21 Ημέρες - 21 Ανάσες Μεταμόρφωσης

 

21 ημέρες – 21 Ανάσες Μεταμόρφωσης

Μία πρωτόγνωρη Εμπειρία Βαθύτερης Σύνδεσης με τη Βικτώρια Καρυπίδου και την Anagenis.

Χρειάζονται 21 ημέρες για να αφομοιώσουμε και να υιοθετήσουμε μία νέα συνήθεια στη ζωή μας. Από την άλλη η έντονα δημιουργική καθημερινότητά μας θέλει εύκολες, άμεσες και σύντομες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να δεσμευτούμε στην εξέλιξη και την ανάδειξη του Υπέροχου Πλάσματος που είμαστε.

Έχοντας αυτό κατά νου η Ομάδα Καθοδήγησης της Anagenis ετοίμασε ένα έξυπνο ταξίδι Ολιστικής Σύνδεσης με το Μαγικό Τρίπτυχο: Σώμα – Πνεύμα – Συνειδητότητα.

21 ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων έχουμε προετοιμάσει και διοργανώνουμε για εσάς καθημερινές σύντομες συναντήσεις καθοδηγούμενου διαλογισμού/ενεργοποίηση “Βαθύτερη Σύνδεση”.  Η μεταμορφωτική φόρμουλα του διαλογισμού ”Βαθύτερη Σύνδεση” (διάρκεια 20 λεπτών) θα διδαχθεί αρχικά σε όλη την ομάδα και στην συνέχεια θα μπει σε εφαρμογή για 21 ημέρες μέσα στην παρακινητική ενέργεια των ομοιδεατών και την ηλεκτρο-μαγνητική αλχημεία της καρδιάς όλων που θα συμμετέχουν.  Όλοι μαζί την ίδια ώρα θα Απογειώνουμε ολόκληρη την ημέρα μας αυξάνοντας το Δονητικό μας Επίπεδο, την Ζωτική μας Ενέργεια ενεργοποιώντας τους πιο σημαντικούς μας νευροδιαβιβαστές που συμβάλλουν  στην υπέροχη διάθεση, την ευτυχία και την παραγωγικότητά μας.

Ταυτόχρονα, μέσα από την καθημερινή μας σύνδεση με την Ύψιστη Εκδοχή του Εαυτού μας εναρμονιζόμαστε με την εσωτερική διάσταση αμέτρητων δυνατοτήτων, χαρισμάτων, ενδυναμώνοντας παράλληλα την αποδοχή και εμπιστοσύνη του εαυτού.

Το ευχάριστο συνειδητό διάλειμμα της ημέρας σας που κρατάει 21 ημέρες και προσφέρει αποτελέσματα Βαθύτερης Σύνδεσης τα οποία διαρκούν σε ολόκληρη την Ύπαρξή σας.

Ο μαγικός αριθμός 21

Η επανάληψη μιας πρακτικής 21 ημερών έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη βιολογική μας κατάσταση, να επηρεάσει τα κύτταρα μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός μας ανταποκρίνεται στο άγχος.

Πληροφορίες Διαδικτυακής Εμπειρίας:

Διάρκεια: 01.03.2019 – 21.03.2019

Μορφή Συμμετοχής : Webinars (διαδικτυακή καθημερινή πρωινή σύνδεση)

Εισαγωγικό Συντονιστικό Webinar 27 Φεβρουαρίου 18:00 – 19:30

Εμπειρία Διαλογισμού ‘‘Βαθύτερη Σύνδεση” 1-21 Μαρτίου, 06:30 π.μ.  (διάρκεια 20 λεπτών)

Συνολική Αξία Συμμετοχής 21 ημερών: 21 €

Περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στο Εισαγωγικό Webinar 27/2
  • Βιντεοσκόπηση Καθοδηγούμενου Διαλογισμού ‘‘Βαθύτερη Σύνδεση”
  • Συμμετοχή στα 21 πρωινά Webinars Διαλογισμού ‘‘Βαθύτερη Σύνδεση”

Δήλωση και Επιβεβαίωση Συμμετοχής: Φόρμα Ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας έως τις 25 Φεβρουαρίου!

Εισαγωγική ενότητα προετοιμασίας

Webinar Συντονισμού: 27 Φεβρουαρίου 18:00 – 19:30