3-6 Φεβρουαρίου Θεσσαλονίκη|ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Η περίοδος της Ανάδυσης της Νέας Ανθρωπότητας – Νέων Δομών και Συστημάτων έφτασε.

Η Δύναμη της Αφυπνισμένης Συνειδητότητας βρίσκεται στην Καρδιά και στην Σφοδρή της Επιθυμία για Γείωση του Παράδεισου στη Γη!

Όλες οι Φωτεινές Δυνάμεις ενώνονται για την Δημιουργία και Υλοποίηση της του Οράματός σου Αγαπημένε Master – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ!

~ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ~

Κβαντικό Εργαστήρι Βιωματικής Ευημερίας!

3 – 6 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη

(η τοποθεσία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα)

ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;!!!

ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ=ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ/ΣΩΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΙΩΣΩ=ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΩΣ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ!!!!!!!!!!

Αυτό το εργαστήρι είναι σχεδιασμένο και δομημένο με τρόπο που θα γίνει εύκολα κατανοητό, βιωματικά=ενεργειακά αισθητό και με κβαντικά πρακτικά εργαλεία που δουλεύεουν άμεσα για να εκδηλώσετε την Ευημερία – Πλούτο – Πρόοδο, σε όλες τις ποθητές Σφαίρες της Ζωής σας  με αποτέλεσμα την Ενεργειακή, Πνευματική,  Συναισθηματική και Υλική Υλοποίηση!

Είναι ωφέλιμο για όσους θέλουν να εκδηλώσουν την ευημερία σε/με οποιαδήποτε μορφή ενέργειας: χρήματα, πλούτο, υγεία, αγάπη, σύνδεση, θαύματα, ομορφιά, έμπενευση κτλ.

Όλο το υλικό του εργαστηρίου -τόσο το θεωριτικό όσο και το βιωματικό μέρος του-μεταδίδεται μέσα και μέσω του Πεδίου Συχνοτήτων ΕυΗμερίας (εκτεταμένη εξήγηση στο σεμινάριο), το οποίο απευθείας σας συνδέει με την δική σας εκδοχή της συχνότητας της ευημερίας.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ :

Απο την προσωπικότητα στην ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ=ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Κβαντικής Εναρμόνισης με το Φωτεινό Πλούτο

Φωτεινής Ηγεσίας και Γείωσης Ευημερίας σε όλους τους τομείς

Ενεργοποιήσεις Δομής ΝεοΓήινης Ευημερίας

Τα κωδικοποιημένα κβαντικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ΑΧΡΟΝΑ – ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ και μπορούν να εφαρμοστούν και χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σας για να υλοποιήσετε διαφορετικές προθέσεις=ενεργές επιθυμίες συνδεόμενοι με αυτήν την ενέργεια και συχνότητα της ευημερίας. Σε αυτό το Εργαστήρι η Κβαντική μας Εστίαση είναι στην ‘Γέννηση’- Εκδήλωση Οικονομικού Πλούτου! Γεννήτορες και Φωτεινοί Ηγέτες Οικονομικού Πλούτου της Νέας Γης.

