~ Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού / Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου. ~

Δημιουργός και εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Το ταξίδι της Eν-θύμησης, της Αναγέννησης του Θεού/Θεάς πάνω στην γήινη πραγματικότητα είναι αδύνατο, εάν η σύνδεση, η επαφή του ίδιου του ταξιδιώτη με τον Εαυτό του είναι απούσα. Τότε απλά το ταξίδι πραγματώνεται στα πλαίσια μιας προκαθορισμένης/προγραμματισμένης πορείας από ένα ον που βρίσκεται κάτω από την επήρεια της διττότητας, της άγνοιας. Είναι τηλεκατευθυνόμενο. Πόσο καλά γνωρίζετε το πλάσμα που διαβάζει αυτά τα λόγια αυτή την στιγμή; Ποιόν Εαυτό έχετε αποδεχτεί και ποιά πλευρά του δεν τολμάτε να πλησιάσετε;

Αυτό το διήμερο δεν είναι Ραντεβού στα Τυφλά, είναι Ραντεβού στα Ανοιχτά με τον Εαυτό Σας. Στο σεμινάριο θα ανακαλύψετε και θα δείτε με τα μάτια σας ΕΣΑΣ, όπως δεν σας έχετε δει, μάθει, γνωρίσει ποτέ. Είναι πλευρές του εαυτού μας, είτε το θέλουμε, είτε όχι και όταν δεν τις αποδεχόμαστε, δεν μπορούμε να μεταβούμε στην πραγματικά αληθινή αγάπη και αξία του ΕΑΥΤΟΥ μας και σαφώς να εκφράσουμε την αγάπη αυτή στους άλλους..!

To υλικό που θα μεταδοθεί σε αυτό το διήμερο θα αγγίξει τον πυρήνα της ύπαρξής σας και του Πνευματικού Πολυδιαστασιακού Εαυτού και του Αισθαντικού Εαυτού στην υλική πραγματικότητα, θα διαλευκάνει την σημασία και την ουσία του παντρέματος μεταξύ τους, αλλά και την συσχέτιση με τον κόσμο, μέσω της αντίληψης και αποδοχής του ολοκληρωμένου Εαυτού, που ΕΙΣΤΕ!

~Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού. Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου.~

Είναι το Α και το Ω η θέληση και η δέσμευση να στραφούμε στην εσωτερική μας αλήθεια και υπόσταση, όσο είμαστε εδώ στην βιωματική μας εμπειρία. Έχουν υπάρξει πολλές ζωές, που έχουμε έρθει και φύγει εντελώς άγνωστοι και ξένοι στον ίδιο μας τον Εαυτό και για εκείνο τον λόγο ακριβώς βιώσαμε και την απογοήτευση, την απάρνηση, τον διωγμό και την θλίψη από τις σχέσεις που δημιουργούσαμε. Είναι καθρέφτης εκείνο που ζείτε και δεν προσελκύετε ποτέ αυτό που θέλετε, αλλά αυτό που Είστε.

2 ημέρες συνειδητής επαφής και βουτιάς στο ΕΙΝΑΙ σας, ξεκλειδώνοντας το Σώμα – την Συνειδητότητα – την Ψυχή – τον Ενοποιημένο Εαυτό στο πεδίο αλλαγών και αναγέννησης ύψιστου καλού και προόδου της Ψυχής σας.

Ροή προγράμματος

Και τα δύο μας πρωινά ξεκινούν με επίγνωση και στροφή στην βιολογία μας και στην συνέχεια θα δημιουργήσουμε πεδίο μετάδοσης πληροφοριών και πνευματικών εργαλείων διεύρυνσης, αναγέννησης και ενοποίησης.

26/04, Σάββατο

09:45 προσέλευση στον χώρο

10:00 – 11:00

Γνωριμία + Σύνδεση της ομάδας, Body ΙnJoy, τεχνικές συνειδητής αναπνοής, ήπια άσκηση εμπνευσμένη από την γιόγκα, χοροθεραπεία και την ανάγκη του σώματος να εκφράζει, να κινείται, να ΕΙΝΑΙ.

