Anagenis Κοσμική Οπτική για το 2021

Σας χαιρετώ πανέμορφα πλάσματα, δώσαμε ένα μήνυμα με την Anagenis και σε αυτό το μήνυμα θα μιλήσουμε για το νέο έτος, για το 2021.

Πιστεύω, βλέπω, εστιάζομαι στο ότι αυτό το μήνυμα σας βρίσκει καλά!

Εγώ είμαι η Βικτωρία Καρυπίδου και μαζί με την κοσμική συνειδητότητα θα μοιραστούμε την οπτική της Anagenis, για την ενέργεια, την διάθεση και το Focus που θα θελήσουν οι ανώτεροι εαυτοί  μας να κάνουμε σε αυτό το νέο χρονόκυκλο  2021.

ΑριθμοΣοφία του 2021=5

Το 2021, μας δίνει το σύνολο του 5, η ενέργεια του 5 είναι Ο αριθμός της μεταμόρφωσης. Είναι ο αριθμός της αλλαγής, αλλαγή στην καθημερινότητα, αλλαγή στις συνήθειες, αλλαγή δηλαδή εκεί που δουλέψαμε τις βάσεις μας, εκεί που δουλέψαμε τα βασικά, αν  θέλετε, προγράμματα, στα οποία έτρεχε η ύπαρξή μας αιώνες ενσαρκώσεων.

Δηλαδή θα σου ζητήσει να βρεις πράγματα συνήθειες, νέα μοτίβα, νέες συμπεριφορές, οι οποίες σε αλλάζουν σε πολύ χειροπιαστό επίπεδο, που σου φέρνουν ζωή, που σε πάνε προς τη ζωή, προς τη χαρά, προς την ευδαιμονία, που σε πάνε προς την ευζωία .

Δηλαδή το 2021 έχει την διάθεση πάμε,  αποδομήθηκε  ότι ήταν να αποδομηθεί, τι αλλαγές θα φέρει τώρα αυτό? Τι πάμε να αλλάξουμε τώρα?

Εδώ ο νους θα δείτε ότι μπαίνει σε μία ενεργητικότητα. Έχετε πολλές ιδέες, έρχεται η Έμπνευση. Υπάρχει πολύ δημιουργική ενέργεια μέσα σε αυτό το χρόνο. Υπάρχει επέκταση. Γι΄αυτό λοιπόν, για να μπορεί να αναταποκριθεί και ο αγωγός σας, το σώμα – όχημα θα σας ζητήσει να κινηθείτε. Είναι μία πιο ζωντανή ενέργεια, μία πιο δραστική ενέργεια, υπάρχει και η ενέργεια του explosive, εκρηκτική ενέργεια. Υπάρχουν ανοίγματα. Δεν γίνεται πια να κρατάτε το θυματικό ή την οποιαδήποτε εμπειρία καταπίεσης, άρα λοιπόν μιλάμε για την ενέργεια επανάστασης, ενέργεια εκτόνωσης, ενέργεια δημιουργίας, ενέργεια νέου, ενέργεια αλλαγής, ριζικής αλλαγής.

 Οπότε έχουμε αυτά τα στοιχεία σε γενικές γραμμές. Το 5 λοιπόν είναι η συνέχεια του 4. Ωραία γκρεμίστηκε το σπίτι μας, άλλαξαν, κάναμε βαθιά ριζική ανακαίνιση κάποιοι, φύγαμε από ένα σπίτι και πήγαμε σε άλλο και μιλάω τώρα μεταφορικά στο κομμάτι της συνειδητότητας. Ωραία κάναμε αυτή τη ριζική βαθιά αλλαγή. Τώρα, επί του πρακτέου, τι αλλάζει στην καθημερινότητα ? Τι μάθαμε από τα θέματα που προέκυψαν. Καταλάβατε? Δηλαδή, έγινε το άνοιγμα σε αυτές τις καινούργιες συχνότητες, αυτή την καινούργια ξεσηκωτική,  να μπούμε μέσα στην αλήθεια μας. Η  συχνότητα της αλήθειας έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας. Σε έφερε, σε οδήγησε στο να δεις την αλήθεια σου, να δεις που καταπιέζεσαι, να δεις πως καταπιέζεις, να δεις που πατάς, αν ακόμα περπατάς, ακόμα πατάς σ΄αυτά τα θεμέλια που έχουν σαπίσει.

