ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

Η εμπειρία της Ανάληψης της Συνειδητότητας μπορεί να συμβεί με ένα κλικ σε ένα λεπτό και ναι υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις.

Όμως από την ΜακροΟπτική Υπάρχουμε ήδη σε αυτήν την Ανώτερη κατάστασης ΣΥνειδητότητας όπου έχουμε ήδη αναληφθεί.

Εκείνο που είναι εδώ να βιώσει την βιωματική του ανάληψη ουσιαστικά είναι το ΣώμαΌχημά μας – ο Αγωγός της Συνειδητότητας.

Ουσιαστικά βοηθάμε την ανθρωπινότητά μας να αποδεχτεί την αυτο-πραγμάτωση και να αυξήσει την δόνηση μέσα στο σώμα!

Η Ανθρπωινότητα και το Σώμα πάνα αντιστκέκονται στην αλλαγή, γιατί όμως?

Με το που πάμε να δουλέψουμε με την εξέλιξή μας κάποιο από τα παρακάτω 6 θα παρουσιαστεί μπροστά μας.

Τι ειναι το βαρος του παλαιού?

  1. Ενεργειακό φορτίο

Από καταπιεσμένα συναισθήματα, τραύματα, εμπειρίες σοκ που δεν επεξεργάστηκαν όπου δεν αφιερώθηκε κατάλληλος χρόνος για να αναγνωριστούν, να θεραπευτούν και να επουλωθούν. Αυτά κρυσταλλοποιήθηκαν στο ενεργειακό σώμα ως κόμποι όπου δεν μπορεί να περάσει η ενέργεια.

Πολλοί από αυτούς τους κόμπους βρίσκονται στους μεσημβρινούς και πολλές φορές τα τραύματα -καταπιεσμένα συναισθήματα μορφοποιούνται, εκφράζονται στο φυσικό σώμα ως κύστες, πολιπώματα, όγκοι. Αυτά εκδηλώνονται διότι τα κρατάμε για πολλά χρόνια.

Το συναισθηματικό σώμα δημιουργείται από τις σκέψεις μας και από τις αντιδράσεις μας σε εξωτερικά ερεθίσματα.

  1. Δονητικό πεδίο – το επίπεδο απόψεων _ Το συρρικνωμένο 2ο επίπεδο συνειδητότητας

Τι πιστεύετε για τη ζωή? Τι συχνότητα εκπέμπετε?

Αυτό επηρεάζεται από το 1. όπου το 50% της ενέργειάς σου τρέφει το άλυτο τραύμα και τότε η συχνότητά σου θα είναι πιο πεσμένη. Πόσο αποδοχή του εαυτού σου έχεις? Υπάρχει εσωτερική σύγκρουση? Κάθε στιγμή έχουμε μια δονητική οπτική. Είμαστε σε κατάσταση αντίδρασης ή ανταπόκρισης.

  1. Καρμικά συμβόλαια

Είναι αναπόφευκτα τα καρμικά συμβόλαια στην εξέλιξή μας. Είναι μηχανισμοί πυρηνικοί και καταλυτικοί για την αφύπνιση και εξέλιξή μας. Διαφορετικά δεν θα μπαίναμε στην συνειδητή ανάληψη. Αυτά μας κινητοποιούν έως ότου έχουμε κατανοήσει το μάθημα. Εκεί ολοκληρώνονται οι σχέσεις και δεν μας ενδιαφέρει πλέον αυτή η δραστηριότητα, απασχόληση, εμπειρία, χώρα, σχέση. Οπότε πριν κάνεις το άλμα θα τσεκαριστείς εάν έχεις μάθει τα μαθήματα.

Για παράδειγμα θα έρθει ένας σύντροφος ο οποίος θα τεστάρει την χαμηλή αυτοεκτίμηση και θα σου πει οτι είσαι κουτσή, στραβή, χαζή. Γιατί είσαι εδώ? Σε ελέγχει, σε χειραγωγεί. Εκεί εσύ θα πεις ως εδώ. Αναγεννιέμαι και διεκδικώ από τον Ανώτερο Εαυτό μου να με καθοδηγήσει στο να ζήσω μια αρμονική, υποστηρικτική συντροφική σχέση. Οπότε πρώτα θα ζήσω μέσα μου αυτήν την αγάπη, την υποστήριξη.

