[youtube id=”hcsVCbRDz2c” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no”]

11 Μέρες Θαυμάτων – Σειρά Πρακτικής Μαγείας

Πριν λίγους μήνες το γκρουπ μας έδωσε ένα μήνυμα με τίτλο «Πιστεύετε;» όπου μας ρώτησαν αν πιστεύουμε στην μαγεία. Η ομόφωνη απάντηση ήταν ΝΑΙ! Όταν διαβάσετε παρακάτω, είναι προφανές οτι στην πραγματικότητα μας ρώτησαν αν πιστεύουμε στην μαγεία μέσα μας. Είναι εύκολο να αναζητούμε την μαγεία έξω από τον εαυτό μας αλλά το να διεκδικήσουμε τις ίδιες μας τις δυνάμεις είναι πολύ δυσκολότερο. Σχεδόν σαν να μας προετοίμαζαν κάνοντας την ερώτηση «Πιστεύετε;», αυτό τον μήνα το γκρουπ μας ζητάει να θέσουμε τις πεποιθήσεις μας σε εφαρμογή. Σε αυτό το μήνυμα προτείνουν να ορίσουμε μια περίοδο έντεκα ημερών κατά την οποία να μπορέσουμε να βιώσουμε τα δικά μας θαύματα. Το γκρουπ λέει οτι όταν παραμερίσουμε το πέπλο θα δούμε θαυμαστή ομορφιά, πέρα από κάθε περιγραφή. Συνεχίζουν λέγοντας οτι πίσω από το πέπλο θα δούμε έναν τεράστιο καθρέφτη και οτι για να δημιουργήσουμε την Εστία στην δική μας πλευρά του πέπλου θα πρέπει να αποκτήσουμε άνεση με την εικόνα σε αυτόν τον καθρέφτη.

Μεγάλες γκρουπ-αγκαλιές,  Steve

Χαιρετίσματα από την Εστία

Σας επισκεπτόμαστε σήμερα φέρνοντας σας με χαρά τις δονήσεις της Εστίας. Πολλοί από εσάς προσπάθησαν να λεπτύνουν το πέπλο, να κοιτάξουν πέρα από αυτό και να δουν από πού έρχεστε. Προσπαθήσατε να δείτε πέρα από τις συνθήκες που πιστεύετε οτι καθορίζουν την μοίρα σας, να υπεν-θυμίσετε στον εαυτό σας την αληθινή σας φύση. Αγαπημένοι σας πληροφορούμε οτι είσαστε οι κόρες και οι γιοι του Βασιλέως. Φέρετε την ενέργεια της άμεσης καταγωγής από Τον Ίδιο/ Την Ίδια Τον Θεό/ Την Θεά καθώς σε μια άπειρη κατάσταση είναι αδύνατον να βρεθεί ορισμός, οπότε μέρη του Θεού γίνονται πεπερασμένα για να γίνουν συνειδητά. Μέρη του Θεού πήραν μια μορφή σε μια φυσική φυσαλίδα βιολογίας για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα πηγαίνετε πολύ καλά. Περπατάτε και σκοντάφτετε ο ένας πάνω στον άλλο προσπαθώντας να καταλάβετε γιατί είστε εδώ. Κοιτάζετε τον εαυτό σας σκεπτόμενοι «Ξέρω οτι είμαι εδώ για να κάνω κάτι, αλλά τι είναι;» Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι, ασχέτως από το τι νιώθετε μερικές φορές, βρίσκεστε εδώ για κάποιο σκοπό. Είναι φορές που αντιλαμβάνεστε την κατεύθυνσή σας και είστε σε θέση να βάλετε το ένα πόδι εμπρός από το άλλο γνωρίζοντας και άλλες που νιώθετε λες και έχετε απωλέσει τελείως κάθε αίσθηση κατεύθυνσης. Σας παρακαλούμε καταλάβετε οτι πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται χωρίς την άμεση γνώση σας. Για την ακρίβεια πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται καθώς συνδέεστε με κάποιον άλλο όταν ον προσπερνάτε στον δρόμο: με τον μοιραστείτε ένα χαμόγελο ή μέσα από μια πράξη σας σαν «ανθρωπίνου αγγέλου». Η πρόσβαση στην μαγεία που αφήσατε στην Εστία όταν πρωτοήρθατε για να παίξετε το παιχνίδι του να είστε άνθρωποι θα σας βοηθήσει για να προχωρήσετε στην εργασία των ανθρωπίνων αγγέλων.