 Οπότε τα είδαμε, κάναμε την αλλαγή. Κάποιοι θα το βιώσουν  αυτή τη χρονιά, για να το δουν, να το κάνουν. Εμείς πάμε λιγάκι να πούμε για  εκείνους που ήδη έκαναν αυτή την εργασία. Είσαστε σ΄αυτή τη διαδικασία. Οπότε το 5 έρχεται και σου λέει,

Έλα τώρα να δεις ποια είναι η καινούρια σου, δομή, οργάνωση να το πω έτσι,  ποιες είναι οι καινούργιες συνήθειες οι οποίες θα υποστηρίξουν αυτό το νέο όραμα, αυτό το νέο δυναμικό, αυτή τη νέα αλήθεια σου, αυτή τη νέα συχνότητα στην οποία εκπέμπει ο νεογήϊνος εαυτός σου. Έλα να δεις πως θα ζήσουμε στην νεογήϊνη κατάσταση ύπαρξης, γιατί στην νεογήϊνη κατάσταση ύπαρξης τίποτα δεν επαναλαμβάνεται από το παλιό.

Εκ νέου βλέπεις με ποιο τρόπο αρχίζεις και με ποιο ρυθμό, ποιος  είναι ο ρυθμός σου, ποιες είναι οι ρουτίνες σου, ποια είναι η εμπειρία μέσα στην οποία είναι όλο αυτό το  νέο οικοδόμημα, μέσα από ποιες παραμέτρους,  μέσα από ποιες ρυθμίσεις. Και όλο αυτό θα το αποκωδικοποιήσετε εσείς στην καθημερινότητά σας, θα δείτε ότι θα αλλάξουν πολλές συνήθειες στη διατροφή σας, θα ζητήσει το σώμα περισσότερη κίνηση, περισσότερη γυμναστική, περισσότερη επαφή με τη φύση.

 Οπότε το πεντάρι δεν αστειεύεται. Το πεντάρι έρχεται να σου ζητήσει αλλαγή. Αλλά αλλαγή, είπαμε, στην καθημερινότητά σου και είναι ενέργεια επαναστατική, είναι ενέργεια με μία εκρηκτική δύναμη μέσα της  και επίσης ώθηση για δημιουργία.

Ωραία,  πάμε να δούμε τα 4 Μηνύματα που καθοδήγήθηκα να αποκωδικοποιήσω από την Κοσμική Συνειδητότητα Light Language Cards τα οποία χωρίζονται σε τέσσερα τρίμηνα του έτους.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ – Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος

Το πρώτο μήνυμα το οποίο ξεκινάει Ιανουάριο, Φεβρουάριο και  Μάρτιο, είναι το μήνυμα της αυτοπεποίθησης. Δείτε το, πάντα δύο όψεις. Αυτοπεποίθηση η οποία έρχεται μέσα από τις εσωτερικές διεργασίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. Μέσω της ενσωμάτωσης θα έρθει ένα από τα  αποτελέσματα της εργασίας που κάνετε. Θα έρθει αυτή η εσωτερική αυτοπεποίθηση, που τι σημαίνει αυτοπεποίθηση, δέχομαι τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι και αρχίζω να κατανοώ ότι αξίζω. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου, σε κανέναν, όπως είμαι αξίζω, αγαπιέμαι, υποστηρίζομαι, όπως ακριβώς είμαι.

