Παρουσιάζουν Βικτώρια Καρυπίδου & Anagenis

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας έως τις 20/1/2018 για να το παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένα, εφαρμόζοντας όλες τις ενεργοποιήσεις, καταγραφές και εκδηλώσεις προθέσεων στις κατάλληλες αντίστοιχες ενέργειες του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Φέτος Γειώνουμε αυτή την Αλχημική Μέθοδο Κβαντικά σε διάφορες Εστίες Φωτός στην Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο!

2018 – ακόμα πιο ισχυρή και αλχημική, με περισσότερη ώθηση και πρόθεση υλοποίησης και εκδήλωσης όλων όσων ποθούμε στο 2018!

13 Live Webinars – Ενεργοποιήσεις, Διαλογισμοί, Ανώτερες Επικοινωνίες, Συντονισμοί!

13 Live Webinars – αυτό το Εργαστήρι συμβαίνει μόνο μία φορά τον χρόνο και έχει θαυματουργά αποτελέσματα σε όσους Συνειδητά ακολουθούν τις οδηγίες και την Θεική Καθοδήγηση.

Κάντε αυτό το δώρο στον Εαυτό σας! On-Line Retreat με την Anagenis για να Απογειωθεί η Νέα Χρονιά Σας – 2018!

Σημείωση: Την τεχνολογία δημιουργίας που θα μάθετε στο παρόν σεμινάριο θα είναι το μαγικό εργαλείο υλοποίησης για όλες τις χρονιές που έρχονται.  Η Πραγματικότητα της Ζωής μας – το να εκφράζεις/σχεδιάζεις να βιώσεις/πραγματώσεις εμπειρίες, καταστάσεις, επιθυμίες ήταν, είναι και θα είναι δυνατό για τον κάθε άνθρωπο σε αυτον τον πλανήτη σε όλες τις εποχές. Η Ιδιαιτερότητα της τωρινής εποχής στον πλανήτη είναι ότι ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ/ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ υλοποιείται πολύ γρήγορα. Η ικανότητα να μεταφερθούμε σε υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας είναι αληθινή πραγματική πραγματικότητα. Η ‘αναγκαιότητα’ ειδικά αυτές τις Αλχημικές Μεταβατικές εποχές είναι οι άνθρωποι που περπατούν τον δρόμο του Φωτός να εκφράζουν, να ενεργούν/δημιουργούν συνειδητά. Διότι μπορούμε μια ζωή να διαβάζουμε βιβλία αλλονών ή να γράφουμε, να δημιουργούμε και να διαβάζουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ…!

Είμαστε εκείνοι αγαπημένοι μου, που γράφουμε τα Μαγικά-Αλχημικά μας βιβλία, τα οποία μεταμορφώνουν ζωές, βιώνουμε την ύψιστη πραγματικότητα, επιτρέποντας και δίνοντας την άδεια Δημιουργού – οποιαδήποτε στιγμή να προσθέσουμε ενότητες, διορθώσεις, χαρές και πολύ χιουμοριστικές νότες και να αναθέσουμε στον πρωταγωνιστή (ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ) να ζήσει την πιο φανταστική πραγματικότητα στο όνομα του Ανώτερου Καλού.

Το σεμινάριο ‘’Συνειδητή Δημιουργία’’ – είναι ιδιαίτερης σημασίας γιατί μας βοηθάει να τελειώσουμε/ολοκληρώσουμε τον χρόνο που φεύγει με επιτυχία και χρησιμοποιώντας τα Νέα Εργαλεία του Πνεύματος να σχεδιάσουμε συνειδητά τα ύψιστα στον χρόνο που έπεται. Δουλεύει καταπληκτικά και παίρνω την ευθύνη να μοιράζομαι μόνο με εκείνα που πράγματι φέρνουν αποτέλεσμα και αληθινές εμπειρίες. Ο μηχανισμός της απλός αλλά θαυματουργός και το κλειδί είναι να εστιαστούμε και να πράξουμε ότι απαιτείται απο την μεριά μας και να αφήσουμε το Πνεύμα να πράξει απο την μεριά του. Και η κατάλληλη εποχή να δουλέψουμε αυτον τον μηχανισμό είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου και οι πρώτες 12 ημέρες του Νέου Χρόνου τον Ιανουαρίο!

Γi’ αυτό το λόγο το Σεμινάριο-Εργαστήρι πραγματοποιείται τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να έχετε προλάβει να αποκτήσετε το υλικό και να το δουλέψετε κατάλληλα στην συνέχεια!