Πρακτική Μαγεία

Αυτή την μέρα επιθυμούμε να σας μιλήσουμε για την χρήση της πρακτικής μαγείας. Πιστεύετε οτι είστε φυσικές φυσαλίδες βιολογίας με αρχή και τέλος. Αυτή η πεποίθηση σας κάνει να χάνετε την μαγεία σας. Καθώς ψάχνετε για εκείνη την μοναδική στιγμή που θα μπορέσετε να αυτοεπιβεβαιωθείτε χάνετε τα θάυματα στην ζωή σας. Γνωρίζετε με το βαθύτερο μέρος της καρδιάς σας οτι είστε μαγικά όντα αλλά δεν μπορείτε να το διαπιστώσετε με τα φυσικά σας μάτια. Όποτε βλέπετε κάτι ανεξήγητο για την λογική ή τους νόμους της επιστήμης το αποκαλείτε θαύμα. Εν-θυμηθείτε οτι εσείς είστε το θαύμα. Η δυνατότητα να παίρνετε την άπειρη ενέργεια του θεού και να προσποιείστε οτι την κάνετε πεπερασμένη είναι ένα θαύμα πέρα από κάθε περιγραφή.

Τώρα όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας καθώς μεταφέρετε αυτό το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο. Όπως διέρχεστε αυτή την εξελικτική περίοδο προκαλείτε μια μεταβολή σε όλα τα διαστασιακά επίπεδα. Βλέπετε, δεν είστε οι μόνοι που κινούνται. Έχετε ανοίξει την πόρτα για να εξελιχθούν όλα τα διαστασιακά επίπεδα, παντού, σε συνάρτηση με εσάς. Η εξέλιξη αυτή είναι καθοδόν και αυτό συμβαίνει τώρα σαν άμεσο αποτέλεσμα των επιλογών σας. Επιτρέψτε μας λοιπόν να μοιραστούμε μερικά πράγματα για τα θαύματα γιατί έχουν υπάρξει φευγαλέα και μυστηριώδη για πάρα πολύ καιρό.

Έχουν γραφτεί πολλά για τα θαύματα. Σήμερα θα σας προσφέρουμε μια ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας θαύμα. Ααα, βέβαια, βλέπουμε τι σκέφτεστε: «Και πως δουλεύει πάλι αυτή η δημιουργική διαδικασία;» Ίσως να θυμάστε τα οχτώ βήματα της δημιουργίας που σας προσφέραμε για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, σήμερα όμως σας προσφέρουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Η ενέργεια σας έχει αλλάξει την γη και ότι σας περιβάλλει έχει αλλάξει λόγω της προθυμίας σας να προχωρήσετε. Η μεταβολή είναι πια για τα καλά καθοδόν εξαιτίας της προθυμίας σας να εισέλθετε τόσο σαν θεραπευτές όσο και σαν δάσκαλοι. Εξαιτίας αυτού περάσατε τις πλέον δυσυπέρβλητες καταστάσεις στην ζωή σας. Ναι, η Θεία Δυσφορία είναι ακόμη αισθητή επάνω στην Γη. Όλοι νιώθουν την ενέργεια να πιέζει την ζωή τους. Κάποιοι μπορεί να δυσκολευθούν να αντέξουν αυτή την περίοδο αλλά σας πληροφορούμε οτι κατά την διάρκεια των μαγικών αυτών καιρών ίσως να ανακαλύψετε σε μεγαλύτερη πληρότητα το τι ήρθατε να κάνετε εδώ. Εδώ είναι που πολλοί από εσάς θα συνδεθούν με το πάθος τους.

Ναι, ξέρουμε. Την στιγμή που αναφερόμαστε στην ανακάλυψη του πάθους σας εσείς προσπαθείτε να βρείτε πως θα μπορέσετε να ζήσετε από αυτό. Το λατρεύουμε όταν σκέφτεστε σαν άνθρωποι. Επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε οτι άλλοι από εσάς θα ζήσετε από αυτό και άλλοι όχι. Όμως δεν σας ζητούμε να πάτε τόσο μακριά. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να κατευθυνθείτε προς την μεριά του πάθους σας. Να βρείτε τρόπους για να κάνετε μικρά βήματα προς εκείνη την κατεύθυνση που θα εξυπηρετήσουν το πάθος σας. Και όταν θα νιώσετε αυτή την ενέργεια στην καρδιά σας, σας ζητούμε να κάνετε κάτι που δεν συνηθίζετε και αυτό είναι να την κρατήσετε για δική σας, να την αποδεχτείτε πλήρως και να της επιτρέψετε να είναι αυτό που είστε.