Η αυτοπεποίθησή λοιπόν, για κάποιους θα είναι μία πρόσκληση για να τη γνωρίσουν καλύτερα και όταν λέω πρόσκληση εννοώ πρόκληση, εμπειρία. Κάποιο,  ας το πούμε, κάποιο σενάριο στο 2021, το οποίο μπορεί να μην είναι στο πρώτο τρίμηνο, θέλω να λάβετε υπόψη ότι αυτά  τα τέσσερα στοιχεία, επειδή μιλάμε πάντα μέσα από τη κβαντικότητα και μέσα από την μακροοπτική, για σας μπορεί να βγούν να  τα βιώσετε στο τέλος του χρόνου.

Εκείνοι δίνουν ένα χρονοδιάγραμμα από εκεί και πέρα εμείς  κρατάμε αυτό που μας κάνει. Το θέμα είναι ότι καθώς εισερχόμαστε ακόμα βαθύτερα πια στην αγκυροβόληση της χριστικής συνειδητότητας και της κρυστάλλινης συχνότητας της νέας γης, δεν μπορείτε άλλο να συγκρίνετε, να υποβιβάζετε, να υποτιμάτε τον εαυτό σας.

Το θέμα λοιπόν της αυτοπεποίθησης είναι κάτι το οποίο θα μας επισκεφτεί όλους. Εμπιστεύομαι, όπως ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή, μέσα από  αυτά που νιώθω, όχι μέσα από τη διαστρέβλωση και το εγώ, όχι μέσα από διπολικό Εγώ, του τύπου Εγώ και κανένας άλλος, όχι.

Μέσα από τη Σοφία της εμπειρίας σας ότι υπάρχει αξία, αγάπη εσωτερικά του εαυτού και ότι ακριβώς όπως είμαι αυτή τη στιγμή με αποδέχομαι με αγαπάω και με τιμώ. Αυτοπεποίθηση λοιπόν.

ΘΕΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Απρίλιος, Μάιος και Ιούνιος

Από τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο θα μας επισκεφτεί Η θεϊκή Ένωση. Εδώ αυτή η ενέργεια έρχεται, αυτό το μήνυμα έρχεται από τους Πλειάδιους. Αυτή η επεκτατική και ενωτική συνάμα ενέργεια.

Τι ενώνουμε?

Ενώνουμε τα μέρη του εαυτού μας, θεϊκή ενότητα. Αποδεχόμαστε όλα τα μέρη του εαυτού μας άρα  αμέσως- αμέσως, τα μέρη, τα  σενάρια, τις εμπειρίες που οι άλλοι συνοδοιπόροι, τα  άλλα μέλη της οικογένειας, άλλες κοινωνίες, άλλες χώρες έχουνε επιλέξει και εκεί μέσα σε αυτή τη θεϊκή ενότητα, παύει να υφίσταται οποιοσδήποτε διαχωρισμός.  Γιατί δεν αγκαλιάζω μόνο το κομμάτι του εαυτού μου το οποίο χαίρεται, το οποίο φαντάζεται τη νέα του πραγματικότητα, το οποίο αναζητά την ευτυχία και είναι αισιόδοξο και είναι χαρούμενο αλλά και τα κομμάτια του εαυτού μου τα οποία παρέμειναν εγκλωβισμένα και με έναν τρόπο αναζητούν, επιζητούν τη δική μας αγάπη και προσοχή.

 Άρα έχετε και αυτή την αίσθηση ότι το 2021 θα καλέσει θα σας καλέσει,

Πώς πας με τη θεϊκή Ένωση ?

Πώς πας με την ένωση ?

Πόσο πολύ αγκαλιάζεις σε όλα τα κομμάτια της ύπαρξής σου ή κάνεις διαχωρισμό.

Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο θείο αγκάλιασμα. Δεν υπάρχει εξαίρεση για την ενότητα. Αυτή είναι η εποχή της Αγάπης, καθώς η συχνότητα και η ύπαρξη της αγάπης πάνω σ΄αυτό τον πλανήτη, δυναμώνει όλο και περισσότερο. Αυτός είναι και ο σκοπός, αν θέλετε, αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα της ανάληψης, το οποίο μιλάει για την εποχή της αγάπης, το οποίο είναι φουλ ενσωμάτωση της χρηστικής συνειδητότητας. Δεν μπορεί να βγάλει κάτι έξω από την ενοποίηση αυτή.

Άρα λοιπόν θα βιώνουμε παντού και πάντα τη πρόσκληση να βλέπουμε μέσα από τη θεία ενότητα. Μέσα από όλα τα κομμάτια του εαυτού μας γιατί μέσα από  αυτή την οπτική,  μέσα από την οπτική  της αγάπης, μόνο όταν αγαπήσεις κάποια από τα κομμάτια του εαυτού  σου, που αυτή τη στιγμή διώχνεις, μπορεί να συμβεί η ολική ουσιαστική μεταμόρφωση.

ΘΥΜΟΣ – Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος

Και φτάνουμε λοιπόν στο τρίμηνο Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος,  οι  πιο, σε φωτιά, έντονοι μήνες και οι μήνες της μεγάλης μεταμόρφωσης.

Το μήνυμα που βγήκε για αυτή την περίοδο, για αυτό το τρίμηνο είναι ο θυμός. Αυτό λοιπόν που βγαίνει με αυτό το μήνυμα είναι ουσιαστικά ότι αυτή την περίοδο, αλλά και όλη τη χρονιά, θα έχουμε στοιχεία, εμπειρίες, προσκλήσεις από τον εαυτό μας να απεγκλωβίσουμε, απελευθερώσουμε την καταπιεσμένη συχνότητα, ενέργεια, που υπάρχει μέσα στο σώμα – αγωγό μας,  ως ενέργεια θυμού.

Τι είναι ο θυμός ?

Ο θυμός δείχνει την ανάγκη για εσωτερική ενδυνάμωση.

Πού ξεχνάω να βάλω όρια,  πού έχω καταπατήσει  τα δικά μου όρια ή και του άλλου?

Αλλά όταν εγώ θυμώνω, βγάζω, έχω αυτή τη συχνότητα μέσα μου η οποία είναι τόσο εκρηκτική και αν την κατακρατάω ακόμα μέσα μου, αυτή στρέφεται εσωτερικά και προκαλεί ανισορροπία.

Οπότε είναι μία από τις εκρηκτικές ενέργειες η οποία είναι πολύ σημαντικό να την εκτονώσουμε, να την αναγνωρίσουμε και να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει και αυτό που θέλει να μας πει πολλές φορές είναι ότι υπάρχει μεγάλη ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία να θεραπεύσουμε την αίσθηση του αδύναμου, που έχουμε μέσα μας και να  αγκαλιάσουμε την ικανότητά μας να αγαπάμε.

Ενδυνάμωση εσωτερική.

Φροντίδα του εαυτού μου.

Ακούω τι θέλει ο εαυτός μου.

Ο θυμός αυτός τι πραγματικά σημαίνει?  Ουσιαστικά και στα αλήθεια αυτή η  συχνότητα είναι η ποιότητα που  έχει μπλοκάρει το σύστημά μας. Από την άλλη πλευρά να βιώσουμε την ικανότητα της αγάπης, να ανοίξουμε την καρδιά μας, να δυναμώσουμε μέσα μας, να οριοθετηθούμε, να βάλουμε όρια. Αυτό όμως είναι μία διαδικασία εσωτερική. Εσύ με σένα.  Όχι άλλοι από έξω να σου πουν πόσο υπέροχος είσαι. Αυτό βοηθάει, αλλά είναι η ουσιαστική επαφή σου μ’ αυτό το κομμάτι που από τη μία λέγεται θυμός και από την άλλη λέγεται ικανότητα να αγαπάω. Από τη μία λέγεται αδυναμία και από την άλλη λέγεται ενδυνάμωση.

