8. Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό.

dolphins

Για την εμπιστοσύνη που σας έλεγα πριν, ξέρετε όταν υπάρχει feedback σε αυτό κάνεις, είναι η πρώτη επιβεβαίωση ότι είσαι στον δρόμο σου, ότι είσαι στην ροή της θεϊκής ενέργειας. Όταν κάνεις κάτι μέσα από την καρδιά σου και βλέπεις ότι υπάρχει κόσμος που μπορεί και να ωφελείται απ’ αυτό, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη χαρά και δύναμη για να μπορείς να συνεχίζεις. Γι’ αυτό σας προσκαλώ, σας προτρέπω, έστω και ένας άνθρωπος εάν σας έχει πει ότι έχετε αγγίξει την καρδιά του, ότι αυτό που έχετε ζωγραφίσει, αυτό που έχετε φτιάξει, του αρέσει πολύ, συνεχίστε, είστε στον δρόμο της ψυχής σας.

Τρόποι Επικοινωνίας με τον Θεϊκό Εαυτό

Λοιπόν θέλω να πούμε τώρα για τους τρόπους επικοινωνίας με τον θεϊκό εαυτό και μετά θα περάσουμε στην ενεργοποίηση. Πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει για την ανώτερη επικοινωνία, κατά την οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να γίνεται η μετάδοση του μηνύματος μόνο μέσω λεκτικής απόδοσης, μπορεί αυτή να εκφράζεται και μέσω της τέχνης, μέσω της μουσικής, της ποίησης, του χορού. Αυτοί οι άνθρωποι άλλωστε που κάνουν όλες αυτές τις συνθέσεις, ποίηση, οτιδήποτε, γράφουν ποιήματα, πολλές φορές δεν είναι συνειδητοί και δεν γνωρίζουν ότι επικοινωνούν με το Πνεύμα, αλλά και αυτό είναι ανώτερη επικοινωνία.

Μετά άλλος ένας πολύ σημαντικός τρόπος είναι η ερώτηση-απάντηση. Είναι το πρωταρχικό, το αρχικό στάδιο ας το πούμε, όπου γίνεται μια ερώτηση προς το Πνεύμα και λαμβάνεται μια απάντηση.

Για την αυτόματη γραφή είμαι σίγουρη ότι έχετε ακουστά και όσοι δεν το έχουν ακούσει, είναι η φωνή, είναι η καθοδήγηση που έρχεται μέσα από την καρδιά σας και εκείνη την ώρα ο νους εξαφανίζεται εντελώς και γράφετε, καταγράφετε το μήνυμα που έρχεται. Και όταν μετά από 1-2 ώρες το ξαναδιαβάζετε, αναρωτιέστε αν το γράψατε εσείς. Ουσιαστικά όχι. Η ανθρώπινη πτυχή του εαυτού σας σε πάντρεμα με τον θεϊκό εαυτό φέρνει αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτό που λέμε τσάνελινγκ είναι όταν κάποια ανώτερη οντότητα –πάλι το Πνεύμα σας, ο θεϊκός σας εαυτός– χρησιμοποιεί ως μέσο μετάδοσης της πληροφόρησης τις φωνητικές σας χορδές, την φωνή σας, αλλά και εκεί υπάρχει μία εξέλιξη στην εποχή μας, όπως βλέπουμε και τον Αντάμους, που επικοινωνεί μέσω του Τζέφρι Χόουπ, όπου γίνεται μία ένωση της ψυχής, του θεϊκού εαυτού του Τζέφρι με την οντότητα του Αντάμους, ο οποίος λέει μάλιστα ότι επιθυμεί όλο και περισσότερο να γίνεται αυτή η όμορφη μίξη. Γνωρίζουμε μεγάλα κανάλια, όπως είναι και ο Λη Κάρολ, που μεταφέρει τα μηνύματα του Κρύων και άλλα πολλά, τα γνωρίζετε δεν χρειάζεται να τα πω και βέβαια είναι ο διάλογος. Αρκετά αναπτυγμένος τρόπος επικοινωνίας, όταν υπάρχει συνεχόμενη ροή πληροφορίας και ανταλλαγή στοιχείων και μηνυμάτων απευθείας από τον θεϊκό μας εαυτό σε εμάς την ανθρώπινη πτυχή μας, που ρωτάμε. Γίνεται εκείνη την ώρα διάλογος.

Λοιπόν αγαπημένοι μου τώρα θέλω να περάσουμε στην ενεργοποίηση. Καθίστε άνετα, με την πλάτη σας ίσια, θέλω να χαλαρώσουμε, να κλείσουμε τα μάτια. Βάλτε λίγο τα χέρια σας πάνω στην καρδιά, πάνω στην περιοχή του ενιαίου τσάκρα, του τσάκρα της καρδιάς. Πάμε να πάρουμε βαθιές – βαθιές αναπνοές μαζί. Συνεχίζουμε να αναπνέουμε βαθιά. Ωραία χαλαρώστε, τα χέρια σας κάτω, τα χέρια και τα πόδια δεν διασταυρώνονται, οι παλάμες κοιτάνε τον ουρανό. Εισπνέω βαθιά και εκπνέω. Νοιώστε ότι το βιολογικό σας σώμα εξαφανίζεται, αφοσιωθείτε μόνο στο κέντρο της καρδιάς σας, είσαστε η καρδιά σας. Αναπνέω βαθιά και εκπνέω. Πάμε να κάνουμε λίγο μαζί την αναπνοή της αφθονίας. Εισπνέουμε σε 4 χρόνους, κρατάμε την αναπνοή για 4 και εκπνέουμε πάλι σε 4. Και πάμε εισπνοή 1-2-3-4, κράτημα 1-2-3-4, εκπνοή 1-2-3-4, εισπνοή από την μύτη 1-2-3-4, κράτημα 1-2-3-4, εκπνοή από το στόμα 1-2-3-4, συνεχίστε λίγο ακόμα.