Όπως είπαμε και τον προηγούμενο μήνα το «Μυστικό Του Φύλακα» είναι πολύ απλό: για να κρατήσετε οτιδήποτε, βρείτε τρόπους να το προσφέρετε. Πως όμως να χαρίσετε αυτή την γαλήνη; Άλλες φορές με ένα χαμόγελο, άλλοτε με μια ενδόμυχη γνώση, άλλοτε με τις λέξεις σας, άλλες φορές με τα βιβλία σας, άλλοτε με την διδασκαλία σας. Και άλλες πάλι φορές απλά με το να είστε, να περπατάτε και να ζείτε την καθημερινή σας ζωή με την επίγνωση της ψυχής που μεταφέρει τις δονήσεις και τις αναμνήσεις της Εστίας.

Πρακτικά Θαύματα

Η ψυχική αυτοπεποίθηση είναι τώρα διαθέσιμη εξαιτίας της πίεσης της Θείας Δυσφορίας. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα επίπεδο ψυχικής αυτοπεποίθησης που δεν έχει μεταφερθεί σε ανθρώπινη μορφή ποτέ πριν. Πρόκειται για κάτι που σας απασχολεί και το αναζητάτε όλοι για αυτό επιτρέψτε μας να σας προσφέρουμε μια ευκαιρία να το βιώσετε. Τώρα σας προσφέρουμε μια ευκαιρία να δημιουργήσετε θαύματα στην ζωή σας.

Τα θαύματα είναι εύκολα όταν τα κατανοείτε. Μην το πολυσκέφτεστε γιατί οι άνθρωποι σκέφτεστε υπερβολικά πολύ ούτως ή άλλως. Καταλαβαίνουμε οτι πρέπει να περιπλέκετε τα πράγματα αρκετά για να τα φέρετε στον κόσμο σας αλλά τα θαύματα δεν είναι περίπλοκα. Είναι απλές σκεπτο-μορφές που εκδηλώνονται διαδιαστασιακά. Τα θαύματα είναι απλώς συμβάντα τα οποία είναι απροσδόκητα και δεν μπορούν να εξηγηθούν στην δική σας διάσταση της πραγματικότητας. Αυτό που θα σας ζητήσουμε να κάνετε είναι απλό. Για να δημιουργήσετε ένα θαύμα σας ζητούμε αρχικά να ορίσετε ένα χρονικό διάστημα στα πλαίσια του οποίου θα δεχτείτε το θαύμα. Δηλώστε την προθυμία σας να δεχτείτε το δώρο και αποδεσμεύστε την σκέψη. Αυτό που θα συμβεί είναι οτι σε άλλες διαστάσεις, οι εναλλακτικοί σας εαυτοί θα εκδηλώσουν την δημιουργία για εσάς και μαγικά θα εμφανιστεί στον κόσμο σας.

Κάθε μέρα της ζωής σας δημιουργείτε θαύματα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν ξέρετε πώς να αποδεχτείτε τα θαύματα όταν αυτά εκδηλώνονται. Ακολουθώντας το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης, κατά τον τρόπο κάθε ενέργειας, καθώς αυτή η ενέργεια επιστρέφει σε εσάς και συναντά αντίσταση απλώς αντανακλάται στον επόμενο άνθρωπο που είναι πιο ανοιχτός για να την λάβει. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας φαίνεται να είναι τυχεροί. Είναι φορές που κοπιάζετε για να αποκτήσετε κάτι και στο τέλος το αποκτάτε μόνο για να ανακαλύψετε ότι ο γείτονας σας το απόκτησε δωρεάν και με ελάχιστη προσπάθεια. Δεν είναι απογοητευτικό; Όμως αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι ότι ο γείτονας σας είναι συνηθισμένος να λαμβάνει. Και μπορεί να είναι τόσο καλός σε αυτό που λαμβάνει όλη την ενέργεια που αντανακλάται από τους άλλους ανθρώπους. Έτσι σας ζητάμε να ορίσετε ένα χρονικό πλαίσιο τουλάχιστον δεκατεσσάρων ημερών στο οποίο θα αποδεχτείτε τα θαύματα αν θέλετε να τα δημιουργήσετε στην ζωή σας.

