Χαίρομαι πολύ που συνδεθήκατε!

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης «ANAGENIS” είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων, που επιλέγουν να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη  για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.

Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων. Δημιουργός της Ζωής του είναι εκείνος που επιθυμεί να γειώσει το Πνεύμα του εδώ στην υλική πραγματικότητα και ζει ως Πνεύμα στην Εμπειρία – Ενέργεια στην Δράση.

Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες «Πνευματική Διαύγεια”.

Η δομή των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών σπουδών, που διδάσκονται, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσες: Διεύρυνση της Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Εκδηλωμένη Θεϊκότητα.

Η Μαεστρία του Φωτός κατακτιέται μόνο με την καθημερινή δέσμευση και πρακτική στα Πνευματικά Εργαλεία, διευρύνοντας την συνειδητότητα και ενσωματώνοντας τον υλικό με τον πνευματικό μας κόσμο.

Σας προσκαλώ στο εσωτερικό ταξίδι μεταμόρφωσης,  όπου βήμα-βήμα θα ανακαλύπτετε τον Θαυματοποιό-Δημιουργό μέσα σας, εκείνον ο οποίος έχει όλα όσα χρειάζεται για να εκδηλώσει τα δικά του Θαύματα.

Στην διαδρομή μας θα συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο Ποιοί αληθινά Είστε, θα αναγνωρίζετε την Μοναδικότητά σας, θα εντοπίζετε τα ταλέντα σας και θα ζείτε την καθημερινότητά σας μέσα από την ενέργεια της αγάπης, της αλήθειας και μέσα στην αφθονία σε όλους τους τομείς.

Το σύνθημά μας είναι: Η Θεωρία στην Πράξη!

Είναι ώρα να δράσουμε, εάν επιθυμούμε να βιώσουμε τον Παράδεισο στην Γη, είναι ώρα να αλλάξουμε οι ίδιοι πρώτα μέσα μας, εάν επιθυμούμε να αλλάξει ο κόσμος έξω μας!

Είμαστε Πνεύμα στην Ανθρώπινη Εμπειρία – Ενέργεια στην Δράση!

Συνδεθείτε, καταχωρώντας το e-mail σας (στη φόρμα newsletter που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας)

1.  Για να Μείνετε συντονισμένοι
2. Για να Αποκτήσετε τα Εισαγωγικά Σεμινάρια

3. Για να Συμμετέχετε στις Ανοιχτές Μηνιαίες Web-Συναντήσεις

Επικοινωνήστε!