Θα επενδύσω σε μένα, θα πιστέψω σε μένα, θα πιστέψω στην ευτυχία που μου αξίζει. Ετσι πάει το μάθημα…

  1. Το περιβάλλον του μάτριξ της διττότητας

Το σύστημα όπου η συνειδητότητα έπρεπε να βιώσει το μαντρί και τον περιορισμό για να αφυπνιστεί και να πει εμένα δεν μου κάνει πλέον αυτό. Είναι ένα σύστημα ελέγχου, χειραγώγησης, αυθυποβολής, διαχωρισμού. Αυτά υποβιβάζουν την ανθρώπινη συνειδητότητα.

Είναι δυνατό με το που ξυπνήσεις να περάσεις απευθείας στο επόμενο πρόγραμμα που σε εξιτάρει, σε ενδυναμώνει, σε ελευθερώνει? Οχι δεν γίνεται, διότι υπάρχει μια συγκεκριμένη πυκνότητα, μια συγκεκριμένη σκάλα εξέλιξης.

Μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση των προγραμμάτων μέσω της κατανόησης. Γνωρίζοντας οτι όταν σηκώσω κεφάλι στο μαντρί θα τρέξουν τα κυνηγόσκυλα. Ολο αυτό που θα δεις να έρχεται καταπάνω σου χρειάζεται να έχεις συνειδητή παρουσία και να χρησιμοποιείς όλα τα κλειδιά, εργαλεία ενθύμησης. Θα είσαστε έτοιμοι να δεκτείτε προκλήσεις και να ανταποκριθείτε με επίγνωση.

  1. Πτυχές

Οι υποπροσωπικότητες, τα κομμάτια του εαυτού μας που έχουμε κρύψει, αγνοήσει. Εχουν πάρει πολύ δύναμη και παίρνουν θέση της συνειδητότητας χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Εϊναι κομμάτια μας που έχουμε απορρίψει. Η πονεμένη μας πλευρά, η εγκαταλελειμένη.

¨Οταν όμως η συνειδητότητα μετατοπίζεται σε υψηλότερες βαθμίδες τότε οι πτυχές φωτίζονται και μπορούν να μετουσιώνονται πολύ πιο εύκολα. Οπότε καθώς εσύ φωτίζεσαι η πτυχή θα τρέξει δίπλα σου για να φωτιστεί και εκείνη. Οπότε να είσαι υποψιασμένος και να την καλοδεχτείς.

  1. Ευθύνη για τους άλλους και την εξέλιξή τους

Νιώθουμε οτι έχουμε την ευθύνη για τους άλλους και την εξέλιξή τους, αλλά δεν έχουμε ούτε καν το δικαίωμα να επεμβαίνουμε. Νιώθουμε οτι εμείς μπορούμε με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν ξέρουμε τίποτα. Εαν στο περιβάλλον μας (εκτός εάν μας το ζητήσει, συναινέσει) μπορούμε απλά να είμαστε ο εαυτός μας. Η αλήθεια μας. Η κάθε ψυχή έχει τον Ανώτερο Εαυτό της που καθορίζει τα βήματα, την ταχύτητα και τον τρόπο εξέλιξής τους. Εμείς δεν έχουμε ιδέα, ενώ ο Ανώτερος Εαυτός τους έχει όλο το χάρτη. Κανείς από εμάς δεν έχει αυτή την προσέγγιση. Μόνο εάν έρθει κάποιος και μας πει οτι νιώθει ότι μπορούμε σε αυτό το θέμα να τον βοηθήσουμε.

Στην πορεία της Αφύπνισης όμως και Εσωτερικής Καλλιέργειας της Επίγνωσης κάποια στιγμή έρχεται και η ευκαιρία της Νέας Επιλογής – από την Απελευθέρωση στην Κβαντική Υπέρβαση και γι’αυτό μιλάμε και εξασκούμαστε σε όλα μας τα σεμινάρια, διδασκαλίες και συναντήσεις , την Υπερβατική Εσωτερική μας Δύναμη!

Σε αυτό το στάδιο ανακαλύπτουμε την Κβαντική μας Φύση και την Εσωτερική Δύναμη μετατόπισης από το φαύλο κύκλο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ στη ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ MASTER ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ!

Εγκάρδια Αγκαλιά,

Εκατομμύρια – Υπέροχα Νέα ΤΩΡΑ στην Εμπειρία σας ΕΔΩ!

Βικτώρια Καρυπίδου & Anagenis