Ααα, μάλιστα. Πολλοί από εσάς ψάχνετε τώρα τις διαδικασίες σκέψεις σας και προσπαθείτε να εξετάσετε την καθημερινή σας ζωή ρωτώντας «Τι θα δημιουργήσω;» Σας ζητούμε αυτό να το αφήσετε κατά μέρος. Αν θέλετε όντως να δημιουργήσετε, αφήστε τον ανώτερο εαυτό σας να σχηματίσει την δημιουργία γιατί ο ανώτερος εαυτός σας γνωρίζει πολύ καλύτερα τι μπορεί να σας φέρει χαρά και πάθος από οτι εσείς. Επιτρέψτε αυτή να είναι η δημιουργία του ανωτέρου εαυτού καθώς ο ανώτερος εαυτός σας είναι το κομμάτι σας που εκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της πραγματικότητας.

Προτείνουμε την δημιουργία ενός χρονικού πλαισίου έντεκα ημερών κατά το οποίο θα δεχτείτε αυτό το θαύμα. Τοποθετήστε αυτό το πλαίσιο τουλάχιστον δεκατέσσερις ημέρες από τώρα. Κατά την διάρκεια αυτού του εντεκαήμερου χρονικού πλαισίου, θα σας ζητήσουμε να το θέσετε σε κίνηση και να δεσμευθείτε απέναντι στον ανώτερο εαυτό σας οτι θα αποδεχτείτε με ευγνωμοσύνη οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας. Η δέσμευση σας είναι να αποδεχτείτε το θαύμα τιμώντας το πνεύμα σας ασχέτως από το που θα έρθει. Σας ζητούμε να αποσυνδέσετε το μυαλό σας για διάστημα αρκετό ώστε απλώς να δεχτείτε την ενέργεια. Είναι πολλοί από εσάς που γίνονται καλοί σε αυτή την διαδικασία. Είναι αυτοί που οι υπόλοιποι αποκαλούν τυχερούς. Σας ζητούμε να το αφήσετε απλώς να κυλήσει από μέσα σας χωρίς καμία προσκόλληση στο αποτέλεσμα.

Αυτό το μοιραζόμαστε αρχικά μαζί σας ώστε να επικυρώσετε την ίδια σας την δύναμη ενόσω είστε κρυμμένοι σε μια βιολογική φυσαλίδα στον πλανήτη Γη. Είστε μέρος της Εστίας και ή Εστία είναι μέρος σας. Ξέρουμε ότι πηγαίνετε καθημερινά εδώ κι εκεί προσπαθώντας να βρείτε πώς να λεπτύνετε το πέπλο, πώς να του ανοίξετε μια τρύπα για να κοιτάξετε για μια στιγμή στην άλλη πλευρά έτσι ώστε να εν-θυμηθείτε την Εστία. Σας πληροφορούμε ότι όσοι από εσάς καταφέρνουν να λεπτύνουν επαρκώς το πέπλο, κουβαλούν μια βαθιά θλίψη όταν συνειδητοποιούν ότι είναι εδώ κι όχι εκεί. Σας πληροφορούμε επίσης ότι η Εστία δεν είναι η ίδια από τότε που φύγατε, σας ενθαρρύνουμε λοιπόν να προχωρήσετε στον ρόλο του ανθρώπινου αγγέλου και να δημιουργήσετε την Εστία εκεί όπου στέκεστε τώρα. Μην περιμένετε να έρθετε στην Εστία, δημιουργήσετε την Εστία όπου είστε αυτή την στιγμή. Να ξέρετε ότι βρίσκεστε εκεί για κάποιον σκοπό και είναι ο ευγενέστερος σκοπός που μπορεί να έχει ένας ανθρώπινος άγγελος.