Ο θεϊκός μας εαυτός είναι απευθείας συνδεδεμένος με την φαντασία μας και είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε την ροή της ενέργειας του Πνεύματος και αυτό είναι εφικτό να γίνει μόνο όταν προσκαλούμε αυτή την αγάπη μέσα στην καρδιά μας, όταν ενεργοποιούμε την καρδιά μας και την προσθέτουμε εδώ σ’ αυτή την διαδικασία της ενεργοποίησης. Φανταστείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε εκεί μέσα στη γλυκιά αίσθηση της καρδιάς σας, σ’ αυτή την φωτεινή περιοχή, όπου είναι το ενεργειακό σας κέντρο της καρδιάς. Νιώστε την γαλήνη, είναι το ιερό σας μέρος, είναι ο ιερός σας τόπος, είναι εκεί που συναντιέστε με το Πνεύμα το θεϊκό και τον ανώτερο εαυτό σας, την αγγελική σας οικογένεια. Αυτός είναι ο χώρος σας, αυτός είναι ο ναός σας και κανένας άλλος δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτό τον προσωπικό σας ναό. Αυτή είναι η δήλωσή σας: «Μόνο οι ανώτερες σφαίρες και οι φωτεινές ενέργειες, η ενέργεια του θεϊκού μου εαυτού έχει πρόσβαση σ’ αυτό τον ιερό μου χώρο.»

Συνεχίστε να τον νοιώθετε, να τον αισθάνεστε, αυτός ο χώρος είναι άνετος, είναι μεγάλος και φωτεινός, είναι γεμάτος φως. Αυτό το φως είναι από τον ανώτερο θεϊκό εαυτό σας. Νοιώθετε την ροή αυτής της εκλεπτυσμένης θεϊκής ενέργειας, ενέργεια αγάπης. Αυτή η ροή είναι η ενέργεια αγάπης. Νοιώστε να κατακλύζει όλο σας το είναι. Αυτή η ροή, χωρίς να έχει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, έρχεται από μέσα σας, όχι από κάπου αλλού, από μέσα σας, από το κέντρο της καρδιάς σας. Δείτε το να πλημμυρίζει όλο σας το είναι, να σας γεμίζει ολόκληρο. Δείτε εσωτερικά το σώμα σας, δείτε πως αυτή η γλυκιά χρυσαφένια ενέργεια, η οποία είναι τόσο φωτεινή, πηγάζει από την καρδιά σας και εξαπλώνεται σε όλο σας το σώμα. Δείτε πως πάει σε κάθε κύτταρό σας, εμποτίζει κάθε κύτταρό σας η θεϊκή ενέργεια του ανώτερου θεϊκού σας εαυτού. Μείνετε σ’ αυτό. Αυτή υπάρχει πάντα για σας. Υπήρχε και θα υπάρχει πάντα για σας αυτή η ροή θεϊκής ενέργειας. Είναι το δώρο του Πνεύματος για εσάς, απλά μπορεί να μην το είχατε συνειδητοποιήσει νωρίτερα. Σήμερα όμως το ενεργοποιούμε, για να είναι δυνατή η επικοινωνία και η σύνδεσή σας με τον θεϊκό σας εαυτό, μ’ αυτή την σχέση, μ’ αυτή την ενεργοποίηση.

Συνεχίστε να βλέπετε αυτή την ροή, η οποία με πολύ μεγάλη ένταση βγαίνει από την καρδιά σας, σαν να είναι ένα όμορφο μελί συντριβάνι, το οποίο λαμπυρίζει, είναι γεμάτο φως και γεμίζει όλο σας το είναι. Όλο σας το είναι προεκτείνεται έξω στο δωμάτιο, στο μέρος, στον χώρο που βρίσκεστε. Ενεργοποιείτε τα ταλέντα σας, την ικανότητά σας να συνδέεστε με τον θεϊκό σας εαυτό και πάμε να το δηλώσουμε. Πάμε να επικαλεστούμε αυτή την ενεργοποίηση, αυτή την σύνδεση και να πούμε: «Εγώ –πείτε μετά από μένα–, Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί. Ενεργοποιώ την ροή της πνευματικής δημιουργικής ενέργειας, ροή του θεϊκού εαυτού, ενεργοποιώ το ταλέντο μου να συνδέομαι με τον θεϊκό μου εαυτό, ενεργοποιώ την ικανότητά μου, ενεργοποιώ την φαντασία μου και κατανοώ ότι, όταν επικοινωνώ με το Πνεύμα, η φαντασία και οι εικόνες που μου έρχονται προέρχονται από Εκείνο». Και εισπνεύστε. Και έτσι είναι. Μείνετε σ’ αυτή την εσωτερική κατάσταση, αποδεχθείτε την.

Ζητήστε ό,τι χρειάζεται, ό,τι είναι κατάλληλο να μάθετε, να ακούσετε, να δείτε, να αισθανθείτε για να διευκολύνετε την σύνδεσή σας με το Πνεύμα. Δώστε αυτό τον χρόνο τώρα στον εαυτό σας και απλά αναπνέετε και μείνετε σ’ αυτό. Καθώς αυτή η ενέργεια συνεχίζει να ρέει άφθονη μέσα από την καρδιά σας και να γεμίζει όλο σας το είναι, δεχθείτε αυτή την στιγμή ότι είσαστε ενωμένοι με το Πνεύμα, με τον θεϊκό σας εαυτό. Νοιώστε αυτή την ομορφιά της σύνδεσής σας.

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη 1η εισαγωγική ενότητα σεμιναρίου «Η Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό» της σχολής μας.)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για