5. Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό.

η σχέση με τον Θεϊκό μου εαυτό

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη 1η εισαγωγική ενότητα σεμιναρίου «Η Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό» της σχολής μας. )

Αγαπημένοι μου, θέλω να σας τονίσω ότι υπήρχαν παλαιότερα και ακόμα υπάρχουν τεχνικές και προσευχές και η παράδοση των θεμάτων/ προβλημάτων που μας απασχολούσαν σε άλλους δούλευαν και είχαν την δική τους θέση και την δική τους καταλληλότητα. Όχι όμως πια. Και θα με ρωτήσετε, γιατί;

Μα πολύ απλά, οι εποχές άλλαξαν. Εσείς αλλάξατε. Αυτοί που είστε εδώ σήμερα, που συνδεθήκατε μ’ αυτό, είστε οι masters δημιουργοί της νέας ενέργειας, είστε η νέα γενιά δασκάλων, διδασκάλων, δημιουργών, ανθρώπων-πρότυπο, είστε οι άνθρωποι νέας εποχής, είστε θεοί που θυμάστε και δημιουργείτε τον δικό σας παράδεισο. Εφόσον είστε εδώ λοιπόν και εκείνοι που θα το ακούσουν ηχογραφημένο, για σας δεν δουλεύουν πια οι παλιές τεχνικές, οι οποίες απέβλεπαν στο να καθαρίσετε το παρελθόν σας και να δίνετε την ενέργειά σας αλλού για να υλοποιήσετε το οτιδήποτε στη ζωή σας.

Εάν ακόμα συνεχίζετε να το κάνετε, αλλά βλέπετε ότι δεν σας πάει πουθενά, απλά σταματήστε το τώρα. Είναι ένας φαύλος κύκλος και ουσιαστικά μένετε στο ίδιο σημείο, γιατί όπως σας είπα έχουν αλλάξει τα δεδομένα, έχουν αλλάξει τα δεδομένα σύνδεσης με τις ανώτερες σφαίρες, εκδήλωσης και δημιουργίας μας εδώ και αν θέλετε πραγματικά να πορεύεστε στο εδώ και τώρα, γίνετε αυτούσιοι, γίνετε ανεξάρτητοι και αυτή την σχέση-σύνδεση με τις ανώτερες σφαίρες δείτε την πραγματικά σαν έναν πιστό έμπειρο συνεργάτη, τίποτα παραπάνω.

Σας είπα, οι αξίες μας, η δύναμή μας, ο λόγος της ύπαρξής μας είναι ίδιος, δεν υπάρχει κάποιος ανώτερος, κάποιος κατώτερος, η περιγραφή ανώτερος απλά συμβολίζει τις υψηλές δονήσεις. Η αναλογία με τις ανώτερες σφαίρες, με τον ουρανό και την Γη υπάρχει σε όλα, από την γέννηση του παιδιού, το πώς γεννήθηκε το σύμπαν, όλα είναι ίδια. Οπότε για να πετύχει αυτή η σχέση, σας το λέω ειλικρινά πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως είναι ο έμπειρος συνεργάτης σας, ο οποίος απλά σε κάποιες σφαίρες γνωρίζει περισσότερα από εσάς και σας διευκολύνει για να πράξετε το έργο σας καλύτερα και ευκολότερα εδώ.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό και βασικό πάλι σημείο είναι να δείτε αυτή την σχέση σαν κάτι πολύ-πολύ-πάρα πολύ φυσιολογικό, με χαρά. Και όπως σας είπα και πριν, βγάλτε το μυστήριο εντελώς απ’ αυτή την διαδικασία, δεν υπάρχει. Το μυστήριο ξέρετε πού υπάρχει; Όταν δεν υπάρχει γνώση. Όταν λοιπόν εμείς ξέρουμε, ξέρουμε ποιά είναι η σχέση μας, ότι εγώ είμαι ο θεϊκός μου εαυτός και ότι ο θεϊκός μου εαυτός είμαι εγώ, πού είναι το μυστήριο; Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο γύρω από αυτό.

Θυμηθείτε αγαπημένοι μου την Εστία, θυμηθείτε την αγγελική σας φύση και γνωρίζετε ότι -εάν το ακούτε για πρώτη φορά- κάνουμε ένα τεράστιο έργο για όλες τις αγγελικές μας οικογένειες, εξελισσόμαστε εδώ και βοηθάμε όλη την δημιουργία να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Θυμάστε την εποχή που η Γη έπεσε στο σκοτάδι, όπου σταμάτησε η εξέλιξη και χρειάστηκε να έρθουν ψυχές άβαταρ πάνω στον πλανήτη για να μπορούν να εξελίξουν και να ξεκινήσει πάλι η Γη να αναπτύσσει το φως, να μπορεί πάλι να εκπέμπει την ενέργεια του φωτός και να συνεχίζει να εξελίσσεται το σύμπαν; Αυτό κάνουμε τώρα εδώ. Συνειδητοποιείστε την μεγαλοσύνη σας, αγαπήστε πραγματικά αυτό που είστε, ενωθείτε με τους εαυτούς σας και ένας από αυτούς –και είναι και πολύ σημαντικός– είναι ο θεϊκός μας εαυτός.

Είμαστε εδώ –πάντα το λέω σε όλα μου τα σεμινάρια και αυτό είναι και το σλόγκαν της «Τέχνης Της Δημιουργίας»– Πνεύμα στην εμπειρία, ενέργεια στη συνειδητή δράση. Αυτή είναι η προέλευσή μας, ο θεός/θεά που είστε, που είμαστε, διότι αυτή η πανταχού παρούσα ενέργεια της αγάπης του Θεού είναι και μέσα μας.

Είναι από την ενέργεια της αγάπης που δημιουργήθηκαν τα σύμπαντα, οι πλανήτες και όλες οι μονάδες του φωτός και κάποιες απ’ αυτές αποφάσισαν να ελαττώσουν τις δονήσεις τους, για να είναι εφικτή αυτή η εμπειρία στον υλικό κόσμο. Και μιλάω για εμάς, για τους ανώτερους εαυτούς μας, που παρέμειναν στην υψηλότερη διάσταση και επικοινωνεί μαζί μας ο ανώτερος θεϊκός μας εαυτός μέσω των εξελιγμένων εαυτών μας που βρίσκονται σε παράλληλες πραγματικότητες.

Και αυτή η πανταχού παρούσα ενέργεια της αγάπης, ο Θεός, είναι παντού, είναι και στο υλικό μας σώμα, στο πολυδιαστασιακό μας DNA και έτσι το Πνεύμα εκδηλώνεται μέσα από εμάς εδώ στη Γη, στην υλική εμπειρία. Και όταν ακούμε τον θεϊκό μας εαυτό που μας καθοδηγεί και κάνουμε αυτά τα βήματα που μας προτείνει, κινούμε την ενέργεια, γι’ αυτό και λέμε ότι είμαστε Πνεύμα στην εμπειρία. Και μετά με συνειδητή απόφαση και συνειδητές επιλογές δημιουργούμε τις δικές μας όμορφες εμπειρίες και τις μοιραζόμαστε. Δεν έχει ουσία να κάνουμε πράγματα, εγωιστικά απλά για εμάς. Μα ούτως ή άλλως πια η ενέργεια δεν μπορεί να υπηρετήσει κανέναν, που έχει αυτό τον εγωιστικό σκοπό, γιατί όλα γυρίζουν μπούμερανγκ μετά.

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη 1η εισαγωγική ενότητα σεμιναρίου «Η Σύνδεση με τον Θεϊκό μου Εαυτό» της σχολής μας.)

Higher_Self_Banner

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για