Το 2010 η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Ήμουν ήδη 5 χρόνια στο μονοπάτι της αφύπνισης και ήμουν έτοιμη για το επόμενο άλμα διεύρυνσης και αφύπνισης. Έτσι ήρθε στην ζωή μου η Ακαδημία Μακροσυνειδητότητας και οι αφυπνιστικές της τεχνολογίες και μεθοδολογίες που ταρακούνησαν για τα καλά τις αντιλήψεις μου και την οπτική για την ίδια την πορεία ενθύμησης.

Το 2012 μέσα από τις έντονες προσωπικές αλλαγές και υπερβάσεις, ξεκίνησα την on-line σχολή, τότε λεγόμενη ‘Η Τέχνη της Δημιουργίας’η οποία στην συνέχεια μετονομάστηκε Anagenis Σχολή Ενθύμησης και Αναγέννησης όπου μεταδίδω σεμινάρια, ομιλίες και εργαλεία ενδυνάμωσης, διαύρυνσης συνειδητότητας και αυτογνωσίας.

Το 2014 τελειώνοντας την 1η τριετία φοίτησης, μελέτης και αυτο-καλλιέργειας στην Ακαδημία Μακροσυνειδητότητας, καθοδηγήθηκα να μεταφράσω, επιμεληθώ και να μεταδώσω μία από τις πιο συγκλονιστικές/μεταμορφωτικές τεχνολογίες ”Ο Ήχος της Ζωής‘ στην Ελλάδα.

Σημείωση: Σήμερα (στο 2017) ο κύκλος ”Ο Ήχος της Ζωής” ολοκληρώνει την τρίτη χρονιά μετάδοσης της τεχνολογίας αυτής και μύησης των σπουδαστών στην Ελλάδα, με πολύ μεταμορφωτικές εμπειρίες, διαπιστώσεις και υπερβάσεις.

Στην σημερινή μας Αναγέννηση είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας την πρόεδρο της Ακαδημίας την Лариса Артамонова (Larisa Artamonova), τους σπουδές και της ακαδημίας και της σχολής μας.
Μοιράστηκαν εμπειρίες και η ενέργεια χαράς απ’όλους μας.

Πάντα στην ροή της ζωής και της δημιουργίας.