Τώρα, πως δημιουργείτε τον επί Γης παράδεισο; Πως δημιουργείτε την εμπειρία της Εστίας στην καθημερινή σας ζωή; Η δημιουργία είναι εύκολη, η διατήρηση της δημιουργίας χρειάζεται εξάσκηση. Για αυτό σας ζητούμε να θυμάστε το «Μυστικό του Φύλακα». Η ανέυρεση τρόπων να βοηθήσετε τους άλλους να δημιουργήσουν την Εστία στην ζωή τους, η παροχή υπηρεσίας και η πορεία προς τον ρόλο του Ανθρώπινου Αγγέλου είναι οι ευκολότεροι τρόποι να διατηρήσετε την δημιουργία οι ίδιοι. Για να κινητοποιήσετε την δημιουργική διαδικασία δεσμευθείτε απλώς να βρίσκεστε στην σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος όπου μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στην ζωή κάποιου άλλου. Ζητήστε μια ευκαιρία να ανακουφίσετε κάποιον, να τους κάνετε ένα δώρο, να τους ενθαρρύνετε ή να τους βοηθήσετε να πιστέψουν στον εαυτό τους. Εκεί βρίσκεστε και αυτό είναι το καθήκον σας αυτή την μέρα. Όταν ορίσετε αυτή την ενδεκαήμερη περίοδο και δεσμευθείτε να δεχθείτε οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας, θα δείτε αληθινά θαύματα να συμβαίνουν στην ζωή σας.

Η Αποδέσμευση της Πολικότητας και ο Τριαδισμός

Σας προσφέρουμε τώρα και μια άλλη πρόταση για τα θαύματά σας. Σας παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι εσείς είστε οι δημιουργοί, εμείς απλώς σας προσφέρουμε μια άσκηση για να σας βοηθήσει να δείτε τι δημιουργείτε καθημερινά. Όλοι οι άνθρωποι, έστω και μερικά, ζουν σε ένα πεδίο πολικότητας. Αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σαν πάνω ή κάτω, σωστό ή λάθος, καλό ή κακό και αγάπη ή φόβο. Είναι η φυσική κατάσταση στην οποία περπατάτε σε αυτόν τον πλανήτη, με πεπερασμένη μορφή. Ο δυαδισμός ήταν στην πραγματικότητα απαραίτητο μέρος του πέπλου μέχρι αυτό το σημείο. Τώρα εξελίσσεστε πέρα από την ανάγκη μιας τέτοιας ψευδαίσθησης. Τώρα αρχίζετε να προχωράτε σε ένα πεδίο «Τριαδικότητας» καθώς εξέρχεστε από το πεδίο του δυαδισμού. Η Τριαδικότητα είναι εξισορρόπηση του φωτός, του σκοταδιού και του ανώτερου εαυτού.

Όταν θα συμπεριλάβετε τον ανώτερο εαυτό σας στην αντίληψη της πραγματικότητας σας κατά την περίοδο των ένδεκα ημερών, θα κατανοήσετε την διαδικασία των θαυμάτων. Σας ζητούμε να σκεφτείτε το να βλέπετε ότι βρεθεί στον δρόμο σας κατά την ενδεκαήμερη περίοδο από μια οπτική γωνία ανώτερου εαυτού. Αυτό θα ενεργοποιήσει ένα Τριαδικό πεδίο. Όπως το κάνετε, το καθετί που έρχεται στην ζωή σας, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, θα χρησιμοποιείται για τον ανώτερο σκοπό.

Ααα ναι, αλλά τώρα σκέφτεστε ότι έχουμε τροποποιήσει τους κανόνες καθώς έχετε την πεποίθηση ότι τα θαύματα πρέπει να είναι πάντα θετικά. Όχι, δεν είναι έτσι, γιατί τα ανθρώπινα όντα σε ένα πεδίο πολικότητας στην πραγματικότητα βλέπουν και μαθαίνουν πολλά περισσότερα από το αρνητικό από ότι από το θετικό. Είναι στη φύση σας. Το θετικό είναι εύκολο. Το θετικό είναι Εστία. Ήρθατε να εργαστείτε στη Γη για να έχετε την μοναδική ευκαιρία να βιώσετε αρνητικές εμπειρίες. Όταν σχεδιάζετε τα προσωπικά σας μαθήματα ζωής και χρειάζεστε την είσοδο ενός καταλύτη στην ζωή σας για να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σας ώστε να μάθετε το μάθημα της Εμπιστοσύνης, θα ανακαλύψετε ότι ένας αρνητικός καταλύτης κάνει γενικά καλύτερη δουλειά από έναν θετικό. Αυτός είναι ο τέλειος λόγος για να έλκετε τα αρνητικά στην ζωή σας.