Αυτό νιώθω ότι είναι ένα από τα θέματα τα οποία λίγο-πολύ θα απασχολήσουν τον επόμενο χρόνο, καθώς γίνεται αυτή η αναβάθμιση και η είσοδός μας στη χριστική συνειδητότητα και στη νεογήϊνη ύπαρξή μας και με ότι σχετίζεται.

Επίσης η συχνότητα της αλήθειας, οι κωδικοί της αλήθειας και της ελευθερίας θα ξεμπλοκάρουν αυτού του είδους τις κολλημένες εστίες  και κάποιες από αυτές έχουν θυμό. Θυμό προς τον εαυτό, θυμό ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό, δεν μπορώ να επαναστατήσω, δεν μπορώ να πω αυτό που νιώθω, δεν μπορώ να πω αυτό που θέλω, φοβάμαι, ….

Οπότε έχουμε αυτή τη συχνότητα, αυτή την ενέργεια η οποία εκεί γύρω στο το καλοκαίρι, θα γίνει ας πούμε μια μεγαλύτερη αποκάλυψη, οπότε ότι κάνετε στο φυσικό επίπεδο, ότι κάνετε για το σώμα – αγωγό, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Οι ανάσες σας, το περπάτημά σας,  η κίνηση, η αποτοξίνωση, είναι ένα μεγάλο βοήθημα για όλη αυτή την εκρηκτική, επαναστατική ενέργεια, ώστε να βιωθεί με πιο ομαλό  τρόπο.

Γιατί το 2021 και η μεταμόρφωσή του, τι μας ζητάει? Μας ζητάει να τιμήσουμε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά. Όχι λίγο, ούτε όταν κάτι καταφέρνουμε ή όταν κάποιος μας το επιβεβαιώνει απέξω.

ΘΕΪΚΟΤΗΤΑ – Οκτώβριος,  Νοέμβριος και Δεκέμβριος

Και ολοκληρώνουμε με το τέταρτό μας μήνυμα για τους μήνες  Οκτώβριο Νοέμβριο και Δεκέμβριο που μου άρεσε πολύ όταν το είδα και γενικά για όλες τις κάρτες νιώθω ότι υπάρχει συνοχή, υπάρχει νόημα. Το μήνυμα αυτού του τριμήνου είναι η Θεϊκότητα.

Θα βιώσουμε μεγαλύτερη βιωματική ενθύμηση, βιωματική ανάληψη, θα βιώσουμε περισσότερο από ποτέ το εσωτερικό μας σύμπαν ….εάν το επιλέγουμε φυσικά καθώς αυτό είναι διαθέσιμο για όλες τις Πρόθυμες Καρδιές. Χωρίς πέπλο, χωρίς ψευδαίσθηση,  δίχως διαχωρισμός, τέλος ο  διαχωρισμός. Βιώνουμε την κατάσταση ευγνωμοσύνης για όλα αυτά που μπορεί να μας συμβαίνουν και αποκαλύπτουν για Εγώ πρόγραμμα, ταυτόχρονα όμως κατανοούμε ότι όλα εμπεριέχουν μέσα τους το θείο και εδώ αναδύεται η θεία αγάπη, με την αίσθηση της θεϊκότητας, την ενοποίηση με το θείο, άρα λοιπόν, μέσα από την αυτοπεποίθηση που είναι ενδυνάμωση εαυτού, η εμπιστοσύνη στο εσωτερικό μέσα από την θεϊκή ένωση,  αγκαλιάζοντας όλα τα μέρη του εαυτού μου,  μέσα από την θεραπεία του θυμού, επιστρέφουμε στη θεϊκότητα = ενθυμούμαστε την ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ.

Αναγνωρίζουμε καθώς αυτές οι κοσμικές ενέργειες, οι  νέες κρυστάλλινες συχνότητας της νέας γης συνεχίζουν να καταφτάνουν σ΄αυτόν μας τον πλανήτη, στη νέα μας γαία.

