Η πρωτόγνωρη Εμπειρία Βαθύτερης Σύνδεσης με τη Βικτώρια Καρυπίδου και την Anagenis συνεχίζεται και φέτος τον Απρίλιο.

Χρειάζονται 21 ημέρες για να αφομοιώσουμε και να υιοθετήσουμε μία νέα συνήθεια στη ζωή μας. Από την άλλη η έντονα δημιουργική καθημερινότητά μας και ειδικά η τωρινή εμπειρία προσωπικής και συλλογικής αποδόμησης και αναδόμησης θέλει εύκολες, άμεσες και σύντομες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να δεσμευτούμε στην εξέλιξη και την ανάδειξη του Υπέροχου Πλάσματος που είμαστε.

Ο κύκλος αυτής της καινοτόμας ιδέας της Anagenis  (Μαρτίου – Απριλίου – Ιουνίου – Σεπτμεβρίου – Νοεμβρίου 2019) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για τον λόγο αυτό πιστεύουμε πως αυτή η μεταμορφωτική σύνδεση με το τρίπτυχο Σώμα – Πνεύμα – Συνειδητότητα είναι ότι πιο βοηθητικό, υποστηρικτικό, θεραπευτικό αυτήν την εποχή για κάθε ψυχή.

Θεματική του μήνα Απριλίου: Η Αναγέννηση.

Αυτόν τον μήνα το έξυπνο ταξίδι μας έχει ως σκοπό μέσα από την Ολιστική Σύνδεση με το Μαγικό Τρίπτυχο: Σώμα – Πνεύμα – Συνειδητότητα να αναγεννηθούμε και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τη μοναδική υπόσταση όλων όσων είμαστε.

21 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουμε προετοιμάσει για εσάς βίντεο υλικό  καθοδηγούμενου διαλογισμού/ενεργοποίησης “Ολική Αναγέννηση”, Master Anagenis Εργαστήρι ~Eσωτερική Αλχημεία~ και υποστηρικτικά ομαδικά webinars.

Η Αλχημική Διαδικασία

Η φόρμουλα ανανέωσης του διαλογισμού ”Ολική Αναγέννηση” (διάρκεια 25 λεπτών) θα διδαχθεί αρχικά σε όλη την ομάδα και στην συνέχεια θα μπει σε εφαρμογή για 21 ημέρες μέσα στην παρακινητική ενέργεια των ομοιδεατών και την ηλεκτρο-μαγνητική αλχημεία της καρδιάς όλων που θα συμμετέχουν.  Όλοι μαζί την ίδια ώρα που θα προτείνουμε ή εκείνη που θα ταιριάξει σε εσάς, θα Απογειώνουμε ολόκληρη την ημέρα μας αυξάνοντας το Δονητικό μας Επίπεδο, την Ζωτική μας Ενέργεια ενεργοποιώντας τους πιο σημαντικούς μας νευροδιαβιβαστές που συμβάλλουν στην υπέροχη διάθεση, την ευτυχία και την παραγωγικότητά μας.

Ταυτόχρονα, μέσα από την καθημερινή μας σύνδεση με την Ύψιστη Εκδοχή του Εαυτού μας εναρμονιζόμαστε με την εσωτερική διάσταση αμέτρητων δυνατοτήτων, χαρισμάτων, ενδυναμώνοντας παράλληλα την αποδοχή και εμπιστοσύνη του εαυτού.

Το ευχάριστο συνειδητό διάλειμμα της ημέρας σας που κρατάει 21 ημέρες και θα μας οδηγήσει ως ομάδα στην πλήρη Αναγέννηση και Επαναδόμηση με τον Νέο, Φωτεινό και Λαμπερό Πλάσμα που θα αναδυθεί και θα σας συντροφεύει σε ολόκληρη τηνΎπαρξή σας.

Ο μαγικός αριθμός 21

Η επανάληψη μιας πρακτικής 21 ημερών έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη βιολογική μας κατάσταση, να επηρεάσει τα κύτταρα μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός μας ανταποκρίνεται στο άγχος.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουμε την ευκαιρία να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες που θα ευνοήσουν και θα προσθέσουν περισσότερα εργαλεία στην πορεία της εξέλιξής μας.

Πληροφορίες Διαδικτυακής Εμπειρίας:

Διάρκεια του προγράμματος: 08.04.2020 – 28.04.2020

Μορφή Συμμετοχής : Video Μαθήματα και 4 Live Webinars σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ακολουθούν η δομή, το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της βιωματικής εμπειρίας 21 Ημερών -Ολική Αναγέννηση-.

4 Απριλίου 10:30 – 12:00| Εισαγωγικό Συντονιστικό Webinar “Επιλέγω Αναγέννηση”

5 Απριλίου 09:00 | Video Εργαστήρι  ~Eσωτερική Αλχημεία~ 3ωρο

Περιλαμβάνει:

– ανατομία της πρακτικής μας και το πως εκείνη επηρεάζει όλα τα πεδία της ύπαρξής μας
– πως η Συνειδητότητα δυναμώνει την εμπειρία Αναγέννησης – Μεταμόρφωσης – Σύνδεσης
– η Εξέλιξη της Κυτταρικής μας Δομής και τα κλειδιά στην αυτοΐαση
– ο Αλχημιστής μέσα μας και τις μετασχηματιστικές του δυνάμεις

7 Απριλίου 09:00 |Βίντεο Παρουσίαση της Φόρμουλας Διαλογισμού “Ολική Αναγέννηση” 

5 Απριλίου αποστολή στις 09:00 | Video Εργαστήρι  ~Eσωτερική Αλχημεία~ 3ωρο

7 Απριλίου αποστολή στις 09:00 |Βίντεο Παρουσίαση της Φόρμουλας Διαλογισμού “Ολική Αναγέννηση” 

8 & 14 & 17 Απριλίου |Live Webinar 07:30 |Εφαρμογή του διαλογισμού μαζί

11 & 18 & 25 Απριλίου 09:00  | Live Webinars ”Anagenis Υποστήριξη & Ομαδικές Ενεργοποιήσεις”

Σημειώστε πως κατά την διάρκεια 08 – 28 Απριλίου | Εφαρμόζετε την φόρμουλα διαλογισμού  Ολική Αναγέννηση (διάρκεια 25 λεπτών, την ώρα που σας βολεύει το πρωί)

Κόστος συμμετοχής : 88ευρώ – ειδική προσφορά 44ευρώ

Όποιος το έχει ξαναπαρακολουθήσει η οικονομική συμβολή σας είναι 22ευρώ.

Δήλωση και Επιβεβαίωση Συμμετοχής: Φόρμα Ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας έως τις 2 Απριλίου!


Ένα βίντεο που δίνει όλες τις επιπλέον πληροφοριες που χρειάζεσαι!