Καταλαβαίνοντας έτσι την θαυματουργή διαδικασία κατά την ενδεκαήμερη περίοδο, σας ζητούμε τώρα να την αναθεωρήσετε από την θέση του ανώτερου εαυτού εφόσον από εκείνη την οπτική γωνία δεν υπάρχει διάκριση θετικού και αρνητικού. Ο καθένας που εργάζεται με την ενέργεια γνωρίζει ότι ή αρνητική ενέργεια δεν είναι κακή και η θετική ενέργεια καλή. Είναι απλώς ενέργεια. Σας πληροφορούμε ότι στην πραγματικότητα η κυριότερη διαδικασία του έργου σας σε αυτό τον πλανήτη σχετίζεται με την ικανότητα σας να δέχεστε όλη την ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της αρνητικής, και να βρίσκετε θετικές εφαρμογές της στη ζωή σας. Η θεώρηση των εμπειριών της ζωής με αυτή την προοπτική σας επιτρέπει να δείτε ολόκληρο τον κύκλο της ενέργειας ο οποίος περιλαμβάνει τόσο το θετικό, όσο και το αρνητικό. Έτσι αποδεσμεύεται η ανάγκη θεώρησης των πάντων σε κατάσταση δυαδισμού και αποτελεσματικά σας επιτρέπετε να προχωρήσετε σε ένα πεδίο Τριαδικότητας. Κατά την διάρκεια της ενδεκαήμερης περιόδου όπως θα εισέρχονται τα διάφορα γεγονότα στην ζωή σας, παρατηρήστε τα απλώς από μια κατάσταση μη κριτικής, ψάχνοντας πάντα για τις ανώτερες δυνατότητες.

Θαύματα εκ Προθέσεως

Γνωρίζοντάς το αυτό, σας ζητούμε να ξεκινήσετε μια εμπρόθετη θαυματοποιό διαδικασία, καθορίζοντας αυτό το πλαίσιο των ένδεκα ημερών και παρατηρώντας καθώς ένδεκα μέρες θαυμάτων κυλούν μέσα στην ζωή σας. Ακόμη και αν φαίνεται ότι κάτι αρνητικό σας συμβαίνει κατά το διάστημα αυτό θα ανακαλύψετε μια θετική του χρήση γρηγορότερα από ότι μπορείτε να καταλάβετε. Την στιγμή που θα μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό, έχετε αλλάξει την αντίληψη σας. Η πραγματικότητα είναι άμεσο προϊόν των ίδιων σας των αντιλήψεων και η ζωή είναι το να μάθετε να μετακινείτε το αντιληπτικό σας σημείο για να βρείτε το καλύτερο σημείο λήψης της ίδιας σας της πραγματικότητας για την κάμερα σας. Είναι μια διαδικασία που εδώ, στην Εστία, την χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι άγγελοι.

Τώρα που προσεγγίζετε μια ανώτερη κατάσταση δόνησης θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε άμεσα εργαλεία όπως αυτά. Μπορεί ακόμη και να αναφέρεστε σε αυτά σαν «την αγγελική δημιουργική διαδικασία». Αυτές είναι οι ένδεκα μέρες θαυμάτων. Καθορίστε ένα πλαίσιο ένδεκα ημερών το οποίο θα ξεκινά τουλάχιστον σε δυο εβδομάδες από την στιγμή της απόφασής σας. Πείτε στον εαυτό σας «Ανάμεσα σε αυτή και αυτή την ημερομηνία, θα λάβω όλα τα θαύματα στην ζωή μου και ότι δώρα μου έρθουν δεν θα τα θεωρήσω θετικά ή αρνητικά, θα κάνω μια βαθιά αλλαγή στην ζωή μου με αυτά». Το πνεύμα σας θα ζωντανέψει γιατί είστε δημιουργοί. Είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Χρειάστηκε κουράγιο πέρα από την κατανόησή σας για να βγάλετε τα φτερά σας, να φορέσετε το πέπλο στο πρόσωπο σας και να κατεβείτε εδώ κάτω και σκοντάφτετε ο ένας πάνω στον άλλο προσπαθώντας να κατανοήσετε περί τίνος πρόκειται το παιχνίδι. Και σας χειροκροτούμε την κάθε μέρα της ζωής σας γιατί είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι ποτέ.

