Καλωσορίζουμε το Νέο

Webinar Απόσταγμα : ~Νέα Θεμέλια ~ 4  Απριλίου 2020, 4.4.4.

Η Πύλη άνοιξε, ήρθε η ώρα ότι βιώθηκε, μέσα σε ανισορροπίες να αποδομηθεί και στον φυσικό μας κόσμο. Και Ναι, επηρεάζει όλη την Ανθρωπότητα, όλη την εκδήλωση. Προετοιμαζόταν σε ενεργειακό επίπεδο, είχε προβλεφθεί  αυτό το φαινόμενο, πολλούς αιώνες πριν και από πολλούς πολιτισμούς.

Η Πύλη άνοιξε, ήρθε η ώρα ότι βιώθηκε, μέσα σε ανισορροπίες να αποδομηθεί και στον φυσικό μας κόσμο. Και Ναι, επηρεάζει όλη την Ανθρωπότητα, όλη την εκδήλωση. Προετοιμαζόταν σε ενεργειακό επίπεδο, είχε προβλεφθεί  αυτό το φαινόμενο, πολλούς αιώνες πριν και από πολλούς πολιτισμούς.

Τι είναι η πύλη? Χωροχρονικό πέρασμα σε άλλες διαστάσεις. Επιτρέπουμε να λάβουμε κύματα ενέργειας και ύστερα, συνειδητά και με θεϊκή δράση, τα γειώνουμε ..Αποκατάσταση της Νέας Θεϊκής τάξης πάνω στον Πλανήτη..το φώς παίρνει τα ηνία στα χέρια

Βιώνοντας τις χωροχρονικές Πύλες, όπως αυτή 4.4.4., τα κύμματα φωτός έρχονται να μας ενδυναμώσουν κι άλλο, να αναστήσουν το κρυστάλλινο DNA μας, να δυναμώσουν το Ενεργειακό μας Πεδίο. 

Αρκεί να είναι αυτή η δυνατή πρόθεσή μας :  να βρισκόμαστε στο Φως.

Η  Πύλη ενεργοποιεί την επίφυση και δυναμώνει την διαισθητική ικανότητα. Μέσα στον κυκεώνα αναγνωρίζεται πολύ καλά ποια είναι η λύση.

Όταν αφυπνιζόμαστε, περνάμε από τόσα στάδια! Εκεί που γίνεται μια βαθιά αποδόμηση, στο σημείο της μαύρης νύχτας της ψυχής , όπως λέγεται, εκεί γίνεται και μια βαθιά κατανόηση. Όμως ότι φεύγει και απελευθερώνεται είναι συναισθήματα δυσάρεστα,  χαμηλής δόνησης, εμπόδιο στην εξέλιξη. Φεύγοντας κάνουν  χώρο στην συνειδητή μεταμόρφωση και στην αναγέννηση.

 Τι θα πει απελευθερώνω? Αξιοποιώ Κβαντικά Εργαλεία, κάνω άλματα, και όλα γίνονται πια με χάρη κι ευκολία. Παρατηρώ. Επιτρέπω να βλέπω. Λιγότερη προσκόλληση σε ότι αποδομείται…  Γίνομαι ο ουδέτερος παρατηρητής και αναγνωρίζω πως όλα είναι μέρος της διαδικασίας της ανάληψης, μέσα στο βιολογικό μου σώμα. Αυτό επιθυμεί η καρδιά μου. 

Ακολουθούμε την Ανάληψη της Γαίας…το πρωταρχικό χρονοδιάγραμμα, την πρόθεσή της, την κάνουμε και δική μας πρόθεση και συντονιζόμαστε με τις νέες υψηλές οκτάβες ….5η διάσταση…

Ποιος είναι αυτός που ζει στην 5η διάσταση? Αυτός που νιώθει την από καρδιάς σύνδεση με όλο τον πλανήτη. Χαίρεται, τραγουδάει, αγαπάει ανιδιοτελώς τα πάντα.. Ζει ειρηνικά. Νιώθει πλήρη και ανιδιοτελή ευημερία και γειώνει αυτές τις υψηλές τονικότητες στην Γη, δηλαδή αγκυροβολεί τις νέες συχνότητες στη Γη και τις προβάλλει στην καθημερινότητά του με απλότητα.

Παράλληλα, πολλές ψυχές θα βιώνουν, λίγο πριν φτάσουν στον συντονισμό με το ανώτερο σχέδιο, την διάλυση του ΕΓΩ. Αναγνωρίζουν πότε τρεφόντουσαν με την ενέργεια των άλλων, πότε χειραγωγούσαν, πριν ξυπνήσουν. Θα σταθείς σ΄αυτό? Στον φόβο? Στο αρνητικό? Θα εκτονωθείς πάνω σε άλλες ψυχές? ΟΧΙ.