Για το πρακτικό κομμάτι του εργαστηρίου «Συνειδητής Δημιουργία 2018»  θα σταλούν στο e-mail σας τα παρακάτω Τετράδια Αλχημείας:

   Για το πρακτικό κομμάτι του εργαστηρίου ‘’Συνειδητής Δημιουργία 2018’’  θα σταλούν στο e-mail σας τα παρακάτω Τετράδια Αλχημείας.
 2  Για το πρακτικό κομμάτι του εργαστηρίου ‘’Συνειδητής Δημιουργία 2018’’  θα σταλούν στο e-mail σας τα παρακάτω Τετράδια Αλχημείας.
 3 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
συμπληρώνεται απο 1-12 Ιανουαρίου
 4 ΣΕΝΑΡΙΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Oλοκληρώνετε το σενάριο πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2017
 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Συμπληρώνεται βάση οδηγιών τις πρώτες 12 ημέρες του νέου έτους και παρακολουθείται όλο το χρόνο!

 Στο Σεμινάριο: Βιωματικό Εργαστήρι Αλχημείας – Συνειδητή Δημιουργία 2018

 • Θα αλλάξουμε το σενάριο ζωής που έχει ήδη γραφτεί.
 • Θα προσθέσουμε πολύ χαρά και ευτυχία που λείπουν απο την ζωή.
 • Θα επιλέξουμε σε κάθε στάδιο της ζωής μας το καλύτερο.
 • Θα επιλέξουμε να δημιουργούμε πάντα με «Happy End».

Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την Νέα Χρονιά για να:

 • … εκδηλωθούν τα ταλέντα και τα δυναμικά σας πεδία.
 • … υλοποιήσετε τις πιο ποθητές σας επιθυμίες
 • … το όνειρο της Ζωής σας να μην είναι πια μόνο – όνειρο.

Να επιτρέψουμε επιτέλους να εισέλθει το Φως στην ζωή μας, η ενέργεια της αλχημείας και μετουσίωσης απο την συμπυκνωμένη της μορφή σε ανεκδήλωτη θεϊκή! To Νέο υπέροχο έτος 2018 που έρχεται, εάν το επιλέξουμε θα είναι ένα ΔΩΡΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ απο εσάς για εσάς. Έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πιο ελεύθεροι στην έκφραση, στην δημιουργία, να δώσουμε άδεια να Είμαστε ο Εαυτός μας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΟΦΙΑ, ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

το Σεμινάριο:

 • Θα μάθουμε μία ειδική τεχνική του πως να αναγνωρίζουμε και να διαλύουμε όλα τα περιοριστικά πρότυπα που έχουμε δημιουργήσει.
 • Θα καθορίσουμε εκείνα τα σημεία σε σφαίρες της ζωής μας που δεν μας εξυπηρετούν και δεν μας στηρίζουν πια.
 • Θα γνωριστούμε με τις Ενέργειες του κάθε κύκλου Νέας Χρονιάς (είναι μαγικό εργαλείο).
 • Θα δημιουργήσουμε το νέο ενεργητικό σχήμα του μέλλοντός μας.
 • Θα γίνουμε αληθινοί Αλχημιστές του προσωπικού μας Κόσμου

ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ

ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ

Κόστος Σεμιναρίου: 70 ευρώ

Κατόπιν επιβεβαιώσης πληρωμής, σας έρχεται στο e-mail το link /σύνδεσμος  που σας εξασφαλίζει την συμμετοχή στο webinar στον πραγματικό χρόνο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • 2 Webinars/βιντεοσκόπηση γνωριμία – εισαγωγή – επεξήγηση της  Τεχνολογίας «Συνειδητή Δημιουργία»
 • 11 Live Webinars/βιντεοσκόπηση  για την συνειδητή συν-δημιουργία με τις Αγγελικές Σφαίρες και Ενεργοποιήσεις-Συντονισμός με τις ενέργειες των μηνών στο Νέο Έτος
 • 4 Βίντεο με το εκπαιδευτικό υλικό της μεθοδολογίας ~Συνειδητή Δημιουργία~   σε μορφή βίντεο mp4
 • 5 Τεράρδια Εργασίας του Αλχημικού Εργαστηρίου
 • Παρουσιάσεις των webinars σε μορφή pdf, το υλικό αποστέλλεται στο e-mail σας

Σημείωση: Όσοι το έχετε ήδη παρακολουθήσει το εργαστήρι «Συνειδητής Δημιουργίας» λαμβάνετε έκπτωση -50%