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Διεύρυνση και Δόμηση της Σφαίρας Συνειδητότητας στην Μάκρο-Οπτική Αντίληψη γύρω από την Ευημερία – Πλούτο, με σκοπό την αναδόμηση της σχέσης σας με τα χρήματα – οικονομικής ροής/ελευθερίας, μέσω Διδασκαλίας Νέας Γης και ειδικά σχεδιασμένων Διαλογισμών-Ενεργοποιήσεων οι οποίοι κβαντικά μετατοπίζουν το εσωτερικό λειτουργικό σύστημα γύρω από τον μαγνητισμό και την διατήρηση των χρημάτων και οικονομικής υποστήριξης.
 • Δημιουργώντας-Υλοποιώντας Χρήματα – μακρο-οπτικό σκεπτικό σε σχέση με την οικονομική ευμάρεια. Φόρμουλα μαγνητισμού και δόμησης μαγνητικού πηνίου συνεργία με τα Ανώτερα Φωτεινά Πεδία της Ύπαρξής σου.
 • Ανάπτυξη Μαεστρίας όταν ξεκαθαρίζει το εσωτερικό τοπίο και γνωρίζεις τι θέλεις τότε ακολουθείς την εσωτερική καθοδήγηση, επιτρέπεις την επιτυχία και επιτρεπεις, επιτρέπεις, επιτρεπεις σε όλα τα είδη ευημερίας να εισρευσουν στην ζωή σου, χρήματα, δώρα, αγαθά, υπέροχες σχέσεις, πλούτο σε όλες τις μορφές γιατί τωρα πια εμπιστεύεσαι 1000% το Σύμπαν/την Πηγή και γνωρίζεις πως εκείνο πάντα φροντίζει. Θαύματα και οι Συγχρονικότητες είναι ο τρόπος που στο δείχνει!
 • ΕΥΗΜΕΡΙΑ και το Έργο/Πάθος/Επιθυμία Εκδήλωσης της Ψυχής σας – θα εξερευνήσουμε περισσότερο την Σφαίρα του Έργου της Ψυχής σας και θα δυναμώσουμε την Πίστη στον Εαυτό, τα ταλέντα, ικανότητές σας για να προχωρήσετε σε αυτή την Πηγή της Ευημερίας σας με επιστοσύνη, επιτυχία κινούμενοι πάντα από το Καλό στο Καλύτερο και το Καλύτερο στο Ύψιστο, το οποίο ΠΑΝΤΑ (ΘΑ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!!!!! Εργαλεία Κλειδιά Αγκυροβόλησης του Έργου , της Προσφοράς σας – Νέοι Φωτεινοί Ηγέτες της Νέας Γης.
 • Anagenis Ενεργοποιήσεις – Διαλογισμοί περιλαμβάνουν μετάδοση Light Language Codes  – Αναγεννητική Δονητική – Συχνότητες Ιερών Ήχων – καθοδηγούμενο διαλογισμό

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ~ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ~:

Τοποθεσία : θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πρόγραμμα Εργαστηρίου 3-6 Φεβαρουαρίου :

Παρασκευή 3/2 | 18:00 – 20:00 |Έναρξη Εργαστηρίου ~ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ~

Σάββατο 4/2      | 10:00 – 13:00 & 18:00 – 20:00 |Συνέχεια του Εργαστηρίου

Κυριακή 5/2      | 10:00 – 13:00 & 18:00 – 20:00|Συνέχεια του Εργαστηρίου

Δευτέρα 6/2      | 10:00 – 13:00 |Ολοκλήρωση του Εργαστηρίου

Υποστηρικτική Follow Up Online Συνάντηση των απόφοιτων του εργαστηρίου. (θα ανακοινωνθεί σύντομα η ημερομηνία)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ – θα λάβετε την ηχογράφηση της μετάδοσης σε 3-4 μέρες με την λήξη του εργαστηρίου.

ANAGENIS QUANTUM TEACHINGS | ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

– Η Επιστήμη του ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.  ΝεοΓήινη ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

– Αρχές Δημιουργίας στις Νέες Επιταχυνόμενες Ενέργειες

– Η Δύναμη της Κβαντικής Μετατόπισης – Κβαντική Συνειδητότητα

–  Δονητική Αναγεννιτική ΝεοΓήινης Ευημερίας

Κόστος συμμετοχής δια ζώσης: 300 ευρώ 

Κράτηση θέσης : 200 ευρώ – κατάθεση έως 20/12

Εξόφληση : 100 ευρώ έως 30/1 

– Περιλαμβάνει την δια ζώσης παρακολούθηση όλου του εργαστηρίου

– Ηχογραφημένο σε mp3 αρχείο όλο το σεμινάριο

Δεν περιλαμβάνεται η μετακίνηση και η διαμονή σας στο ξενοδοχείο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα για να κανονίσουμε την διαμονή σας!

Εμπειρίες/Εντυπώσεις σπουδαστών της σχολής μας !

Υποσχεθήκαμε να ενθυμηθούμε το Ύψιστο Χρονοδιάγραμμα αυτού του πλανήτη και το δικό μας, όσο βρισκόμαστε ΕΔΩ. Αυτό το Χρονοδιάγραμμα είναι αυτό της ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. Επιλέγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αυτό να είναι η μόνη μας ΣΤΑΘΕΡΑ!

Θα χαρώ μαζί να ΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΛΟΥΤΟ – ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ στην Νέα Εποχή της ΑΓΑΠΗΣ!

Εάν Νιώθεις Έτοιμος/η ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε την φόρμα ενδιαφέροντος συμμετοχής και θα σου στείλουμε επιπλέον στοιχεία !

Βικτώρια Καρυπίδου
Quantum Shifter/ Abundance Activator/ New Earth CoCreator

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για