~Ακτινοβόλο Σώμα με InJoy Yoga~

on-line πρόγραμμα με 7 video-μαθήματα

   με την Βικτώρια Καρυπίδου

Αφυπνίζοντας την συνειδητότητα, …..μεταμορφώνετε σταδιακά το βιολογικό σας σώμα

και αντίστροφα

Ερχόμενοι σε συνειδητή επαφή με την αναπνοή και το σώμα, ενεργοποιείτε την επίγνωση και τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας.

 Βιωματικός κύκλος κατάλληλος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με σκοπό την σταδιακή αποτοξίνωση, αποκατάσταση της βιολογίας, αλλά και την συγχώνευση του φωτεινού σας σώματος.

Aυτός ο κύκλος μαθημάτων δημιούργηθηκε από την βαθιά κατανόηση της Ιερής μας Βιολογίας και την συνειδητοποίηση της ύπαρξης του αληθινού της ρόλου και ύπαρξη σε αυτό που ονομάζουμε Ανθρώπινη Εμπειρία. Ο ρόλος του σώματος είναι να βρίσκεται σε άρτια, αρμονική συνύπαρξη και συγχρονισμό με την συνειδητότητα του ανθρώπου. O σκοπός του Σώματος + Νου μας είναι να συμβάλλει και να ενισχύει την πορεία της αφύπνισης και της συνεχόμενης προόδου της Πνευματικής Ανάπτυξης/Ενθύμησης/Ανάδυσης της Συμπαντικής Συνειδητότητας μέσα μας. Επιπλέον το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο για να μας εξυπηρετεί σε αυτό μας το ταξίδι ως ένα απλό βιολογικό κέλυφος, αλλά έχει σχεδιαστεί ειδικά και συγκεκριμένα γι’ αυτή την διαδικασία/εμπειρία της αφύπνισης – ενθύμησης – φώτισης! Κάθε σας όργανο, όλα τα συστήματα μέσα στο σώμα, οι ενδοκρινείς αδένες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε την εμπειρία της πνευματικής σας αφύπνισης και να βιώσετε μέσα από αυτό το αλχημικό όχημα την Ένωση με το Όλον.

~Ακτινοβόλο Σώμα με InJoYoga~ on-line μαθημάτων θα σας βοηθήσει να αποτοξινώσετε το σώμα σας, να αυξήσετε το δονητικό σας πεδίο και να συντονίσετε, επανα-κουρδίσετε το ιερό σας σώμα έτσι ώστε να είναι ο τέλειος «σύμμαχος»/συνοδοιπόρος στην πορεία σας προς την απόλυτη ΕυΤυχία, ΕυΔαιμονία, ΕυΖωία συνειδητά με κάθε σας κύτταρο.

Τί περιλαμβάνουν τα μαθήματα InJoy Yoga του κύκλου ~Ακτινοβόλο Σώμα~ :

Πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοής), Κρίγιες = σειρά από στάσεις, αναπνοές και ήχους που «δουλεύουν» για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θέμα ή ιδέα –θα δείτε παρακάτω πως η κάθε μας ενότητα είναι αφιερωμένη σε συγκεκριμένα θέματα, που θα δουλεύουμε ανά μήνα–, Ασάνα (σωματικές ασκήσεις), ήπιο Χαιρετισμό στον Ήλιο και στην Σελήνη (μέσα-έξω), βαθιά χαλάρωση, ομαδικό διαλογισμό/ενεργοποιήσεις.

Σε ποιούς απευθύνεται ο κύκλος:

Τα μαθήματα της γιόγκα είναι κατάλληλα για όλους, αρχάριους και προχωρημένους. Το σημαντικό είναι να έχετε την πρόθεση να ακούσετε το σώμα σας.

Σημείωση:  Εάν πάσχετε από παλαιότερους ή πρόσφατους τραυματισμούς ή ακόμα και εάν ενοχλήσεις οπουδήποτε στο σώμα, πριν εκτελέσετε τις ασκήσεις, προτείνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό που σας παρακολουθεί ή να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται και θα είναι διαθέσιμα για την ομάδα της σχολής μας αλλά και την ομάδα της Ακαδημίας ΜακροΣυνειδητότητας.