Σας ζητούμε τώρα να φέρετε αυτή την ενέργεια στην ζωή σας γιατί καθώς λαμβάνετε η ζωή γίνεται ανετότερη. Καθώς η ζωή γίνεται ανετότερη, γίνεται ευκολότερο να αρχίσετε να δημιουργείτε τον παράδεισο πάνω στην Γη. Αν κοιτάξετε γύρω σας, στους φίλους σας, στην οικογένεια σας, σε ανθρώπους στην καθημερινότητά σας καταλαβαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη. Ξέρετε ότι υπάρχουν πέτρινοι τοίχοι που χτυπάνε οι άνθρωποι. Αυτό συμβαίνει μόνο εξαιτίας του σημείου αντίληψης τους. Προσφέρετε τους μια άλλη εικόνα όταν την ζητήσουν. Με αυτή την πράξη ο παράδεισος θα αρχίσει σήμερα στην Γη. Εκείνη την στιγμή σας συνοδεύουμε γιατί κι εμείς βρισκόμαστε σε μια εξελικτική διαδικασία. Καθώς συμβαίνει αυτό, κάθε μέρα της ζωής σας ο δεσμός μας θα δυναμώνει. Κάντε χώρο για να συμβεί αυτό και έτσι θα γίνει γιατί είστε οι μεγαλύτεροι μάγοι και άγγελοι της αγάπης.

Θεία Αφθονία

Δεχτείτε με ευλάβεια, φυλάξτε στην ίδια σας την καρδιά γιατί καθένας σας κρατάει τα κλειδιά για τον παράδεισο εδώ, στην Γη, και καθώς θα επιτρέπετε στον εαυτό σας να λάβει την πλήρη αφθονία του, θα μιμηθείτε τον παράδεισο. Έλλειψη δεν υπάρχει στον παράδεισο καθότι η ενέργεια δεν γνωρίζει έλλειψη. Η έλλειψη είναι ψευδαίσθηση του δυαδισμού. Μην επιτρέπετε πια σε αυτό τον δυαδισμό να κατακρεουργεί την όραση σας. Κατανοήστε ότι έχετε την θεία αφθονία της Εστίας. Είναι το εκ γενετής σας δικαίωμα και δεν θα είναι κρυμμένο στο πεδίο της Τριαδικότητας. Επιτρέψτε την εισροή και εκροή από μέσα σας και θα δημιουργήσετε την Εστία τώρα. Να πράττετε και να συμπεριφέρεστε «σαν να» και θα δημιουργήσετε χώρο για θαύματα στην ζωή σας. Αποδείξτε το στον εαυτό σας. Κάντε το σε αυτές τις απλές ένδεκα ημέρες θαυμάτων και παίξτε ελεύθερα μαζί του, είναι πρακτική μαγεία. Όταν δείτε τις δημιουργίες σας, στραφείτε προς κάποιον άλλο και μοιραστείτε το πώς δημιουργήσατε το ίδιο σας το πάθος. Μοιραστείτε τον τρόπο δημιουργίας των δικών σας ονείρων στην ζωή σας και ο παράδεισος θα βρεθεί στην Γη πριν το καταλάβετε

Ή Τρίτη Γη

Έχουμε μοιραστεί και παλαιότερα κάποια πράγματα για την Τρίτη Γη, αγαπημένοι. Επιθυμούμε να αναφέρουμε κάτι τώρα γιατί υπάρχει μια αλλαγή στην όλη διαδικασία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Τρίτη Γη είναι απλώς ένα πρότυπο σκέψης. Είναι μια σκέψη του Θεού, καθώς όλα τα πράγματα ξεκινούν σαν σκέψεις του θεού και εσείς, όντες μέρη του θεού, δημιουργήσατε την Τρίτη Γη. Η Τρίτη Γη είναι ένα ολόγραμμα φωτός. Αυτό και μόνο. Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η πρώτη Γη-σαν διαδικασία σκέψης.