Κρατώντας λοιπόν την εστίασή μας, το  Focus  μας στην εσωτερική φλόγα, στην  εσωτερική φλόγα και δίψα για Ελευθερία για βιωματική εμπειρία του θείου μέσα μας. Όλα ευθυγραμμίζονται με το ανώτερο, με το ύψιστο δυναμικό σας.

Και μη ξεχνάτε ποτέ,  όλα όπως είναι τώρα σε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας εάν απλά γυρίσετε και πείτε : Είμαι ακριβώς εκεί που είναι να είμαι. Με ευσπλαχνική παρουσία τον εαυτό σας, με συνειδητό πατέρα μητέρα για τον εαυτό σας αγκαλιάζοντας τα μέρη σας λέγοντας στον εαυτό σας σε αγαπάω όπως είσαι αυτή τη στιγμή, κάνοντας λίγο ένα βήμα πίσω από το Εγώ, την προσωπικότητα. Κι αν αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο, δεν βγαίνει, μη τα βάζετε με τον εαυτό σας.

Βρίσκεστε τη διαδικασία και μόνο που προσπαθείτε είναι ένα τεράστιο βήμα. Επιτρέψτε  στην κοσμική συμπαντική Ουράνια υποστήριξη να σας δείξουν πόσο κοντά σας είναι. Η βοήθεια είναι πάντα κοντά σας. Και αγαπιέστε από πάντα, από όλο το σύμπαν. Υπάρχει τόση αγάπη  για σας, υπάρχει γιατί είστε η αγάπη.

Ακόμη μεγαλύτερη Επιστροφή στην αλήθεια μας το 2021 με περισσότερη επαφή, δημιουργία, συνδημιουργία και Επιτέλους βαθύτερη ευγνωμοσύνη, μέσα από την μακρο οπτική.

Βαθύτερη ευγνωμοσύνη για όλα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και επιλέγουν να συμβούν. Μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη σε αυτό το πραγματικά σταθμό χρονοδιάγραμμα του 2020.

Γιατί μας βοήθησε να αναγεννηθούμε, και αν αυτό το εισπράξουμε με αυτό τον τρόπο τότε θα κάνουμε και το 2021 να εργαστεί υπέρ μας.

Ας  έχουμε μία φανταστική απελευθερωτική γεμάτη αληθινές επαφές, αληθινές εμπειρίες ευγνωμοσύνης, χαράς, υγείας, ευημερίας σε όλους τους τομείς Νέα Χρονιά.

Δεν θα έπρεπε καν να είναι ευχή μας, γιατί είναι αυτό που είμαστε Όλα αυτά που προανέφερα . Όλοι οι κωδικοί της ευζωίας, της ευημερίας, της αγάπης, της σύνδεσης μεταξύ μας της μαγικής συγχρονικής, συγχρονιστικής εμπειρίας του πώς βρισκόμαστε με την γήϊνη και νεογηϊνη και κοσμική μας οικογένεια.

Είναι θαύμα. Επιτρέψτε, αφεθείτε, εμπιστευτείτε και απλά  γνωρίζετε ότι το θείο μέσα σας γνωρίζει τόσο υπέροχα. Αυτό  είναι  ο καλύτερος πλοηγός γιατί είναι μέσα στην πραγματικότητα σας .

Από εμένα, από εμάς εδώ στην Anagenis, καλή μας σύμπλευση. 

Υπέροχες εμπειρίες το 2021.

Δείτε το βίντεο Anagenis Κοσμική Οπτική 2021 εδώ!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας  Συχνότητα της Anagenis στο YouTube!

Προτεινόμενα 2021 Anagenis Σεμινάρια Ενεργοποίησης και Ενσωμάτωσης ΝεοΓήινης Ύπαρξης και Αγκυροβόλησης Νέου Χρονοδιαγράμματος της Ανάληψης.

        

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για