Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για την δύναμη της Αλχημικής Καλημέρας ……

Πως ξεκινάτε την ημέρα σας;;; πόσο εκτιμάτε και ευγνωμονείτε το γεγονός ότι:

πρώτον ……αναπνέετε

δεύτερον …… έχετε ένα Ιερό Όχημα που φιλοξενεί την Μεγαλοσύνη της Ύπαρξής σας

τρίτον.…….έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να γειώσετε Θαύματα και ανεπανάλυπτες γεμάτες χαρά Εμπειρίες

Σε αυτό το βίντεο, το οποίο είναι απόσπασμα, από το υποστηρικτικό webinar της σχολής, επέλεξα τα πιο juicy στιγμιότυπα, για να ερωτευτείτε και άλλο την τωρινή, ανεπανάλυπτη σας ενσάρκωση με αυτές τις συνειδητοποιήσεις, ενθυμήσεις και Πάνω απ’ όλα για να ξεκινάτε την ημέρα σας Αλχημικά και …………..με μεγάλη Εικόνα, όχι μικρούτσικη!!!!!

#κλειδιά_ενθύμησης

Δηλώστε, από τα πρώτα λεπτάκια που ξυπνάτε το πρωί, στο σύμπαν ότι είστε οι δημιουργοί της ζωής σας και ότι επιλέγετε τα πάντα να ρέουν εύκολα, με χάρη και χαρά στη ζωή σας. Τίποτα πια δεν χρειάζεται να γίνεται με δυσκολία. Μπορούν όλα να γίνονται με πιο εύκολο τρόπο.

Προσπαθήστε να σταματάτε τον νου σας την ώρα που πάει να δυσκολέψει τα πράγματα και πείτε:

“Εγώ ενεργά και συνειδητά συμπλέω με τις Ανώτερες Σφαίρες και με το Ανώτερο/Φωτεινό Μέρος της Ύπαρξής μου εδώ στην γήινη διάσταση.  Είμαι πνεύμα στην ύλη, είμαι πνεύμα στην εμπειρία και δημιουργώ μέσα από την καρδιά μου, για το Ανώτερο Καλό μου και το Ανώτερο Καλό Όλων.”

Αυτά στον κατάλληλο για τον καθένα τόπο και χρόνο.

Η πρόθεσή μου είναι το παρακάτω video να γίνει ο καταλύτης σας για πολλούς χαρούμενους, συνειδητούς πρωινούς συντονσιμούς και για πολλές γεμάτες ευλογίες και χαρά εμπειρίες!!!!!!

~ Αρχίζοντας την ημέρα σας Αλχημικά~

 

Η επόμενη Εμπειρία μας είναι αφιερωμένη στον Διαλογισμό

Anagenis on YouTube!  & Facebook!