6. Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό.

Original Photo source: https://flic.kr/p/aDFnLB
Original Photo source: https://flic.kr/p/aDFnLB

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη 1η εισαγωγική ενότητα σεμιναρίου «Η Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό» της σχολής μας. )

Πάμε να δούμε λίγο την αλληλεπίδραση με τον θεϊκό μας εαυτό, δηλαδή με ποιούς τρόπους αυτός επικοινωνεί και προσπαθεί να μας περάσει κάποια μηνύματα. Βέβαια επικοινωνούσαμε πάντα, πολλές φορές χωρίς να είμαστε συνειδητοί και το γνωρίζουμε γιατί όλοι έχουμε παραδείγματα και από τις πιο προηγούμενες φάσεις σ’ αυτή την ζωή μας, όταν είχαμε παροτρύνσεις, διαίσθηση, προαίσθημα και βγαίναμε σωστοί. Κάποια απ’ αυτά, όπως το ξέρετε, είναι και τα όνειρα, χωρίς να θέλω να προσκολλάστε στη σημασία και στις επεξηγήσεις, αλλά όντως ο θεϊκός μας εαυτός επικοινωνεί μαζί μας και στα όνειρά μας και ενώ πολλές φορές μπορεί να μην θυμόμαστε κάτι όταν ξυπνάμε, ξαφνικά μέσα στην ημέρα έχουμε κάποια πληροφορία, κάποιο μήνυμα, σαφώς πάντα όταν έρχεται από την καρδιά.

Νιώστε το αν είναι από την καρδιά σας και απλά ακολουθείστε την οδηγία. Και όπως σας είπα, επειδή λεπταίνει το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων, κάποιες παράλληλες πραγματικότητες, κάποιες εξελιγμένες εκδοχές του εαυτού μας, μπορούν επίσης να «εισβάλουν» –με την καλή έννοια– στα όνειρά μας, όπου είσαστε εσείς σε άλλες παράλληλες ζωές, ας πούμε σε 2-3 χρόνια μετά, και όταν σ’ αυτή την φάση έχετε κάποιο θέμα το οποίο θα θέλετε να λυθεί και σας λείπει μια πληροφορία, επίσης μέσα απ’ τα όνειρα ο θεϊκός σας εαυτός σας δίνει το σήμα του.

Άλλο ένα μέσο επικοινωνίας βέβαια είναι η διαίσθηση, το εργαλείο της εποχής μας. Το λέω πραγματικά σε όλα μου τα σεμινάρια, είναι η εσωτερική μας φωνή, οι σκέψεις, οι λύσεις που έρχονται στιγμιαία. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, είναι απλά να εμπιστευθείτε. Εκείνη την ώρα εμπιστεύεστε δύο πράγματα: τον εαυτό σας και αυτή σας την σύνδεση, ουσιαστικά ένα πράγμα. Είναι αυτό που σας έχει αποτρέψει κάποιες φορές να κάνετε κάτι και τελικά ανακαλύπτετε ότι ευτυχώς που εμπιστευθήκατε την διαίσθησή σας. Εδώ συνδέεται αυτό που λέμε η εμπιστοσύνη στον εαυτό, ότι αυτό που νοιώθετε και αυτό που έρχεται σαν πληροφόρηση είναι το σωστό. Είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Αγαπημένοι μου, δεν χρειάζεστε κανέναν για να σας επιβεβαιώσει για οποιαδήποτε πράξη που κάνετε, εννοώ πάντα μέσα από την καρδιά. Ξέρετε, δεν υπάρχει λάθος και σωστό, εμπιστευθείτε εκείνη την ώρα αυτό που κάνετε, γιατί πολλές φορές εκεί που είναι να πάμε και ας φαίνεται φαινομενικά πως είναι λάθος, παίρνουμε ένα τεράστιο μάθημα απ’ αυτό.

Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο, που είμαι πολύ ενεργά σ’ αυτό το πάθος της ψυχής μου και επειδή εμπιστεύθηκα, μπορεί να εκτέθηκα μπροστά σε κάποιους ανθρώπους κάνοντας κάποιο λάθος, αλλά ήταν μερικοί άνθρωποι οι οποίοι, επειδή εμπιστεύθηκα, ένοιωσαν αυτό το μάθημα που επρόκειτο να πάρω και έγινε μια πάρα πολύ ευχάριστη ας πούμε συνέχεια σ’ αυτό το γεγονός. Και όταν χρειάστηκε να ξαναβγώ μπροστά και να μιλήσω και να εκτεθώ πάλι, είχα μια τεράστια εμπειρία. Εάν όμως δεν το είχα εμπιστευθεί την πρώτη φορά, θα ήταν πραγματικά πολύ πιο επώδυνη ας το πω έτσι η εμπειρία μου.

Οπότε αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι ο θεϊκός εαυτός μέσω της διαίσθησης πολλές φορές προσπαθεί να προλάβει κάτι. Ακολουθείστε το, μη φοβάστε να εκτεθείτε. Προσπαθήστε πια να αποδεσμευθείτε από την γνώμη των άλλων, γιατί όλοι μας έχουμε μια γνώμη, ο καθένας μας έχει μάθει να εκφράζει αυτό που βλέπει, να κρίνει, να κατακρίνει, είναι δικά τους μαθήματα. Το αν εσείς μπαίνετε μπροστά, εάν εσείς κατορθώνετε να κάνετε κάτι, έστω με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που περιμένατε, πιστέψτε με, δίνετε τόσο μεγάλο κουράγιο, δύναμη, παράδειγμα σε άλλους ανθρώπους δίπλα σας που το τολμήσετε και το κάνετε. Κάνετε τα πρώτα βήματα και ας έχετε τον φόβο αγκαλιά, οπότε η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι πολύ-πολύ σημαντικό κεφάλαιο και θα δείτε πόσο ενεργά παίζει και στην σύνδεση με τον θεϊκό εαυτό.

Μετά το επόμενο είναι οι αριθμοί, οι αριθμοί-κλειδιά, τα νούμερα στα αυτοκίνητα. Πολλές φορές πάλι ήσαστε σε φάση που δημιουργείτε κάτι ή έχετε μία λύση στον νου σας, στην καρδιά σας για κάποιο θέμα, αλλά δεν είσαστε σίγουροι αν πρέπει να το κάνετε και μπορεί να ζητήσετε ας πούμε καθοδήγηση για επιβεβαίωση. Και εκεί που είστε σε κάποιο ξενοδοχείο, είσαστε στον δρόμο, βλέπετε συνεχώς ας πούμε 3 4άρια, 3 5άρια, 3 6άρια, αριθμοί-κλειδιά. Είναι επιβεβαίωση ότι είσαστε στον σωστό δρόμο και προχωρήστε, έχετε το πράσινο φως. Έτσι λοιπόν ο θεϊκός εαυτός κάνει την επικοινωνία μαζί μας, βασικά υπάρχει ροή ενέργειας να το πω έτσι. Και όταν ανακαλύψετε ότι έχετε αυτή την υποστήριξη –ακόμα και όταν σας βοηθάει ένας συγγενής σας ή κάποιος φίλος σας και σας βγαίνει η ανάγκη να τον ευγνωμονήσετε–, το ίδιο ακριβώς θα κάνετε και εδώ. Θυμηθείτε να τους ευχαριστείτε, θυμηθείτε να τους ευγνωμονείτε, εκφράστε αυτή την ευχαριστία σας. Με πολύ απλά λόγια, αρκεί να είναι μέσα από την καρδιά και αληθινά και με χαρά να εκφράζετε τις ευχαριστίες σας, να έχετε σεβασμό, χωρίς καμία αίσθηση κατωτερότητας, γιατί είπαμε ότι γνωρίζετε μέσα σας πως είσαστε ένα, είμαστε ένα.

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη 1η εισαγωγική ενότητα σεμιναρίου «Η Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό» της σχολής μας.)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για