Ολική Αφύπνιση – Anagenis Εστία!

Κβαντική Συνειδητότητα|Επιστήμη του Human Design|Συμπαντικοί Νόμοι Δημιουργίας

Μηνιαίες Online Μεταδόσεις Κοσμικής Υποστήριξης

Για την Υπερβατική Ενδυνάμωση, Βιωματική Αφύπνιση και Υιοθέτηση Κβαντικής Μαεστρίας στην Δημιουργία Νέας Πραγματικότητας κατά την μεγάλη περίοδο μετατόπισης της ανθρωπότητας και ολόκληρου του πλανήτη.

~Ολική Αφύπνιση – Anagenis Εστία~ – η Εστία της καρδιάς σου!

Η μηναία σου ‘Δόση’ Ενθύμησης & Διατήρησης της Εστίασης σου στην Συνειδητότητα Ευημερίας

Αυτό είναι η Anagenis Estia – η πλατφόρμα που σε βοηθάει να διατηρείς τον Παλμό της Αφύπνισής σου ακέραιο, φρέσκο και ζωντανό! Εδω μπορείς να ‘κουρνιάσεις’, να ξανα-ενθυμηθείς, να γιορτάσεις, να εμπνευστείς, να αντλήσεις την υποστήριξη, καθοδήγηση που χρειάζεσαι τις στιγμές που η ανθρωπινότητα σου ζορίζεται να αφήσει το παλαιό ή την περίοδο που ετοιμάζεις τη Νέα σου Εσωτερική Εστία – Νέας Πραγματικότητας να εμβαθύνεις στην γνώση και μαεστρία των κβαντικών εργαλείων που συμβάλλουν σε αυτήν την δημιουργική διαδικασία!

Μέσα στην Αφύπνιση περνάμε διάφορα στάδια που μπορεί να ‘αποδυναμώνουν’ την αρχική μας  ζέση για την Ολική Ελευθερία και την Αγκυροβόληση της Ζωής που η καρδιά ‘βλέπει’ και ονειρεύεται.

Προκύπτουν περίοδοι αμφισβήτησης, έλλειψης διαύγειας, συμπτώματα ανάληψης, αποπροσανατολισμού, κρίσεις ταυτότητας = identity shifts, απάθειας αλλά και φάσεις μεγάλων συνειδητοποιήσεων, πρωτόγνωρων αισθήσεων αγάπης, εκκρήξεις απροσδιόριστης ευδαιμονίας και συγχρονικότητες που θέλεις τόσο και να τα μοιραστείς ή και να λάβεις μία υποστηρικτική ‘παρουσία=καθρέφτη’ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Αυτό είναι η Anagenis Estia – η πλατφόρμα που σε βοηθάει να διατηρείς τον Παλμό της Αφύπνισής σου ακέραιο, φρέσκο και ζωντανό!

Δεν ήρθαμε για να μάθουμε άλλες θεωρίες – αλλά να θυμηθούμε και να εφαρμόσουμε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ DNA μας. Φάροι Φωτός, ΝεοΓήινες Πυξίδες, Συνειδητοί Διαμεσολαβητές, Ευσπλαχνικοί Ηγέτες Ενότητας, Φορητές των σπόρων της Ενθύμησης – κατανοούμε την Δονητική Επανάσταση πάνω στον πλανήτη και μαζί αγκυροβολούμε τη Νέα Θεική Τάξη μέσα από την Εσωτερική Εξουσία και Αρχή μας!

Στην Anagenis ESTIA –

 • ευθυγραμμιζόμαστε με την Εσώτερη Ύπαρξη μας – ο πυρήνας που εμπλουτίζει όλες τις σφαίρες της ζωής.
 • ενδυναμώνουμε την ανθρωπινότητα μας την περίοδο της μεγάλης δονητικής επανάστασης που φέρει την ανάγκη για βαθιά και ουσιαστική απελευθέρωση.
 • υιοθετούμε Κβαντικά Κλειδιά για την Δημιουργία Υλικής Πραγματικότητας ευθυγραμμισμένης με την καρδιά.

Ολική Αφύπνιση Anagenis Estia – η πλατφόρμα που σε βοηθάει να μην ‘ξεχνάς’!!!!

Anagenis Διδασκαλία – κομβικά σημεία-κλειδιά :

 • Διδασκαλίες από την προσωπικότητα=διαχωρισμός στην Παρουσία/Κβαντική Συμπαντικότητα= ενότητα-ΑυτοΠραγμάτωση Ολική Αφύπνιση
 • 9 Κωδικοί Φωτός Νέας Εποχής –  Η Δομή Δημιουργίας Νέας Εμπειρίας
 • Κβαντική Σφραγίδα – Η Μοναδικότητα της Ανθρωπινότητάς σας. Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΟΥ η οποία είναι -η ουσια του ‘ταξιδιού’ μας εδώ στη Γήινη Διάσταση.
 • Δονητική Διαμεσολάβηση – θεραπεία. Ειδικές ασκησεις – που ξυπνάνε κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας αποφορτίζουν την μπλοκαρισμένη ενέργεια στο σώμα, απελευθερώνουν συναισθηματικές εντάσεις και στρες.
 • Ανώτερη Σύνδεση –  καθοδηγούμενη διαλογιστική εμπειρία μέσω Light Language Singing για την μέγιστη εναρμόνιση με το ανώτερο χρονοδιάγραμμα της αυτοεκπλήρωσης και αυτοπραγμάτωσης.