Τί θα αποκομίσετε από τον κύκλο ‘’Ακτινοβόλο Σώμα’’, εφόσον εφαρμόζετε τις ασκήσεις:

σε σωματικό επίπεδο:

 • ενδυνάμωση και ευλυγισία ολόκληρου του μυοσκελετικού  συστήματος
 • αποτοξίνωση και ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου
 • ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος
 • εξισορρόπηση του ενδοκρινικού συστήματος
 • νεανική και λαμπερή όψη

σε ενεργειακό επίπεδο:

 • απελευθέρωση της μπλοκαρισμένης ενέργειας
 • εισαγωγή της πρανικής-ζωτικής ενέργειας με έναν τρόπο διευρυμένο και εξαγνισμένο
 • αύξηση δονητικού πεδίου

σε νοητικό επίπεδο:

 • θα ξεπεράσετε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και φραγμούς που υπάρχουν στο υποσεινήδητό σας τα οποία ευθύνονται: για την αντίστασή σας στην αλλαγή, για τους νοητικούς εγκλωβισμούς και για τις σωματικές ανισορροπίες
 • ήσυχο, επικεντρωμένο και ευλύγιστο νου – μετάβαση στην καρδιά

σε πνευματικό επίπεδο:

 • αναγνώριση του εσωτερικού, θεϊκού φωτός και βιωματική εμπειρία της σοφίας
 • σταδιακή συγχώνευση με το Φωτεινό σας Σώμα
 • περισσότερη διαύγεια, σύνδεση με την διαίσθηση

Σε γενικές γραμμές βάζετε τα θεμέλια για την σταδιακή αναγέννηση του σώματός σας και την δημιουργία ενός ευνοϊκού και κατάλληλου περιβάλλοντος μέσα σ’ αυτό, ώστε να μπορείτε να συν-υπάρχετε, να αφομοιώνετε και να εναρμονίζεστε με την Ιερότητα του Πνευματικού σας Εαυτού.

4 Ενότητες – 7 βίντεο-yoga μαθήματα (διάρκειας 75 λεπτών ανά μάθημα)

 1η  Ενότητα του κύκλου |Αφυπνίζω την επίγνωση μέσω της κίνησης

( Παρέχεται δωρεάν μαζί με την Παρουσίαση του Προγράμματος, εγγραφή εδώ )

2η Ενότητα του κύκλου|Με εμπιστεύομαι, εμπιστεύομαι την ζωή – είμαι παρών/ούσα (2 βίντεο – μαθήματα)

3η Ενότητα του κύκλου|Η δύναμη της βούλησής μου….με μεταμορφώνει

(2 βίντεο – μαθήματα)

4η Ενότητα του κύκλου|Αρμονία – δίνω και λαμβάνω με χάρη

(2 βίντεο – μαθήματα)

InJoy Yoga είναι η γιόγκα της επίγνωσης, ευδαιμονίας και ενθύμησης……… Είναι η συνειδητή επαφή και σύνδεση με το ιερό μας σώμα, στο οποίο αποδίδει άπειρο σεβασμό, ένεκα των αλλαγών και αναπροσαρμογών που αυτό βιώνει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης του δονητικού πεδίου τόσο στον πλανήτη μας, όσο και στην ανθρώπινη συνειδητότητα.

Μορφή παρακολούθησης: βίντεο αρχεία ΜΡ4

Ο κύκλος των μαθημάτων ”Ακτινοβόλο Σώμα με InJoy Yoga” είναι βιντεοσκοπημενος και έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πρακτική τους οσο συχνά γίνεται. Έτσι μέσα από τους συνδέσμους που σας αποστέλλονται, αποθηκεύετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και έχετε την πολυτέλεια να ακούτε, αφομοιώνετε, εξασκείτεε τις ενότητες όσες φορές θέλετε.

Η προετοιμασία σας για το InJoy Yoga class:

 • Φορέστε ελαφριά άνετα ρούχα και αποφύγετε την κατανάλωση στερεάς τροφής τουλάχιστον 3 ώρες πριν το μάθημα.
 • Επιλέξτε έναν ήσυχο χώρο, όπου θα μπορέσετε να κάνετε την πρακτική σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς.
 • Ετοιμάστε ένα στρώμα της γιόγκα και μαξιλάρι/κουβέρτα, για να μπορείτε να κάθεστε με ίσια την πλάτη. Επίσης την ώρα των ασκήσεων της αναπνοής να μπορείτε να κάθεστε ακουμπώντας την πλάτη σας στον τοίχο.

Κόστος μία ενότητας (2 μαθήματα) : 30ευρώ

Κατόπιν επιβεβαίωσης πληρωμής, λαμβάνετε στο e-mail σας το link /σύνδεσμος,  που σας εξασφαλίζει την αποθήκευση του βίντεο-αρχείου.

Κόστος όλου του προγράμματος (6 μαθήματα -): 80ευρώ έως 15 Σεπτεμβρίου 2018  -50%

Δηλώστε τo ενδιαφέρον σας στην παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 6946044133.