Κρατάς το χέρι του Ανώτερου Εαυτού σου, δίνεις χώρο και κατανοείς τι συμβαίνει, αλλά εστιάζεις στη λύση και όταν γίνεται αυτό , πόσο γρήγορα Βγαίνεις …

Εστιάζεσαι στην επίγνωση μέσα στην διεύρυνση. Αντιλαμβάνεσαι πως είσαι πολύτιμος. Αυτήν εδώ τη στιγμή χρειάζεται να εστιαστείς στο μεγαλύτερο σχέδιο, στο νέο σενάριο της ΓΑΙΑΣ, στη ΝΕΑ ΓΗ, στην ένωση και στην λύση που ο Ανώτερος Εαυτός σου ξέρει, δεν είναι η ώρα να σταθούμε στον μικρό εαυτό μας… 

Και έρχεται η Μακρο – Οπτική να σου δείξει μία άλλη ματιά. Και ο χρόνος που βρίσκεσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, το νιώθεις, γίνεται πολύτιμο εργαλείο…

Απίστευτη πληροφορία ρέει από παντού…φωνές παντού. Εσύ όμως ξέρεις: Έχεις τον Ανώτερο Εαυτό σου, τον Μάστερ, είσαι ο μάστερ. Πάντα στο κέντρο σου. Δεν αναλώνεσαι από και από εκεί. Έχεις εσένα. Η Θειότητα είναι ήδη μέσα μέσα σου και αναλαμβάνεις την ευθύνη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα εκπλαγείς, όταν  συνδεθείς μ΄αυτόν τον Μάστερ, πόσο άμεση και ξεκάθαρη είναι τώρα η καθοδήγηση. 

Εδώ μέσα στις ενέργειες του Απρίλη,  σε καλεί να δεις και να αναγνωρίζεις ποια είναι η δομή σου, πόσο σταθερή είναι, που ζει το πνεύμα σου, τι πρέπει να αναδομηθεί. Χτίζουμε ενεργά τη νέα δομή, στο σπίτι μας,  στην οικογένειά μας, στα παιδιά μας, στην δική μας κοινότητα…Ζώντας Συνειδητά σε υψηλότερες συχνότητες, που πάει να πει, ζώντας νέα συναισθήματα, αγάπης, ένωσης με τη φύση, με την ευημερία και την ευγνωμοσύνη, προς εμάς και προς όλα.

Ποια είναι η θεραπεία απέναντι στον φόβο, στις ενοχές, σε χαμηλής δόνησης συναισθήματα? Ο Μετασχηματισμός. Η ενέργεια χαμηλής δόνησης δεν διαλύεται, μετασχηματίζεται σε μία άλλη.

Από αυτή την εμπειρία κανείς δεν θα βγει ίδιος.

Ζούμε μια Συλλογική βουτιά, σε μεγάλο βάθος. Καθώς αναδυόμαστε προς τα πάνω, θα αρχίζουμε να βλέπουμε και να ζούμε θαύματα που δεν θα μπορεί κανείς να περιγράψει.

 Κλείσε τα αυτιά σου στον φόβο, στα media, σε ότι τρέφει τις χαμηλές δονήσεις. 

Είσαι πολύ πιο πολύτιμος και πιο χρήσιμος αυτή τη νέα εποχή. Η συνειδητότητα είναι απίστευτα ισχυρή δύναμη. Προσελκύει αυτό στο οποίο  εστιάζεται . Επίτρεψε τα συναισθήματα, αγάπα την ανθρωπινότητά σου, αλλά οριοθέτησέ το, γίνεις  ο κηδεμόνας του εαυτού σου. Ο συνειδητός κηδεμόνας σου. Κατευθύνσου προς τα κει που θα ωφεληθείς εσύ και οι άλλοι.

Καλή συνέχεια στα δισεκατομμύρια Νέα (γεμάτα δυνατότητες) ΤΩΡΑ ΣΑΣ!

Βικτώρια & Αnagenis

Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα, το 100% Πιστεύω παράγουν Συγκεκριμένη κλίμακα, Δόνησης και Ήχου τα οποία δημιουργούν το Μάντρα Ιερής της Γεωμετρίας και καθώς αυτό προσφέρεται=εκπέμπεται προς το Σύμπαν, στην συνέχεια εσύ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΈΜΠΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗ – ΜΙΜΗΣΗ ….την Ολογραφική σου Πραγματικότητα. Αυτό που εκπέμπεις λέμε τι κάνει;;;;;……..ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!!!!

 

Open Webinars ~Νέα Γη Τώρα~ | Απρίλιος – Δεκέμβριος 2020