Τι είναι το Light Language

Τι είναι το Light Language;

Η Γλώσσα του Φωτός – Language of Light είναι μια Συμπαντική γλώσσα η οποία κατανοείται και λαμβάνεται απ΄όλους στο επίπεδο της Ψυχής – της καρδιάς. Είναι μία μοναδική μορφή Ανώτερης Επικοινωνίας –  Channeling. Αποτελείται από φως, ήχο, ιερή γεωμετρία και κοσμικές πληροφορίες. Την στιγμή της μετάδοσης οι συχνότητες του Φωτός προσαρμόζονται συντονίζοντας την δονητική ανάγκη του ατόμου και έτσι επιτυχγάνεται : εκκίνηση μετασχηματισμού, ισορροπία, ενεργοποίηση και ευθυγράμμιση με τις Νέες Συχνότητες της Νέας διευρυμένης συνειδητότητας. Αυτή η εμπειρία ενδυναμώνει το Ον!

Ανώτερη Επικοινωνία από τον Αρχάγγελο Μέτατρον:  

Η συχνότητα της Γλώσσας του Φωτός δημιουργεί τις γεωμετρίες  που είναι χωρικά απαραίτητες στο Φωτοσώμα ενός ανθρώπου. Όπως συμβαίνει και με μία ηλιακή έκλαμψη, είναι μια ισχυρή έκρηξη που διαπερνά όλες τις άλλες κωδικοποιήσεις και μεταγωγές-μεταφορές, γιατί έρχεται σε επαφή άμεσα με την ενέργεια του πεδίου, χωρίς να χρειάζεται να διασπαστεί σε άλλες μορφές  – όπως η κατανόηση/συνειδητοποίηση  ή ένα συναίσθημα. Αλληλεπιδρά αμέσως με το Φωτοσώμα.

To Light Language είναι συχνότητες υψηλής διάστασης οι οποίες μιλούν απευθείας στο DNA σας και το ενεργειακό σας πεδίο, βρίσκοντας συνήχηση με ότι σε ισορροπεί σε βαθιά και πρακτικά επίπεδα.

Ενώ το μυαλό σας μπορεί να μην καταλάβει τις ‘λέξεις’ τα λεπτοφυή σώματά σας αντιλαμάβονται την υποστήριξη και την θεραπεία που το Light Language προσφέρει.

Η  Γλώσσα του Φωτός εργάζεται θεραπευτικά μέσω της μεταφοράς κραδασμών τόσο στο φυσικό όσο και στα αιθερικά σώματα του ανθρώπου. Ένας καλός τρόπος να την περιγράψουμε είναι να την παρομοιάσουμε με κύματα ενέργειας που αλληλεπιδρούν με τις πολλαπλές, διασυνδεόμενες πλευρές της ύπαρξής σας προκειμένου, να επιτευχθεί ένας σκοπός (για να αναφερθούμε σε αυτά τα κύματα, δόκιμος είναι ο όρος «ηλεκτρομαγνητικά πεδία») . Προσωπικά χρησιμοποιώ τη λέξη «μετάδοση» για να περιγράψω τη εισροή της ενέργειας και «πρόθεση» για να περιγράψω τον σκοπό.

Πως δουλεύει; Δονητική θεραπεία με το Light Language.

Ο άνθρωπος που λειτουργεί ως κανάλι της Γλώσσας του Φωτός μεταδίδει την ενέργεια, ενώ ο Θεραπευτής τη λαμβάνει όπως απεικονίζεται στην παραπάνω εικόνα.

Η μετάδοση μπορεί να γίνει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως και είναι εξίσου αποτελεσματικοί και οι δύο τρόποι.

Η μετάδοση της Φωτογλώσσας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για θεραπεία – εμπειρία ενθύμησης και εσείς, ναι ΕΣΕΙΣ, είστε ο Θεραπευτής εν τη λήψει της (καθώς το επιτρέπετε και τη λαμβάνετε).

Καθώς λαμβάνετε/δέχεστε τους κραδασμούς που μεταδίδονται, εσείς και ο Ανώτερος Εαυτός σας στην ουσία διευκολύνετε την θεραπεία-ενεργοποίηση με τον τρόπο αλλά και στον βαθμό που είναι ορθό και κατάλληλο για εσάς.

Η ανταλλαγή, η αναγνώριση και η αλλαγή, όλα λαμβάνουν χώρα σε κβαντικό επίπεδο,  αυτοστιγμεί και στη συνέχεια τα αποτελέσματά τους ξεκινούν να ξεδιπλώνονται στην φυσική διάστασή σας με το πέρασμα του χρόνου.

Η Γλώσσα του Φωτός παρακάμπτει την λογική του εγκεφάλου και μιλά απευθείας στο φυσικό και στο πνευματικό σώμα σας.

Επιτρέπει την καρδιά με καρδιά επικοινωνία ανάμεσα σε σας και την Πηγή – Θεό. Οδηγεί στην επίγνωση αυτού που πριν ήταν μπλοκαρισμένο ή απαιτεί την προσοχή σας που βασίζεται στην πρόθεσή σας και παρέχει υποστήριξη σε σας ως Θεραπευτή του εαυτού σας, προκειμένου να προβείτε σε αλλαγές τόσο τη στιγμή εκείνη όσο και μετέπειτα.

Ο σκοπός της Θεραπείας – Εμπειρία Ενθύμησης που συντελείται δια της Φωτογλώσσας είναι να διευκολύνει την αφύπνιση της φυσικής θεραπευτικής διαδικασίας που είναι ενδιάθετη σε όλους μας, ως δονητικά Όντα που είμαστε , και να την ενισχύσει μέσω της πρόθεσής μας.

Η συνεδρία Light Language βοηθάει:

  • Ενεργοποιεί το DNA και την Επίφυση ή το «τρίτο μάτι»
  • Απελευθερώνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα
  • Παρακάμπτει τους περιορισμούς του νοητικού πεδίου
  • Αυξάνει την διαίσθηση
  • Δυναμώνει την Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό
  • Πρόσβαση στην έμφυτη σοφία σας
  • Θεραπεία=διευκόλυνση απελευθέρωης και ενθύμησης στο συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό σώμα
  • Εκκίνηση της διαδικασίας Ανάληψης
  • και πολλά περισσότερα!

Μάθετε πως μπορείτε να κλείσετε την προσωπική σας συνεδρία Δονητικής Θεραπείας/Ενθύμησης με Light Language εδώ!