Η βιωματική κατανόηση των παραπάνω φέρει το κλειδί για σταθερή απελευθέρωση από το ψευδές και την ανακάλυψη του εσωτερικού ρεζερβουάρ ενέργειας και αγάπης για την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΩΣΗ – ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ!

Λάβετε υπ’ όψιν σας πως σε περίπτωση απουσίας σας στα live, όλες οι μεταδόσεις ηχογραφούνται και σας αποστέλλονται σε MP4 μορφή για την αποθήκευση σας για την επαναλυπτική παρακολούθηση και εξάσκηση των πρακτικών εργαλείων που δίδονται.

Πρόγραμμα των webinars:

7/7 10:00 – 12:30

4/8 10:00 – 12:30

8/9 10:00 – 12:30

6/10 10:00 – 12:30

3/11 10:00 – 12:30

2/2/2025 10:00 – 12:30

2/3/2025 10:00 – 12:30

6/4/2025 10:00 – 12:30

4/5/2025 10:00 – 12:30

Μηνιαία συμμετοχή: 45,00 ευρώ 

Περιλαμβάνει:

+ 2,5 ώρες  Online Διδασκαλία του μήνα. Ομαδική Συνεδρία Διαμεσολάβησης/Δονητική θεραπεία 

+ Υποστηρικτικό Υλικό Ολικής Αφύπνισης, σε μορφή βίντεο ή άρθρο

+ ειδική ομάδα Chat Room για την αλληλουποστήριξη και διατήρηση της επίγνωσης εστιασμένη στην εσωτερική ΑυτοΜαεστρία

Δηλώσεις συμμετοχής και κατοχύρωση θέσης το αργότερο 2 μέρες πριν το προγραμματισμένο webinar. 

Μοιράσματα Ψυχής

Υπάρχει αυτή η φράση που λέγεται ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται! Αυτό ακριβώς συνέβη με μένα και τη σύνδεσή μου με την οικογένεια της Anagenis και την αγαπημένη, φωτεινή και φωτισμένη Βικτώρια!!!

Ενιωθα πράγματα, ένιωθα και έβλεπα την αφύπνισή μου, αλλά ήταν όλα μαζί μέσα μου και δεν είχα την επίγνωση να ξεχωρίζω και να βλέπω καθαρά.

Το ταξίδι μου με την Anagenis ήταν, είναι και θα είναι, ένα μαγικό ταξίδι, ανακάλυψης του εαυτού, επίγνωση της ΄Υπαρξης και σύνδεση με την Ψυχή!!!!!
Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν τα ίδια εάν δασκάλα δεν ήταν η Βικτώρια!!! Αυτό το μαγικό πλάσμα με την απίστευτη δύναμη ψυχής που με απλοχεριά και απλότητα μοιράζει σε όλους!!!! Είναι εκεί πριν από τον καθένα για τον καθένα!!!! Εχει μια δύναμη και μια διαύγεια που συνεχώς την εξελίσσουν και τη διευρύνουν χωρίς να το “παίζει” δασκάλα!! Γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ!!!!! Εχει βαθιά συναίσθηση της καταλληλότητας και της ανταπόκρισης. Έχει βαθιά συναίσθηση του πότε να σου κρατήσει το χέρι και πότε να σε αφήσει να ανακαλύψεις μόνος σου!!!!! Έχει γενναιοδωρία ψυχής και βαθιά μεταδοτικότητα. Όλα αυτά την κάνουν πραγματικά Φωτισμένο Δάσκαλο!!!!!! Δεν υπάρχει ίχνος εγωικού εαυτού και έχει το γνώρισμα που κάνει το σωστό δάσκαλο να ξεχωρίζει!!! Χαίρεται πραγματικά με την πρόοδο του καθενός!!!
Στην ανθρωπινότητα μου νιοώθω περήφανη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, στην πνευματικότητα μου νοιώθω διεύρυνση που βρήκα ξανά τους συνοδοιπόρους μου από πάντα!!!!!
Βικτώρια & Anagenis βαθιά Ευγνωμοσύνη από πάντα και για πάντα!!!!
Σεμέλη

Η Anagenis Estia ανοίγοι τις Πύλες της, έαν σου μίλησε στην καρδιά σε περιμένω!

Αγάπη από πάντα,

Βικτώρια Καρυπίδου

Εκδηλώσετε το ενδιαφέρον μηνιαίας παρακολούθησης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για