Aγαπημένοι μας,

Με την σειρά μας θέλουμε να σας συγχαρούμε με την είσοδο και την αρχή της Νέας Χρονιάς 2019!

Γνωρίζοντας πως το 2018, μέχρι και την ολοκλήρωσή του -ήταν χρόνος αρκετά απρόβλεπτς, απαιτητικός, βαθιάς ζύμωσης και μεταμόρφωσης-, μας αξίζουν πολλά μπράβο και από καρδιάς αναγνώριση από τον ίδιο μας τον εαυτό. Μόνο εσύ μπορείς να στο δώσεις, μόνο εσύ ξέρεις με κάθε λεπτομέρεια – τι έζησες και πως τα διαχειρίστηκες. Ας πάρουμε μία ανάσα εδώ!

Ένας Master εν δράσει!

Η εσωτερική ‘μάχη’ που χρειάστηκε να δώσουμε επιλέγοντας πολύ ενεργά, συνεχόμενα την ποιότητα της ένωσης υπερβαίνοντας τον διαχωρισμό, χαμηλής δόνησης σενάρια, μας ενδυνάμωσε, ελευθέρωσε και υπέδειξε ποιά και που στ’αλήθεια βρίσκεται η Ουσία – η Αλήθεια!

Ευλογημένες οι εμπειρίες μας – καθώς ενεργοποιούν την Ανακάλυψη του Αληθινού μας Εαυτού και την Ενθύμηση πως εμείς και μόνο εμείς κρατάμε τα κλειδιά της ετυχίας μας, της ζωής που ονειρευόμαστε και που μας αξίζει να ζήσουμε!

2018 = πιο συνειδητή αποπροσκόλληση από την ψευδαίσθηση του μάτριξ

2019 φέρει ευκαιρίες για Νέα Επίπεδα Ελευθερίας

Για την ανθρώπινη συνειδητότητα Νέα Επίπεδα Ελευθερίας, Διεύρυνσης και Υλοποίησης μέσα από καινούργιες εσωτερικές ισορροπίες.

Νέες εσωτερικές ‘τοποθετήσεις’ προκύπτουν από την ικανότητα διάκρισης Τι είναι Αληθινό; Και τι Δεν είναι Αληθινό;

Το Όν έχει, όπως πάντα, άπειρη ανώτερη καθοδήγηση την οποία όμως αντιλαμβάνεται όταν αφήνεται στην Θεία Ουσία μέσα του και την εμπιστοσύνη στο άγνωστο – το μη εντελώς κατανοητό εκείνη την στιγμή.

Ο νέος χώρος που σχηματίστηκε, το προηγούμενο διάστημα εσωτερικής μετατόπισης και μετασχηματισμού, φέρει στην ενθύμηση νέες πληροφορίες σχετικά με τo ποιοί Είμαστε στον Πυρήνα της Ύπαρξής μας – Τις Δονητικές μας Δυνατότητες και τον προσωπικό και μοναδικό μας τρόπο Αλληλεπίδρασης και ΣυνΔημιουργίας με τις Ανώτερες Οκτάβες του Πνεύματος διαμορφώνοντας Νέα θεμέλια – Νέας Ζωής – Νέας Γης.

Νέα Γη είναι η Νέα Γη ΝεοΤροπίας και Ανώτερης Συνειδητότητας πλήρους Ενθύμησης της Κβαντικής μας φύσης λειτουργώντας μέσα από το πεδίο της Καρδιάς – το Πολυδιάστατο Πολύτιμο όργανό-θησαυρό μας.

Απο τα παραπάνω προκύπτουν – λέξεις/φράσεις κλειδιά για το 2019 πάνω στις οποίες θα μπορούσαμε να εστιάσουμε και εξελίξουμε  βελτιώνοντας την σχέση/σύνδεση μας με αυτά και σαν αποτέλεσμα να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας εδώ :

Νέα Επίπεδα Ελευθερίας

Ικανότητα διάκρισης Τι είναι Αληθινό; Και τι Δεν είναι Αληθινό;

Άπειρη ανώτερη καθοδήγηση,όταν αφήνεσαι στην Θεία Ουσία μέσα σου

Ατομικός τρόπος Αλληλεπίδρασης και ΣυνΔημιουργίας με τις Ανώτερες Οκτάβες του Πνεύματος

Ενθύμησης της Κβαντικής φύσης

Νέα Γη ΝεοΤροπίας

Κλείνοντας σκεφτείτε πως Η Ελευθερία φέρει Χαρά – Η Χαρά φέρει πίσω την παιδικότητα, την αθωότητα, το παιχνίδι και μία σιγουριά Πως Όλα Υπέροχα είναι σε αυτό το Μαγικό Σύμπαν. Γιατί Έτσι είναι ….και Έτσι Είναι!

Καλό μας Συνειδητό Ταξίδι στο 2019 Πανέμορφα Πλάσματα της Νέας Γης!

Παραμένω στην ροή της Ευημερίας,

Καρδιά με καρδιά,

Βικτώρια & Anagenis Guides

Το πρώτο βίντεο-μήνυμα της Νέας Χρονιάς.