11:30 – 14:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο εν-θύμησης και ενεργοποίησης,  1η Ενότητα ~Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού. Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου.~

14:00 – 14:30 διάλειμμα

14:30 – 16:00 συνέχεια του σεμιναρίου εν-θύμησης και ενεργοποίησης ~Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού. Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου.~

27/04, Κυριακή

09:45 προσέλευση στον χώρο

10:00 – 11:00

Γνωριμία + Σύνδεση της ομάδας, Body ΙnJoy, τεχνικές συνειδητής αναπνοής, ήπια άσκηση εμπνευσμένη από την γιόγκα, χοροθεραπεία και την ανάγκη του σώματος να εκφράζει, να κινείται, να ΕΙΝΑΙ.

11:30 – 14:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο εν-θύμησης και ενεργοποίησης,  2η Ενότητα ~Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού. Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου.~

14:00 – 14:30 διάλειμμα

14:30 – 16:00 συνέχεια του σεμιναρίου εν-θύμησης και ενεργοποίησης ~Αξία του Ενοποιημένου Εαυτού. Καθρεφτίζοντας το ΕΙΝΑΙ μου.~

Στόχος Σεμιναρίου

Αναγνώριση και γνωριμία με τις υπαρκτές ποιότητες, χαρακτηριστικά και υιοθετημένες συμπεριφορές της Θηλυκής πλευράς σας, της γυναίκας μέσα σας, αλλά και τις υπαρκτές ποιότητες, χαρακτηριστικά και υιοθετημένες συμπεριφορές της Αρσενικής σας πλευράς, του άνδρα μέσα σας. Συνειδητοποίηση του μεγαλείου και της εσωτερικής δύναμης του φωτός που κουβαλάτε στην βιολογία σας και αναγέννηση/ενεργοποίηση της αληθινής αγάπης προς τον Εαυτό σας.

Σχόλια, εντυπώσεις απο τα σεμινάρια:

Εκείνο που σε πρώτη φάση θα ήθελα να υπερτονίσω είναι πως το σεμινάριο ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου!, στην περίπτωση που θα ήταν δόκιμο να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη, γιατί ο όρος “προσδοκία” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητά μου, μιας και θεωρώ πως αληθινά δεν περίμενα κάτι, ούτε καν από εμένα. Έτσι όμως όπως εξελίχθηκε το σεμινάριο, οι ασκήσεις, η επαφή κάθε είδους ήταν εντελώς απρόσμενο. Έφυγα από το διήμερο, στο οποίο βίωσα μια καταπληκτική και άνευ όρων συγκίνηση και ευγνωμοσύνη και μέχρι και σήμερα νοιώθω σαν να έχω φορέσει έναν τεράστιο εαυτό και μ’ αυτόν να προχωράμε μαζί. Σαν να ξεδίπλωσαν τεράστια φτερά πίσω μου και να περπατάω λίγο πάνω από το έδαφος, να βιώνω μια ελευθερία και μια χαρά και ένα φως μέσα μου. Σαν να έχει δημιουργηθεί μεγάλος χώρος μέσα μου, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Νοιώθω μεγάλη επιθυμία να σου εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου για την αποστολή που έχεις αναλάβει στο εδώ και τώρα σου, βοηθώντας και στηρίζοντας στην “αναβάθμισή” μας.

Ξένια Πάντου  (παρακολούθησε το διήμερο σεμινάριο ”Συνειδητότητα Ευημερίας” στην Αθήνα)

Στην ερώτηση τι αποκομήσατε απο το σεμινάριο και τι σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

Τηρώ την καθημερινή δέσμευση μου για τις ασκήσεις μου. Όταν βγαίνω από το σπίτι ανοίγω τα φτερά μου και όταν κάνω συρρικνωμένες σκέψεις, πέρνω ανάσα, έρχομαι στο κέντρο μου, με διορθώνω και μου υπενθυμίζω την εμπιστοσύνη και την καταλληλότητα του κάθε πράγματος. Η συνειδητότητα συρρίκνωσης και η συνειδητότητα ευημερίας!!! Ήταν τόσο ξεκάθαρο όλο αυτό το κομμάτι και ίσως το πιο σημαντικό! Επίσης το ότι συναντηθήκαμε από κοντά και ένιωθα ένα τόσο γλυκό, γεμάτο χαρά και αγάπη πλάσμα να μου μετάδίδει τις γνώσεις του με τόσο πάθος, με απόλυτα κατανοητό τρόπο και με ενδιαφέρον για την εξέλιξη του καθένα μας ξεχωριστά. Σε ευχαριστώ για όλα Βικτώρια!

