Τι θα λέγατε να ενθυμηθούμε τις θαυμαστές ενέργειες της ευημερίας. Δεσμευθείτε απέναντι στην Άσκηση - Ενεργοποίηση και καλωσορίστε την Ευημερία στη ζωή σας.

Τι θα λέγατε να ενθυμηθούμε τις θαυμαστές ενέργειες της ευημερίας.

Η ευημερία, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή ενός εργάτη του φωτός. Περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες της καρποφορίας, μέσα από τις οποίες υλοποιούνται νέα δημιουργικά έργα σε όλα τα επίπεδα (κοινωνικό, πλανητικό, παγκόσμιο), πάντα όμως σε συνεργασία με τις ανώτερες σφαίρες.

Πριν αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα στην έννοια της ευημερίας, αξίζει να μείνουμε λίγο σε αυτό! Η αποκατάσταση της σύνδεσης ενός εργάτη του φωτός με τον θεϊκό του εαυτό και την πνευματική μας οικογένεια αποτελεί το Α και το Ω στη ζωή του. Είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο θα μπορέσουμε ουσιαστικά να λάβουμε την κατάλληλη καθοδήγηση για όλα τα έργα που έχουμε σκεφτεί κι έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε. Όταν έχουμε δουλέψει αυτή τη σχέση στη ζωή μας, που αποτελεί την πιο ουσιαστική, είμαστε πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε κι αξίζουμε.

Η ενδυνάμωση βεβαια αυτής της σχέσης χρειάζεται από εμάς να στραφούμε προς τα μέσα και να φύγουμε από αυτή την κατάσταση της έλλειψης. Αυτό μπορεί να γίνει απλά με το να επιλέγουμε να είμαστε παρόντες με τη συνειδητότητά μας στο τώρα. Ας επιλέξουμε επιτέλους να βλέπουμε, να ακούμε και να περιτριγυρίζουμε τον εαυτό μας με αισιοδοξία και χαρά.

Όταν είμαστε μονίμως σε μια κατάσταση, στην οποία ψαχνόμαστε για το τί γίνεται έξω από εμάς, εδώ κι εκεί, τότε χάνουμε πραγματικά τον προσανατολισμό μας.

Επιστρέφοντας λοιπόν στις ενέργειες της αφθονίας, αξίζει να τις παραλληλίσουμε με μία πλαστελίνη, με την οποία φτιάχνετε ό,τι σας έρχεται από την καρδιά. Ξεφεύγουμε τελείως από τον νου της γραμμικότητας κι αυτό μας δίνει μεγάλη ελευθερία, αφού μας επιτρέπει να πλάσουμε στη ζωή μας εκείνο που ουσιαστικά είναι η ονειρεμένη μας αλήθεια και πραγματικότητα.

Με τη σειρά τους, οι ενέργειες παροτρύνουν για αλληλεπίδραση με τις ανώτερες σφαίρες και τις εξελιγμένες εκδοχές του εαυτού μας.

Εξάλλου, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές,  παντού και πάντα φέρουμε μαζί μας τη σφαίρα συνειδητότητάς μας.

Είναι η σφαίρα που καθρεφτίζει την αλήθεια μας, αυτό που έχουμε στην καρδιά μας και καθρεφτίζεται με τη σειρά του έξω στη ζωή μας. Είναι τόσο ισχυρή πια αυτή η σφαίρα, που αντανακλά πίσω μόνο τις σκέψεις και το επίπεδο συνειδητότητάς μας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σταματήσετε για μία στιγμή και να δείτε τι λαμβάνετε πίσω μέσα από άλλους πόρους, ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό είστε εσείς και η συνειδητότητά σας.

Η ευημερία λοιπόν έρχεται μόνον όταν ο άνθρωπος είναι εντελώς ελεύθερος από προσμονές και στόχους σε κάθε βήμα της διαδρομής του. Όταν απλά έρχεται ως καθοδήγηση κι εμείς απλά δημιουργούμε, χωρίς να περιμένουμε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα.

Ο ελεύθερος εκείνος άνθρωπος πάντα βλέπει τον εαυτό του σε όλα τα επίπεδα να ευημερεί, χωρίς να επιτρέπει καμία σκέψη φτώχειας, ανέχειας, ή έλλειψης να περνάει μέσα από τον νου του. Με τον τρόπο αυτό απλά προοδεύει και ανθίζει. Μπορεί για ένα διάστημα η πραγματικότητα που βρίσκεται γύρω του να μην το αποδεικνύει αυτό, αλλά εκείνος παύει να την παρατηρεί, διότι ξέρει ότι μεταφέρεται σε εκείνη την νέα δική του πραγματικότητα, εκείνη που πλάθει μέσα από την καρδιά του και την σφαίρα συνειδητότητάς του.

Ήρθε η ώρα αγαπημένοι μου να επιτρέψουμε, αλλά όταν λέω να επιτρέψουμε, εννοώ σε κάθε κατάσταση. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι εξαίρεση, ό,τι και αν βιώνετε αυτή την στιγμή.

Έχουμε συνειδητή απόφαση κι επιλογή να ζήσουμε αυτή μας την ενσάρκωση σε όλο μας το μεγαλείο. Επομένως και ό,τι μας στηρίζει είναι φυσικό κι επόμενο να υπάρχει εδώ.

Εδώ όλα είναι πάντα παρόντα. Η αισιοδοξία, η εσωτερική γνώση, το ότι ραγδαία εξελίσσόμαστε και το ότι υπάρχουν δυνατότητες σε όλα μας τα πεδία. Είστεμαστε όλοι ήδη σ’ εκείνο το σκαλοπάτι της ευημερίας, απ’ όπου αυτή η πολυδιαστατικότητα και η ύπαρξή μας στις παράλληλες πραγματικότητες μάς υποστηρίζουν ακόμα και πέρα από τα όρια της φαντασίας μας.

Τι επιλέγετε λοιπόν να υποστηρίξουν; Μία επαναληπτική κατάσταση του νου ή εσάς που βγαίνετε πέρα από την ζώνη ασφαλείας σας; Αυτό είναι το ζητούμενο και θα το απαντήσετε εσείς. Προς ποια κατεύθυνση και σε τί ακριβώς ρέει η ενέργεια από την σφαίρα συνειδητότητάς σας;

Ας αφήσουμε λοιπόν την ευημερία να εισρεύσει σε κάθε κύτταρο, πτυχή και τομέα της ζωής μας. Πάντα μέσα από την καταλληλότητα και με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο.

Γιατί απλά, έτσι είναι!

Ο Νέος Anagenis Κύκλος Σπουδών όπου εμβαθύνουμε και ενσωματώνουμε τις Νέες Συχνότητες και Επίπεδα Συνειδητότητας της Ευημερίας ξεκινάει στην σχολή μας 17/11/2018!

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στις Νέες Συχνότητες της Νέας Γης της Ευμάρειας και Υπερβατικής Αγάπης!

Καρδιά με καρδιά,

Βικτώρια & Anagenis