«Τίποτα ξέρετε δεν είναι ξέχωρο από εσάς, τίποτα ξέρετε δεν είναι έξω από εσάς, όλα είναι μέσα μας και όλα έξω καθρεφτίζουν μόνο τον δικό μας εσωτερικό κόσμο.» – Βικτώρια Καρυπίδου

Προσωπικές Συνεδρίες Διαιθητικής Συμβουλευτικής με την Βικτώρια Καρυπίδου.

Skype – Συνεδρία ‘’Πνευματική Διαύγεια’’

Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση όπου θέλετε να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και νιώθετε πως χρειάζεστε μία καθοδήγηση για να ξεκλειδώσετε το δικό σας εσωτερικό μονοπάτι, την δύναμη μέσα σας, να λάβετε απαντήσεις για τους τρόπους με τους οποίους σαμποτάρετε την πνευματική σας εξέλιξη, την αφύπνιση στην ενθύμηση, τότε αυτή η επαφή/συνεδρία θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να ξεμπλοκάρετε ότι σας εμποδίζει να νιώσετε, κατανοήσετε και να δείτε καθαρά

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας μεταφέρονται πληροφορίες – μηνύματα που εξυπηρετούν τον Ανώτερο Καλό σας, που αφορούν τα Δυναμικά που η Ψυχή σας επιθυμεί να γειώσει. Την στιγμή του ραντεβού μας, την ώρα που έχουμε κανονίσει, όπως εμείς έτσι και οι Ανώτεροι Εαυτοί μας αλλά και οι ομάδες καθοδήγησής μας ετοιμάζονται για αυτή την άχρονη και μοναδική συνάντηση, έτσι ανοίγει η πύλη της επικοινωνίας μας και ξεκινάει η αναμετάδοση. Βλέπω εικόνες, νιώθω ή απλά αποκωδικοποιώ τα ‘αρχεία’ που μεταφέρονται εδικά για εσάς.

Οι πληροφορίες και η ενέργεια που μεταδίδεται σας διευκολύνει να κατανοήσετε που βρίσκεστε στο τώρα σας σε σχέση με το μονοπάτι σας, ποιές είναι οι νέες προοπτικές, δυνατότητες που υπάρχουν στην σφαίρα συνειδητότητάς σας και βεβαίως πως να αντλήσετε την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις ριζικές αλλαγές που είναι κατάλληλες να πραγματώσετε στην ζωή σας.

Οι συνεδρίες είναι πολύ προσωπική υπόθεση, ετοιμάζονται και πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές, ανοιχτό και γεμάτο αγαπη περιβάλλον, καθώς καθοδηγούνται από το Πνεύμα και συμβαίνουν μέσα από την ροή της συζήτησης.

Εάν αισθανθήκατε κάποια οικειότητα με την συγκεκριμένη μέθοδο/τεχνική ενδυνάμωσης και καθοδήγησης, ίσως ήθρε η στιγμή να πάρετε κάποιες απαντήσεις ή να ακούσετε αλήθειες για την Ψυχή σας και το μονοπάτι σας.

Διάρκεια skype συνεδρίας: 1 ώρα

Κόστος : 60ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας στο χώρο μας: 1 ώρα

Κόστος : 70ευρώ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας θα χρειαστεί να στείλετε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντός σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, για να κανονιστεί η ημέρα και ώρα για την συνεδρία σας.

Στο απαντητικό email που θα λάβετε με τις προτεινόμενες ημερες και ώρες τις συνάντησεις, θα λάβετε και τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.

 

Προσωπικές Συνεδρίες Διαισθητικής Συμβουλευτικής Κλείστε το Ραντεβού σας

 

Mentoring με την Βικτώρια Καρυπίδου

‘’Αφύπνιση στην Ενθύμηση του Ύψιστου Δυναμικού της Ψυχής’’

4 προσωπικές skype/στο χώρο μας συνεδρίες.

Η πρώτη μας συνεδρία κυμαίνεται στο πλαίσιο και προσέγγιση της συνεδρίας ‘’Πνευματική Διαύγεια’’ (βλεπετε παραπάνω). Στις επόμενες εντοπίζοντας τα μοτίβα και πτυχές που φράζουν την αντίληψή και την κατανόηση σας για το μονοπάτι του Ύψιστου Δυναμικού της Ψυχής σας, λαμβάνετε καθοδήγηση και επιπλέον κλειδιά ενθύμησης που απευθύνονται συγκεκριμένα στο δικό σας Ενεργειακό Δικτύωμα και την παρούσα κατάσταση, για να απελευθερώσετε λιμνάζουσες, παγιωμένες ενέργειες στο νοητικό, βιολογικό και συνειδισιακό σας επίπεδα και να μπείτε στην διαδικασία αναδόμησης και αναγέννησης της νέας σας αντίληψης, νέου επιπέδου συνειδητότητας και γείωσης της νέας πραγματικότητας.

Συνήθως οι συνεδρίες απέχουν 15 ημέρες – 1 μήνα μεταξύ τους, απαιτούν την προσωπική σας δουλειά, καθώς θα εφαρμοζετε πνευματικά εργαλεία –κλειδιά ενθύμησης- που θα δίδονται/μεταφέρονται κατα την διάρκεια των συναντήσεων.

Διάρκεια συνεδρίας στο χώρο μας: 1 ώρα

Κόστος 4 συνεδριών : 260ευρώ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας θα χρειαστεί να στείλετε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντός σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, για να κανονιστεί η ημέρα και ώρα για την 1η συνεδρία σας.

Στο απαντητικό email που θα λάβετε με τις προτεινόμενες ημερες και ώρες τις συνάντησεις, θα λάβετε και τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.

Προσωπικές Συνεδρίες Διασιθητικής Συμβουλευτικής με την Βικτώρια Καρυπίδου. Δηλώστε Συμμετοχή.