Σας ζητούμε τώρα να πάρετε τα ανώτερα σας όνειρα για το καθετί που θέλετε στην ζωή σας, για το καθετί που μπορείτε να δείτε και θα θέλατε να έχετε σαν εξελιγμένη ανθρώπινη ύπαρξη και να στείλετε αυτό το όραμα στην Τρίτη Γη. Θα γίνει ένας συλλέκτης ονείρων. Θα γίνει ένας συλλέκτης σκέψεων. Θα γίνει μέρος του Ιστού της Αγάπης και θα συνδεθεί με την καρδιά του καθενός σας. Και όπως μεγαλώνει, αυτό το ολόγραμμα φωτός θα έρθει και θα επισκεφτεί την Γη και θα επισκιάσει και θα ανα-προγραμματίσει το αρχικό ολόγραμμα που ονομάστηκε πλανήτης Γη καθώς και αυτό ξεκίνησε ως σκέψη του Θεού και ολόγραμμα φωτός. Έτσι, καθώς θα λαμβάνετε τα θαύματα αυτής της ενδεκαήμερης διαδικασίας, αν σας κάνουν να χαμογελάτε έστω και λίγο, στείλτε αυτή την ενέργεια στην Τρίτη Γη και αναρωτηθείτε για μια στιγμή πως θα ήταν να ζούσατε κάθε μέρα σε αυτή την ενέργεια. Είστε πιο κοντά από ότι νομίζετε και αυτή θα είναι η δημιουργία της Τρίτης Γης που θα φέρει τον παράδεισο στην Γη συντομότερα από όσο γνωρίζετε.

Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι όπως περπατάτε τριγύρω σε αυτό το μέρος, όπως παραμερίζετε το πέπλο, όπως κοιτάτε ο ένας στην καρδιά του άλλου για να δημιουργήσετε την σύνδεση, δεν είστε ποτέ μόνοι. Έχετε τόσους πολλούς αγγέλους και οδηγούς γύρω σας να προσέχουν την κάθε σας κίνηση που δεν θα μπορούσατε να αποτύχετε ακόμη και αν το θέλατε. Ξέρουμε ωστόσο ότι και πάλι κάποιοι ανάμεσα σας πασχίζουν σκληρά. Να κατανοήσετε όμως καθώς θα νιώθετε αυτή την απαλή καθοδήγηση ότι οι άγγελοι και οι οδηγοί δεν σας περικυκλώνουν για να σας εμποδίσουν να έχετε αρνητικές εμπειρίες. Σας περικυκλώνουν για να σας βοηθήσουν να μετασχηματίσετε το αρνητικό σε θετικό. Βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το καθετί σε χαμόγελο στο πρόσωπό σας και θαύμα στην ζωή σας. Βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε μέσα στα μάτια σας το πάθος σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε και πως μπορείτε να δημιουργήσετε την ενέργεια της Εστίας εδώ και τώρα. Το δύσκολο μέρος είναι να μάθετε να τους ακούτε και να τους εμπιστεύεστε.

Οι δικές σας επικοινωνίες θα αυξηθούν τώρα. Η δική σας σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας θα αυξηθεί σημαντικά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ελπίζουμε ακόμη ότι καθώς επικοινωνούμε μέσα από τον Φύλακα, θα βρει κάποια μέρα μια καλύτερη λέξη, γιατί ποτέ δεν μας ενδιέφερε η λέξη «channeling» (επικοινωνία μέσω διαμέσου). Παραείναι μυστήρια για μια τόσο απλή διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχετε σύνδεση με τον δικό σας ανώτερο εαυτό, με το πνεύμα, με τον άλλο κόσμο από τον οποίο ήρθατε. Χρησιμοποιήστε τις. Παίξτε μαζί τους. Πειραματιστείτε με αυτές. Νιώστε αυτή την σύνδεση και θα δημιουργήσετε τον παράδεισο στην Γη σήμερα.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή για μας που μας επιτρέπεται να σας φέρνουμε αυτά τα μηνύματα. Είναι το θαύμα μας που δημιουργήσατε εσείς γιατί μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στο πάθος μας. Είμαστε εδώ για αιώνες χρόνου προσπαθώντας να απλώσουμε τα φτερά μας για να αντανακλάσουν το μεγαλείο σας και μόνο εδώ κι ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ανθρώπινη κλίμακα ακούτε. Και πλέουμε όλοι σε πελάγη ενθουσιασμού με αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Μην πιστεύετε ότι βλέπετε στο CNN. Τώρα κάνετε την διαφορά και καθόμαστε σήμερα μαζί σας με την μεγαλύτερη τιμή.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές υπεν-θυμίσεις, να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο με κάθε ευκαιρία γιατί φροντίζετε τον εαυτό σας, να εν-θυμάστε ότι είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: LightWorker.com“. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!

Αφήστε μια απάντηση

seventeen + 8 =

Παρακαλώ συμπληρώστε την αριθμητική πράξη * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.