊο 2024! Περιορισμένες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι ζητήτε αναλυτικές πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για