Σπυριδούλα Καμπόλη (παρακολούθησε το διήμερο σεμινάριο ”Συνειδητότητα Ευημερίας” στην Αθήνα )

Τί έχει να σας προσφέρει αυτό το διήμερο

  • Αποκάλυψη, σε τί αρκεστήκατε και επιτρέψατε στον Εαυτό σας να ΕΙΝΑΙ, να το αγκαλιάσετε και στην συνέχεια να ενεργοποιήσετε τί αληθινά ΕΙΣΤΕ.
  • Την γέφυρα που θα περπατήσετε παρέα με την ενθάρρυνση και την φροντίδα της Αγγελικής σας Οικογένειας στην αντάμωση με τον Ολοκληρωμένο, Ενοποιημένο Ιερό Εαυτό Σας.
  • Θα μάθετε ποιός είναι ο ρόλος της Δίδυμης Φλόγας και ποιός o ρόλος των Αδελφών Ψυχών.
  • Παράλληλοι Εαυτοί, Πτυχές και αλληλεπίδραση μαζί τους.
  • Θα μάθετε πώς η Αυτο-Αποδοχή και η Εμπιστοσύνη συμβάλλουν στην γείωση του σκοπού της ενσάρκωσής σας.
  • Με ποιό τρόπο η Νέα Ενέργεια της Νέας Εποχής συμβάλλει στην Ενοποίηση του Εαυτού.
  • Άσκηση ‘Γνωριμία με την Θηλυκή και την Αρσενική μου πλευρά’.
  • Άσκηση-Ενεργοποίηση ‘Ενοποιημένος Εαυτός’

Αφήνουμε πίσω τον διαχωρισμό του ανθρώπου από την Πνευματική του υπόσταση,  ενεργοποιούμε, καθρεφτίζουμε το ΕΙΝΑΙ της Φωτεινής, Ενοποιημένης μας Εκδοχής.

Καλή μας αντάμωση Δημιουργοί!

Εξασφαλίστε την θέση σας στο σεμινάριο!

Σημείωση: με την δήλωση συμμετοχής σας θα χρειαστεί να μου στείλετε μέσω e-mail, μία φωτογραφία του προσώπου σας, on face (μέγεθος  διαβατηρίου, ταυτότητας) χωρίς γυαλιά οράσεως, να φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά σας και οι γυναίκες κατα προτίμηση με λιγότερο μακιγιάζ.

Ημερομηνίες και Τόπος διεξαγωγής στην Αθήνα:

26 & 27 Απριλίου 2014

Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών

Τριπόλεως 35Α , 152 31 Κ. Χαλάνδρι

5 λεπτά από τη στάση μετρό «Χολαργός» της γραμμής 3
http://www.shantala.gr/sh_map.html

Ημερομηνίες και Τόπος διεξαγωγής στην Θεσσαλονίκη:

3 & 4 Μαϊου 2014

Ιωνίας 7Α Περαία Θεσσαλονίκης

Δηλώσεις συμμετοχής για την Θεσ/νίκη: Φανή Αρπατζόγλου, τηλ. 6978110088 & στο email [email protected]

Κόστος συμμετοχής : 100 ευρώ

Περιλαμβάνει: την συμμετοχή σας και στις 2 ημέρες

+ Ντοσιέ Παρουσίασης Σεμιναρίου

+ Συμμετοχή στο Υποστηρικτικό Webinar ”Διατήρηση Πεδίου” 31/5

+ την Αudio Ηχογράφηση όλου του σεμιναρίου

που θα σας αποσταλεί, σε 5-6 μέρες απο την λήξη του σεμιναρίου, στο e-mail σας για μεγαλύτερη εμβάθυνση του υλικού,  ασκήσεων που θα δοθούν στο διήμερο.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας.

Περισσότερα για την Βικτώρια Καρυπίδου εδώ.

Δηλώστε την συμμετοχή σας, καταχωρώντας τα στοιχεία σας εδώ.